Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  35  36  37  38  39    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
3 czerwca 2014, 22:24 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=zbnBWhM1aOc

niezły
http://www.youtube.com/watch?v=zbnBWhM1aOc niezły
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 czerwca 2014, 23:27 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Ever Banega - in
to Sandro lub Capoue - out

po tym co wrzuciłeś to on bardziej jest na pozycje Dembele Paulinho ;p
3 czerwca 2014, 23:28 [cytuj]
Problem z Banegą jest taki,że On często przechodzi obok meczu, przynajmniej przechodził grając w Valencii, choć zdarzały się mecze w których ukazywał swój geniusz piłkarski który posiada bezapelacyjnie.
Problem z Banegą jest taki,że On często przechodzi obok meczu, przynajmniej przechodził grając w Valencii, choć zdarzały się mecze w których ukazywał swój geniusz piłkarski który posiada bezapelacyjnie
Offence win games, defence wins titles
3 czerwca 2014, 23:32 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Bardziej efektowny niż Dembele, bardziej opanowany niż Paulinho.
Chociaż Dembele to mimo wszystko lepszy piłkarz, stabilna forma, chociaż rzadziej odpala fajerwerki.
Bardziej efektowny niż Dembele, bardziej opanowany niż Paulinho. Chociaż Dembele to mimo wszystko lepszy piłkarz, stabilna forma, chociaż rzadziej odpala fajerwerki
4 czerwca 2014, 00:00 [cytuj]
Klaskajcie narody. Atletico ma kogoś z łbem a nie łysiną na karku. Jakby można było robić transfery prezesów, to brać go od razu a Levy na zbity pysk OUT Odchodzi kolejny świetny zawodnik(Costa) i przychodzi gościu tej samej klasy(który za dwa lata będzie sprzedany z kurewsko wielkim zyskiem) LUKAKU(po słowie już są według mediów)
Klaskajcie narody. Atletico ma kogoś z łbem a nie łysiną na karku. Jakby można było robić transfery prezesów, to brać go od razu a Levy na zbity pysk OUT Odchodzi kolejny świetny zawodnik(Costa) i przychodzi gościu tej samej klasy(który za dwa lata będzie sprzedany z kurewsko wielkim zyskiem) LUKAKU(po słowie już są według mediów)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
4 czerwca 2014, 11:42 [cytuj]
Jak juz wsponnialem Lukaku widzialbym u nas, gdzie go chelsea nie pozyczy robi dpbra robote szkoda go na atletico ; (
Jak juz wsponnialem Lukaku widzialbym u nas, gdzie go chelsea nie pozyczy robi dpbra robote szkoda go na atletico ; (
4 czerwca 2014, 12:25 [cytuj]
podwójnie szkoda, bo Atletico mając pieniądze za Coste mogloby w razie czego kupic od nas Soldado, a my byśmy wymienili Paulinho na Lukaku ,ale to raczej i tak było nierealne. Mourinho troszkę się nas jednak obawia i nie puściłby do nas Belga, szkoda. W sumie to dlaczego ta Chelsea tak bardzo nie chce tego Lukaku ,nie rozumiem tego kompletnie:bezradny:
podwójnie szkoda, bo Atletico mając pieniądze za Coste mogloby w razie czego kupic od nas Soldado, a my byśmy wymienili Paulinho na Lukaku ,ale to raczej i tak było nierealne. Mourinho troszkę się nas jednak obawia i nie puściłby do nas Belga, szkoda. W sumie to dlaczego ta Chelsea tak bardzo nie chce tego Lukaku ,nie rozumiem tego kompletnie:bezradny:
4 czerwca 2014, 14:19 [cytuj]
http://www.caughtoffside.com/2014/06/03/tottenham-boss-mauricio-pochettino-wants-20m-chelsea-youngster-to-be-his-first-white-hart-lane-signing/

Może się uda?
http://www.caughtoffside.com/2014/06/03/tottenham-boss-mauricio-pochettino-wants-20m-chelsea-youngster-to-be-his-first-white-hart-lane-signing/ Może się uda?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 czerwca 2014, 14:31 [cytuj]

Wybacz :P to co powiem może Cię zaboleć. Prawdopodobieństwo tego transferu jest tak samo duże jak to, że złamiesz okularnikowi szczękę :rotfl:

A tak poważniej - transfer marzenie, ale kurde Atletico jest o lata świetlne od nas i w ogóle słoneczna Hiszpania przewraca ludziom we łbach
Wybacz :P to co powiem może Cię zaboleć. Prawdopodobieństwo tego transferu jest tak samo duże jak to, że złamiesz okularnikowi szczękę :rotfl: A tak poważniej - transfer marzenie, ale kurde Atletico jest o lata świetlne od nas i w ogóle słoneczna Hiszpania przewraca ludziom we łbach
4 czerwca 2014, 14:59 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Wybacz :P to co powiem może Cię zaboleć. Prawdopodobieństwo tego transferu jest tak samo duże jak to, że złamiesz okularnikowi szczękę :rotfl:

A tak poważniej - transfer marzenie, ale kurde Atletico jest o lata świetlne od nas i w ogóle słoneczna Hiszpania przewraca ludziom we łbach

Jeśli spojrzy się na Atletico od środka to już tak milutko nie jest ;)

Mnie cieszy jedno, Daniel Levy i Pochettino stwierdzili że środkowy i lewy obrońca to priorytet, a Baldini i Ian Broomfield lecą do Brazylii. I wszytskie interesy niby po WC mają się ukazać.
Jeśli spojrzy się na Atletico od środka to już tak milutko nie jest ;) Mnie cieszy jedno, Daniel Levy i Pochettino stwierdzili że środkowy i lewy obrońca to priorytet, a Baldini i Ian Broomfield lecą do Brazylii. I wszytskie interesy niby po WC mają się ukazać
4 czerwca 2014, 15:21 [cytuj]
Ja tam w Soldado jeszcze wierzę, muso sie odblokować nie mniej jednak Lukaku to ataker marzenie, no i seozno z nim kazdej druzynie wychodzil na dobre. Ale albo rybki albo alwarium. Inna opcja niz soldado do atletico a romelu do nas jest raczej niemozliwa a i ta jest bliska granicy 0.....

Nie wiem tez xzycszukanie cd i ld po wc jest dobrym pomyslem, ceny beea za grajkow jednego turnieju astronomiczne, przypominajac sytuacje z Leandro Damiao po pucharze konfederacji....
Ja tam w Soldado jeszcze wierzę, muso sie odblokować nie mniej jednak Lukaku to ataker marzenie, no i seozno z nim kazdej druzynie wychodzil na dobre. Ale albo rybki albo alwarium. Inna opcja niz soldado do atletico a romelu do nas jest raczej niemozliwa a i ta jest bliska granicy 0..... Nie wiem tez xzycszukanie cd i ld po wc jest dobrym pomyslem, ceny beea za grajkow jednego turnieju astronomiczne, przypominajac sytuacje z Leandro Damiao po pucharze konfederacji
4 czerwca 2014, 16:29 [cytuj]
Jak napastnik, to tylko młody właśnie Lukaku albo Batshuayi. Ade ma 30ke, Soldado po następnym sezonie też w te rejony wkroczy, więc przydałby się ktoś na przyszłość.
Jak napastnik, to tylko młody właśnie Lukaku albo Batshuayi. Ade ma 30ke, Soldado po następnym sezonie też w te rejony wkroczy, więc przydałby się ktoś na przyszłość
LMAO
4 czerwca 2014, 16:56 [cytuj]
Sandro za 16 mln i Dembele za 8 mln do Neapolu , razem 24 mln . Za taką cenę to bym się zastanawiał czy warto 1 sprzedać , a nie 2 . Swoją drogą , jeśli tak bardzo chcą Demebele i Sandro to niech dadzą nam Hamsika / Insigne .
Sandro za 16 mln i Dembele za 8 mln do Neapolu , razem 24 mln . Za taką cenę to bym się zastanawiał czy warto 1 sprzedać , a nie 2 . Swoją drogą , jeśli tak bardzo chcą Demebele i Sandro to niech dadzą nam Hamsika / Insigne
4 czerwca 2014, 17:53 [cytuj]
16 i 8? dobry zart ich sie trzyma;)
16 i 8? dobry zart ich sie trzyma;)
4 czerwca 2014, 18:38 [cytuj]
Dembele za 8? Mwahahahaha.

Ale Pochettino dobrze zaczyna widzę. Łączą nas z lewymi obrońcami, środkowymi i prawymi. :brawo:

Rasiak kończy karierę. Może na trenera napastników go?
Dembele za 8? Mwahahahaha. Ale Pochettino dobrze zaczyna widzę. Łączą nas z lewymi obrońcami, środkowymi i prawymi. :brawo: Rasiak kończy karierę. Może na trenera napastników go?
LMAO
4 czerwca 2014, 19:40 [cytuj]
Chyba do PKS Parzeczew :)

Ja mysle ze belgia to jest dobry kierunek transferowy.... szkoda ze nasi pilkarze sie tak nie rozwijaja, pamietam eliminacje gdzie duet komentatorow smial sie z belgow ze sklad slaby ze van buyten to jedyna gwiazda, ze Matusiak sie u nas wybija i jestesmy kopalnia talentow w porownaniu do nich...

Co do lewego obroncy to rynek jest bardzo skapy , odkad pamietam to lewy obronca jest newralgiczna pozycja....
Chyba do PKS Parzeczew :) Ja mysle ze belgia to jest dobry kierunek transferowy.... szkoda ze nasi pilkarze sie tak nie rozwijaja, pamietam eliminacje gdzie duet komentatorow smial sie z belgow ze sklad slaby ze van buyten to jedyna gwiazda, ze Matusiak sie u nas wybija i jestesmy kopalnia talentow w porownaniu do nich... Co do lewego obroncy to rynek jest bardzo skapy , odkad pamietam to lewy obronca jest newralgiczna pozycja
4 czerwca 2014, 19:50 [cytuj]
Alista powiedział/a:

Co do lewego obroncy to rynek jest bardzo skapy , odkad pamietam to lewy obronca jest newralgiczna pozycja

Jest taki jeden, ale znów wyjdzie, że foruję Japończyków ;) Nagatomo
Jest taki jeden, ale znów wyjdzie, że foruję Japończyków ;) Nagatomo
4 czerwca 2014, 20:36 [cytuj]
jest jeszcze jeden obrońca. Powiem szczerze, że takiego kota jeszcze w życiu nie widziałem. Brać i nie pytać:

http://www.youtube.com/watch?v=mia7oWmbNEU&feature=share
jest jeszcze jeden obrońca. Powiem szczerze, że takiego kota jeszcze w życiu nie widziałem. Brać i nie pytać: http://www.youtube.com/watch?v=mia7oWmbNEU&feature=share
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 czerwca 2014, 21:18 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
jest jeszcze jeden obrońca. Powiem szczerze, że takiego kota jeszcze w życiu nie widziałem. Brać i nie pytać:

http://www.youtube.com/watch?v=mia7oWmbNEU&feature=share

U made my night ! Lepszy śmiech niż po samosiejce
U made my night ! Lepszy śmiech niż po samosiejce
4 czerwca 2014, 21:21 [cytuj]
Nagatomo-bardzo fajny jest ,ale transfer mało możliwy ,chociaż biorąc pod uwagę politykę transferową Interu nic mnie już nie zdziwi. A ci z Napoli chcą całą naszą środkową pomoc wykupić czy co?:wysmiewacz:
Nagatomo-bardzo fajny jest ,ale transfer mało możliwy ,chociaż biorąc pod uwagę politykę transferową Interu nic mnie już nie zdziwi. A ci z Napoli chcą całą naszą środkową pomoc wykupić czy co?:wysmiewacz:
|<  <<  <  35  36  37  38  39    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 35 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się