Forum dyskusyjne
26 maja 2014, 13:32 [cytuj]
Włoskie kluby chyba zakochały się w naszych piłkarzach. Wczoraj czytałem, że Fiorentina chce Chirichesa i Falque, a dziś widzę, że Napoli chce Sandro. Podobno też wrócił temat Lameli i Interu... Ku*wa transfer życia z tym Lamelą, niczego nie pragnę tak bardzo jak jego odnalezienia się w Premier League.
Włoskie kluby chyba zakochały się w naszych piłkarzach. Wczoraj czytałem, że Fiorentina chce Chirichesa i Falque, a dziś widzę, że Napoli chce Sandro. Podobno też wrócił temat Lameli i Interu... Ku*wa transfer życia z tym Lamelą, niczego nie pragnę tak bardzo jak jego odnalezienia się w Premier League
26 maja 2014, 15:10 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Włoskie kluby chyba zakochały się w naszych piłkarzach. Wczoraj czytałem, że Fiorentina chce Chirichesa i Falque, a dziś widzę, że Napoli chce Sandro. Podobno też wrócił temat Lameli i Interu... Ku*wa transfer życia z tym Lamelą, niczego nie pragnę tak bardzo jak jego odnalezienia się w Premier League
Za Vlada Viola jest gotowa dać Savicia, nie byłoby to złe. ale mimo wszystko uważam że oddanie po sezonie Vlada jest głupie.
Sandro potwierdził że zostaje na kolejny sezon.
A Falque obawiam sie ze kariery u Nas nie zrobi, lepiej go spieniężyć, przestałem się łudzić że Nasz sztab pozwoli mu pokazać na co go stać w poważnych meczach.
Za Vlada Viola jest gotowa dać Savicia, nie byłoby to złe. ale mimo wszystko uważam że oddanie po sezonie Vlada jest głupie.
Sandro potwierdził że zostaje na kolejny sezon.
A Falque obawiam sie ze kariery u Nas nie zrobi, lepiej go spieniężyć, przestałem się łudzić że Nasz sztab pozwoli mu pokazać na co go stać w poważnych meczach
Offence win games, defence wins titles
26 maja 2014, 15:12 [cytuj]
We Are Tottenham Hotspur
6 min ·
Tottenham have been put on alert after PSG apparently want to sell both Lucas Moura and Javier Pastore to fund a move for Eden Hazzard.
We Are Tottenham Hotspur
6 min ·
Tottenham have been put on alert after PSG apparently want to sell both Lucas Moura and Javier Pastore to fund a move for Eden Hazzard.
26 maja 2014, 15:41 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
We Are Tottenham Hotspur
6 min ·
Dwa mocne ofensywne ogniwa. Fajne bajki
Dwa mocne ofensywne ogniwa. Fajne bajki
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
27 maja 2014, 08:46 [cytuj]
No to Bale staje się najdroższym piłkarzem w historii - dla tych, którzy uznawali kwotę 91 mln juro:
http://www.101greatgoals.com/blog/la-decima-will-cost-real-madrid-e32m-in-bonuses-clauses-e5m-heading-to-spurs-el-confidencial/
No to Bale staje się najdroższym piłkarzem w historii - dla tych, którzy uznawali kwotę 91 mln juro:
http://www.101greatgoals.com/blog/la-decima-will-cost-real-madrid-e32m-in-bonuses-clauses-e5m-heading-to-spurs-el-confidencial/
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
27 maja 2014, 08:55 [cytuj]
Daily Mail believe once Mauricio Pochettino is appointed Tottenham will launch an £8M bid for young highly rated Standard Liege and Belgium forward Michy Batshuayi, should Pochettino approve.
Następny Lukaku? Statystyki ma świetne. Za 8 baniek jestem na TAK!!!
Daily Mail believe once Mauricio Pochettino is appointed Tottenham will launch an £8M bid for young highly rated Standard Liege and Belgium forward Michy Batshuayi, should Pochettino approve.
Następny Lukaku? Statystyki ma świetne. Za 8 baniek jestem na TAK!!!
27 maja 2014, 09:52 [cytuj]
France Football say Remy has concrete offer from #THFC but is prepared to wait. His people are in touch with #AFC. Rémy 'dreaming' of #CFC
http://www.footballfancast.com/football-news/paris-saint-germain-plan-big-money-swoop-for-tottenham-ace?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
France Football say Remy has concrete offer from #THFC but is prepared to wait. His people are in touch with #AFC. Rémy 'dreaming' of #CFC
http://www.footballfancast.com/football-news/paris-saint-germain-plan-big-money-swoop-for-tottenham-ace?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
27 maja 2014, 10:00 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Jeśli mielibyśmy puścić Llorisa do PSG to tylko pod warunkiem włączenia Sirigu w tą transakcje.
Jeśli mielibyśmy puścić Llorisa do PSG to tylko pod warunkiem włączenia Sirigu w tą transakcje
27 maja 2014, 10:18 [cytuj]
Po cholere nowy Lukaku jak można samego Lukaku wyjąć

21 lat ma.
Po cholere nowy Lukaku jak można samego Lukaku wyjąć :mysli: 21 lat ma
27 maja 2014, 10:33 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

21 lat ma
Żeby to było takie proste
Z Batschuai`em jest taki problem że od dzieciaka jest fanem AFC. i nie wiadomo czy nie byłoby to problemem.
Żeby to było takie proste ;)
Z Batschuai`em jest taki problem że od dzieciaka jest fanem AFC. i nie wiadomo czy nie byłoby to problemem
27 maja 2014, 10:35 [cytuj]
W football managerze to sprawdziłeś?
27 maja 2014, 10:42 [cytuj]
Batschuai - bardzo dobry napasntik. Jeśli mówimy o lidze belgijskiej, to chciałbym widzieć u nas duet napastników Batschuai - Mitrovic. Niestety to marzenia nie do zrealizowania.
Pochettino - coraz bardziej jestem na tak(zwłaszcza gdy czytam o możliwości ekspansji zawodników southampton do naszego klubu)
Shaw jeszcze nie w United, Lovren miodzio, Lallana też, a jak odejdzie Lloris to Boruca brać no i jest Schnederlin za takiego Sandro czy Paulinho
Batschuai - bardzo dobry napasntik. Jeśli mówimy o lidze belgijskiej, to chciałbym widzieć u nas duet napastników Batschuai - Mitrovic. Niestety to marzenia nie do zrealizowania.
Pochettino - coraz bardziej jestem na tak(zwłaszcza gdy czytam o możliwości ekspansji zawodników southampton do naszego klubu)
Shaw jeszcze nie w United, Lovren miodzio, Lallana też, a jak odejdzie Lloris to Boruca brać no i jest Schnederlin za takiego Sandro czy Paulinho
27 maja 2014, 10:52 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Nie czytałem wywiad z Nim

Mówił, że chce odejść ze Standardu bo chce się rozwijać, i raczej nie będzie go w Liege w kolejnym sezonie. Chce do Anglii lub Niemiec, najchętniej do Arse bo jest ich fanem od dzieciaka.
Nie czytałem wywiad z Nim ;) Mówił, że chce odejść ze Standardu bo chce się rozwijać, i raczej nie będzie go w Liege w kolejnym sezonie. Chce do Anglii lub Niemiec, najchętniej do Arse bo jest ich fanem od dzieciaka
27 maja 2014, 10:55 [cytuj]
To zmienia postać rzeczy.Bo widzialem ze sporo tu footballowych managerów
27 maja 2014, 11:11 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Wiem, sam do nich należę
Wiem, sam do nich należę :P
27 maja 2014, 15:29 [cytuj]
Qrwa jeszcze nie ma trenera a Levy już (znów) dziadków sprowadza. Czy ten koleś w końcu coś zrozumie? Jak grochem o ścianę.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-transfer-news-rio-ferdinand-3612520
Qrwa jeszcze nie ma trenera a Levy już (znów) dziadków sprowadza. Czy ten koleś w końcu coś zrozumie? Jak grochem o ścianę.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-transfer-news-rio-ferdinand-3612520
27 maja 2014, 15:40 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Piłkarsko tego ruchu nie kumam, ale może właśnie dlatego nie ja jestem na miejscu Levy. Może RF będzie miał posłuch w szatni i kopnie w dpsko kogo trzeba jak nie będzie chętnych to zapieprzania na boisku
Piłkarsko tego ruchu nie kumam, ale może właśnie dlatego nie ja jestem na miejscu Levy. Może RF będzie miał posłuch w szatni i kopnie w dpsko kogo trzeba jak nie będzie chętnych to zapieprzania na boisku
27 maja 2014, 15:51 [cytuj]
Ale chcemy chyba budować zespół na przyszłościowych graczach. Wiemy jak to było z Gallasem, Nelsenem, Sahą czy Cudicinim. Chyba, że ma grać jako rezerwowy rezerwowego.
Ale chcemy chyba budować zespół na przyszłościowych graczach. Wiemy jak to było z Gallasem, Nelsenem, Sahą czy Cudicinim. Chyba, że ma grać jako rezerwowy rezerwowego
27 maja 2014, 16:19 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

21 lat ma
Bo Levy nie wywali 25 mln funtów jak może ósemaka wydać. Chyba nie znasz za długo Leviego
Bo Levy nie wywali 25 mln funtów jak może ósemaka wydać. Chyba nie znasz za długo Leviego :rotfl:
27 maja 2014, 17:14 [cytuj]
O nie, tylko nie Ferdinand
Jak już ten Pochettino ma nas objąć, to może niech Lovrena weźmie ze sobą.
O nie, tylko nie Ferdinand :(
Jak już ten Pochettino ma nas objąć, to może niech Lovrena weźmie ze sobą