Forum dyskusyjne
4 czerwca 2014, 21:25 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
jest jeszcze jeden obrońca. Powiem szczerze, że takiego kota jeszcze w życiu nie widziałem. Brać i nie pytać:
http://www.youtube.com/watch?v=mia7oWmbNEU&feature=share
nawet bidonu nie poda - bo się wypierdzieli
nawet bidonu nie poda - bo się wypierdzieli
:plask:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
4 czerwca 2014, 21:28 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Sandro za 16 mln i Dembele za 8 mln do Neapolu , razem 24 mln . Za taką cenę to bym się zastanawiał czy warto 1 sprzedać , a nie 2 . Swoją drogą , jeśli tak bardzo chcą Demebele i Sandro to niech dadzą nam Hamsika / Insigne
qurwa ! żart dnia
24 x 2 + 7 = 55
55 ... i jeszcze mi się mało wydaje
qurwa ! żart dnia
24 x 2 + 7 = 55
55 ... i jeszcze mi się mało wydaje
4 czerwca 2014, 21:29 [cytuj]
a zięć - strzela
a zięć - strzela :rotfl:
4 czerwca 2014, 21:35 [cytuj]
"Tom Carroll ma już dość licznych wypożyczeń i liczy, że w końcu dostanie szansę w Tottenhamie"
Kupić Fabio Koncentrao i bedzie spokój
"Tom Carroll ma już dość licznych wypożyczeń i liczy, że w końcu dostanie szansę w Tottenhamie"
Kupić Fabio Koncentrao i bedzie spokój :D
4 czerwca 2014, 21:44 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Jest taki jeden, ale znów wyjdzie, że foruję Japończyków

Nagatomo
To jak już szukać za granicą, to dla mnie to jest mega opcja:
https://www.youtube.com/watch?v=aUCx5d4RACE
Myślę, że trzeba by się liczyć z sumą 20 mln euro, co jak na LO dla wielu może być dużo, ale ten piłkarz ma niesamowity talent (rocznik 91) i już niedługo może stanowić o sile swojej kadry właśnie na naszej newralgicznej pozycji.
To jak już szukać za granicą, to dla mnie to jest mega opcja:
https://www.youtube.com/watch?v=aUCx5d4RACE
Myślę, że trzeba by się liczyć z sumą 20 mln euro, co jak na LO dla wielu może być dużo, ale ten piłkarz ma niesamowity talent (rocznik 91) i już niedługo może stanowić o sile swojej kadry właśnie na naszej newralgicznej pozycji. :)
4 czerwca 2014, 22:01 [cytuj]
davka11 powiedział/a:

Townsend to samo mówił a teraz na wylocie
Townsend to samo mówił a teraz na wylocie :wysmiewacz:
4 czerwca 2014, 22:07 [cytuj]
co do Wawrzyniaka, to faktycznie, jak by grał tak jak potrafi gadać to by grał w realu. Nie chodzi o jakieś bajkopisarstwo tylko styl jak mówi i o czym mówi
a co do oferty za Sandro, za żadne pieniądze, to jedyny gość z jajami który był u nas w tym sezonie
co do Wawrzyniaka, to faktycznie, jak by grał tak jak potrafi gadać to by grał w realu. Nie chodzi o jakieś bajkopisarstwo tylko styl jak mówi i o czym mówi:P
a co do oferty za Sandro, za żadne pieniądze, to jedyny gość z jajami który był u nas w tym sezonie
4 czerwca 2014, 22:09 [cytuj]
Padlem XD
Jak to kiedys slyszalem Real ciezko zaczymac gdy graja z kontry bo atakuja od razu 4 graczami Ronaldo, Kontrao, Quentrao i Concentrao
Padlem XD
Jak to kiedys slyszalem Real ciezko zaczymac gdy graja z kontry bo atakuja od razu 4 graczami Ronaldo, Kontrao, Quentrao i Concentrao :D
4 czerwca 2014, 22:49 [cytuj]
Diego Costa na testach w CFC - Daniel sypnij kasą ! - za Willian-a - a co!!
Diego Costa na testach w CFC - Daniel sypnij kasą ! - za Willian-a - a co!!
4 czerwca 2014, 22:55 [cytuj]
davka11 powiedział/a:

Kontrało to himeryczny i balangowy zawodnik. Nie do naszej szatni. Bardziej foszasty niż żeluś. Nie dla Kłantrało.
Kontrało to himeryczny i balangowy zawodnik. Nie do naszej szatni. Bardziej foszasty niż żeluś. Nie dla Kłantrało
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 czerwca 2014, 22:57 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
a zięć - strzela

Były. Teraz już chyba Harry "otwarta jama ustna" Kane jest zięciem.
Były. Teraz już chyba Harry "otwarta jama ustna" Kane jest zięciem. :D
4 czerwca 2014, 23:00 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=464159860396310&set=np.101885688.
1496107668&type=1&theater¬if_t=notify_me
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=464159860396310&set=np.101885688.
1496107668&type=1&theater¬if_t=notify_me
4 czerwca 2014, 23:28 [cytuj]
Moreno ?? - ponoć Rogers już złożył ofertę .. gość dla nas idealny może grać na lewej stronie na każdej pozycji ...
Moreno ?? - ponoć Rogers już złożył ofertę .. gość dla nas idealny może grać na lewej stronie na każdej pozycji
4 czerwca 2014, 23:29 [cytuj]
RAFO po co nam Willian? zresztą tak bardzo chciał do nich to niech tam siedzi;p
RAFO po co nam Willian? zresztą tak bardzo chciał do nich to niech tam siedzi;p
4 czerwca 2014, 23:38 [cytuj]
Robert - mi chodziło o wyciągnięcie Costy prosto z testów - tak jak Mou zrobił z Willianem
Robert - mi chodziło o wyciągnięcie Costy prosto z testów - tak jak Mou zrobił z Willianem
5 czerwca 2014, 08:01 [cytuj]
coś mi się wydaje, że wszystkie cele transferowe nr 1 (na każdą pozycje) .. mamy zbierzne z Liverpool-em
coś mi się wydaje, że wszystkie cele transferowe nr 1 (na każdą pozycje) .. mamy zbierzne z Liverpool-em :|
5 czerwca 2014, 08:35 [cytuj]
aa, nie załapałem
ale ja bym tam wolał Lukaku;p
aa, nie załapałem;P
ale ja bym tam wolał Lukaku;p
5 czerwca 2014, 11:24 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
coś mi się wydaje, że wszystkie cele transferowe nr 1 (na każdą pozycje) .. mamy zbierzne z Liverpool-em

Czyżby Rodgers tak bardzo mentalnie był podobny do Pocha? Przecież rynek zawodników nie jest tak wąski jak Wąski w kilerze, żeby obracać się wśród tych piłkarzy co chce Liverpool
Czyżby Rodgers tak bardzo mentalnie był podobny do Pocha? Przecież rynek zawodników nie jest tak wąski jak Wąski w kilerze, żeby obracać się wśród tych piłkarzy co chce Liverpool
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
5 czerwca 2014, 12:03 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Daj spokój to prasa szczuje kibiców przeciwko sobie, żeby ludzie klikali na linki. Zawsze jest tak że albo Liverpool chce Spurs target, albo odwrotnie, psychologiczna zagrywka.
Daj spokój to prasa szczuje kibiców przeciwko sobie, żeby ludzie klikali na linki. Zawsze jest tak że albo Liverpool chce Spurs target, albo odwrotnie, psychologiczna zagrywka
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 czerwca 2014, 12:51 [cytuj]
varba powiedział/a:
Daj spokój to prasa szczuje kibiców przeciwko sobie, żeby ludzie klikali na linki. Zawsze jest tak że albo Liverpool chce Spurs target, albo odwrotnie, psychologiczna zagrywka
W jakim celu? Przecież klikalność przez to nie wzrasta. Kibice mają dość takiego podsycania i ma to wręcz odwrotny skutek - brak klikalności
W jakim celu? Przecież klikalność przez to nie wzrasta. Kibice mają dość takiego podsycania i ma to wręcz odwrotny skutek - brak klikalności
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong