Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  31  32  33  34  35    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
1 czerwca 2014, 09:44 [cytuj]
jin_tae, masz to czego chciałeś. Plota, bo plota ale pewnie się ucieszysz :D
http://www.101greatgoals.com/blog/spurs-step-ahead-of-liverpool-in-race-for-southamptons-adam-lallana-as-they-offer-andros-townsend-mirror/
jin_tae, masz to czego chciałeś. Plota, bo plota ale pewnie się ucieszysz :D http://www.101greatgoals.com/blog/spurs-step-ahead-of-liverpool-in-race-for-southamptons-adam-lallana-as-they-offer-andros-townsend-mirror/
1 czerwca 2014, 11:48 [cytuj]
davka11 powiedział/a:
jin_tae, masz to czego chciałeś. Plota, bo plota ale pewnie się ucieszysz :D
http://www.101greatgoals.com/blog/spurs-step-ahead-of-liverpool-in-race-for-southamptons-adam-lallana-as-they-offer-andros-townsend-mirror/

Plota, ale jeśli wycenić Towsenda na 25 mln funtów :P dorzucić piątaka i mieć Lallanę :rotfl: marzenia ściętej głowy
Plota, ale jeśli wycenić Towsenda na 25 mln funtów :P dorzucić piątaka i mieć Lallanę :rotfl: marzenia ściętej głowy
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
1 czerwca 2014, 11:56 [cytuj]
to co ? w sierpniu wychodzimy skrzydłami La-La ? brzmi śpiewająco :muza:
to co ? w sierpniu wychodzimy skrzydłami La-La ? brzmi śpiewająco :muza:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 czerwca 2014, 13:01 [cytuj]
najlepsze w tym wszystkim jest to, że taki transfermarkt wycenia:
Androsa (23 LATA) na 7 mln EURO
Lallanę na (26 LAT) 7,5 mln EURO :tak:
- nadal uważam, że 25 mln z zawodnika So'ton to przesada, ale gdyby udało się włączyć w to AT i dopłacić 10 do 12 mln GBP byłoby dobrze :ok:
najlepsze w tym wszystkim jest to, że taki transfermarkt wycenia: Androsa (23 LATA) na 7 mln EURO Lallanę na (26 LAT) 7,5 mln EURO :tak: - nadal uważam, że 25 mln z zawodnika So'ton to przesada, ale gdyby udało się włączyć w to AT i dopłacić 10 do 12 mln GBP byłoby dobrze :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 czerwca 2014, 13:08 [cytuj]
Rafo, tamta strona jest pewnie nie z aktualizowana :P

Bale przed transferem był wyceniany bodajże na 50-60 mln
Rafo, tamta strona jest pewnie nie z aktualizowana :P Bale przed transferem był wyceniany bodajże na 50-60 mln
1 czerwca 2014, 13:24 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Rafo, tamta strona jest pewnie nie z aktualizowana :P

Bale przed transferem był wyceniany bodajże na 50-60 mln

Bo taka była/ jest realna cena za Bale? Wszyscy wiedzą, że Real został ogolony i żaden człowiek nie powinien być wart takiej kasy nawet Messi czy cr7
Bo taka była/ jest realna cena za Bale? Wszyscy wiedzą, że Real został ogolony i żaden człowiek nie powinien być wart takiej kasy nawet Messi czy cr7
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
1 czerwca 2014, 13:28 [cytuj]
Wszystko się powinno zgadzać, transfermarkt.de wycenia tylko suche umiejętności zawodnika. Nie wycenia jego potencjału, wieku, ogrania, DŁUGOŚCI KONTRAKTU, narodowości, statusu wychowanka i tym podobne : D A dobrze wiemy, że to też kosztuje (niemało)
Wszystko się powinno zgadzać, transfermarkt.de wycenia tylko suche umiejętności zawodnika. Nie wycenia jego potencjału, wieku, ogrania, DŁUGOŚCI KONTRAKTU, narodowości, statusu wychowanka i tym podobne : D A dobrze wiemy, że to też kosztuje (niemało)
1 czerwca 2014, 13:43 [cytuj]
Moim zdaniem piłkarz jest wart tyle ile ktoś jest w stanie za niego zapłacić, ale nie od dziś wiadomo, że angielskie kluby przepłacają za rodzimych piłkarzy minimum dwa razy. Idealny przykład Adama Lallany, wg mnie to nie jest ani żaden zbawiciel dla Naszego klubu ani brakujące ogniwo, żeby płacić za niego takie astronomiczne pieniądze. Mamy ważniejsze pozycje do obstawienia zwłaszcza w obronie.
Moim zdaniem piłkarz jest wart tyle ile ktoś jest w stanie za niego zapłacić, ale nie od dziś wiadomo, że angielskie kluby przepłacają za rodzimych piłkarzy minimum dwa razy. Idealny przykład Adama Lallany, wg mnie to nie jest ani żaden zbawiciel dla Naszego klubu ani brakujące ogniwo, żeby płacić za niego takie astronomiczne pieniądze. Mamy ważniejsze pozycje do obstawienia zwłaszcza w obronie
1 czerwca 2014, 13:47 [cytuj]
Tylko idiota zapłaci za niego 25 mln+. Nie jest tego wart i zapewne nigdy nie będzie...

Na szczęście raczej nie my :D

http://www1.skysports.com/football/news/11675/9334105/transfer-news-tottenham-not-planning-to-bid-for-adam-lallana
Tylko idiota zapłaci za niego 25 mln+. Nie jest tego wart i zapewne nigdy nie będzie... Na szczęście raczej nie my :D http://www1.skysports.com/football/news/11675/9334105/transfer-news-tottenham-not-planning-to-bid-for-adam-lallana
Can't Smile Without You!!!
1 czerwca 2014, 13:50 [cytuj]
Ja nadal jestem na nie z tym Lallaną, tym bardziej, jeśli mielibyśmy stracić Townsenda. Wydaje mi się, że stanie się to samo co z zeszłorocznym, bezmyślnym transferem Caulkera. Wolałbym wydać tą kasę na Shawa albo Rodrigueza. Ewentualnie Heskeya albo Bendtnera :D
Ja nadal jestem na nie z tym Lallaną, tym bardziej, jeśli mielibyśmy stracić Townsenda. Wydaje mi się, że stanie się to samo co z zeszłorocznym, bezmyślnym transferem Caulkera. Wolałbym wydać tą kasę na Shawa albo Rodrigueza. Ewentualnie Heskeya albo Bendtnera :D
1 czerwca 2014, 13:54 [cytuj]
Messi klauzula 250 mln, chyba ze ją zmienili, Ronaldo 1 mld.
Za Ronaldo dali też prawie 100 baniek, to mase kasy wpadło na samych koszulkach, u Bale zapewne to samo.
Real jest marką znaną na każdym kontynencie, to nie zdziwiłbym sie jak by Bale zwrócił sie za same koszulki.
A real ma zapewne jeszcze prawa do jego wizerunku, to kolejne mln wpadają na konto.
Tottenham by pewnie zarobił te 100 baniek w 3-4 lata na nazwisku Bale, jak nie szybciej, dlatego jak dla mnie szkoda ze został sprzedany

Ronaldo minął smutek, Messi przestał juz człapać, Suarez zostaje na kolejny sezon, Rooney nigdzie sie nie wybiera, dlatego z Bale też pewnie by sie udało
Messi klauzula 250 mln, chyba ze ją zmienili, Ronaldo 1 mld. Za Ronaldo dali też prawie 100 baniek, to mase kasy wpadło na samych koszulkach, u Bale zapewne to samo. Real jest marką znaną na każdym kontynencie, to nie zdziwiłbym sie jak by Bale zwrócił sie za same koszulki. A real ma zapewne jeszcze prawa do jego wizerunku, to kolejne mln wpadają na konto. Tottenham by pewnie zarobił te 100 baniek w 3-4 lata na nazwisku Bale, jak nie szybciej, dlatego jak dla mnie szkoda ze został sprzedany Ronaldo minął smutek, Messi przestał juz człapać, Suarez zostaje na kolejny sezon, Rooney nigdzie sie nie wybiera, dlatego z Bale też pewnie by sie udało
1 czerwca 2014, 14:29 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Messi klauzula 250 mln, chyba ze ją zmienili, Ronaldo 1 mld.
Za Ronaldo dali też prawie 100 baniek, to mase kasy wpadło na samych koszulkach, u Bale zapewne to samo.
Real jest marką znaną na każdym kontynencie, to nie zdziwiłbym sie jak by Bale zwrócił sie za same koszulki.
A real ma zapewne jeszcze prawa do jego wizerunku, to kolejne mln wpadają na konto.
Tottenham by pewnie zarobił te 100 baniek w 3-4 lata na nazwisku Bale, jak nie szybciej, dlatego jak dla mnie szkoda ze został sprzedany

Ronaldo minął smutek, Messi przestał juz człapać, Suarez zostaje na kolejny sezon, Rooney nigdzie sie nie wybiera, dlatego z Bale też pewnie by sie udało
znowu powrót do tematu Bale'a, został sprzedany bo inaczej się nie dało, wymieniłeś piłkarzy którzy grają w klubach o dużo "szerszej" historii i ilości trofeów :) , Bale by został i pewnie znów by z nami nic nie zdobył i poszedłby w tym okienku. Temat wałkowany 100 razy, szkoda jedynie, że kasa za niego w połowie poszła na graczy którzy się nie sprawdzili
znowu powrót do tematu Bale'a, został sprzedany bo inaczej się nie dało, wymieniłeś piłkarzy którzy grają w klubach o dużo "szerszej" historii i ilości trofeów :) , Bale by został i pewnie znów by z nami nic nie zdobył i poszedłby w tym okienku. Temat wałkowany 100 razy, szkoda jedynie, że kasa za niego w połowie poszła na graczy którzy się nie sprawdzili
1 czerwca 2014, 14:42 [cytuj]
A wy dalej z tym bezmyślnym transferem Caulkera. Nie taka zła decyzja to była i przynajmniej będzie mógł grać w lidze na jego poziomie.
A wy dalej z tym bezmyślnym transferem Caulkera. Nie taka zła decyzja to była i przynajmniej będzie mógł grać w lidze na jego poziomie
LMAO
1 czerwca 2014, 14:49 [cytuj]
Podbijam, jedyne co przemawiało za Caulkerem to wiek. Taka młodsza wersja Dawsona. Z tego co pamiętam miał też problemy z kolanami.
Podbijam, jedyne co przemawiało za Caulkerem to wiek. Taka młodsza wersja Dawsona. Z tego co pamiętam miał też problemy z kolanami
1 czerwca 2014, 15:01 [cytuj]
Lepszy Capoue na środku obrony, prawda?

Koleś będzie tylko lepszy i puka wciąż do reprezentacji. A wy się kurwa puknijcie się w czółko...
Lepszy Capoue na środku obrony, prawda? Koleś będzie tylko lepszy i puka wciąż do reprezentacji. A wy się kurwa puknijcie się w czółko
1 czerwca 2014, 15:23 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

na wydane 120 mln sprawdziło sie jakieś 10 mln(według mnie), czyli Eriksen, z całej tej kwoty spokojnie było nas stać na wydanie takich pieniedzy na niego:P

w okienku wyszliśmy na 0, a chyba nawet na +, można raz było skonczyć raz z tymi 50 mln, które co okienko były obiecywane. Spokojnie można było sie wzmocnić i sprzedać tylko szrot.

z powyższych przykładów mozesz spokojnie zobaczyć ze jak hajs sie zgadza to nie ma problemu z graniem. Jak sie chce to wszystko sie da.
Po sezonie widać, że szkoda ze sprzedaliśmy Bale

np na ten sezon co był wolałbym Dempseya jak Chadliego, zamiast Paulinho Holtbyego, to już zostało ponad 20 baniek i na tygodniówkach było by mniej;)
na wydane 120 mln sprawdziło sie jakieś 10 mln(według mnie), czyli Eriksen, z całej tej kwoty spokojnie było nas stać na wydanie takich pieniedzy na niego:P w okienku wyszliśmy na 0, a chyba nawet na +, można raz było skonczyć raz z tymi 50 mln, które co okienko były obiecywane. Spokojnie można było sie wzmocnić i sprzedać tylko szrot. z powyższych przykładów mozesz spokojnie zobaczyć ze jak hajs sie zgadza to nie ma problemu z graniem. Jak sie chce to wszystko sie da. Po sezonie widać, że szkoda ze sprzedaliśmy Bale np na ten sezon co był wolałbym Dempseya jak Chadliego, zamiast Paulinho Holtbyego, to już zostało ponad 20 baniek i na tygodniówkach było by mniej;)
1 czerwca 2014, 16:11 [cytuj]
Poszedł i tyle, na po co drążyć.
Wracając do Caulkera, mówicie o nim jak o drugim Dawsonie. Skoro tak to ja tym bardziej nie chciałbym się pozbywać. To był po prostu bezmyślny transfer, czym potem AVB przepłacił, bo mu się obrońcy skończyli.
Poszedł i tyle, na po co drążyć. Wracając do Caulkera, mówicie o nim jak o drugim Dawsonie. Skoro tak to ja tym bardziej nie chciałbym się pozbywać. To był po prostu bezmyślny transfer, czym potem AVB przepłacił, bo mu się obrońcy skończyli
1 czerwca 2014, 17:11 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Lepszy Capoue na środku obrony, prawda?

Koleś będzie tylko lepszy i puka wciąż do reprezentacji. A wy się kurwa puknijcie się w czółko

tuczi, gdyby został Caulker to nie byłoby Chirichesa, a Capoue i tak musiałby grać na środku obrony.
A do reprezentacja? W obecnym tempie to może się za 3-4 lata załapie jako czwarty środkowy obrońca, a i to nie jest pewne.

Robert, podejrzewam, że gdyby Levy wiedział jak to się skonczy, to też by coś zmienił.
tuczi, gdyby został Caulker to nie byłoby Chirichesa, a Capoue i tak musiałby grać na środku obrony. A do reprezentacja? W obecnym tempie to może się za 3-4 lata załapie jako czwarty środkowy obrońca, a i to nie jest pewne. Robert, podejrzewam, że gdyby Levy wiedział jak to się skonczy, to też by coś zmienił
LMAO
1 czerwca 2014, 17:25 [cytuj]
Hades, przy mądrym i odpowiednim head coachu, to zostałby Caulker, byłby Chiriches i nie byłoby Kaboula...

Przy jego obecnym tempie to załapie się do repry bardzo szybko. Jeśli nawet nie wróci do nas, to L'pool i kilku innych puszy się na niego od dłuższego czasu.

On w Championship nie pogra i twój pogląd na jego osobę napewno tego nie zmieni...
Hades, przy mądrym i odpowiednim head coachu, to zostałby Caulker, byłby Chiriches i nie byłoby Kaboula... Przy jego obecnym tempie to załapie się do repry bardzo szybko. Jeśli nawet nie wróci do nas, to L'pool i kilku innych puszy się na niego od dłuższego czasu. On w Championship nie pogra i twój pogląd na jego osobę napewno tego nie zmieni
1 czerwca 2014, 17:46 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Hades, przy mądrym i odpowiednim head coachu, to zostałby Caulker, byłby Chiriches i nie byłoby Kaboula...

Przy jego obecnym tempie to załapie się do repry bardzo szybko. Jeśli nawet nie wróci do nas, to L'pool i kilku innych puszy się na niego od dłuższego czasu.

On w Championship nie pogra i twój pogląd na jego osobę napewno tego nie zmieni

Tak, wszystko wina AVB, a Baldini i Levy to świętoszki. Klasyk.

No, ale zobaczymy. Wiem tylko, że na ten moment Caulker ma przed sobą Jagielke, Cahilla, Smallinga, Jonesa i nawet Stonesa. Owszem, powołanie może dostanie, ale w podstawie raczej przez kilka lat w ważnym meczu nie wyjdzie. Chyba, że ktoś złapie kontuzję.
Tak, wszystko wina AVB, a Baldini i Levy to świętoszki. Klasyk. No, ale zobaczymy. Wiem tylko, że na ten moment Caulker ma przed sobą Jagielke, Cahilla, Smallinga, Jonesa i nawet Stonesa. Owszem, powołanie może dostanie, ale w podstawie raczej przez kilka lat w ważnym meczu nie wyjdzie. Chyba, że ktoś złapie kontuzję
LMAO
|<  <<  <  31  32  33  34  35    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 22 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się