Forum dyskusyjne
27 maja 2014, 17:41 [cytuj]
https://www.facebook.com/202666196458432/photos/
np.101410889.1496107668/
717366258321754/?type=1¬if_t=notify_me
Baldini w drodze do Barcelony.
np.101410889.1496107668/
Baldini w drodze do Barcelony
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
27 maja 2014, 18:32 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
np.101410889.1496107668/
Baldini w drodze do Barcelony
Alexis Sanchez? Mi się nie widzi
27 maja 2014, 18:43 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:
Nie wiemy czy Sanchez czy byli podopieczni Pochettino?
Nie wiemy czy Sanchez czy byli podopieczni Pochettino? :D
27 maja 2014, 19:31 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Nie wiemy czy Sanchez czy byli podopieczni Pochettino?

Hector Moreno by się mógł przydać.
Hector Moreno by się mógł przydać
27 maja 2014, 19:39 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Bo Levy nie wywali 25 mln funtów jak może ósemaka wydać. Chyba nie znasz za długo Leviego

To nie o to chodzi. Lukaku znamy możliwości w PL a ten młody to wiadomo, niby Belg ale jednak nie wiesz czy poradzi w PL
Do Barcelony to prędzej po Bartre, Cuence czy Montoye. Bo ponoć na wylocie są albo przynajmniej dwóch z nich? Pytajcie Barceloniste
To nie o to chodzi. Lukaku znamy możliwości w PL a ten młody to wiadomo, niby Belg ale jednak nie wiesz czy poradzi w PL
Do Barcelony to prędzej po Bartre, Cuence czy Montoye. Bo ponoć na wylocie są albo przynajmniej dwóch z nich? Pytajcie Barceloniste
27 maja 2014, 20:36 [cytuj]
Jak dla mnie to nie najgorszą opcją na lewą obronę byłby Davide Santon z Newcastle. Wciąż młody (23 lata), ograny w Premier League (odpada problem z adaptacją), wyceniany na 10 mln eurosów, co jest ceną jak najbardziej rozsądną i ani Newcastle raczej nie powinno chcieć więcej, ani Tottenham nie powinien mieć problemów z zapłaceniem tej sumy.

Bo na Shawa czy Alexa Sandro to raczej nie liczę, 30 mln na żadnego z nich Levy nie wyłoży.
Co do tematu S'oton, to poza tym, że Shaw jest już raczej dogadany z United, a Lallana z Liverpoolem, to wziąłbym Lovrena i Jaya Rodrigueza, najlepiej w jakimś pakiecie. Myślę, że obaj byliby do wyciągnięcia za jakieś 35-40 mln, a atut dawnego trenera mógłby podziałać. To w sumie z Santonem jest 50 mln, więc nie takie ruchy transferowe nie należą raczej do tych bardziej utopijnych.
Jak dla mnie to nie najgorszą opcją na lewą obronę byłby Davide Santon z Newcastle. Wciąż młody (23 lata), ograny w Premier League (odpada problem z adaptacją), wyceniany na 10 mln eurosów, co jest ceną jak najbardziej rozsądną i ani Newcastle raczej nie powinno chcieć więcej, ani Tottenham nie powinien mieć problemów z zapłaceniem tej sumy. :ok: Bo na Shawa czy Alexa Sandro to raczej nie liczę, 30 mln na żadnego z nich Levy nie wyłoży. :nie:
Co do tematu S'oton, to poza tym, że Shaw jest już raczej dogadany z United, a Lallana z Liverpoolem, to wziąłbym Lovrena i Jaya Rodrigueza, najlepiej w jakimś pakiecie. Myślę, że obaj byliby do wyciągnięcia za jakieś 35-40 mln, a atut dawnego trenera mógłby podziałać. To w sumie z Santonem jest 50 mln, więc nie takie ruchy transferowe nie należą raczej do tych bardziej utopijnych. :plask:
27 maja 2014, 20:37 [cytuj]
Lallana - to by było P I Ę K N E
Lallana - to by było P I Ę K N E :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 maja 2014, 20:40 [cytuj]
Mam podobne zdanie do Michała. Myślę że góra co wyjmiemy z Saints to Rodriguez z Lovrenem albo tylko jeden z nich. Lallana albo Shaw to nie ten kierunek dla nich iść do nas
Mam podobne zdanie do Michała. Myślę że góra co wyjmiemy z Saints to Rodriguez z Lovrenem albo tylko jeden z nich. Lallana albo Shaw to nie ten kierunek dla nich iść do nas :luzik:
27 maja 2014, 21:18 [cytuj]
Dajmy mu najpierw spokojnie ułożyć zespół. Złorzyć te rozrzucone klocki przez AVB/Baldini/Levy. Mamy dobrych zawodników. Potrzebujemy trenera z głową i pozytywną charyzmą a taką właśnie się cechuje Poch. Jego drużyny grają ofensywnie nie tracąc dużo bramek a on sam umie przekonać do swojej wizji zawodników co udowodnił zarówno w Southampton jak i Espanyolu (Tak,tak!. Stawia na młodzież i ma bardzo dobry kontakt z drużyną. Jest byłym, dobrym piłkarzem co czyni go wiarygodnym w oczach piłkarzy. Nie widzę powodów aby nie zaufać mu. Jednocześnie nie widzę również obiektywnych powodów czemu piłkarze mieliby iść za nim do Spurs - to już nie te czasy Panowie :-) I ostatnia rzecz: Lallana. W wieku 27 lat Poch tak go ustawił, że facet nigdy tak nie grał na lewej. To też o czymś świadczy. Ale oczywiście mogę się mylić i w grudniu Steffen o ile zostanie będzie nas prowadził :-)
Dajmy mu najpierw spokojnie ułożyć zespół. Złorzyć te rozrzucone klocki przez AVB/Baldini/Levy. Mamy dobrych zawodników. Potrzebujemy trenera z głową i pozytywną charyzmą a taką właśnie się cechuje Poch. Jego drużyny grają ofensywnie nie tracąc dużo bramek a on sam umie przekonać do swojej wizji zawodników co udowodnił zarówno w Southampton jak i Espanyolu (Tak,tak!. Stawia na młodzież i ma bardzo dobry kontakt z drużyną. Jest byłym, dobrym piłkarzem co czyni go wiarygodnym w oczach piłkarzy. Nie widzę powodów aby nie zaufać mu. Jednocześnie nie widzę również obiektywnych powodów czemu piłkarze mieliby iść za nim do Spurs - to już nie te czasy Panowie :-) I ostatnia rzecz: Lallana. W wieku 27 lat Poch tak go ustawił, że facet nigdy tak nie grał na lewej. To też o czymś świadczy. Ale oczywiście mogę się mylić i w grudniu Steffen o ile zostanie będzie nas prowadził :-)
27 maja 2014, 23:49 [cytuj]
Najlepiej jak weźmie w obroty Lamelę, to może dostaniemy fajnego boosta. Argentyńczyk z Argentyńczykiem się dogadają, miejmy nadzieję.

No i jeszcze jakby uaktywnił w naszym zespole Soldado, to też byłoby świetnie. Moglibyśmy na transferach zaoszczędzić i problemy w ofensywie rozwiązać za darmo. A potem tylko 50 mln na środek i lewą obronę i mamy koksa. Ach, marzenia.
Fajny GIF:
http://lh6.googleusercontent.com/-mXp_UjuM4-4/U4Oxq7DCisI/AAAAAAAAAaM/znfvhCJxbLg/w504-h283-no/lamela_pochettino.gif
Najlepiej jak weźmie w obroty Lamelę, to może dostaniemy fajnego boosta. Argentyńczyk z Argentyńczykiem się dogadają, miejmy nadzieję. ;) No i jeszcze jakby uaktywnił w naszym zespole Soldado, to też byłoby świetnie. Moglibyśmy na transferach zaoszczędzić i problemy w ofensywie rozwiązać za darmo. A potem tylko 50 mln na środek i lewą obronę i mamy koksa. Ach, marzenia. :muza:
Fajny GIF:
http://lh6.googleusercontent.com/-mXp_UjuM4-4/U4Oxq7DCisI/AAAAAAAAAaM/znfvhCJxbLg/w504-h283-no/lamela_pochettino.gif
LMAO
28 maja 2014, 09:24 [cytuj]
http://www.theguardian.com/football/2014/may/27/mauricio-pochettino-new-tottenham-manager
http://www.theguardian.com/football/2014/may/27/mauricio-pochettino-new-tottenham-manager
28 maja 2014, 10:16 [cytuj]
oby omijały kontuzje to moze odpali przy Pochettino, przynajmniej mam taką nadzieje
Moze androsa rzuci na lewą strone to ten sie ogarnie i nie bedzie strzelał ze wszystkiego co sie da
a z Rose zrobi drugiego Shawa
oby omijały kontuzje to moze odpali przy Pochettino, przynajmniej mam taką nadzieje:cwaniak:
Moze androsa rzuci na lewą strone to ten sie ogarnie i nie bedzie strzelał ze wszystkiego co sie da
a z Rose zrobi drugiego Shawa:rotfl:
28 maja 2014, 16:06 [cytuj]
Tego brać pręciochem:
http://www.transfermarkt.pl/lucas-digne/profil/spieler/126664
Tego brać pręciochem:
http://www.transfermarkt.pl/lucas-digne/profil/spieler/126664
28 maja 2014, 16:28 [cytuj]
o co chodzi z tymi młodymi obrońcami w PSG, juz czytałem ze do barcelony moze pójść marquinhos za kase + Alvesa
Ty piszesz żeby brać tego Digne
w zeszłym roku czytałem ze to są bardzo duże talenty, to co stało sie z nimi przez ten rok
o co chodzi z tymi młodymi obrońcami w PSG, juz czytałem ze do barcelony moze pójść marquinhos za kase + Alvesa
w zeszłym roku czytałem ze to są bardzo duże talenty, to co stało sie z nimi przez ten rok:mysli:
28 maja 2014, 20:49 [cytuj]
Robert powiedział/a:
w zeszłym roku czytałem ze to są bardzo duże talenty, to co stało sie z nimi przez ten rok

To się stało, że potrzebują jeszcze trochę czasu i regularnej gry, żeby się rozwinąć do pożądanego poziomu, a PSG może sobie w każdej chwili kupić zawodnika jak David Luiz za kilkadziesiąt milionów. I niech sobie potem taki Marquinios walczy z Luizem i Thiago Silvą o miejsce w składzie.
To się stało, że potrzebują jeszcze trochę czasu i regularnej gry, żeby się rozwinąć do pożądanego poziomu, a PSG może sobie w każdej chwili kupić zawodnika jak David Luiz za kilkadziesiąt milionów. I niech sobie potem taki Marquinios walczy z Luizem i Thiago Silvą o miejsce w składzie
LMAO
29 maja 2014, 07:12 [cytuj]
Według mnie to Lallana to tylko jednen z tych niepotrzebnych transferów, które sprawiają nadmiar bogactwa w linii pomocy. Mamy Lennona, Townsenda, Lamelę, Chadliego, Sigurdssona, Holtbyiego... Jak koledzy wcześniej pisali, obrońca taki jak Santon czy Lovren byliby mile widziani, tak samo jak Rodriguez na szpicy. Właściwie wystarczyłoby zrobić konkurencje Rose'owi, żeby chłopak wiedział, że za popełnione błędy może wylecieć z podstawowej 11-stki.
Według mnie to Lallana to tylko jednen z tych niepotrzebnych transferów, które sprawiają nadmiar bogactwa w linii pomocy. Mamy Lennona, Townsenda, Lamelę, Chadliego, Sigurdssona, Holtbyiego... Jak koledzy wcześniej pisali, obrońca taki jak Santon czy Lovren byliby mile widziani, tak samo jak Rodriguez na szpicy. Właściwie wystarczyłoby zrobić konkurencje Rose'owi, żeby chłopak wiedział, że za popełnione błędy może wylecieć z podstawowej 11-stki
29 maja 2014, 11:58 [cytuj]
http://www.clubcall.com/tottenham-hotspur/exit-on-cards-for-spurs-ace-1727068.html
Soldado w Atletico?
http://www.clubcall.com/tottenham-hotspur/exit-on-cards-for-spurs-ace-1727068.html
Soldado w Atletico?
29 maja 2014, 12:54 [cytuj]
jeśli za niego dostaniemy Lukaku to czemu nie
jeśli za niego dostaniemy Lukaku to czemu nie;)
29 maja 2014, 20:43 [cytuj]
Levy w formie:
The evening Standard have said that we will only pay Valencia a total of £13m for Roberto Soldado due to the player not reaching targets set by both clubs.
Levy w formie:
The evening Standard have said that we will only pay Valencia a total of £13m for Roberto Soldado due to the player not reaching targets set by both clubs
29 maja 2014, 20:56 [cytuj]
Wydaje mi się, że Chelsea nie puści Lukaku, a w szczególności do nas. Gdzieś tam czytałem, że Everton będzie chciał go kupić, ale Chelsea powiedziało "Żadnego transferu nie będzie". Mam tylko nadzieję, że Rodriguez nas wzmocni, ale patrząc po tym ilu piłkarzy Świętych jest przymierzanych do różnych klubów, zaczynam w to wątpić. Ciekawy jestem jak sprawdziłby się u nas Michy Batshuayi ze Standardu
Wydaje mi się, że Chelsea nie puści Lukaku, a w szczególności do nas. Gdzieś tam czytałem, że Everton będzie chciał go kupić, ale Chelsea powiedziało "Żadnego transferu nie będzie". Mam tylko nadzieję, że Rodriguez nas wzmocni, ale patrząc po tym ilu piłkarzy Świętych jest przymierzanych do różnych klubów, zaczynam w to wątpić. Ciekawy jestem jak sprawdziłby się u nas Michy Batshuayi ze Standardu :)