Forum dyskusyjne
29 maja 2014, 21:34 [cytuj]
A tam Lukaku. Tańszą a niewiele mniej ciekawą opcją jest Welbeck. Jedyne czego ten synek potrzebuje to zaufania i ustawienia na środku ataku. Adebayor na zmianę z Welbeckiem to będzie mega duet. Przydałyby się także jakieś młode żądła w ataku, w razie kontuzji.
Lallana i cała ta zgraja z Southampton jest fajna, ale tak naprawdę po co nam oni? My mamy naprawdę świetnych ofensywnych pomocników. Trzeba tylko to odpowiednio poukładać. Chadli, Lamela, Eriksen, Townsend - wokół nich spokojnie można budować drużynę walczącą o czołówkę w lidze.
Jedyna dwójka do wyciągnięcia z ekipy Świętych to moim zdaniem Lovren oraz Shaw. I to moim zdaniem za każdą cenę. Daj Boże zdrowie Kaboulowi, ale czarno to widzę, a Lovren z marszu wszedł do ligi angielskiej na najwyższym poziomie, więc i do nas by się wpasował. Shawowi szlak przetarł już Bale, więc tym bardziej droga dobra dla niego. Powinien o tym pamiętać. A że kwota wysoka... No trudno.
A tam Lukaku. Tańszą a niewiele mniej ciekawą opcją jest Welbeck. Jedyne czego ten synek potrzebuje to zaufania i ustawienia na środku ataku. Adebayor na zmianę z Welbeckiem to będzie mega duet. Przydałyby się także jakieś młode żądła w ataku, w razie kontuzji.
Lallana i cała ta zgraja z Southampton jest fajna, ale tak naprawdę po co nam oni? My mamy naprawdę świetnych ofensywnych pomocników. Trzeba tylko to odpowiednio poukładać. Chadli, Lamela, Eriksen, Townsend - wokół nich spokojnie można budować drużynę walczącą o czołówkę w lidze.
Jedyna dwójka do wyciągnięcia z ekipy Świętych to moim zdaniem Lovren oraz Shaw. I to moim zdaniem za każdą cenę. Daj Boże zdrowie Kaboulowi, ale czarno to widzę, a Lovren z marszu wszedł do ligi angielskiej na najwyższym poziomie, więc i do nas by się wpasował. Shawowi szlak przetarł już Bale, więc tym bardziej droga dobra dla niego. Powinien o tym pamiętać. A że kwota wysoka... No trudno
29 maja 2014, 21:37 [cytuj]
http://www.football-italia.net/49824/baldini-leave-spurs
Mam wielką nadzieję, że go Levy wyjebie.
http://www.football-italia.net/49824/baldini-leave-spurs
Mam wielką nadzieję, że go Levy wyjebie
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
29 maja 2014, 21:57 [cytuj]
Po to, że wszyscy z nich są 2x lepsi od Towsenda(jeszcze ktoś widzi go jako świetnego zawodnika?), Chadli
Po to, że wszyscy z nich są 2x lepsi od Towsenda(jeszcze ktoś widzi go jako świetnego zawodnika?), Chadli
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
29 maja 2014, 23:24 [cytuj]
Priorytetem powinna być obrona, te formację po prostu trzeba wzmonić
Priorytetem powinna być obrona, te formację po prostu trzeba wzmonić
29 maja 2014, 23:26 [cytuj]
Ale jest jeden genialny pomocnik za śmieszne pieniądze:
https://www.youtube.com/watch?v=6Ws4-yd4QzY
Ale jest jeden genialny pomocnik za śmieszne pieniądze:
https://www.youtube.com/watch?v=6Ws4-yd4QzY
29 maja 2014, 23:40 [cytuj]
tak Tomku - to jest kosa na Adama rzeźnika ze Stoke ... dobry skauting
tak Tomku - to jest kosa na Adama rzeźnika ze Stoke ... dobry skauting :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
30 maja 2014, 00:15 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
tak Tomku - to jest kosa na Adama rzeźnika ze Stoke ... dobry skauting

:brawo:
30 maja 2014, 11:18 [cytuj]
widzę, że jesteś jin_tae prawdziwym talentem, pewnie Bale'a też wypierdalałeś do Nottingham, bo chuja grał. Tu nie chodzi o widzenie świetnego czy nieświetnego, tylko że jest młody i ma szansę się rozwijać a nie potrzebujemy 5 ofensywnych pomocników do pierwszego składu.
widzę, że jesteś jin_tae prawdziwym talentem, pewnie Bale'a też wypierdalałeś do Nottingham, bo chuja grał. Tu nie chodzi o widzenie świetnego czy nieświetnego, tylko że jest młody i ma szansę się rozwijać a nie potrzebujemy 5 ofensywnych pomocników do pierwszego składu
30 maja 2014, 12:03 [cytuj]
spurscfaniak powiedział/a:
widzę, że jesteś jin_tae prawdziwym talentem, pewnie Bale'a też wypierdalałeś do Nottingham, bo chuja grał. Tu nie chodzi o widzenie świetnego czy nieświetnego, tylko że jest młody i ma szansę się rozwijać a nie potrzebujemy 5 ofensywnych pomocników do pierwszego składu
Wydaje mi się , że zawodnik , który w wieku 20 lat wyróżnia się na boisku jest lepszy od 20 letniego zawodnika , którego nie widać , a różnica to pewnie 5-8 mln euro .
Jeśli chcemy się bić o TOP 4 to powinniśmy stawiać na młodych , którzy coś potrafią , a nie młodych , z których może coś będzie .
Wydaje mi się , że zawodnik , który w wieku 20 lat wyróżnia się na boisku jest lepszy od 20 letniego zawodnika , którego nie widać , a różnica to pewnie 5-8 mln euro .
Jeśli chcemy się bić o TOP 4 to powinniśmy stawiać na młodych , którzy coś potrafią , a nie młodych , z których może coś będzie
30 maja 2014, 15:53 [cytuj]
Z tym Welbeckiem to ciekawa opcja, bardzo chętnie bym go widział z AndymBayorem w akcji. Wydaje mi się, że nauczyłby się więcej od niego, niż od Rooneya czy Persiego. Ale problem pojawia się, że jest Anglikiem, z Man Utd... czyli pewnie 25-30 mln trzeba będzie zabulić :/
Ale kto wie, jak Chelsea potrafiła sprzedać Sturridge'a to czemu nie Manchester Welbecka
Cóż, jako że moje umiejętności scoutingowe są słabe czekam na propozycje które mógłbym skrytykować
Z tym Welbeckiem to ciekawa opcja, bardzo chętnie bym go widział z AndymBayorem w akcji. Wydaje mi się, że nauczyłby się więcej od niego, niż od Rooneya czy Persiego. Ale problem pojawia się, że jest Anglikiem, z Man Utd... czyli pewnie 25-30 mln trzeba będzie zabulić :/
Ale kto wie, jak Chelsea potrafiła sprzedać Sturridge'a to czemu nie Manchester Welbecka :D
Cóż, jako że moje umiejętności scoutingowe są słabe czekam na propozycje które mógłbym skrytykować :P
30 maja 2014, 16:19 [cytuj]
https://www.facebook.com/meczmagazyn/photos/a.266082423539534.1073741828.265116480302795/347590992055343/?type=1
https://www.facebook.com/meczmagazyn/photos/a.266082423539534.1073741828.265116480302795/347590992055343/?type=1
30 maja 2014, 16:40 [cytuj]
jin_tae weź i napisz tej gnidzie Rudzkiemu coś bo mnie już dawno zablokował chuj złamany.
jin_tae weź i napisz tej gnidzie Rudzkiemu coś bo mnie już dawno zablokował chuj złamany
30 maja 2014, 17:04 [cytuj]
chuj z Rudzkim i z realem. amen
chuj z Rudzkim i z realem. amen
30 maja 2014, 17:13 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
jin_tae weź i napisz tej gnidzie Rudzkiemu coś bo mnie już dawno zablokował chuj złamany
a to idzie kogoś na facebooku zablokować ?
a to idzie kogoś na facebooku zablokować ? :bezradny:
30 maja 2014, 17:24 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
a to idzie kogoś na facebooku zablokować ?

idzie, idzie. Nie mam możliwości komentować na jego profilu i na profilu Mecz-MLA. Złamas mnie zablokował choć nigdy wulgaryzmów nie używałem. Płaczuś jak mu coś nie odpowiada to zaraz blokuje użytkownika. Koleś nie umie dyskutować. Jak go spotkam to mu w ryja dam.
idzie, idzie. Nie mam możliwości komentować na jego profilu i na profilu Mecz-MLA. Złamas mnie zablokował choć nigdy wulgaryzmów nie używałem. Płaczuś jak mu coś nie odpowiada to zaraz blokuje użytkownika. Koleś nie umie dyskutować. Jak go spotkam to mu w ryja dam
30 maja 2014, 17:45 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
idzie, idzie. Nie mam możliwości komentować na jego profilu i na profilu Mecz-MLA. Złamas mnie zablokował choć nigdy wulgaryzmów nie używałem. Płaczuś jak mu coś nie odpowiada to zaraz blokuje użytkownika. Koleś nie umie dyskutować. Jak go spotkam to mu w ryja dam
Magazyn mecz jest świetny, ale te jego poglądy trochę wkurw...ją. Z jednej strony to normalka, że kibicuje polskim piłkarzom(teraz dojdzie jeszcze wasyl) a z drugiej to dziennikarz i swoje prywatne sympatie powinien zostawić w domu.
Ten typ tak ma. Jak mu się z kimś nie chce dyskutować, to po prostu blokuje.
Na razie mam słowną przepychankę z fanem Gerrarda na privie, bo mnie wkurwił tekstem "parodia klubu"
Nie kumam kolesia, bo wieszczy przyjście Boruca do nas jak Lloris odejdzie i świetną ofensywną piłkę w Tottenhamie.
Maybe ma rozdwojenie jaźni i raz gada tak a raz srak
Magazyn mecz jest świetny, ale te jego poglądy trochę wkurw...ją. Z jednej strony to normalka, że kibicuje polskim piłkarzom(teraz dojdzie jeszcze wasyl) a z drugiej to dziennikarz i swoje prywatne sympatie powinien zostawić w domu.
Ten typ tak ma. Jak mu się z kimś nie chce dyskutować, to po prostu blokuje.
Na razie mam słowną przepychankę z fanem Gerrarda na privie, bo mnie wkurwił tekstem "parodia klubu"
Nie kumam kolesia, bo wieszczy przyjście Boruca do nas jak Lloris odejdzie i świetną ofensywną piłkę w Tottenhamie.
Maybe ma rozdwojenie jaźni i raz gada tak a raz srak
30 maja 2014, 17:57 [cytuj]
Widze że nawet w komentarzach nasi i nie tylko nasi go cisną
Widze że nawet w komentarzach nasi i nie tylko nasi go cisną :ok:
30 maja 2014, 18:02 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Townsend to będzie zajebisty grajek jeszcze wspomnicie moje słowa

Ile on bramek dla nas zdobędzie jeśli zostanie. Cudze chwalicie swego niezacnie
Townsend to będzie zajebisty grajek jeszcze wspomnicie moje słowa :D Ile on bramek dla nas zdobędzie jeśli zostanie. Cudze chwalicie swego niezacnie :D :cwaniak:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
30 maja 2014, 19:34 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:
Townsend to będzie zajebisty grajek jeszcze wspomnicie moje słowa

Ile on bramek dla nas zdobędzie jeśli zostanie. Cudze chwalicie swego niezacnie

Nie prawda. Polskie piwo najlepsze(Książęce pszeniczne mniam). Problem w tym, że Tauzend to nie piwo i nigdy nam z niego drugi Bale nie wyrośnie
Nie prawda. Polskie piwo najlepsze(Książęce pszeniczne mniam). Problem w tym, że Tauzend to nie piwo i nigdy nam z niego drugi Bale nie wyrośnie
30 maja 2014, 19:56 [cytuj]
Andros to dobry piłkarz, jak to pisze w Fifie "ma potencjał żeby stać się wyjątkowy"

może i drugi Bale z niego nie będzie, ale zawsze lepszy Townsend który myśli, niż Lennon który czasami wkur... swoim bieganiem
Andros to dobry piłkarz, jak to pisze w Fifie "ma potencjał żeby stać się wyjątkowy" :D może i drugi Bale z niego nie będzie, ale zawsze lepszy Townsend który myśli, niż Lennon który czasami wkur... swoim bieganiem :)