Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  43  44  45  46  47    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
14 czerwca 2014, 00:50 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Nikt o Bentleyu nie pisze?

Tottenham zniszczył mu karierę, obrzydził mu miłość i radość z gry. No upadek kompletny, 29 lat i zrezygnował :bezradny:
Tottenham zniszczył mu karierę, obrzydził mu miłość i radość z gry. No upadek kompletny, 29 lat i zrezygnował :bezradny:
Offence win games, defence wins titles
14 czerwca 2014, 01:04 [cytuj]
Gdyby spiął dupę i miał trochę ambicji, złapałby kontrakt w jakimś słabszym klubie PL albo chociaż w Championnship i próbował wrócić do porządnego grania, albo chociaż poleciałby grać za ocean... 29 lat to wcale nie dużo, gdzieś tam na pewno by mógł pograć.
Gdyby spiął dupę i miał trochę ambicji, złapałby kontrakt w jakimś słabszym klubie PL albo chociaż w Championnship i próbował wrócić do porządnego grania, albo chociaż poleciałby grać za ocean... 29 lat to wcale nie dużo, gdzieś tam na pewno by mógł pograć
14 czerwca 2014, 01:37 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
According to reports, Alvaro Morata will cost Tottenham GBP 25M without a buy back clause or less with the clause included

Ocipieli chyba? Chyba słabiutkie źródełka :D
Ocipieli chyba? Chyba słabiutkie źródełka :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 czerwca 2014, 11:56 [cytuj]
ZDECYDOWANE NIE MORACIE! Marzy mi sie ten Lukaku, żaden Remy tylko Lukaku, gdyby udało sie go pozyskac to by było niesamowite wzmocnienie :D
ZDECYDOWANE NIE MORACIE! Marzy mi sie ten Lukaku, żaden Remy tylko Lukaku, gdyby udało sie go pozyskac to by było niesamowite wzmocnienie :D
14 czerwca 2014, 14:31 [cytuj]
Oglądając mundial wpadło mi kilka graczy w oko. Tym lepiej, że na tych pozycjach potrzebujemy wzmocnień. Chodzi mi o Sime Vrsaljko, lewego obrońce Chorwacjii, który fajnie sobie radził z Oscarem i ekstra podłączał się do ofensywy. Na TM wyceniany jest na 7,5 mln więc może warto.. tylko dopiero od tamtego sezonu gra w Genoi, więc gdy dalej będzie tak grał mogą sobie sporo za niego zażyczyć.. Druga opcja to świetny Blind, defensywny pomocnik, 24 lata. Byłby z pewnością lepszą opcją od 28 letniego Dżemailiego. Wczoraj był świetny w defensywie oraz zaliczył piękne dwie asysty z głebi pola (podanie do RVP cud, miód, malina :skromny: ) a on pewnie też jakoś wielce drogi nie byłby;)
Oglądając mundial wpadło mi kilka graczy w oko. Tym lepiej, że na tych pozycjach potrzebujemy wzmocnień. Chodzi mi o Sime Vrsaljko, lewego obrońce Chorwacjii, który fajnie sobie radził z Oscarem i ekstra podłączał się do ofensywy. Na TM wyceniany jest na 7,5 mln więc może warto.. tylko dopiero od tamtego sezonu gra w Genoi, więc gdy dalej będzie tak grał mogą sobie sporo za niego zażyczyć.. Druga opcja to świetny Blind, defensywny pomocnik, 24 lata. Byłby z pewnością lepszą opcją od 28 letniego Dżemailiego. Wczoraj był świetny w defensywie oraz zaliczył piękne dwie asysty z głebi pola (podanie do RVP cud, miód, malina :skromny: ) a on pewnie też jakoś wielce drogi nie byłby;)
14 czerwca 2014, 14:41 [cytuj]
RVP - napastnik kompletny ! Niewiarygodne, że MU kupiło go za 22 mln GBP..
RVP - napastnik kompletny ! Niewiarygodne, że MU kupiło go za 22 mln GBP
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 czerwca 2014, 14:54 [cytuj]
Gray powiedział/a:

Blind to lewy obrońca, defensywny pomocnik to jego pozycja opcjonalna ;)
14 czerwca 2014, 18:08 [cytuj]
Bling grał jak talalal, ale De Jong i Sneijder tez pokazali klase w srodku :) Nie wspomne juz o duecie Robben RVP ktory pokazał słonecznej espanii ze posiadaniem piłki sie meczu nei wygrywa :)

Czekam na to co pokaże Lukaku na Mś bo sie może okazać że jego cena diametralnie wzrośnie.
Bling grał jak talalal, ale De Jong i Sneijder tez pokazali klase w srodku :) Nie wspomne juz o duecie Robben RVP ktory pokazał słonecznej espanii ze posiadaniem piłki sie meczu nei wygrywa :) Czekam na to co pokaże Lukaku na Mś bo sie może okazać że jego cena diametralnie wzrośnie
14 czerwca 2014, 20:22 [cytuj]
Nie zapominajmy, ze Chelsea to chyba nasz najwiekszy rywal jesli chodzi o transfery. Wymiana zawodnikow miedzy nami praktycznie nie istnieje, Chelsea dawala za modrica chyba wiecej niz Real, ale Levy za nic nie chcial ich wzmocnic. Nie brzmi to najlepiej w kontekscie Lukaku, ktory w dodatku od malucha jest fanem CFC
Nie zapominajmy, ze Chelsea to chyba nasz najwiekszy rywal jesli chodzi o transfery. Wymiana zawodnikow miedzy nami praktycznie nie istnieje, Chelsea dawala za modrica chyba wiecej niz Real, ale Levy za nic nie chcial ich wzmocnic. Nie brzmi to najlepiej w kontekscie Lukaku, ktory w dodatku od malucha jest fanem CFC
15 czerwca 2014, 21:36 [cytuj]
Gdyby Lloris chciał odejść:

https://vine.co/v/MIJl93Ljpdu
Gdyby Lloris chciał odejść: https://vine.co/v/MIJl93Ljpdu
16 czerwca 2014, 12:23 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=281662

ciekawe co z tego będzie
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=281662 ciekawe co z tego będzie
16 czerwca 2014, 12:35 [cytuj]
Coraz ciekawiej się u odbyciaków dzieje:

Arsenal defender Thomas Vermaelen, 28, has agreed a deal in principle to join Manchester United this summer. Daily Telegraph
Coraz ciekawiej się u odbyciaków dzieje: Arsenal defender Thomas Vermaelen, 28, has agreed a deal in principle to join Manchester United this summer. Daily Telegraph
16 czerwca 2014, 12:55 [cytuj]
RAFO THF powiedział/a:

to by było idealne

a co do arsenalu, to Sagna juz odszedł, jeszcze ten, szkoda tylko ze zostają w angli, ale póki co arsenal wyklucza sie z walki o top4
to by było idealne a co do arsenalu, to Sagna juz odszedł, jeszcze ten, szkoda tylko ze zostają w angli, ale póki co arsenal wyklucza sie z walki o top4
16 czerwca 2014, 13:51 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Coraz ciekawiej się u odbyciaków dzieje:

Arsenal defender Thomas Vermaelen, 28, has agreed a deal in principle to join Manchester United this summer. Daily Telegraph

Kapitan odchodzi do rywala z tej samej ligi, no niedobrze, aż dziw bierze, i Fabregas, teraz Vermalen i Sagnia, kto następny? Wojtek jako 3 bramkarz do Tottenhamu? :P
Kapitan odchodzi do rywala z tej samej ligi, no niedobrze, aż dziw bierze, i Fabregas, teraz Vermalen i Sagnia, kto następny? Wojtek jako 3 bramkarz do Tottenhamu? :P
16 czerwca 2014, 14:20 [cytuj]
Gray powiedział/a:
Oglądając mundial wpadło mi kilka graczy w oko. Tym lepiej, że na tych pozycjach potrzebujemy wzmocnień. Chodzi mi o Sime Vrsaljko, lewego obrońce Chorwacjii, który fajnie sobie radził z Oscarem i ekstra podłączał się do ofensywy. Na TM wyceniany jest na 7,5 mln więc może warto.. tylko dopiero od tamtego sezonu gra w Genoi, więc gdy dalej będzie tak grał mogą sobie sporo za niego zażyczyć..
Coś słabo te TM czytałeś. On nie jest lewym obrońcą. Płakałby tak jak Vertonghen że musi gra na lo :krzyk:

A Real niech spierdala ze swoim Moratą. Będą jeszcze chcieli pierwokupu :wysmiewacz: won od Tottenhamu.
Coś słabo te TM czytałeś. On nie jest lewym obrońcą. Płakałby tak jak Vertonghen że musi gra na lo :krzyk: A Real niech spierdala ze swoim Moratą. Będą jeszcze chcieli pierwokupu :wysmiewacz: won od Tottenhamu
16 czerwca 2014, 19:51 [cytuj]
Panowie, nie podniecajcie się tak...

Trzaskal napisał, że Vermaelen zgodził się na transfer do Man Utd. Ale, jak na tą chwilę, nie zgodził się jeszcze Arsenal, a to może być trudniejsze :P

Po drugie, to jest kapitan, ale jednak ławkowicz...
Panowie, nie podniecajcie się tak... Trzaskal napisał, że Vermaelen zgodził się na transfer do Man Utd. Ale, jak na tą chwilę, nie zgodził się jeszcze Arsenal, a to może być trudniejsze :P Po drugie, to jest kapitan, ale jednak ławkowicz
Can't Smile Without You!!!
16 czerwca 2014, 20:12 [cytuj]
to za rok odejdzie za darmo, jak beda przesadzać z kasa
16 czerwca 2014, 20:15 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Wiele nie stracą...
Wiele nie stracą
Can't Smile Without You!!!
17 czerwca 2014, 10:59 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Coś słabo te TM czytałeś. On nie jest lewym obrońcą. Płakałby tak jak Vertonghen że musi gra na lo :krzyk:

Z tego co się orientuję to w kadrze tam gra, a i w klubie jak oglądałem czasem Seria A tam też grywał :)

PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Nie oglądam meczów Ajaxu więc opierałem się na informacjach z TM, a tam jest wpisany jako DM. Tym bardziej, żę Blinda mógł przekierować na LO tylko dlatego, że grał 5 obrońcami Van Gaal.
Z tego co się orientuję to w kadrze tam gra, a i w klubie jak oglądałem czasem Seria A tam też grywał :) [quote=PatricziwwersjiBeta]Blind to lewy obrońca, defensywny pomocnik to jego pozycja opcjonalna ;)
17 czerwca 2014, 20:57 [cytuj]
może odpuśćmy tego Lukaku ... to co dziś pokazał było żenadą ... zreasztą Chadli i Dembele nie lepsi
może odpuśćmy tego Lukaku ... to co dziś pokazał było żenadą ... zreasztą Chadli i Dembele nie lepsi
|<  <<  <  43  44  45  46  47    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 62 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się