Forum dyskusyjne
17 czerwca 2014, 21:53 [cytuj]
Po pierwszej połowie Brazylia- Meksyk to ja poproszę Ochoe, co za mecz, idealny dla Llorisa, deptałby mu równo po piętach!
Po pierwszej połowie Brazylia- Meksyk to ja poproszę Ochoe, co za mecz, idealny dla Llorisa, deptałby mu równo po piętach!
Offence win games, defence wins titles
17 czerwca 2014, 22:00 [cytuj]
RAFO bardzo dobrze że tak gra bo może być do wyciągnięcia za jakieś 20 mln przy 30 teraz, a myślę że pokazał w PL że potrafi grać na naprawdę wysokim poziomie. Moim zdaniem cała reprezentacja belgii 1 poł zagrała słabo. a niestety w szczególności nasi piłkarze, może poza dembele(też średnio ale trzymał jakiś poziom) za to Chadlii TRAGEDIA nie zdziwię się jak na tych MŚ już nie wystąpi, Verts zawalił bramkę, już mógł odpuścić wiedząc jakiego mają bramkarza w bramce. Najlepszy z naszych w tym meczu był Bentaleb...
RAFO bardzo dobrze że tak gra bo może być do wyciągnięcia za jakieś 20 mln przy 30 teraz, a myślę że pokazał w PL że potrafi grać na naprawdę wysokim poziomie. Moim zdaniem cała reprezentacja belgii 1 poł zagrała słabo. a niestety w szczególności nasi piłkarze, może poza dembele(też średnio ale trzymał jakiś poziom) za to Chadlii TRAGEDIA nie zdziwię się jak na tych MŚ już nie wystąpi, Verts zawalił bramkę, już mógł odpuścić wiedząc jakiego mają bramkarza w bramce. Najlepszy z naszych w tym meczu był Bentaleb
17 czerwca 2014, 22:05 [cytuj]
Janek nie umie grać na lewej. Jest za wolny. To był ewidentny błąd ustawienia. Dembele strasznie spowalnia grę a Chadli może i coś tam próbuje szybkością ale ma fatalny celownik.
Janek nie umie grać na lewej. Jest za wolny. To był ewidentny błąd ustawienia. Dembele strasznie spowalnia grę a Chadli może i coś tam próbuje szybkością ale ma fatalny celownik
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 czerwca 2014, 22:19 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Janek nie umie grać na lewej. Jest za wolny. To był ewidentny błąd ustawienia. Dembele strasznie spowalnia grę a Chadli może i coś tam próbuje szybkością ale ma fatalny celownik
zgadzam się co do Vertsa, a co do Dembele, to nie do końca tak było, bo jak dostawał piłe to widać było, że szuka, chce podać, ale najzwyczajniej nie miał komu.. Ogólnie Belgia dziś zagrała słabe spotkanie, bardzo dobre zmiany, po nich coś ruszyło.
zgadzam się co do Vertsa, a co do Dembele, to nie do końca tak było, bo jak dostawał piłe to widać było, że szuka, chce podać, ale najzwyczajniej nie miał komu.. Ogólnie Belgia dziś zagrała słabe spotkanie, bardzo dobre zmiany, po nich coś ruszyło
17 czerwca 2014, 22:35 [cytuj]
Na moje brak im takiej prawdziwej 10. Dembele w środku nie miał z kim klepać, Witsel raczej od tyłów jest, De Bruyne coś tam się starał ale nie na tyle by to pociągnąć, a hazard z Chadlim na skrzydłach schowani. Jak dodamy do tego pasywnych bocznych obrońców - to mamy obraz podobny do Tottenhamu za AVB w gorszych meczach

W ogóle w obronie na takich słabszych przeciwników zamiast Van Buytena powinien grać ktoś z lepszym wyprowadzeniem piłki, nawet ten Vermaelen. W zasadzie dopiero schodzenie Hazarda bardziej do środka i klepy z mertensem ich rozruszały, ale 1 bramka i tak padła po typowo angielskiej wrzucie na wysokiego Felainiego
Na moje brak im takiej prawdziwej 10. Dembele w środku nie miał z kim klepać, Witsel raczej od tyłów jest, De Bruyne coś tam się starał ale nie na tyle by to pociągnąć, a hazard z Chadlim na skrzydłach schowani. Jak dodamy do tego pasywnych bocznych obrońców - to mamy obraz podobny do Tottenhamu za AVB w gorszych meczach :) W ogóle w obronie na takich słabszych przeciwników zamiast Van Buytena powinien grać ktoś z lepszym wyprowadzeniem piłki, nawet ten Vermaelen. W zasadzie dopiero schodzenie Hazarda bardziej do środka i klepy z mertensem ich rozruszały, ale 1 bramka i tak padła po typowo angielskiej wrzucie na wysokiego Felainiego
17 czerwca 2014, 22:42 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
zgadzam się co do Vertsa, a co do Dembele, to nie do końca tak było, bo jak dostawał piłe to widać było, że szuka, chce podać, ale najzwyczajniej nie miał komu.. Ogólnie Belgia dziś zagrała słabe spotkanie, bardzo dobre zmiany, po nich coś ruszyło
W sumie masz rację z Dembele bo cała drużyna stała i nie wychodzili na pozycję dlatego Moussa musiał do najbliższego podawać. Lecz po zmianach naszych gra ruszyła i to głownie za zmianą Mertensa i Fellainiego tzn. za naszych :-)
W sumie masz rację z Dembele bo cała drużyna stała i nie wychodzili na pozycję dlatego Moussa musiał do najbliższego podawać. Lecz po zmianach naszych gra ruszyła i to głownie za zmianą Mertensa i Fellainiego tzn. za naszych :-)
17 czerwca 2014, 23:33 [cytuj]
dawanie Janka na lewą to jest straszny bezsens, za wolny, no i pokazał ze jest za wolny. Zresztą czy Belgia ma jakiegoś normalnego bocznego obrońce? bo z tego co orientuje sie to Toby, to też środkowy
dawanie Janka na lewą to jest straszny bezsens, za wolny, no i pokazał ze jest za wolny. Zresztą czy Belgia ma jakiegoś normalnego bocznego obrońce? bo z tego co orientuje sie to Toby, to też środkowy
18 czerwca 2014, 14:50 [cytuj]
Właśnie zaczęto przyjmować zakłady na odejście Ade 3/1 do Monaco. Tym samym spadł kurs na W.Bony'ego, że do nas trafi 5/4.
Właśnie zaczęto przyjmować zakłady na odejście Ade 3/1 do Monaco. Tym samym spadł kurs na W.Bony'ego, że do nas trafi 5/4
18 czerwca 2014, 15:32 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Jest van der Wiel (którym chyba nawet się kiedyś interesowaliśmy jeśli mnie pamięc nie myli). Nie mam pojęcia dlaczego nie zabrali go na mundial. Faktycznie posucha w Belgii na bokach obrony.
Jest van der Wiel (którym chyba nawet się kiedyś interesowaliśmy jeśli mnie pamięc nie myli). Nie mam pojęcia dlaczego nie zabrali go na mundial. Faktycznie posucha w Belgii na bokach obrony
18 czerwca 2014, 16:03 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Jest van der Wiel (którym chyba nawet się kiedyś interesowaliśmy jeśli mnie pamięc nie myli). Nie mam pojęcia dlaczego nie zabrali go na mundial. Faktycznie posucha w Belgii na bokach obrony
"Gregory van der Wiel – holenderski piłkarz grający na pozycji prawego obrońcy w Paris Saint-Germain i reprezentacji Holandii."
Chyba nie o niego ci chodzi, a jak tak to o kogo?
"Gregory van der Wiel – holenderski piłkarz grający na pozycji prawego obrońcy w Paris Saint-Germain i reprezentacji Holandii."
18 czerwca 2014, 16:19 [cytuj]
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/10909166/Tottenham-line-up-shock-3m-bid-for-John-OShea-of-Sunderland.html
Tottenham zbroi się w walce o TOP4!
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/10909166/Tottenham-line-up-shock-3m-bid-for-John-OShea-of-Sunderland.html
Tottenham zbroi się w walce o TOP4! :rotfl:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
18 czerwca 2014, 16:51 [cytuj]
Nieeee to jest chyba prima aprilis?
Nieeee to jest chyba prima aprilis? :bezradny:
18 czerwca 2014, 19:52 [cytuj]
John O'Shea? Really?
John O'Shea? Really?
18 czerwca 2014, 20:00 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Moja pomyłka, wydawało mi się, że jest Belgiem
Moja pomyłka, wydawało mi się, że jest Belgiem
18 czerwca 2014, 20:10 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
John O'Shea? Really?
W wielu miejscach o tym piszą. Widziałem na Sky Sports i Sportsmole.
W sumie, jako głęboka rezerwa do gry w LE nie byłby najgorszy. WYchownek klubu z Wielkiej Brytanii, doświadczony, tani, ograny w Anglii. Byle się nie okazało, że to on ma być naszym lekarstwem na problemy w obronie
W wielu miejscach o tym piszą. Widziałem na Sky Sports i Sportsmole.
W sumie, jako głęboka rezerwa do gry w LE nie byłby najgorszy. WYchownek klubu z Wielkiej Brytanii, doświadczony, tani, ograny w Anglii. Byle się nie okazało, że to on ma być naszym lekarstwem na problemy w obronie :boisie:
18 czerwca 2014, 21:19 [cytuj]
John O'Shea... cudowna wiadomość
Przeciwnicy powrotu Caulkera jeszcze za nim zatęsknią
John O'Shea... cudowna wiadomość ;P
Przeciwnicy powrotu Caulkera jeszcze za nim zatęsknią :F
Can't Smile Without You!!!
18 czerwca 2014, 21:25 [cytuj]
Nie no, nie chcę Caulkera z powrotem, ale O'Shea to jakiś żart.
Nie no, nie chcę Caulkera z powrotem, ale O'Shea to jakiś żart
LMAO
19 czerwca 2014, 11:21 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Nie no, nie chcę Caulkera z powrotem, ale O'Shea to jakiś żart
nie wierzę w to
.
nie wierzę w to :P
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 czerwca 2014, 11:40 [cytuj]
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/384083/Newcastle-offer-former-Tottenham-and-Sunderland-target-Bafetimbi-Gomis-COLOSSAL-deal
co to znaczy mieć ponad 50-tysięczny stadion
75 tys/ tyg ?
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/384083/Newcastle-offer-former-Tottenham-and-Sunderland-target-Bafetimbi-Gomis-COLOSSAL-deal
co to znaczy mieć ponad 50-tysięczny stadion
75 tys/ tyg ?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 czerwca 2014, 11:40 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
nie wierzę w to

To dlatego O'Shea mówił ostatnio, że od zawsze był kibicem spurs i miał nas głęboko w sercu

żarcik
To dlatego O'Shea mówił ostatnio, że od zawsze był kibicem spurs i miał nas głęboko w sercu :rotfl: żarcik :plotki:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong