Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  32  33  34  35  36    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
1 czerwca 2014, 17:58 [cytuj]
Jakbyś choć w minimalnym procencie śledził moje komentarze/posty, to wiedziałbyś, że byłem i jestem przeciwny "dyrektorowi od niczego" oraz stałem się pełnym przeciwnikiem działań naszego prezesa... Ale czytanie dla wielu to nie jest klasyka...

Stones jest prawym obrońcą, a Jones gra tam w większości przypadków... Lepszy czwarty w kolejności obrońca w reprze Anglii, niż połamany od dwóch lat półemeryt Kaboul.
Jakbyś choć w minimalnym procencie śledził moje komentarze/posty, to wiedziałbyś, że byłem i jestem przeciwny "dyrektorowi od niczego" oraz stałem się pełnym przeciwnikiem działań naszego prezesa... Ale czytanie dla wielu to nie jest klasyka... Stones jest prawym obrońcą, a Jones gra tam w większości przypadków... Lepszy czwarty w kolejności obrońca w reprze Anglii, niż połamany od dwóch lat półemeryt Kaboul
Can't Smile Without You!!!
1 czerwca 2014, 18:17 [cytuj]
Jestem jak najbardziej za:

Tottenham Launch Bid for Swansea City Left-Back Ben Davies.
Tottenham boss Mauricio Pochettino has set his sights on Swansea City youngster Ben Davies according to the Daily Mail.
The north London club scouted the 21 year old on a number of occasions last term and are ready to make an offer for the Liberty Stadium star.
The White Hart Lane side's current first choice in the position is Danny Rose, who had an up and down campaign last term and has had a fair few problems with injuries to boot.
Davies has been a hugely talented performer in the past two seasons at Swansea City and is the subject of interest from a number of Premier League sides and the Welsh international may be tempted by the prospect of a move to a top six side.
Pochettino is sure to be handed a decent transfer war-chest as he sets about bringing in a number of summer additions to help put his stamp on the squad he inherited from Tim Sherwood, who in turn barely lasted five months in the post before he was axed by chairman Daniel Levy.
Jestem jak najbardziej za: Tottenham Launch Bid for Swansea City Left-Back Ben Davies. Tottenham boss Mauricio Pochettino has set his sights on Swansea City youngster Ben Davies according to the Daily Mail. The north London club scouted the 21 year old on a number of occasions last term and are ready to make an offer for the Liberty Stadium star. The White Hart Lane side's current first choice in the position is Danny Rose, who had an up and down campaign last term and has had a fair few problems with injuries to boot. Davies has been a hugely talented performer in the past two seasons at Swansea City and is the subject of interest from a number of Premier League sides and the Welsh international may be tempted by the prospect of a move to a top six side. Pochettino is sure to be handed a decent transfer war-chest as he sets about bringing in a number of summer additions to help put his stamp on the squad he inherited from Tim Sherwood, who in turn barely lasted five months in the post before he was axed by chairman Daniel Levy
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
1 czerwca 2014, 18:30 [cytuj]
Na Shawa nie mamy szans, reszta bez doświadczenia w PL... Davies byłby bardzo rozsądnym rozwiązaniem.
Na Shawa nie mamy szans, reszta bez doświadczenia w PL... Davies byłby bardzo rozsądnym rozwiązaniem
1 czerwca 2014, 19:05 [cytuj]
Wydaje mi się , że na Shawa ( nie patrząc na cenę ) to mamy największe szanse . 18 letni chłopak rzuci się do Manchesteru gdzie nikogo nie zna i zacznie grać w takim klubie , w takim wieku ? Czy wybrałby klub lepszy klasą od Świętych , gdzie gra jego były trener , będzie grał każdy mecz w składzie ?

Jeśli chodzi o kasę , to skoro Pochettino ma 50 mln euro , a Shaw kosztowałby ~~25 mln a zapowiada się na super gwiazdę , to czemu miałby z nim nie rozmawiać co do przejścia właśnie do nas ?

Z innej strony potrzeba nam lewego obrońcy ( przypuszczam Shaw ) i napastnika ( przypuszczam Lukaku ) , którzy łącznie kosztowaliby około 50 mln euro i są uważani za wielkie MŁODE gwiazdy .

Oczywiście mogę się mylić i wcale nie są nam potrzebni Lukaku i Shaw , a można ich zastąpić tańszymi wersjami bardziej doświadczonych zawodników , ale skoro Pochettino chce grać offensywnie to dlaczego miałby nie próbować ściągnąć do siebie wyżej wymienionych zawodników ?
Wydaje mi się , że na Shawa ( nie patrząc na cenę ) to mamy największe szanse . 18 letni chłopak rzuci się do Manchesteru gdzie nikogo nie zna i zacznie grać w takim klubie , w takim wieku ? Czy wybrałby klub lepszy klasą od Świętych , gdzie gra jego były trener , będzie grał każdy mecz w składzie ? Jeśli chodzi o kasę , to skoro Pochettino ma 50 mln euro , a Shaw kosztowałby ~~25 mln a zapowiada się na super gwiazdę , to czemu miałby z nim nie rozmawiać co do przejścia właśnie do nas ? Z innej strony potrzeba nam lewego obrońcy ( przypuszczam Shaw ) i napastnika ( przypuszczam Lukaku ) , którzy łącznie kosztowaliby około 50 mln euro i są uważani za wielkie MŁODE gwiazdy . Oczywiście mogę się mylić i wcale nie są nam potrzebni Lukaku i Shaw , a można ich zastąpić tańszymi wersjami bardziej doświadczonych zawodników , ale skoro Pochettino chce grać offensywnie to dlaczego miałby nie próbować ściągnąć do siebie wyżej wymienionych zawodników ?
1 czerwca 2014, 19:15 [cytuj]
18 letni chłopak, który jedzie na Mistrzostwa świata i chcą go United oraz Chelsea (której kibicuje od dzieciaka), w których nie ma poważnych konkurentów (emeryt Evra? Bertrand?)... wybiera Tottenham.

Taaaaa... to brzmi całkiem realnie :D

Po drugie. Zapytam się znów, po raz kolejny, etc... Lukaku? A kiedy my kurwa robiliśmy interesy z Chelsea?

Dziękuję... Odpowiadać nie musisz.
18 letni chłopak, który jedzie na Mistrzostwa świata i chcą go United oraz Chelsea (której kibicuje od dzieciaka), w których nie ma poważnych konkurentów (emeryt Evra? Bertrand?)... wybiera Tottenham. Taaaaa... to brzmi całkiem realnie :D Po drugie. Zapytam się znów, po raz kolejny, etc... Lukaku? A kiedy my kurwa robiliśmy interesy z Chelsea? Dziękuję... Odpowiadać nie musisz
1 czerwca 2014, 19:18 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/cztery-kluby-w-kolejce-po-fabio-quagliarelle/82w2n?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org

wiem, że źródło z d..y - ale 5 baniek za Fabio Q.
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/cztery-kluby-w-kolejce-po-fabio-quagliarelle/82w2n?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org wiem, że źródło z d..y - ale 5 baniek za Fabio Q
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 czerwca 2014, 19:19 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Jestem jak najbardziej za:

Tottenham Launch Bid for Swansea City Left-Back Ben Davies.
Tottenham boss Mauricio Pochettino has set his sights on Swansea City youngster Ben Davies according to the Daily Mail.
The north London club scouted the 21 year old on a number of occasions last term and are ready to make an offer for the Liberty Stadium star.
The White Hart Lane side's current first choice in the position is Danny Rose, who had an up and down campaign last term and has had a fair few problems with injuries to boot.
Davies has been a hugely talented performer in the past two seasons at Swansea City and is the subject of interest from a number of Premier League sides and the Welsh international may be tempted by the prospect of a move to a top six side.
Pochettino is sure to be handed a decent transfer war-chest as he sets about bringing in a number of summer additions to help put his stamp on the squad he inherited from Tim Sherwood, who in turn barely lasted five months in the post before he was axed by chairman Daniel Levy

:brawo:
... i można by sprzedać kogoś z dwójki Zeki/Naughton
.
:brawo: ... i można by sprzedać kogoś z dwójki Zeki/Naughton
1 czerwca 2014, 19:20 [cytuj]
Z naciskiem na Naughton :rotfl:
Z naciskiem na Naughton :rotfl:
1 czerwca 2014, 19:24 [cytuj]
już się wyleczyłem z F. Quagliarella ... gość ma 31 lat, rolę dziadka w napadzie może już pełnić Ade ;|
już się wyleczyłem z F. Quagliarella ... gość ma 31 lat, rolę dziadka w napadzie może już pełnić Ade ;|
1 czerwca 2014, 19:34 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Jakbyś choć w minimalnym procencie śledził moje komentarze/posty, to wiedziałbyś, że byłem i jestem przeciwny "dyrektorowi od niczego" oraz stałem się pełnym przeciwnikiem działań naszego prezesa... Ale czytanie dla wielu to nie jest klasyka...

Stones jest prawym obrońcą, a Jones gra tam w większości przypadków... Lepszy czwarty w kolejności obrońca w reprze Anglii, niż połamany od dwóch lat półemeryt Kaboul

A co to ma do rzeczy? Tam zwaliłeś winę TYLKO na AVB. Nie masz normalnych argumentów to musisz mnie atakować?

Stones jest prawym obrońcą? Widzę, że dogadałbyś się z tymi komentatorami z C+, którzy nazywają Vertonghena lewym obrońcą.

RAFO THFC powiedział/a:
:brawo:
... i można by sprzedać kogoś z dwójki Zeki/Naughton

Juz bym wolał Rose'a sprzedać. Naughton na prawej jest znośnym zmiennikiem.
A co to ma do rzeczy? Tam zwaliłeś winę TYLKO na AVB. Nie masz normalnych argumentów to musisz mnie atakować? Stones jest prawym obrońcą? Widzę, że dogadałbyś się z tymi komentatorami z C+, którzy nazywają Vertonghena lewym obrońcą. [quote=RAFO THFC]:brawo: ... i można by sprzedać kogoś z dwójki Zeki/Naughton
LMAO
1 czerwca 2014, 19:44 [cytuj]
Tam zwaliłem winę na brak normalnego head coacha, a nie na AVB. On sam siebie nie zatrudnił...

Atakować ciebie nie trzeba, to zbyteczny wysiłek, bo sam niszczysz się w oczach innych swymi wypocinami.

Jeśli uważasz Stonesa za środkowego obrońcę, to Caulker nie musi się obawiać o pozycję w reprezentacji. Stones zadebiutował na boku :F
Tam zwaliłem winę na brak normalnego head coacha, a nie na AVB. On sam siebie nie zatrudnił... Atakować ciebie nie trzeba, to zbyteczny wysiłek, bo sam niszczysz się w oczach innych swymi wypocinami. Jeśli uważasz Stonesa za środkowego obrońcę, to Caulker nie musi się obawiać o pozycję w reprezentacji. Stones zadebiutował na boku :F
1 czerwca 2014, 19:44 [cytuj]
Jak już interesujemy się piłkarzem Swensea to dobrze byłoby jeszcze Bony'ego łyknąć. Dla mnie jeszcze lepsza opcja niż Lukaku
Jak już interesujemy się piłkarzem Swensea to dobrze byłoby jeszcze Bony'ego łyknąć. Dla mnie jeszcze lepsza opcja niż Lukaku
TO DARE IS TO DO
1 czerwca 2014, 19:45 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
nie ma poważnych konkurentów (emeryt Evra? Bertrand?)
Po drugie. Zapytam się znów, po raz kolejny, etc... Lukaku? A kiedy my kurwa robiliśmy interesy z Chelsea?

Jeśli uważasz , że 18 letni chłopak ( kimkolwiek by nie był ) przyjdzie od Manchesteru i zacznie od razu grać w podstawie to chyba nie znasz polityki Manchesteru , wywali evre ze składu ? To kogo oni będą mieć w tej obronie ? Vidić / Ferdinand / Evra nie grają , więc może ich wzmocnijmy Rosem albo Naughtonem?

Interesy z Chelsea? Oni chcą Paulinho a wraca Holtby . Holtby > Paulinho , więc można zrobić wymianę .
Jeśli uważasz , że 18 letni chłopak ( kimkolwiek by nie był ) przyjdzie od Manchesteru i zacznie od razu grać w podstawie to chyba nie znasz polityki Manchesteru , wywali evre ze składu ? To kogo oni będą mieć w tej obronie ? Vidić / Ferdinand / Evra nie grają , więc może ich wzmocnijmy Rosem albo Naughtonem? Interesy z Chelsea? Oni chcą Paulinho a wraca Holtby . Holtby > Paulinho , więc można zrobić wymianę
1 czerwca 2014, 19:50 [cytuj]
Evra już miał odchodzić, bo nie czuł się pewny i doceniany. Zgodził się zostać jeszcze jeden rok i sam się zastanów czy tym razem będzie pewniakiem zauważając, że United chcą Shawa już od pewnego czasu...

Jaka jest polityka Manchesteru? Ta Fergusona, Moyesa, czy LvG, którego jeszcze do końca nie ma? Oświeć mnie, proszę...

Kogo obchodzi, że Holtby (według ciebie) > Paulinho??? Nasze interesy z chavski dokładnie pokazuje sytuacja z Moddersem i Willianem. Jeśli sądzisz, że coś się zmieniło, to jesteś po prostu w dużym błędzie...
Evra już miał odchodzić, bo nie czuł się pewny i doceniany. Zgodził się zostać jeszcze jeden rok i sam się zastanów czy tym razem będzie pewniakiem zauważając, że United chcą Shawa już od pewnego czasu... Jaka jest polityka Manchesteru? Ta Fergusona, Moyesa, czy LvG, którego jeszcze do końca nie ma? Oświeć mnie, proszę... Kogo obchodzi, że Holtby (według ciebie) > Paulinho??? Nasze interesy z chavski dokładnie pokazuje sytuacja z Moddersem i Willianem. Jeśli sądzisz, że coś się zmieniło, to jesteś po prostu w dużym błędzie
1 czerwca 2014, 20:00 [cytuj]
"Kogo obchodzi, że Holtby (według ciebie) > Paulinho??? Nasze interesy z chavski dokładnie pokazuje sytuacja z Moddersem i Willianem. Jeśli sądzisz, że coś się zmieniło, to jesteś po prostu w dużym błędzie..."

nie ma interesów z CFC bo Levy chce pokazać, że drugim Abramowiczem ... większym i lepszym pod każdym względem
"Kogo obchodzi, że Holtby (według ciebie) > Paulinho??? Nasze interesy z chavski dokładnie pokazuje sytuacja z Moddersem i Willianem. Jeśli sądzisz, że coś się zmieniło, to jesteś po prostu w dużym błędzie..." nie ma interesów z CFC bo Levy chce pokazać, że drugim Abramowiczem ... większym i lepszym pod każdym względem
1 czerwca 2014, 20:02 [cytuj]
Romek zaszedł mu za skóre, a łysy jest zawzięty :D
Romek zaszedł mu za skóre, a łysy jest zawzięty :D
1 czerwca 2014, 20:29 [cytuj]
POLSAT SPORT EXTRA - SZWECJA - BELGIA
POLSAT SPORT EXTRA - SZWECJA - BELGIA
1 czerwca 2014, 21:02 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Tam zwaliłem winę na brak normalnego head coacha, a nie na AVB. On sam siebie nie zatrudnił...

Atakować ciebie nie trzeba, to zbyteczny wysiłek, bo sam niszczysz się w oczach innych swymi wypocinami.

Jeśli uważasz Stonesa za środkowego obrońcę, to Caulker nie musi się obawiać o pozycję w reprezentacji. Stones zadebiutował na boku :F

To się zdecyduj czyja to wina, bo wygląda to bardziej jakbyś się próbował z czegoś wymigać. ;)

Atakawać mnie nie trzeba, ale jednak to robisz. Ciekawe dlaczego. :glupek:

Bale zadebiutował na lewej obronie. Nie ma to jak świetny i przemyślany argument.

http://en.wikipedia.org/wiki/John_Stones
"Mainly a central defender, he can also play as a right back".

http://www.transfermarkt.co.uk/john-stones/profil/spieler/186590
Spójrz na "Main position".

http://www.express.co.uk/sport/worldcup2014/476718/He-can-be-a-great-Everton-s-John-Stones-tipped-to-become-England-s-main-man
Trener u21:"His composure on the ball is fantastic and we're looking for defenders to play out. His experience at full back probably helped that. Like any centre back he will have to learn the defensive positioning that only comes with experience, but nothing fazes him, nothing with us, or Everton".

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/everton-fc-roberton-martinez-says-6872163
Roberto Martinez:"There is no doubt in my mind that John Stones will become the best centre-half in England and he is reaching a level that I wouldn’t expect him to at such a young age".
To się zdecyduj czyja to wina, bo wygląda to bardziej jakbyś się próbował z czegoś wymigać. ;) Atakawać mnie nie trzeba, ale jednak to robisz. Ciekawe dlaczego. :glupek: Bale zadebiutował na lewej obronie. Nie ma to jak świetny i przemyślany argument. http://en.wikipedia.org/wiki/John_Stones "Mainly a central defender, he can also play as a right back". http://www.transfermarkt.co.uk/john-stones/profil/spieler/186590 Spójrz na "Main position". http://www.express.co.uk/sport/worldcup2014/476718/He-can-be-a-great-Everton-s-John-Stones-tipped-to-become-England-s-main-man Trener u21:"His composure on the ball is fantastic and we're looking for defenders to play out. His experience at full back probably helped that. Like any centre back he will have to learn the defensive positioning that only comes with experience, but nothing fazes him, nothing with us, or Everton". http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/everton-fc-roberton-martinez-says-6872163 Roberto Martinez:"There is no doubt in my mind that John Stones will become the best centre-half in England and he is reaching a level that I wouldn’t expect him to at such a young age"
LMAO
1 czerwca 2014, 21:07 [cytuj]
Rozmawialiśmy o Caulkerze w reprezentacji. W piątek, Stones zadebiutował w niej na boku. Jeśli tam widzi go RH to nie jest, tak jak Jones, jego bezpośrednim rywalem o miejsce.

Masz spaczone pojęcie ataku :F

A wymigać się już nawet z pracy nie mogę, bo w moim wieku nie wypada :P
Rozmawialiśmy o Caulkerze w reprezentacji. W piątek, Stones zadebiutował w niej na boku. Jeśli tam widzi go RH to nie jest, tak jak Jones, jego bezpośrednim rywalem o miejsce. Masz spaczone pojęcie ataku :F A wymigać się już nawet z pracy nie mogę, bo w moim wieku nie wypada :P
1 czerwca 2014, 21:20 [cytuj]
EH - LUKAKU ale goool :plask:
EH - LUKAKU ale goool :plask:
|<  <<  <  32  33  34  35  36    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się