Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  37  38  39  40  41    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
5 czerwca 2014, 13:58 [cytuj]
Emre Can oficjalnie w L`poolu, Cesc i Diego Costa nieoficjalnie w CFC, zbroją się nie ma co.
Emre Can oficjalnie w L`poolu, Cesc i Diego Costa nieoficjalnie w CFC, zbroją się nie ma co
Offence win games, defence wins titles
5 czerwca 2014, 13:59 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
W jakim celu? Przecież klikalność przez to nie wzrasta. Kibice mają dość takiego podsycania i ma to wręcz odwrotny skutek - brak klikalności

Chciałbym żeby tak było niestety każdy szuka chwytliwego nagłówka bo im więcej wejść tym łatwiej o kasę z reklam. Nie każdy kibic zdaje sobie z tego sprawę, że ktoś nim manipuluje. Angielskie dzieciaki które poza swoim iphonem i playstation nie widzą świata, raczej się nie orientują jak działają współczesne media. Dlaczego Twitter był skazany na sukces, bo jego twórcy wiedzieli, że czytanie męczy nastolatków, oczywiście nie wszystkich, ale większość.
Chciałbym żeby tak było niestety każdy szuka chwytliwego nagłówka bo im więcej wejść tym łatwiej o kasę z reklam. Nie każdy kibic zdaje sobie z tego sprawę, że ktoś nim manipuluje. Angielskie dzieciaki które poza swoim iphonem i playstation nie widzą świata, raczej się nie orientują jak działają współczesne media. Dlaczego Twitter był skazany na sukces, bo jego twórcy wiedzieli, że czytanie męczy nastolatków, oczywiście nie wszystkich, ale większość
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 czerwca 2014, 14:36 [cytuj]
varba powiedział/a:
Chciałbym żeby tak było niestety każdy szuka chwytliwego nagłówka bo im więcej wejść tym łatwiej o kasę z reklam. Nie każdy kibic zdaje sobie z tego sprawę, że ktoś nim manipuluje. Angielskie dzieciaki które poza swoim iphonem i playstation nie widzą świata, raczej się nie orientują jak działają współczesne media. Dlaczego Twitter był skazany na sukces, bo jego twórcy wiedzieli, że czytanie męczy nastolatków, oczywiście nie wszystkich, ale większość

Ja już nawet nie czytam onetów etc. Większość nagłówków woła o pomstę do nieba. Kiedyś zostałem zjebany o zabieranie im kasy z reklam, bo uczyłem ludzi czytania sedna newsa z hyperlinka. Na takim onecie(w firefoksie) wystarczy najechać na linka i w dolnym pasku pojawia się cały adres newsa często zawierający sedno artykułu
Ja już nawet nie czytam onetów etc. Większość nagłówków woła o pomstę do nieba. Kiedyś zostałem zjebany o zabieranie im kasy z reklam, bo uczyłem ludzi czytania sedna newsa z hyperlinka. Na takim onecie(w firefoksie) wystarczy najechać na linka i w dolnym pasku pojawia się cały adres newsa często zawierający sedno artykułu
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
5 czerwca 2014, 14:57 [cytuj]
"Liverpool ma dość negocjacji z Southampton. Zamiast Lallany, teraz mają negocjować Lazara Markovicia"
Na środek obrony zawsze można wziąć Lescotta. Nie dostał kontraktu z ManC, przydałby się.
"Liverpool ma dość negocjacji z Southampton. Zamiast Lallany, teraz mają negocjować Lazara Markovicia" Na środek obrony zawsze można wziąć Lescotta. Nie dostał kontraktu z ManC, przydałby się
5 czerwca 2014, 15:13 [cytuj]
też tak uważam, brać lescotta nawet jeżeli miałby być rezerwą dla janka i vlada
też tak uważam, brać lescotta nawet jeżeli miałby być rezerwą dla janka i vlada
5 czerwca 2014, 19:25 [cytuj]
@jin_tae na wp jest to samo, w operze tak samo można sprawdzic;P
jak kiedyś wchodziłem, tak teraz przejrzenie ich wpisów zajmuje kilka sekund ;d

Lescott jak by zmniejszył wynagrodzenie o połowe to moze byśmy go wzieli, czyli pewnie go nie weźmiemy :P
@jin_tae na wp jest to samo, w operze tak samo można sprawdzic;P jak kiedyś wchodziłem, tak teraz przejrzenie ich wpisów zajmuje kilka sekund ;d Lescott jak by zmniejszył wynagrodzenie o połowe to moze byśmy go wzieli, czyli pewnie go nie weźmiemy :P
5 czerwca 2014, 20:14 [cytuj]
Kondony są bardzo blisko ściągnięcia Hulka. Niesamowite wzmocnienie Arsenalu, moim zdaniem on może dać im więcej, niż Ozil, pod warunkiem, że będzie grał na swojej naturalnej pozycji (prawe skrzydło), a nie tam, gdzie go podobno chce Wągier wystawiać (szpica). Ja jestem wielkim fanem talentu Hulka i jak dla mnie te rzekome 26,5 mln funtów, które Armatki mają zapłacić Zenitowi, jest ceną śmieszną przy 86 mln euro za Neymara, którego Hulk wciąga nosem. ;(
Kondony są bardzo blisko ściągnięcia Hulka. Niesamowite wzmocnienie Arsenalu, moim zdaniem on może dać im więcej, niż Ozil, pod warunkiem, że będzie grał na swojej naturalnej pozycji (prawe skrzydło), a nie tam, gdzie go podobno chce Wągier wystawiać (szpica). Ja jestem wielkim fanem talentu Hulka i jak dla mnie te rzekome 26,5 mln funtów, które Armatki mają zapłacić Zenitowi, jest ceną śmieszną przy 86 mln euro za Neymara, którego Hulk wciąga nosem. ;(
5 czerwca 2014, 22:24 [cytuj]
he he 26 baniek za Hulka - żeby się nie zesrali
trasfermarkt, który zaniża notorycznie ceny daje metkę 40 mln GBP :lezkawoku:
he he 26 baniek za Hulka - żeby się nie zesrali trasfermarkt, który zaniża notorycznie ceny daje metkę 40 mln GBP :lezkawoku:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
5 czerwca 2014, 22:48 [cytuj]
tak chciał do AVB ze po pół roku miałby od niego odejść? i to za taką cene:D
5 czerwca 2014, 23:16 [cytuj]
Robert powiedział/a:

właśnie :ok:
.
właśnie :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 czerwca 2014, 11:34 [cytuj]
Podobno chcemy ściągnąć Juliana Greena z Bayernu Monachium. I M'Baye Niang podobno szuka nowego klubu bo nie chce wrócić do Milanu. Może on zamiast Lukaku? Młodszy i tanszy.
Podobno chcemy ściągnąć Juliana Greena z Bayernu Monachium. I M'Baye Niang podobno szuka nowego klubu bo nie chce wrócić do Milanu. Może on zamiast Lukaku? Młodszy i tanszy
6 czerwca 2014, 12:45 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Podobno chcemy ściągnąć Juliana Greena z Bayernu Monachium. I M'Baye Niang podobno szuka nowego klubu bo nie chce wrócić do Milanu. Może on zamiast Lukaku? Młodszy i tanszy

Oczywiście że tańszy jest Niang, popatrz na jego bilans. Strzelił dokładnie 11 bramek w karierze. Sorry ale już lepiej postawić na Kane`a niż wydać pewnie z 7 mln na Nianga.
Oczywiście że tańszy jest Niang, popatrz na jego bilans. Strzelił dokładnie 11 bramek w karierze. Sorry ale już lepiej postawić na Kane`a niż wydać pewnie z 7 mln na Nianga
6 czerwca 2014, 13:18 [cytuj]
Taaaa, a ten Lukaku to taki stary już jest :D
Taaaa, a ten Lukaku to taki stary już jest :D
6 czerwca 2014, 14:58 [cytuj]
"Tottenham sprzeda Sandro, ale tylko jeśli Napoli zwiększy swoją ofertę do 15 mln"
Nie ciekawie, zwłaszcza, że Sandro kosztuje trochę więcej niż 15 mln... Bądź co bądź, sezonu nie miał najgorszego ani żadnej zniżki formy też raczej nie miał.
Chelsea prawdopodobnie kupi Fabregasa, bo Koke odrzucił ich ofertę, i Everton będzie się starał kupić Lukaku.
"Tottenham sprzeda Sandro, ale tylko jeśli Napoli zwiększy swoją ofertę do 15 mln" Nie ciekawie, zwłaszcza, że Sandro kosztuje trochę więcej niż 15 mln... Bądź co bądź, sezonu nie miał najgorszego ani żadnej zniżki formy też raczej nie miał. Chelsea prawdopodobnie kupi Fabregasa, bo Koke odrzucił ich ofertę, i Everton będzie się starał kupić Lukaku
6 czerwca 2014, 17:48 [cytuj]
Jeszcze albo aż 70 dni do startu BPL. Jak dobrze, że zaraz MŚ bo inaczej to zwariować można.
Jeszcze albo aż 70 dni do startu BPL. Jak dobrze, że zaraz MŚ bo inaczej to zwariować można
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
6 czerwca 2014, 19:12 [cytuj]
Serio? Moim zdaniem od powrotu po kontuzji kolana Sandro jest słaby. Miał kilka dobrych meczów, ale ogółem nie zachwycał. Ale i tak, szkoda się takiego spoko ziomka pozbywać.
Serio? Moim zdaniem od powrotu po kontuzji kolana Sandro jest słaby. Miał kilka dobrych meczów, ale ogółem nie zachwycał. Ale i tak, szkoda się takiego spoko ziomka pozbywać
LMAO
6 czerwca 2014, 19:28 [cytuj]
Może i szkoda ale jeśli chcemy iść do przodu to słabsi muszą odpaść, bardzo lubię sandro, lennona i mam nadzieje że moje słowa okażą się głupią nieprawdą.
Może i szkoda ale jeśli chcemy iść do przodu to słabsi muszą odpaść, bardzo lubię sandro, lennona i mam nadzieje że moje słowa okażą się głupią nieprawdą
6 czerwca 2014, 19:45 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Może i szkoda ale jeśli chcemy iść do przodu to słabsi muszą odpaść, bardzo lubię sandro, lennona i mam nadzieje że moje słowa okażą się głupią nieprawdą
:brawo:

Koniec sentymentów. Zawodnicy mają grać i być w klubie dzięki umiejętnościami, a nie dzięki miłości do klubu i historii. Tak powinien działać klub z ambicjami. Prawo natury :P słabsi zostają zjedzeni przez silniejszych

Też kocham ten klub nad życie i jakoś mi nawet przez myśl nie przeszło szukać pracy na WHL
:brawo: Koniec sentymentów. Zawodnicy mają grać i być w klubie dzięki umiejętnościami, a nie dzięki miłości do klubu i historii. Tak powinien działać klub z ambicjami. Prawo natury :P słabsi zostają zjedzeni przez silniejszych Też kocham ten klub nad życie i jakoś mi nawet przez myśl nie przeszło szukać pracy na WHL
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
6 czerwca 2014, 19:47 [cytuj]
Grant Hall wypożyczony do Birmingham City.
Grant Hall wypożyczony do Birmingham City
6 czerwca 2014, 21:52 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Oczywiście że tańszy jest Niang, popatrz na jego bilans. Strzelił dokładnie 11 bramek w karierze. Sorry ale już lepiej postawić na Kane`a niż wydać pewnie z 7 mln na Nianga

Tez chętnie widziałbym Kane'a w naszym ataku. On ma jednak problemy z wykorzystywaniem okazji tak jak Defoe i problem z ich wywalczeniem podobnie jak Soldado. Z tanich i pewnie łatwych do wyciągnięcia napastników widziałbym u nas Mouse Dembele z Fulham. Co prawda trochę za młody ale umiejetnosci ma.
Tez chętnie widziałbym Kane'a w naszym ataku. On ma jednak problemy z wykorzystywaniem okazji tak jak Defoe i problem z ich wywalczeniem podobnie jak Soldado. Z tanich i pewnie łatwych do wyciągnięcia napastników widziałbym u nas Mouse Dembele z Fulham. Co prawda trochę za młody ale umiejetnosci ma
|<  <<  <  37  38  39  40  41    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 54 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się