Forum dyskusyjne
1 czerwca 2014, 21:30 [cytuj]
Sorki, ale porównywanie Lallany do Adama jest kompletnie nie na miejscu i kto tak robi, chyba nie widział tego pierwszego w akcji.

Przede wszystkim technika i błyskotliwość, ale też przegląd pola i kreatywność Lallany zostawiają daleko w polu drewnianego Charliego i 90% angielskich piłkarzy.

Zgodzę się, że 25 mln euro to cena zawyżona, ale patrząc realnie to tyle się teraz płaci za wyróżniających się, angielskich piłkarzy niestety.

You can leave or live with it.
Ben Davies nie byłby złym rozwiązaniem. Wciąż młody, a już z niezłym doświadczeniem w Premier League, myślę, że mogłoby to wypalić.

W każdym razie lewy obrońca to jest mus na to okienko i obok stopera (Lovren

) powinien być to priorytet Bambiniego i łysego.
Sorki, ale porównywanie Lallany do Adama jest kompletnie nie na miejscu i kto tak robi, chyba nie widział tego pierwszego w akcji. :krzyk: Przede wszystkim technika i błyskotliwość, ale też przegląd pola i kreatywność Lallany zostawiają daleko w polu drewnianego Charliego i 90% angielskich piłkarzy. :tak: Zgodzę się, że 25 mln euro to cena zawyżona, ale patrząc realnie to tyle się teraz płaci za wyróżniających się, angielskich piłkarzy niestety. :bezradny: You can leave or live with it.
Ben Davies nie byłby złym rozwiązaniem. Wciąż młody, a już z niezłym doświadczeniem w Premier League, myślę, że mogłoby to wypalić. :brawo: W każdym razie lewy obrońca to jest mus na to okienko i obok stopera (Lovren :ok:) powinien być to priorytet Bambiniego i łysego. :)
1 czerwca 2014, 21:32 [cytuj]
Porównywałem sam sens transferu kogoś, kto miał jeden dobry sezon w Premier League. Nie umiejętności zawodników. Przypominam, że wielu chciało widzieć Adama w Spurs, po jego dobrym sezonie w Blackpool. Na szczęście wybrał Liverpool. Mam nadzieję, że tym razem historia się powtórzy
Porównywałem sam sens transferu kogoś, kto miał jeden dobry sezon w Premier League. Nie umiejętności zawodników. Przypominam, że wielu chciało widzieć Adama w Spurs, po jego dobrym sezonie w Blackpool. Na szczęście wybrał Liverpool. Mam nadzieję, że tym razem historia się powtórzy ;P
Can't Smile Without You!!!
1 czerwca 2014, 21:34 [cytuj]
A Caulker nigdy nie powinien być sprzedany, bo w porównaniu do pijanego Rumuna, to jest jak Thiago Silva przy Thiago Cionku. Nawet jeśli Levy złoży propozycję transferu Cardiff, to Caulker się wypnie na Tottenham i wybierze grający w LM Liverpool, który sezon wcześniej się go nie pozbył za śmieszne pieniądze.
A Caulker nigdy nie powinien być sprzedany, bo w porównaniu do pijanego Rumuna, to jest jak Thiago Silva przy Thiago Cionku. Nawet jeśli Levy złoży propozycję transferu Cardiff, to Caulker się wypnie na Tottenham i wybierze grający w LM Liverpool, który sezon wcześniej się go nie pozbył za śmieszne pieniądze
1 czerwca 2014, 21:36 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Porównywałem sam sens transferu kogoś, kto miał jeden dobry sezon w Premier League. Nie umiejętności zawodników
Nie zmienia to faktu, że Lallana byłby dużo pewniejszym transferem, niż taki Adam czy Carrol. Nie chodzi tu o cenę, ale o sam fakt jego umiejętności i stylu gry bardzo zbliżonego do stylu gry Liverpoolu. Myślę, że jak The Reds po niego sięgną, to ten transfer im wypali.
Nie zmienia to faktu, że Lallana byłby dużo pewniejszym transferem, niż taki Adam czy Carrol. Nie chodzi tu o cenę, ale o sam fakt jego umiejętności i stylu gry bardzo zbliżonego do stylu gry Liverpoolu. Myślę, że jak The Reds po niego sięgną, to ten transfer im wypali
1 czerwca 2014, 21:51 [cytuj]
Tyle, że teraz "pijany Rumun" (podoba mi się to określenie

) prawie na pewno odejdzie do Fiorentiny. Fakt, że Caulker już pewnie nie wróci ale jest tańszą opcją niż Lovren, więc wartoby spróbować. Wtedy zostałoby więcej na lewego obrońcę i napastnika.
Tyle, że teraz "pijany Rumun" (podoba mi się to określenie :D) prawie na pewno odejdzie do Fiorentiny. Fakt, że Caulker już pewnie nie wróci ale jest tańszą opcją niż Lovren, więc wartoby spróbować. Wtedy zostałoby więcej na lewego obrońcę i napastnika
1 czerwca 2014, 22:13 [cytuj]
Tyle, że Lovren zjada Caulkera i Chirichesa do kupy. Może Chorwat nie jest tanią opcją, ale pewną i opłacalną.
Tyle, że Lovren zjada Caulkera i Chirichesa do kupy. Może Chorwat nie jest tanią opcją, ale pewną i opłacalną
1 czerwca 2014, 22:40 [cytuj]
tuczi, co nie zmienia faktu, że środek obrony to na codzień jego główna pozycja. A to, że potrafi grać na prawej dodatkowo działa na jego korzyść. Co do Caulkera, to mam tylko nadzieję, że jakiś fajny procencik z jego sprzedaży dostaniemy.
Chiriches prawie na pewno odejdzie do Fiorentiny? To, że są ploty takie nie znaczy, że tak się stanie.
A Caulker? Na pewno potrafi świetnie grać głową, ale poza tym w defensywi wcale nie jest lepszy od Chirichesa. No, ale nie dał się nagrać najebany jak świnia, więc spoko.
tuczi, co nie zmienia faktu, że środek obrony to na codzień jego główna pozycja. A to, że potrafi grać na prawej dodatkowo działa na jego korzyść. Co do Caulkera, to mam tylko nadzieję, że jakiś fajny procencik z jego sprzedaży dostaniemy. :)
Chiriches prawie na pewno odejdzie do Fiorentiny? To, że są ploty takie nie znaczy, że tak się stanie.
A Caulker? Na pewno potrafi świetnie grać głową, ale poza tym w defensywi wcale nie jest lepszy od Chirichesa. No, ale nie dał się nagrać najebany jak świnia, więc spoko
LMAO
2 czerwca 2014, 00:40 [cytuj]
W sumie to nie rozumiem waszego zachwytu nad Caulkerem. Jasne, solidny piłkarz, ale poza ową solidność nosa raczej nie wyściubi. Natomiast mam wrażenie, że "pijany Rumun" pokazał do tej pory co najwyżej 50% swoich możliwości i koniec końców Chiriches>Caulker. Takie jest przynajmniej moje zdanie.
W sumie to nie rozumiem waszego zachwytu nad Caulkerem. Jasne, solidny piłkarz, ale poza ową solidność nosa raczej nie wyściubi. Natomiast mam wrażenie, że "pijany Rumun" pokazał do tej pory co najwyżej 50% swoich możliwości i koniec końców Chiriches>Caulker. Takie jest przynajmniej moje zdanie
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
2 czerwca 2014, 10:07 [cytuj]
ja chętnie widziałbym Lovren-a u nas

jeszcze, żaden Chorwat nas nie zawodził ... lubię jak robimy zaciąg na Bałkanach !
ja chętnie widziałbym Lovren-a u nas :brawo: jeszcze, żaden Chorwat nas nie zawodził ... lubię jak robimy zaciąg na Bałkanach !
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 czerwca 2014, 13:32 [cytuj]
Lovren byłby świetnym wzmocnieniem , ale wątpię by udało się nam go wyciągnąć
Lovren byłby świetnym wzmocnieniem , ale wątpię by udało się nam go wyciągnąć ;|
2 czerwca 2014, 14:57 [cytuj]
Ciekaw jestem co Levy zadecyduje z Ade ponieważ skończyła się pomoc w płaceniu 120 T tygodniówki. Jak dla mnie to niech zejdzie do 60T i trzymamy go. W innym wypadku szerokiej drogi!
Ciekaw jestem co Levy zadecyduje z Ade ponieważ skończyła się pomoc w płaceniu 120 T tygodniówki. Jak dla mnie to niech zejdzie do 60T i trzymamy go. W innym wypadku szerokiej drogi!
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
2 czerwca 2014, 15:20 [cytuj]
Kupmy jego i miejmy wszystko w poważaniu
https://vine.co/v/Mph9lH5tbqM
A tak na poważnie: jak na razie jedynym zawodnikiem w naszej drużynie, któremu warta płacić 120 T jest Lloris. Piłkarze powinni otrzymywać pensję powyżej 100 T jeśli się wyróżniają, a Ade takim nie jest.
Garść plotek:
"Tottenham odpuścił walkę o Adama Lallanę wobec oferty Liverpoolu wartej 25mln."
"Southampton zażądał 30mln za Lallanę, co zatrzymało negocjacje z Liverpoolem."
Kupmy jego i miejmy wszystko w poważaniu :P
https://vine.co/v/Mph9lH5tbqM
A tak na poważnie: jak na razie jedynym zawodnikiem w naszej drużynie, któremu warta płacić 120 T jest Lloris. Piłkarze powinni otrzymywać pensję powyżej 100 T jeśli się wyróżniają, a Ade takim nie jest.
Garść plotek:
"Tottenham odpuścił walkę o Adama Lallanę wobec oferty Liverpoolu wartej 25mln."
"Southampton zażądał 30mln za Lallanę, co zatrzymało negocjacje z Liverpoolem."
2 czerwca 2014, 16:04 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

dobrze powiedziane
:brawo::brawo: dobrze powiedziane :)
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
2 czerwca 2014, 16:25 [cytuj]
[quote=tuczi]Evra już miał odchodzić , sam się zastanów czy tym razem będzie pewniakiem zauważając, że United chcą Shawa już od pewnego czasu... [quote]
Czyli wychodzi na to , że średnia wieku w obronie za kadencji LVG będzie koło 20 bo każdy odszedł
[quote=tuczi]Evra już miał odchodzić , sam się zastanów czy tym razem będzie pewniakiem zauważając, że United chcą Shawa już od pewnego czasu... [quote]
Czyli wychodzi na to , że średnia wieku w obronie za kadencji LVG będzie koło 20 bo każdy odszedł ;)
2 czerwca 2014, 19:43 [cytuj]
Pamiętajcie Panowie o jednej ważnej sprawie. Mówi się o odejściu Dawsona, Townsenda, Naughtona, ewentualnie Lennona etc. To wszystko angole. Caulker, który gorszy od Dawsona napewno nie jest, jest również angolem. A nam zacznie ich gdzieś brakować w ostatecznym rozrachunku. Pamiętajmy o warunkach rejestracji składu...
Pamiętajcie Panowie o jednej ważnej sprawie. Mówi się o odejściu Dawsona, Townsenda, Naughtona, ewentualnie Lennona etc. To wszystko angole. Caulker, który gorszy od Dawsona napewno nie jest, jest również angolem. A nam zacznie ich gdzieś brakować w ostatecznym rozrachunku. Pamiętajmy o warunkach rejestracji składu
2 czerwca 2014, 19:57 [cytuj]
Dlatego będzie zaciąg z Southampton. Mówię wam

Przyjdzie Lallana, Cork, Ward-Prowse etc. Poza tym znając Levy to nakaże braki zastępować młodzikami(a w kadrze u20 mamy multum anglików)
Dlatego będzie zaciąg z Southampton. Mówię wam :P Przyjdzie Lallana, Cork, Ward-Prowse etc. Poza tym znając Levy to nakaże braki zastępować młodzikami(a w kadrze u20 mamy multum anglików)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 czerwca 2014, 20:10 [cytuj]
Młodziki młodzikami, Jin. Oni nam ligi nie zawojują. Ich poziom to co najwyżej Championship
Młodziki młodzikami, Jin. Oni nam ligi nie zawojują. Ich poziom to co najwyżej Championship ;P
2 czerwca 2014, 20:52 [cytuj]
Caulker - Stanowczo nie, obawiam sie tego ze byloby to strzelanie sobie w kolano. Przypomina mi Gallasa w swojej grze a tego nei wspominam dobrze....
Lallana- Jest ok, ale wole to co mamy i mamy Eriksena, Dembele, Holdbyego Sigiego... przesyt bedzie i tyle.
Wracajac do De Jonga , Harpagan by sie nam przydal
Caulker - Stanowczo nie, obawiam sie tego ze byloby to strzelanie sobie w kolano. Przypomina mi Gallasa w swojej grze a tego nei wspominam dobrze....
Lallana- Jest ok, ale wole to co mamy i mamy Eriksena, Dembele, Holdbyego Sigiego... przesyt bedzie i tyle.
Wracajac do De Jonga , Harpagan by sie nam przydal :D
2 czerwca 2014, 21:16 [cytuj]
Tyle, że Caulker ma 22 lata, a nie 32... Sporo czasu na udoskonalenie, jak na obrońcę
Tyle, że Caulker ma 22 lata, a nie 32... Sporo czasu na udoskonalenie, jak na obrońcę :P
2 czerwca 2014, 21:17 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Młodziki młodzikami, Jin. Oni nam ligi nie zawojują. Ich poziom to co najwyżej Championship

a czy ja tak powiedziałem? Levy ich poupycha żeby tylko stan wychowanków i anglików się zgadzał(grać nie muszą)
a czy ja tak powiedziałem? Levy ich poupycha żeby tylko stan wychowanków i anglików się zgadzał(grać nie muszą)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong