Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  26  27  28  29  30    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
23 maja 2014, 01:33 [cytuj]
a co z naszym Benem Alnwickiem? Dawno się nie orientowałem w naszych niższych zespołach.

PS niech Nakamura nauczy naszych piłkarzy tak strzelać. Jaka rotacja piłki... jak z serialu o Tsubasie

https://www.youtube.com/watch?v=qQdftqXmRS0
a co z naszym Benem Alnwickiem? Dawno się nie orientowałem w naszych niższych zespołach. PS niech Nakamura nauczy naszych piłkarzy tak strzelać. Jaka rotacja piłki... jak z serialu o Tsubasie https://www.youtube.com/watch?v=qQdftqXmRS0
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
23 maja 2014, 09:43 [cytuj]
Z młodych bramkarzy najbliżej jest Jordan Archer.
Z młodych bramkarzy najbliżej jest Jordan Archer
LMAO
23 maja 2014, 12:48 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
a co z naszym Benem Alnwickiem? Dawno się nie orientowałem w naszych niższych zespołach.

Alnwick to w Leyton Orient gra, więc chyba nie miał przebicia :D
Alnwick to w Leyton Orient gra, więc chyba nie miał przebicia :D
23 maja 2014, 19:28 [cytuj]
Uważam, że latem powinniśmy skupić się na kupieniu jednego lub dwóch napastników (sprzedać Soldado), wyjebać z dwóch pomocników, bo jest ich za dużo, zainwestować w lewego obrońcę (Rose i Naughton jako rezerwowi mogą być) i kto wie... może jeszcze bramkarz i środkowy obrońca.
Uważam, że latem powinniśmy skupić się na kupieniu jednego lub dwóch napastników (sprzedać Soldado), wyjebać z dwóch pomocników, bo jest ich za dużo, zainwestować w lewego obrońcę (Rose i Naughton jako rezerwowi mogą być) i kto wie... może jeszcze bramkarz i środkowy obrońca
23 maja 2014, 19:54 [cytuj]
spurscfaniak powiedział/a:
Uważam, że latem powinniśmy skupić się na kupieniu jednego lub dwóch napastników (sprzedać Soldado), wyjebać z dwóch pomocników, bo jest ich za dużo, zainwestować w lewego obrońcę (Rose i Naughton jako rezerwowi mogą być) i kto wie... może jeszcze bramkarz i środkowy obrońca

tak tak, a do tego skrzydolwego, drugiego stopera i goscia od dbania o trawe. Na jakim swiecie zyjesz? Nie bedzie kompletnej przebudowy skladu(co jest zrozumiale) Max dwoch/trzech nowych zawodnikow przyjdzie(i to tylko wtedy jak ktos odejdzie)
tak tak, a do tego skrzydolwego, drugiego stopera i goscia od dbania o trawe. Na jakim swiecie zyjesz? Nie bedzie kompletnej przebudowy skladu(co jest zrozumiale) Max dwoch/trzech nowych zawodnikow przyjdzie(i to tylko wtedy jak ktos odejdzie)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
23 maja 2014, 21:37 [cytuj]
odejdzie albo bedzie za darmo, tak jak ten typ co grał bodajże w WHU, na lewą obrone ;)
odejdzie albo bedzie za darmo, tak jak ten typ co grał bodajże w WHU, na lewą obrone ;)
23 maja 2014, 23:30 [cytuj]
O czym ty dupisz? Jaka kompletna przebudowa składu? Mamy za dużo pomocników, więc trzeba się z dwóch pozbyć (choćby to miały być wypożyczenia np Carrola czy Hotlby'ego). Środkowy obrońca - jeżeli Kaboul odejdzie, a nie wiem czy odejdzie czy dostanie nowy kontrakt, czy już dostał nowy kontrakt - wtedy też będzie potrzebny. Bramkarz - jeżeli odejdzie Friedel, to też będzie potrzebny. Lewy obrońca jest potrzebny od roku, jeżeli nie od dwóch lat. Atak mamy kruchy i nieliczny. Po odejściu Defoe mieliśmy kogoś kupić, ale się nie udało. Jeżeli Soldado odejdzie, a jest to mocno prawdopodobne, to powinien dojść kolejny napastnik. Nie wiem co ty ćpasz, ale ja w tym nie widzę kompletnej przebudowy drużyny. Linia pomocy praktycznie nie tknięta, do pierwszego składu praktycznie tylko lewy obrońca i być może jeden napastnik. 5-6 transferów to normalka w każdym klubie.
O czym ty dupisz? Jaka kompletna przebudowa składu? Mamy za dużo pomocników, więc trzeba się z dwóch pozbyć (choćby to miały być wypożyczenia np Carrola czy Hotlby'ego). Środkowy obrońca - jeżeli Kaboul odejdzie, a nie wiem czy odejdzie czy dostanie nowy kontrakt, czy już dostał nowy kontrakt - wtedy też będzie potrzebny. Bramkarz - jeżeli odejdzie Friedel, to też będzie potrzebny. Lewy obrońca jest potrzebny od roku, jeżeli nie od dwóch lat. Atak mamy kruchy i nieliczny. Po odejściu Defoe mieliśmy kogoś kupić, ale się nie udało. Jeżeli Soldado odejdzie, a jest to mocno prawdopodobne, to powinien dojść kolejny napastnik. Nie wiem co ty ćpasz, ale ja w tym nie widzę kompletnej przebudowy drużyny. Linia pomocy praktycznie nie tknięta, do pierwszego składu praktycznie tylko lewy obrońca i być może jeden napastnik. 5-6 transferów to normalka w każdym klubie
24 maja 2014, 13:09 [cytuj]
to w takim wypadku w zeszłym roku byla normalka, tylko nam sie trafiło ze wymieniliśmy pół pierwszego składu, teraz trzeba w 1 składzie 1-3 zmian, a skonczy sie pewnie na żadnej
to w takim wypadku w zeszłym roku byla normalka, tylko nam sie trafiło ze wymieniliśmy pół pierwszego składu, teraz trzeba w 1 składzie 1-3 zmian, a skonczy sie pewnie na żadnej
24 maja 2014, 13:32 [cytuj]
Robert, transfery do klubu nie oznaczają automatycznie wymiany połowy pierwszego składu. Ot, taka dyskretna różnica, którą Paweł miał zapewne na myśli...
Robert, transfery do klubu nie oznaczają automatycznie wymiany połowy pierwszego składu. Ot, taka dyskretna różnica, którą Paweł miał zapewne na myśli
Can't Smile Without You!!!
24 maja 2014, 13:55 [cytuj]
wiem, tylko ze napisałem ze według mnie do 1 składu to od 1 do 3 zmian
wiem, tylko ze napisałem ze według mnie do 1 składu to od 1 do 3 zmian
24 maja 2014, 14:35 [cytuj]
Zacznijmy od "dyrygenta", a później pomyślmy jak to wszystko posklejać :P
Zacznijmy od "dyrygenta", a później pomyślmy jak to wszystko posklejać :P
24 maja 2014, 15:47 [cytuj]
dyrygentów to mamy nawet dwóch Eriksen & Holtby :ok:
dyrygentów to mamy nawet dwóch Eriksen & Holtby :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 maja 2014, 15:58 [cytuj]
Chodziło mi o dyrygenta orkiestry, a nie o muzyka prowadzącego resztę ;P
Chodziło mi o dyrygenta orkiestry, a nie o muzyka prowadzącego resztę ;P
24 maja 2014, 18:09 [cytuj]
Ktoś wie jak ma się sytuacja z Pirlo ? Dalej mówi się o jego odejściu ?
Ktoś wie jak ma się sytuacja z Pirlo ? Dalej mówi się o jego odejściu ?
25 maja 2014, 11:03 [cytuj]
Dzięki tuczi, że czuwasz i patrzysz na to tak jak należy. Rok temu do pierwszego składu wszedł Chiriches, Rose, Paulinho, Eriksen, Townsend, Chadli, Capoue, Soldado, Lamela też miał, ale nie wyszło - na dobrą sprawę w porównaniu do sezonu 2012/13 to w pierwszym składzie grało od 50 do nawet 80% nowych graczy (Townsenda i Rose'a też liczę jako nowych, bo do tej pory grali praktycznie wyłącznie na wypożyczeniach). W tym momencie do pierwszego składu potrzebujemy tylko i wyłącznie lewego obrońcę.
Dzięki tuczi, że czuwasz i patrzysz na to tak jak należy. Rok temu do pierwszego składu wszedł Chiriches, Rose, Paulinho, Eriksen, Townsend, Chadli, Capoue, Soldado, Lamela też miał, ale nie wyszło - na dobrą sprawę w porównaniu do sezonu 2012/13 to w pierwszym składzie grało od 50 do nawet 80% nowych graczy (Townsenda i Rose'a też liczę jako nowych, bo do tej pory grali praktycznie wyłącznie na wypożyczeniach). W tym momencie do pierwszego składu potrzebujemy tylko i wyłącznie lewego obrońcę
25 maja 2014, 14:45 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
a nie o muzyka prowadzącego resztę ;P

Koncertmistrza.

Przebudowa składu była w zeszłym okienku, teraz trzeba uzupełnić 2 pozycje w podstawie i dokupić kilku zmienników. Normalne okienko.
Koncertmistrza. Przebudowa składu była w zeszłym okienku, teraz trzeba uzupełnić 2 pozycje w podstawie i dokupić kilku zmienników. Normalne okienko
LMAO
25 maja 2014, 23:51 [cytuj]
http://www.sevenoakschronicle.co.uk/Spurs-snap-wonderkid-Chelsea-Brazilian-striker/story-21140435-detail/story.html
Kolejny młody talent.
http://www.sevenoakschronicle.co.uk/Spurs-snap-wonderkid-Chelsea-Brazilian-striker/story-21140435-detail/story.html Kolejny młody talent
Offence win games, defence wins titles
25 maja 2014, 23:54 [cytuj]
:brawo:

Bardzo mi się to podoba!
:brawo: Bardzo mi się to podoba!
26 maja 2014, 00:55 [cytuj]
Boje się że z naszym systemem szkolenia, Ci młodzi piłkarze na WHL się zmarnują.
Boje się że z naszym systemem szkolenia, Ci młodzi piłkarze na WHL się zmarnują
26 maja 2014, 01:03 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Boje się że z naszym systemem szkolenia, Ci młodzi piłkarze na WHL się zmarnują

Może ten trend się odwróci. Były głosy że mamy działać jak FC Porto, może to nie były czcze słowa i coś jest na prawdę na rzeczy odnośnie zmiany modelu szkolenia tak by młodzi wchodzili do zespołu.
Może ten trend się odwróci. Były głosy że mamy działać jak FC Porto, może to nie były czcze słowa i coś jest na prawdę na rzeczy odnośnie zmiany modelu szkolenia tak by młodzi wchodzili do zespołu
Offence win games, defence wins titles
|<  <<  <  26  27  28  29  30    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 48 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się