Forum dyskusyjne
6 czerwca 2014, 22:12 [cytuj]
Gdzie Ty tego młodego Dembele widziałeś w akcji?
Gdzie Ty tego młodego Dembele widziałeś w akcji? :)
6 czerwca 2014, 22:19 [cytuj]
- nie wykorzystuje
- nie stwarza sobie sytuacji
to po co my go trzymamy ?
- nie wykorzystuje
to po co my go trzymamy ?:D
6 czerwca 2014, 22:21 [cytuj]
Robert powiedział/a:
- nie wykorzystuje
to po co my go trzymamy ?
Bo ma Tottenham w sercu, a nie tylko w portfelu
Bo ma Tottenham w sercu, a nie tylko w portfelu :P
Offence win games, defence wins titles
6 czerwca 2014, 22:50 [cytuj]
SebastianAlex powiedział/a:
Gdzie Ty tego młodego Dembele widziałeś w akcji?

Pewnie w FM 2014 w sezonie 2018/19
6 czerwca 2014, 23:13 [cytuj]
spurscfaniak powiedział/a:
Tam tez. Zawsze lepiej FM niż FIFA, nie?
A tak serio, to zagrał parę meczy dla Fulham w tym sezonie i potrafił się ustawić, ułatwial kolegom znalezienie siebie na boisku, z Holtbym tworzyli całkiem niezła pare. Zrobił na mnie większe wrażenie niż Kane mimo, że ten drugi strzelił kilka goli a Mousa nie.
Tam tez. Zawsze lepiej FM niż FIFA, nie? :D
A tak serio, to zagrał parę meczy dla Fulham w tym sezonie i potrafił się ustawić, ułatwial kolegom znalezienie siebie na boisku, z Holtbym tworzyli całkiem niezła pare. Zrobił na mnie większe wrażenie niż Kane mimo, że ten drugi strzelił kilka goli a Mousa nie
7 czerwca 2014, 11:04 [cytuj]
też widziałem tego drugiego Dembele ,ale to nie jest rozwiązanie na teraz ,musi jeszcze duzo pocwiczyc ,doslownie takze ,zeby nabrac troche masy(miesniowej) itd, co najwyzej jako inwestycja w przyszlość ,tzn kupic i wypozyczyc jeszcze na sezon/dwa ,tylko ,ze my mamy problem z "dobrym" wypozyczaniem naszych graczy ,szczególnie tych młodych ,potem przebadaja bez sladu gdzies
też widziałem tego drugiego Dembele ,ale to nie jest rozwiązanie na teraz ,musi jeszcze duzo pocwiczyc ,doslownie takze ,zeby nabrac troche masy(miesniowej) itd, co najwyzej jako inwestycja w przyszlość ,tzn kupic i wypozyczyc jeszcze na sezon/dwa ,tylko ,ze my mamy problem z "dobrym" wypozyczaniem naszych graczy ,szczególnie tych młodych ,potem przebadaja bez sladu gdzies
7 czerwca 2014, 14:00 [cytuj]
Gość zagrał w dwóch meczach Premier Legaue w sumie 88 minut więc widzę, że jesteś jak Franek Smuda i potrafisz ocenić umiejętności zawodnika po tym jak wchodzi po schodach
Gość zagrał w dwóch meczach Premier Legaue w sumie 88 minut więc widzę, że jesteś jak Franek Smuda i potrafisz ocenić umiejętności zawodnika po tym jak wchodzi po schodach :D
7 czerwca 2014, 14:37 [cytuj]
A co z tym naszym drugim drogba , nawet nie pamietam jak sie zwal co go z udine wyciagnelismy ?
A co z tym naszym drugim drogba , nawet nie pamietam jak sie zwal co go z udine wyciagnelismy ?
7 czerwca 2014, 15:17 [cytuj]
Jakby rozwinął się w choćby połówkę Drogby, to zapewne byś pamiętał jak się zwie. A tak... sam sobie odpowiedz
Jakby rozwinął się w choćby połówkę Drogby, to zapewne byś pamiętał jak się zwie. A tak... sam sobie odpowiedz ;P
Can't Smile Without You!!!
7 czerwca 2014, 16:35 [cytuj]
"Napastnik AC Milan, M'Baye Niang odrzucił możliwość wypożyczenia do West Ham United."
"Loic Remy odrzuca kolejne oferty z nadzieją, że Arsene Wenger zdecyduje się na jego transfer."
Czyli wychodzi na to, że Remy chce grać w Arsenalu, a Niang czeka na lepszą ofertę wypożyczenia. Bardzo chcaiłbym widzieć Remy'iego u nas. Pograł chwile w PL, ma doświadczenie.
"Napastnik AC Milan, M'Baye Niang odrzucił możliwość wypożyczenia do West Ham United."
"Loic Remy odrzuca kolejne oferty z nadzieją, że Arsene Wenger zdecyduje się na jego transfer."
Czyli wychodzi na to, że Remy chce grać w Arsenalu, a Niang czeka na lepszą ofertę wypożyczenia. Bardzo chcaiłbym widzieć Remy'iego u nas. Pograł chwile w PL, ma doświadczenie
7 czerwca 2014, 16:56 [cytuj]
Remy kolejny zbawiciel... zaczynam tęsknić za Defoe
Remy kolejny zbawiciel... zaczynam tęsknić za Defoe :D
7 czerwca 2014, 17:44 [cytuj]
Defoe może i geniuszem w ataku nie był ale poza Berbatovem to my lepszego napastnika nie mieliśmy od dawna. Marnować mnóstwo okazji ale chociaż potrafił je stworzyc. I koniec końców najczęściej strzelal. Popełniliśmy podobny błąd jak z trenerami. Pozbylismy się go nie wiedząc dla kogo miejsce zwolniony ma ustapic.
A drugi Drogba nazywa się Soulaymane Coulibaly i jak dla mnie jest na razie drugim Anelka. Więcej klubów niż bramek
Defoe może i geniuszem w ataku nie był ale poza Berbatovem to my lepszego napastnika nie mieliśmy od dawna. Marnować mnóstwo okazji ale chociaż potrafił je stworzyc. I koniec końców najczęściej strzelal. Popełniliśmy podobny błąd jak z trenerami. Pozbylismy się go nie wiedząc dla kogo miejsce zwolniony ma ustapic.
A drugi Drogba nazywa się Soulaymane Coulibaly i jak dla mnie jest na razie drugim Anelka. Więcej klubów niż bramek
7 czerwca 2014, 18:52 [cytuj]
Lescott jest ok , ale z wypłaty duzo nie zjedzie wiec raczej odpada.
Kane jako alternatywa moze byc ale nic wiecej po tym chlopaku sie nie spodziewam (obym sie mylil)
Lescott jest ok , ale z wypłaty duzo nie zjedzie wiec raczej odpada.
Kane jako alternatywa moze byc ale nic wiecej po tym chlopaku sie nie spodziewam (obym sie mylil)
7 czerwca 2014, 18:56 [cytuj]
Z tego "drugiego Drogby" pewnie już nic nie będzie. Niby wielki talent, nastukał trochę bramek na bodaj MŚ U18 ale wychodzi na to, że po prostu udał mu się turniej. Chłopak ma 20 lat a ostatnio miał problemy z załapaniem się do składu przeciętniaka Serie B. Ja tam straciłem już w niego wiarę.
Z tego "drugiego Drogby" pewnie już nic nie będzie. Niby wielki talent, nastukał trochę bramek na bodaj MŚ U18 ale wychodzi na to, że po prostu udał mu się turniej. Chłopak ma 20 lat a ostatnio miał problemy z załapaniem się do składu przeciętniaka Serie B. Ja tam straciłem już w niego wiarę
7 czerwca 2014, 22:46 [cytuj]
A potem Remy w Arsenalu wystrzeli jak z procy, strzelając 25-27 bramek...
Wydaje mi się, że pasuje do nas jak ulał. Zresztą pamiętacie jak graliśmy z NUFC, jaką strzelił bramkę.
http://www.youtube.com/watch?v=NNKSDEZLKe8
A potem Remy w Arsenalu wystrzeli jak z procy, strzelając 25-27 bramek... :P
Wydaje mi się, że pasuje do nas jak ulał. Zresztą pamiętacie jak graliśmy z NUFC, jaką strzelił bramkę.
http://www.youtube.com/watch?v=NNKSDEZLKe8
8 czerwca 2014, 00:03 [cytuj]
Remy powiedział ze woli Arsenal od nas jak i od Chelsea. Wiec albo Arsenal albo odejdzie za granice. W QPR chyba nie zostanie.
Remy powiedział ze woli Arsenal od nas jak i od Chelsea. Wiec albo Arsenal albo odejdzie za granice. W QPR chyba nie zostanie
8 czerwca 2014, 10:35 [cytuj]
Może i dobrze, że go nie wzieliśmy:
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne,van-gaal-trzeba-zmienic-trawe-na-boiskach-treningowych-,artykul,473468,1,423.html?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=fanpage
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne,van-gaal-trzeba-zmienic-trawe-na-boiskach-treningowych-,artykul,473468,1,423.html?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=fanpage
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
8 czerwca 2014, 11:47 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Widac ma facet zachcianki.
Widac ma facet zachcianki
8 czerwca 2014, 12:45 [cytuj]
Do tego chce sprowadzić Pogbę i Vidala
Lukaku ostatnio wspomniał, że skoro Costa przychodzi do Chelsea to jest zmuszony szukać nowego klubu. Czyli jeśli go na prawdę chcemy, to teraz albo nigdy.
Do tego chce sprowadzić Pogbę i Vidala :P
Lukaku ostatnio wspomniał, że skoro Costa przychodzi do Chelsea to jest zmuszony szukać nowego klubu. Czyli jeśli go na prawdę chcemy, to teraz albo nigdy
8 czerwca 2014, 13:29 [cytuj]
a no jak chce ich sprowadzić to nie dziwie sie ze 4 banki na boisko to beda dla nich drobniaki
Lukaku a za nim Eriksen
Lukaku póki co sprawdził sie w każdym klubie, no po za chelsea, zresztą czy on tam dostał szanse? no i chelsea psuje każdego napadziora
a no jak chce ich sprowadzić to nie dziwie sie ze 4 banki na boisko to beda dla nich drobniaki;)
Lukaku a za nim Eriksen:cwaniak:
Lukaku póki co sprawdził sie w każdym klubie, no po za chelsea, zresztą czy on tam dostał szanse? no i chelsea psuje każdego napadziora;P