Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  40  41  42  43  44    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
9 czerwca 2014, 18:58 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Pierwsza bomba transferowa stała się faktem:

https://twitter.com/SpursOfficial/status/476023880541540353

Good posunięcie. :brawo:
Good posunięcie. :brawo:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 czerwca 2014, 19:57 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Z nimi w friendzonie jest ten kto da za niego więcej :)
:brawo: chuj z nimi

Taka wiadomość od Hugo to najlepszy transfer tego lata :skromny::ok: tylko troche niepokoi mnie ta ilość polubień. To na 100% jego oficjalne konto?
:brawo: chuj z nimi Taka wiadomość od Hugo to najlepszy transfer tego lata :skromny::ok: tylko troche niepokoi mnie ta ilość polubień. To na 100% jego oficjalne konto?
9 czerwca 2014, 20:36 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
:brawo: chuj z nimi

Taka wiadomość od Hugo to najlepszy transfer tego lata :skromny::ok: tylko troche niepokoi mnie ta ilość polubień. To na 100% jego oficjalne konto?

CHYBA JEDNAK NIE JEST TO OFICJALNE KONTO. OFICJALNE JEST TU: https://www.facebook.com/pages/Hugo-Lloris/292935057469075?fref=ts
CHYBA JEDNAK NIE JEST TO OFICJALNE KONTO. OFICJALNE JEST TU: https://www.facebook.com/pages/Hugo-Lloris/292935057469075?fref=ts
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
9 czerwca 2014, 20:40 [cytuj]
Tego się właśnie obawiałem. Na COYS News też nic o tym słowa więc mnie to zastanowiło :mysli: dobrze że się za bardzo nie napaliłem do czego miałem nie tak dawno tendencje :plask:
Tego się właśnie obawiałem. Na COYS News też nic o tym słowa więc mnie to zastanowiło :mysli: dobrze że się za bardzo nie napaliłem do czego miałem nie tak dawno tendencje :plask:
9 czerwca 2014, 23:11 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

Wsio zależy jak się nasz Hugo spisze na salonach w Brazylii. Jak żabki odpadną, to Hugo nie znajdzie kupca. Ja jednak wolę, żeby zagrał turniej życia i jak już go sprzedawać to za grube melony. Ciekawi mnie sytuacja bramkarzy w Chelsea. Curtois nie będzie chciał grzać ławy(to samo Cech) warto by się tam rozglądnąć co i jak się wydarzy
Wsio zależy jak się nasz Hugo spisze na salonach w Brazylii. Jak żabki odpadną, to Hugo nie znajdzie kupca. Ja jednak wolę, żeby zagrał turniej życia i jak już go sprzedawać to za grube melony. Ciekawi mnie sytuacja bramkarzy w Chelsea. Curtois nie będzie chciał grzać ławy(to samo Cech) warto by się tam rozglądnąć co i jak się wydarzy
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 czerwca 2014, 23:13 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Czy on się kiedyś zagubił? Dla mnie świetny piłkarz. Walczak z sercem o nienagannej technice. Jakoś nie pamiętam aby zawiódł w meczu

Bardziej chodzi mi o to czy odnajdzie sie w mysli trenera na prowadzenie druzyny.
Bardziej chodzi mi o to czy odnajdzie sie w mysli trenera na prowadzenie druzyny
9 czerwca 2014, 23:21 [cytuj]
A tam grube melony, za bramkarza dużo nie dostaniesz. Im dalej od bramki przeciwnika tym taniej. Żaby i tak na ostatnie MŚ ledwo się dostały, na Euro nic specjalnego nie grali a i przez eliminacje do aktualnych MŚ ledwo przeszli. Z tym że mają pozornie łatwą grupę. A jak nie trafią przy wyjściu na Argentyne to może nawet 1/2 zaliczą
A tam grube melony, za bramkarza dużo nie dostaniesz. Im dalej od bramki przeciwnika tym taniej. Żaby i tak na ostatnie MŚ ledwo się dostały, na Euro nic specjalnego nie grali a i przez eliminacje do aktualnych MŚ ledwo przeszli. Z tym że mają pozornie łatwą grupę. A jak nie trafią przy wyjściu na Argentyne to może nawet 1/2 zaliczą
9 czerwca 2014, 23:26 [cytuj]
A David Louiz to za darmo poszedł ? Teraz bogaci płacą kokosy bo mają taki kaprys. Także naturalnym kierunkiem dla Hugo byłby PSG albo Monaco, a dla nas kupa kasy.
Ale co by nie gadać, Hugo musi zostać !!
A David Louiz to za darmo poszedł ? Teraz bogaci płacą kokosy bo mają taki kaprys. Także naturalnym kierunkiem dla Hugo byłby PSG albo Monaco, a dla nas kupa kasy. Ale co by nie gadać, Hugo musi zostać !!
9 czerwca 2014, 23:27 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

A czy to nie jest czasem fanowskie konto? Page Officielle des fans Hugo Lloris , je suis gardien, capitaine de l'équipe de France, et gardien de Tottenham Hotspur Football Club.
A czy to nie jest czasem fanowskie konto? Page Officielle des fans Hugo Lloris , je suis gardien, capitaine de l'équipe de France, et gardien de Tottenham Hotspur Football Club
Offence win games, defence wins titles
9 czerwca 2014, 23:50 [cytuj]
no to bramka obstawiona Hugo i Brad :pies:
no to bramka obstawiona Hugo i Brad :pies:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 czerwca 2014, 23:57 [cytuj]
30 tyś lubie to na oficjalnym profilu bf bramkarza klasy światowej? Tamto z tą deklaracją zostania w Spurs to raczej nie oficjal.

Ale fakt, petrodolarowcy pierdolca mają, a dostaną jeszcze większego jak zgarną podstawowego gk Żab
30 tyś lubie to na oficjalnym profilu bf bramkarza klasy światowej? Tamto z tą deklaracją zostania w Spurs to raczej nie oficjal. Ale fakt, petrodolarowcy pierdolca mają, a dostaną jeszcze większego jak zgarną podstawowego gk Żab
10 czerwca 2014, 12:03 [cytuj]
Chadli ma 2 tysie z ogonkiem i nie płacze :P Francja nie zagra dobrze na mundialu. Są bez Ribery'iego, morale im się sypły, bo co jak co ale stracili piłkarza który potrafi sam przechylić szalę zwycięstwa na swoją korzyść.
I jeszcze jedno. Słyszałem że Żyrem interesuje się Stoke i Cardiff. Czyżby kolejny Polak na wyspach? :D
Chadli ma 2 tysie z ogonkiem i nie płacze :P Francja nie zagra dobrze na mundialu. Są bez Ribery'iego, morale im się sypły, bo co jak co ale stracili piłkarza który potrafi sam przechylić szalę zwycięstwa na swoją korzyść. I jeszcze jedno. Słyszałem że Żyrem interesuje się Stoke i Cardiff. Czyżby kolejny Polak na wyspach? :D
10 czerwca 2014, 12:39 [cytuj]
Lekkie przegięcie. Mam nadzieję, że w końcu jakiś klub się ta takiej polityce wysypie w szczególności Chelsea. MU i MC bo niestety armatki dobrze zarządzają kasą:

http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2014/06/10/4871602/shaw-agrees-160000-a-week-manchester-united-deal?CMPID=FBUK_140610_ShawManUtd
Lekkie przegięcie. Mam nadzieję, że w końcu jakiś klub się ta takiej polityce wysypie w szczególności Chelsea. MU i MC bo niestety armatki dobrze zarządzają kasą: http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2014/06/10/4871602/shaw-agrees-160000-a-week-manchester-united-deal?CMPID=FBUK_140610_ShawManUtd
10 czerwca 2014, 12:43 [cytuj]
przydałoby się ,żeby któryś polski zawodnik strzelił gola w premier league w końcu ,bo to za długo trwa,a wszystko przez to ,że Rasiakowi nie uznali gola w debiucie z Liverpoolem( kto wie jak by się potem potoczyła jego kariera:D)
przydałoby się ,żeby któryś polski zawodnik strzelił gola w premier league w końcu ,bo to za długo trwa,a wszystko przez to ,że Rasiakowi nie uznali gola w debiucie z Liverpoolem( kto wie jak by się potem potoczyła jego kariera:D)
10 czerwca 2014, 12:54 [cytuj]
davka11 powiedział/a:
Chadli ma 2 tysie z ogonkiem i nie płacze :P Francja nie zagra dobrze na mundialu. Są bez Ribery'iego, morale im się sypły, bo co jak co ale stracili piłkarza który potrafi sam przechylić szalę zwycięstwa na swoją korzyść.
I jeszcze jedno. Słyszałem że Żyrem interesuje się Stoke i Cardiff. Czyżby kolejny Polak na wyspach? :D
Kto to Chadli? :D fotka z Dembele i banany pamietacie? Jak jakiś arab się podpiął? Tak znają Chadliego na świecie że na sprostowanie trzeba było poczekać. A Lloris to uznana marka na świecie a ty mi z Chadlim wyjeżdżasz
Kto to Chadli? :D fotka z Dembele i banany pamietacie? Jak jakiś arab się podpiął? Tak znają Chadliego na świecie że na sprostowanie trzeba było poczekać. A Lloris to uznana marka na świecie a ty mi z Chadlim wyjeżdżasz
10 czerwca 2014, 12:56 [cytuj]
Coraz niższe kursy. Za przejście Jay Rodrigueza do Spurs płacą już 1/1 tzn. nic nie płacą. Żadko to się zdarza chyba, że Sky Sports ma już potwierdzoną informację. Kurs na Lallanę, Hernandeza i Moratę też mocno spadł. Coś się święci :D

https://www.skybet.com/football/specials/transfer-specials?aff_id=10210&dcmp=ss_betlink_livechattab
Coraz niższe kursy. Za przejście Jay Rodrigueza do Spurs płacą już 1/1 tzn. nic nie płacą. Żadko to się zdarza chyba, że Sky Sports ma już potwierdzoną informację. Kurs na Lallanę, Hernandeza i Moratę też mocno spadł. Coś się święci :D https://www.skybet.com/football/specials/transfer-specials?aff_id=10210&dcmp=ss_betlink_livechattab
10 czerwca 2014, 12:57 [cytuj]
To znając życie Soldado do końca okna sobie pogra jak zapchaj dziura bo Rodriguez za pół roku wraca. Mam nadzieję że Poch wie co robi
To znając życie Soldado do końca okna sobie pogra jak zapchaj dziura bo Rodriguez za pół roku wraca. Mam nadzieję że Poch wie co robi
10 czerwca 2014, 13:35 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Coraz niższe kursy. Za przejście Jay Rodrigueza do Spurs płacą już 1/1 tzn. nic nie płacą. Żadko to się zdarza chyba, że Sky Sports ma już potwierdzoną informację. Kurs na Lallanę, Hernandeza i Moratę też mocno spadł. Coś się święci :D

https://www.skybet.com/football/specials/transfer-specials?aff_id=10210&dcmp=ss_betlink_livechattab

:plask:
no nie wiem, czy to będzie dobre posunięcie - Jay jak dobrze pójdzie zagra w październiku... zanim dojdzie do formy będzie grudzień -> nie ma zdrowych piłkarzy !? na rynku! ?

.
:plask: no nie wiem, czy to będzie dobre posunięcie - Jay jak dobrze pójdzie zagra w październiku... zanim dojdzie do formy będzie grudzień -> nie ma zdrowych piłkarzy !? na rynku! ?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 czerwca 2014, 14:09 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
:plask:
no nie wiem, czy to będzie dobre posunięcie - Jay jak dobrze pójdzie zagra w październiku... zanim dojdzie do formy będzie grudzień -> nie ma zdrowych piłkarzy !? na rynku! ?

Też mi się to nie uśmiecha. Podaję tylko suche fakty. z drugiej strony Jay jest w miarę tani i skuteczny: 15 bramek i 3 asysty w 33 meczach BPL. Wynik węcej niż przyzwoity.
Też mi się to nie uśmiecha. Podaję tylko suche fakty. z drugiej strony Jay jest w miarę tani i skuteczny: 15 bramek i 3 asysty w 33 meczach BPL. Wynik węcej niż przyzwoity
10 czerwca 2014, 18:00 [cytuj]
http://www.standard.co.uk/sport/football/mauricio-pochettino-wants-to-build-his-tottenham-team-around-emmanuel-adebayor-9519605.html
http://www.standard.co.uk/sport/football/mauricio-pochettino-wants-to-build-his-tottenham-team-around-emmanuel-adebayor-9519605.html
|<  <<  <  40  41  42  43  44    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 110 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się