Forum dyskusyjne
30 maja 2014, 20:52 [cytuj]
Jeśli mamy wejść na salony, to żaden z nich nei jest lepszy. Obu sprzedać i kupić kogoś kto z marszu wbije się do składu meczowego
Jeśli mamy wejść na salony, to żaden z nich nei jest lepszy. Obu sprzedać i kupić kogoś kto z marszu wbije się do składu meczowego
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
30 maja 2014, 21:18 [cytuj]
poważnie Townsend wiecej mysli od Lenona?
poważnie Townsend wiecej mysli od Lenona?:D
31 maja 2014, 10:40 [cytuj]
LFC - daje 25 mln za Lallanę ... mam nadzieje, że Levy tej oferty nie będzie przebijał

- prawdopodobieństwo, że piłkarz nie udźwignie tej "metki" jest 90% ...
P8 - wg niektórych pismaków jest wart 30 mln

- ale, każdy gol na MŚ podniesie jego wartość o 5 mln - ja bym poczekał ...
---
LFC - daje 25 mln za Lallanę ... mam nadzieje, że Levy tej oferty nie będzie przebijał :mysli: - prawdopodobieństwo, że piłkarz nie udźwignie tej "metki" jest 90% ...
P8 - wg niektórych pismaków jest wart 30 mln :ok: - ale, każdy gol na MŚ podniesie jego wartość o 5 mln - ja bym poczekał ...
---
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
31 maja 2014, 11:30 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
LFC - daje 25 mln za Lallanę ... mam nadzieje, że Levy tej oferty nie będzie przebijał

---
Lallana jest wart tych pieniędzy. Jest lepszy od każdego z naszych skrzydłowych. Lepszy trzykrotnie. Utrzeć nosa Liverpoolowi byłoby super rozwiązaniem. Lepszy swój Lallana niż obcy Konoplyanka
Lallana jest wart tych pieniędzy. Jest lepszy od każdego z naszych skrzydłowych. Lepszy trzykrotnie. Utrzeć nosa Liverpoolowi byłoby super rozwiązaniem. Lepszy swój Lallana niż obcy Konoplyanka
31 maja 2014, 11:46 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Nie prawda. Polskie piwo najlepsze(Książęce pszeniczne mniam). Problem w tym, że Tauzend to nie piwo i nigdy nam z niego drugi Bale nie wyrośnie
Daj spokój z tymi koncernowymi pseudobrowarami. Od lat tego gówna nie ruszam. Spróbuj Browar Pinta, Ale Browar, Ciechan Grand Prix lub Jankes, Kormoran. browar Artezan i wiele innych świetnych browarów.
Daj spokój z tymi koncernowymi pseudobrowarami. Od lat tego gówna nie ruszam. Spróbuj Browar Pinta, Ale Browar, Ciechan Grand Prix lub Jankes, Kormoran. browar Artezan i wiele innych świetnych browarów
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
31 maja 2014, 12:04 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Daj spokój z tymi koncernowymi pseudobrowarami. Od lat tego gówna nie ruszam. Spróbuj Browar Pinta, Ale Browar, Ciechan Grand Prix lub Jankes, Kormoran. browar Artezan i wiele innych świetnych browarów
Mówisz do mnie jak w tym filmie co gościowi na pustyni kazali spróbować wodę niegazowaną różnych firm xDD
Ja w NL mam wybór pomiędzy Tyskie, żywiec i od czasu do czasu Lech
Mówisz do mnie jak w tym filmie co gościowi na pustyni kazali spróbować wodę niegazowaną różnych firm xDD
Ja w NL mam wybór pomiędzy Tyskie, żywiec i od czasu do czasu Lech
31 maja 2014, 12:13 [cytuj]
Dajcie spokój z tym Lallaną. Dawać taką kasę? Jestem sceptycznie nastawiony na takie transfery, chociażby po tych co były rok temu. Soldado też był w formie, Lamela też był. Skąd wiadomo, że Lallana akurat teraz nie złapie dołka?
Dajcie spokój z tym Lallaną. Dawać taką kasę? Jestem sceptycznie nastawiony na takie transfery, chociażby po tych co były rok temu. Soldado też był w formie, Lamela też był. Skąd wiadomo, że Lallana akurat teraz nie złapie dołka?
31 maja 2014, 12:20 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

---
jak dla mnie Lallana nie jest wart tych 25 baniek, ale z drugiej strony taki mamy rynek ... świetny piłkarz, jeśli przejdzie na Anfield, to drużyna Rodgersa będzie jeszcze mocniejsza ...
aczkolwiek bardziej podoba mi się ich drugi transfer - Lambert za 4 bańki. Dosłownie klepaki za klasowego napadziora, który nie obrazi się na rolę rezerwowego. Szkoda, że idzie do LFC ...
jak dla mnie Lallana nie jest wart tych 25 baniek, ale z drugiej strony taki mamy rynek ... świetny piłkarz, jeśli przejdzie na Anfield, to drużyna Rodgersa będzie jeszcze mocniejsza ...
aczkolwiek bardziej podoba mi się ich drugi transfer - Lambert za 4 bańki. Dosłownie klepaki za klasowego napadziora, który nie obrazi się na rolę rezerwowego. Szkoda, że idzie do LFC
31 maja 2014, 12:28 [cytuj]
Świetny piłkarz... miał jeden dobry sezon. JEDEN!!!
Z całym szacunkiem, ale przypomina mi to transfer "świetnego piłkarza" Charliego Adama, który również miał fantastyczny JEDEN sezon w Blackpool
Świetny piłkarz... miał jeden dobry sezon. JEDEN!!!
Z całym szacunkiem, ale przypomina mi to transfer "świetnego piłkarza" Charliego Adama, który również miał fantastyczny JEDEN sezon w Blackpool ;P
Can't Smile Without You!!!
31 maja 2014, 13:16 [cytuj]
a mi to przypomina transfer Dempseya

mówi się że jesteśmy gotowi sprzedać Lamele za 20 mln funtów, oby to nie była prawda, jest wielu gorszych skrzydłowych w naszym teamie.
a mi to przypomina transfer Dempseya :P mówi się że jesteśmy gotowi sprzedać Lamele za 20 mln funtów, oby to nie była prawda, jest wielu gorszych skrzydłowych w naszym teamie
31 maja 2014, 13:22 [cytuj]
Dempsey grał 6 sezonów w Premier League (z czego dwa ostatnie miał świetne) zanim przyszedł do nas. Możesz to samo powiedzieć o Lallanie?
Dempsey grał 6 sezonów w Premier League (z czego dwa ostatnie miał świetne) zanim przyszedł do nas. Możesz to samo powiedzieć o Lallanie? :F
31 maja 2014, 13:33 [cytuj]
no tak ale spodziewam się że lalana skończy tak samo jak on. Mam nadzieje że nie wtrącimy sie i nie kupimy go. Chciałbym zobaczyć Konoplyanke u nas ale prawdopodobnie zostanie w dnipro...
no tak ale spodziewam się że lalana skończy tak samo jak on. Mam nadzieje że nie wtrącimy sie i nie kupimy go. Chciałbym zobaczyć Konoplyanke u nas ale prawdopodobnie zostanie w dnipro
31 maja 2014, 13:41 [cytuj]
Szkoda, że nie pozyskaliśmy Lamberta, Liverpool kupił go za śmieszne pieniądze. Tego najbardziej żałuję.
Szkoda, że nie pozyskaliśmy Lamberta, Liverpool kupił go za śmieszne pieniądze. Tego najbardziej żałuję
31 maja 2014, 13:42 [cytuj]
nie róbmy z siebie realu, kupować drogo a sprzedawać tanio to nie my. Dlatego dajmy i Lameli i Soldado jeszcze jeden sezon.
nie róbmy z siebie realu, kupować drogo a sprzedawać tanio to nie my. Dlatego dajmy i Lameli i Soldado jeszcze jeden sezon
31 maja 2014, 13:49 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Szkoda, że nie pozyskaliśmy Lamberta, Liverpool kupił go za śmieszne pieniądze. Tego najbardziej żałuję
Lambert od dzieciństwa kibicuje L'pool, którego był też juniorem. Z dwóch ofert i tak wybrałby "booyhood club" i LM...
Lambert od dzieciństwa kibicuje L'pool, którego był też juniorem. Z dwóch ofert i tak wybrałby "booyhood club" i LM
31 maja 2014, 13:49 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
nie róbmy z siebie realu, kupować drogo a sprzedawać tanio to nie my. Dlatego dajmy i Lameli i Soldado jeszcze jeden sezon
:brawo:
31 maja 2014, 19:09 [cytuj]
Mam nadzieję, że nie będziemy za wszelką cenę chcieli tego Lallany. 30 milionów funtów, no fucking way.
Mam nadzieję, że nie będziemy za wszelką cenę chcieli tego Lallany. 30 milionów funtów, no fucking way
31 maja 2014, 20:32 [cytuj]
Kupmy Charliego Adama. Nasi na treningach będą tak zapierdalać, żeby przed nim uciec, że nam mistrzostwo zrobi.
A tak serio, ciekawe czy/ilu piłkarzy z Sotonu wykupimy.
Kupmy Charliego Adama. Nasi na treningach będą tak zapierdalać, żeby przed nim uciec, że nam mistrzostwo zrobi.
A tak serio, ciekawe czy/ilu piłkarzy z Sotonu wykupimy
LMAO
31 maja 2014, 20:49 [cytuj]
Hades powiedział/a:
A tak serio, ciekawe czy/ilu piłkarzy z Sotonu wykupimy
Ponoć Boruc był od zawsze ukrytym kibicem tottenhamu
Ponoć Boruc był od zawsze ukrytym kibicem tottenhamu :rotfl:
31 maja 2014, 20:49 [cytuj]
szkoda, że ten Rodriguez złapał kontuzje
szkoda, że ten Rodriguez złapał kontuzje :|
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!