Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  39  40  41  42  43    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
8 czerwca 2014, 15:42 [cytuj]
W chelsea to on nawet nie pogral, z reszta tam to sie juz wielu przejechalo i nie wrocilo na dobre tory ( Mutu, Kezman) a on mimo tego gdzie go nie wysla to laduje bramki i robi duzo dobrego.

Brac , tylko czy by chcial do nas ?
W chelsea to on nawet nie pogral, z reszta tam to sie juz wielu przejechalo i nie wrocilo na dobre tory ( Mutu, Kezman) a on mimo tego gdzie go nie wysla to laduje bramki i robi duzo dobrego. Brac , tylko czy by chcial do nas ?
8 czerwca 2014, 16:58 [cytuj]
grał w WBA, teraz w Evertonie
mysle ze jestesmy dużo atrakcyjniejsi dla niego, jak everton, według mnie mamy dużo mocniejszy skład, ale atak to powinien mieć pierwszy skład, także trzeba liczyć ze Pochettino jest nim zainteresowany a on sie skusi
grał w WBA, teraz w Evertonie mysle ze jestesmy dużo atrakcyjniejsi dla niego, jak everton, według mnie mamy dużo mocniejszy skład, ale atak to powinien mieć pierwszy skład, także trzeba liczyć ze Pochettino jest nim zainteresowany a on sie skusi
8 czerwca 2014, 17:00 [cytuj]
Jeszcze Lukaku i Alderweireld i mamy połowę drużyny narodowej Belgii :rotfl:
Jeszcze Lukaku i Alderweireld i mamy połowę drużyny narodowej Belgii :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
8 czerwca 2014, 17:35 [cytuj]
Może być tak że to jest atut że mamy u siebie kilku Belgów. Z tym że różne widziałem "wywiady" w jednym Lukaku mówi że odejdzie a w drugim że chce zostać. A który właściwy?
Może być tak że to jest atut że mamy u siebie kilku Belgów. Z tym że różne widziałem "wywiady" w jednym Lukaku mówi że odejdzie a w drugim że chce zostać. A który właściwy?
8 czerwca 2014, 18:44 [cytuj]
Swoja droga paka Belgii na MS wyglada okazale, mam nadzieje ze zaszaleja troche bo kursy na nich wysokie jak na czarnego konia :)

Alderweireld - juz slyszalem jak w finale LM lamali sobie na nim jezyk, do tego Koncentrao i nasze mecze na polskich steamach beda komediowe :D

Zastanawiam sie czy L. Holtby sie odnajdzie u M.P, ma potencjal ale chyba troche mu jeszcze brakuje.

No i co z tym lewym obronca , czy jest ktos kto sie nadaje na ten moment ?
Swoja droga paka Belgii na MS wyglada okazale, mam nadzieje ze zaszaleja troche bo kursy na nich wysokie jak na czarnego konia :) Alderweireld - juz slyszalem jak w finale LM lamali sobie na nim jezyk, do tego Koncentrao i nasze mecze na polskich steamach beda komediowe :D Zastanawiam sie czy L. Holtby sie odnajdzie u M.P, ma potencjal ale chyba troche mu jeszcze brakuje. No i co z tym lewym obronca , czy jest ktos kto sie nadaje na ten moment ?
8 czerwca 2014, 18:53 [cytuj]
Ploty:

-Poch asked scouts to watch Toby Alderweireld(Mirror)
-Spurs asked Hull to pay £6.5m for Jake Livermore
-Defoe may return to PL on loan with QPR (All from Mirror)
-Spurs target Esteban Cambiasso(Reports in Italy)
-Spurs target Granada player Yacine Brahimi(reports in Spain)
Ploty: -Poch asked scouts to watch Toby Alderweireld(Mirror) -Spurs asked Hull to pay £6.5m for Jake Livermore -Defoe may return to PL on loan with QPR (All from Mirror) -Spurs target Esteban Cambiasso(Reports in Italy) -Spurs target Granada player Yacine Brahimi(reports in Spain)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
8 czerwca 2014, 18:55 [cytuj]
Alista powiedział/a:

Zastanawiam sie czy L. Holtby sie odnajdzie u M.P, ma potencjal ale chyba troche mu jeszcze brakuje.

No i co z tym lewym obronca , czy jest ktos kto sie nadaje na ten moment ?

Czy on się kiedyś zagubił? Dla mnie świetny piłkarz. Walczak z sercem o nienagannej technice. Jakoś nie pamiętam aby zawiódł w meczu.
Czy on się kiedyś zagubił? Dla mnie świetny piłkarz. Walczak z sercem o nienagannej technice. Jakoś nie pamiętam aby zawiódł w meczu
8 czerwca 2014, 20:04 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Ploty:
-Spurs target Esteban Cambiasso(Reports in Italy)
-Spurs target Granada player Yacine Brahimi(reports in Spain)

Zdecydowanie ploty, bo jeśli to by się miało okazać prawdą, to zwątpiłbym w ten klub. Dziadek Esteban, który miał w poprzednim sezonie problem wywalczyć miejsce w pierwszej jedenastce przeciętnego Interu i Brahimi, który jest słabszy od każdego z naszych skrzydłowych z osobna.
Zdecydowanie ploty, bo jeśli to by się miało okazać prawdą, to zwątpiłbym w ten klub. Dziadek Esteban, który miał w poprzednim sezonie problem wywalczyć miejsce w pierwszej jedenastce przeciętnego Interu i Brahimi, który jest słabszy od każdego z naszych skrzydłowych z osobna
9 czerwca 2014, 00:28 [cytuj]
9 czerwca 2014, 00:31 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
I just wanna say that everything you read in the papers about me wanting to leave Tottenham Hotspur is totally ridiculous. I love Spurs, it's an amazing club, the atmosphere at the lane is something extra. I want to be at the club next season, to fight for that top 4 spot

Qrwa....najpiękniejsza informacja jaką mogłem dostać. Mamy bramkarza na lata. Lloris is a Yido!!!
[quote=trzaskal]I just wanna say that everything you read in the papers about me wanting to leave Tottenham Hotspur is totally ridiculous. I love Spurs, it's an amazing club, the atmosphere at the lane is something extra. I want to be at the club next season, to fight for that top 4 spot Qrwa....najpiękniejsza informacja jaką mogłem dostać. Mamy bramkarza na lata. Lloris is a Yido!!![/quote]
9 czerwca 2014, 03:27 [cytuj]
Bierzemy Brahimiego i tworzymy małą Algierię(ktora będzie czarnym koniem MŚ).
Bierzemy Brahimiego i tworzymy małą Algierię(ktora będzie czarnym koniem MŚ)
LMAO
9 czerwca 2014, 11:10 [cytuj]
Ja bym się zastanowił nad Borinim z Liverpoolu. Czytałem, że chce zostać w L'pool ale wobec przyjścia Lamberta jest świadomy, że będzie musiał zmienić klub, żeby kontynuować swoją karierę. W Sunderlandzie się sprawdził, ciekawe czy u nas by dał radę :)
Ja bym się zastanowił nad Borinim z Liverpoolu. Czytałem, że chce zostać w L'pool ale wobec przyjścia Lamberta jest świadomy, że będzie musiał zmienić klub, żeby kontynuować swoją karierę. W Sunderlandzie się sprawdził, ciekawe czy u nas by dał radę :)
9 czerwca 2014, 11:13 [cytuj]
A propos mundialu, czarnych koni dużo na nim :P Algieria, Belgia, Chile, Honduras... :D Zobaczycie, Honduras wygra w finale z Niemcami :rotfl:
A propos mundialu, czarnych koni dużo na nim :P Algieria, Belgia, Chile, Honduras... :D Zobaczycie, Honduras wygra w finale z Niemcami :rotfl:
9 czerwca 2014, 11:55 [cytuj]
davka11 powiedział/a:

Jeszcze dodałbym Kolumbię (mimo braku Falcao) i jak zawsze nieobliczalnych Chorwatów
Jeszcze dodałbym Kolumbię (mimo braku Falcao) i jak zawsze nieobliczalnych Chorwatów
9 czerwca 2014, 12:56 [cytuj]
dziwnie wygląda takie ustawienie Chile i Belgii, która jeszcze musi udowodnić swą wartość na wielkim turnieju, z Algierią i Hondurasem ,które ze swoich grup oczywiście awansować mogą ,ale dalej to już nie za bardzo
dziwnie wygląda takie ustawienie Chile i Belgii, która jeszcze musi udowodnić swą wartość na wielkim turnieju, z Algierią i Hondurasem ,które ze swoich grup oczywiście awansować mogą ,ale dalej to już nie za bardzo
9 czerwca 2014, 13:22 [cytuj]
http://shortme.us/news.php?url=modric-in-shock-tottenham-return-93754
Bomba transferowa :P
http://shortme.us/news.php?url=modric-in-shock-tottenham-return-93754 Bomba transferowa :P
Offence win games, defence wins titles
9 czerwca 2014, 15:57 [cytuj]
Carlo Ancelotti confirms Alvaro Morata will leave Real Madrid this summer.
Carlo Ancelotti confirms Alvaro Morata will leave Real Madrid this summer
9 czerwca 2014, 17:59 [cytuj]
Bardziej niepokoi mnie to, że Shaw chce odejść do ManU. Choć patrząc na to, że jesteśmy we "friendzonie" z Realem można by się pokusić o tego Moratę.
Bardziej niepokoi mnie to, że Shaw chce odejść do ManU. Choć patrząc na to, że jesteśmy we "friendzonie" z Realem można by się pokusić o tego Moratę
9 czerwca 2014, 18:10 [cytuj]
Z nimi w friendzonie jest ten kto da za niego więcej :)
Z nimi w friendzonie jest ten kto da za niego więcej :)
9 czerwca 2014, 18:13 [cytuj]
Pierwsza bomba transferowa stała się faktem:

https://twitter.com/SpursOfficial/status/476023880541540353
Pierwsza bomba transferowa stała się faktem: https://twitter.com/SpursOfficial/status/476023880541540353
|<  <<  <  39  40  41  42  43    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 146 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się