Forum dyskusyjne
12 czerwca 2014, 08:16 [cytuj]
a ja myślełem, że to Rhe Rasmus
a ja myślełem, że to Rhe Rasmus
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
12 czerwca 2014, 08:25 [cytuj]
Dzemaili-ego zobaczymy pewnie w niedziele - Szwajcaria-Ekwador
Dzemaili-ego zobaczymy pewnie w niedziele - Szwajcaria-Ekwador
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
12 czerwca 2014, 09:59 [cytuj]
My też to samo powinniśmy zrobić:
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2014/06/12/4876906/arsenal-make-first-summer-signing-a-new-fitness-coach?ICID=HP_BN_1?CMPID=FBUK_%3C140612%3E%20_%3Carsenalsigning%3E
My też to samo powinniśmy zrobić:
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2014/06/12/4876906/arsenal-make-first-summer-signing-a-new-fitness-coach?ICID=HP_BN_1?CMPID=FBUK_%3C140612%3E%20_%3Carsenalsigning%3E
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
12 czerwca 2014, 10:03 [cytuj]
Robert powiedział/a:
pamietasz że Ade grał w arsenalu?
Jasne, że pamiętam. Z tymże to nie ma nic do rzeczy. Nie chodzi o to, gdzie ktoś grał, tylko jak się ten ktoś zachowuje. A Remy - jeśli, oczywiście, to nie ploty - zachowuje się jak pajac, którego osobiście nie chcę widzieć na WHL.
Jasne, że pamiętam. Z tymże to nie ma nic do rzeczy. Nie chodzi o to, gdzie ktoś grał, tylko jak się ten ktoś zachowuje. A Remy - jeśli, oczywiście, to nie ploty - zachowuje się jak pajac, którego osobiście nie chcę widzieć na WHL
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
12 czerwca 2014, 11:24 [cytuj]
Tottenham manager Mauricio Pochettino is leading the chase for River Plate striker Sebastian Driussi, 18, while Flamengo's Ecuador centre-half Frickson Erazo, 26, is also on his wish list.
Niezłe wynalazki. Poch już u siebie na kontynencie szuka. Może staniemy się drugim Porto czy Benficą
Tottenham manager Mauricio Pochettino is leading the chase for River Plate striker Sebastian Driussi, 18, while Flamengo's Ecuador centre-half Frickson Erazo, 26, is also on his wish list.
Niezłe wynalazki. Poch już u siebie na kontynencie szuka. Może staniemy się drugim Porto czy Benficą :D
12 czerwca 2014, 12:40 [cytuj]
Albo drugą Pogonią Szczecin ;p
Albo drugą Pogonią Szczecin ;p
12 czerwca 2014, 17:19 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Może staniemy się drugim Porto czy Benficą

Porto to już my jesteśmy. Czyli szkółką Realu
Porto to już my jesteśmy. Czyli szkółką Realu :krzyk:
12 czerwca 2014, 17:27 [cytuj]
Fabregas w Chelsea. Ciekawe co na to kibice dziadostwa
Fabregas w Chelsea. Ciekawe co na to kibice dziadostwa :rotfl:
12 czerwca 2014, 17:40 [cytuj]
I considered all the other offers very carefully and I firmly believe that Chelsea is the best choice. They match my footballing ambitions with their hunger and desire to win trophies.....ale palnął. Może wie, że jest nowy zegar "Since Arsenal Last Won a Trophy"
I considered all the other offers very carefully and I firmly believe that Chelsea is the best choice. They match my footballing ambitions with their hunger and desire to win trophies.....ale palnął. Może wie, że jest nowy zegar "Since Arsenal Last Won a Trophy" :rotfl:
12 czerwca 2014, 21:23 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Już wrzuciłem na FB

Steffen zostaje!!!
Muszę odkurzyć FB, bo chyba nawet nie mam Spursmanii polubionej
Ulubieniec kibiców zostaje. Świetny ruch PR, nie ma co gadać. Ja tam też się cieszę
Ps. Fabregas pojechał
Muszę odkurzyć FB, bo chyba nawet nie mam Spursmanii polubionej :zalamka:
Ulubieniec kibiców zostaje. Świetny ruch PR, nie ma co gadać. Ja tam też się cieszę :]
Ps. Fabregas pojechał :D
Can't Smile Without You!!!
12 czerwca 2014, 21:50 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Ps. Fabregas pojechał

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2014/06/833195c6d7ea2f2f04ab9618fad068e2_original.jpg?1402588124
dlatego niektórzy powinni pomyśleć co mówią
dla mnie to jest dziwne ze było mówione ze obniżył kase, czy tam nawet dokładał do transferu, a teraz odchodzi
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2014/06/833195c6d7ea2f2f04ab9618fad068e2_original.jpg?1402588124
dlatego niektórzy powinni pomyśleć co mówią
dla mnie to jest dziwne ze było mówione ze obniżył kase, czy tam nawet dokładał do transferu, a teraz odchodzi
13 czerwca 2014, 01:25 [cytuj]
Mr_Johny_Mk powiedział/a:
Andreas Johnson - Glorious
Dzięki
Dzięki :)
13 czerwca 2014, 01:31 [cytuj]
13 czerwca 2014, 09:01 [cytuj]
zauważyliście jak w większości legendy - albo conajmniej ważni piłkarze dla arsenalu mają ich najczęściej w pompie

? ade przebiega pół boiska jak strzela gola arsenalowi, van persie pisze oficjalny list do kibiców, że odchodzi ale na pewno za granice później mówi, że jak strzeli gola to się nie będzie cieszył a po bramce niemal orgazmu dostaje, fabregas serduszko podzielone na pół dla arsenalu i barcelony ale chuuuuj ide do chelsea

i tak za każdym razem.
zauważyliście jak w większości legendy - albo conajmniej ważni piłkarze dla arsenalu mają ich najczęściej w pompie :D ? ade przebiega pół boiska jak strzela gola arsenalowi, van persie pisze oficjalny list do kibiców, że odchodzi ale na pewno za granice później mówi, że jak strzeli gola to się nie będzie cieszył a po bramce niemal orgazmu dostaje, fabregas serduszko podzielone na pół dla arsenalu i barcelony ale chuuuuj ide do chelsea :D i tak za każdym razem
13 czerwca 2014, 09:12 [cytuj]
Ta osławiona wypowiedź Fabregasa sprzed kilku lat to stuprocentowy autentyk czy możliwy fejk?
Ta osławiona wypowiedź Fabregasa sprzed kilku lat to stuprocentowy autentyk czy możliwy fejk?
13 czerwca 2014, 11:19 [cytuj]
smackey powiedział/a:
zauważyliście jak w większości legendy - albo conajmniej ważni piłkarze dla arsenalu mają ich najczęściej w pompie

? ade przebiega pół boiska jak strzela gola arsenalowi, van persie pisze oficjalny list do kibiców, że odchodzi ale na pewno za granice później mówi, że jak strzeli gola to się nie będzie cieszył a po bramce niemal orgazmu dostaje, fabregas serduszko podzielone na pół dla arsenalu i barcelony ale chuuuuj ide do chelsea

i tak za każdym razem
Pragne zauwazyc, ze Arsenal mial prawo pierwokupu i z niego zrezygnowal, wiec tu sytuacja nie jest taka czarno biala
Pragne zauwazyc, ze Arsenal mial prawo pierwokupu i z niego zrezygnowal, wiec tu sytuacja nie jest taka czarno biala ;)
13 czerwca 2014, 11:53 [cytuj]
smackey powiedział/a:

i tak za każdym razem
po Ade jechali, a Persilowi z tego co widziałem palili koszulki, sam bym na ich miejscu ich jeszcze denerwował (kibiców)
po Ade jechali, a Persilowi z tego co widziałem palili koszulki, sam bym na ich miejscu ich jeszcze denerwował (kibiców)
13 czerwca 2014, 17:52 [cytuj]
Sagna w City. Ale Anale nają tydzień. Piękna Schadenfreude
Sagna w City. Ale Anale nają tydzień. Piękna Schadenfreude :D
13 czerwca 2014, 20:50 [cytuj]
Nikt o Bentleyu nie pisze?
Nikt o Bentleyu nie pisze?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
13 czerwca 2014, 23:52 [cytuj]
According to reports, Alvaro Morata will cost Tottenham £25M without a buy back clause or less with the clause included.
According to reports, Alvaro Morata will cost Tottenham £25M without a buy back clause or less with the clause included