Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  46  47  48  49  50    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
21 czerwca 2014, 14:07 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Ten Depay to taki rewelacyjny to to nie jest. Styl podobny do Townsenda, kiwka, zejście do środka i strzał, jak dla mnie nie jest nam potrzebny. Mamy Lamele, Lennona oraz Townsenda

Najgorsze jest to że wg plotek chcemy dać ( czy że oczekują) 17 mln :bezradny:
Najgorsze jest to że wg plotek chcemy dać ( czy że oczekują) 17 mln :bezradny:
Offence win games, defence wins titles
21 czerwca 2014, 15:58 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Ten Depay to taki rewelacyjny to to nie jest. Styl podobny do Townsenda, kiwka, zejście do środka i strzał, jak dla mnie nie jest nam potrzebny. Mamy Lamele, Lennona oraz Townsenda

Lennon do odstrzału. Towsend tyż. Gadam trochę jak bogaty szejk, ale skoro się nie sprawdzają(ktoś jeszcze myśli, że Lennon zagra zajebisty w całości sezon?) to bye bye. Lennon to taki Nani. Kilkanaście meczów świetnych a teraz cień samego siebie.

Towsend - wielkie objawienie, nadzieje na piłkarza światowej klasy. Dobre mecze przeplatane złymi, kontuzja i bam. Wielka niewiadoma.
Lennon do odstrzału. Towsend tyż. Gadam trochę jak bogaty szejk, ale skoro się nie sprawdzają(ktoś jeszcze myśli, że Lennon zagra zajebisty w całości sezon?) to bye bye. Lennon to taki Nani. Kilkanaście meczów świetnych a teraz cień samego siebie. Towsend - wielkie objawienie, nadzieje na piłkarza światowej klasy. Dobre mecze przeplatane złymi, kontuzja i bam. Wielka niewiadoma
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
21 czerwca 2014, 16:27 [cytuj]
tylko po co? patrząc jaki jest młody to tygodniówkę ma pewnie mizerną a wart też nie jest jakiś ogromnych pieniędzy (5 mln pewnie maks) a może się super rozwinąć i taka jest prawda
tylko po co? patrząc jaki jest młody to tygodniówkę ma pewnie mizerną a wart też nie jest jakiś ogromnych pieniędzy (5 mln pewnie maks) a może się super rozwinąć i taka jest prawda
21 czerwca 2014, 16:36 [cytuj]
We have reached agreement with Hull City for the permanent transfer of Jake Livermore http://bit.ly/1kYmMPS
We have reached agreement with Hull City for the permanent transfer of Jake Livermore: http://bit.ly/1kYmMPS
21 czerwca 2014, 16:49 [cytuj]
myślę, że 6 max 7 baniek + pensja na poziomie 20 tys / tyg i jest nasz ... ( w tamtym sezonie strzelił 12 goli i miał 8 asyst w lidze :ok: ) ... brać! ... czuje "drugiego Bale" :ok:
... możemy im dać AT albo Sigg-a w drugą stronę :mysli:
myślę, że 6 max 7 baniek + pensja na poziomie 20 tys / tyg i jest nasz ... ( w tamtym sezonie strzelił 12 goli i miał 8 asyst w lidze :ok: ) ... brać! ... czuje "drugiego Bale" :ok: ... możemy im dać AT albo Sigg-a w drugą stronę :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 czerwca 2014, 19:31 [cytuj]
Skrzydła w zeszłym sezonie nagminnie zawodziły. Jakieś roszady dopuszczalne, ale stan liczbowy powinien zostać bez zmian (bądź nawet redukcja jednego etatu).

Holendrzy teraz raczej nie powinni grać już 5 obrońcami więc może więcej Depay'a w akcji zobaczymy
Skrzydła w zeszłym sezonie nagminnie zawodziły. Jakieś roszady dopuszczalne, ale stan liczbowy powinien zostać bez zmian (bądź nawet redukcja jednego etatu). Holendrzy teraz raczej nie powinni grać już 5 obrońcami więc może więcej Depay'a w akcji zobaczymy
21 czerwca 2014, 23:43 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Lennon do odstrzału. Towsend tyż. Gadam trochę jak bogaty szejk, ale skoro się nie sprawdzają(ktoś jeszcze myśli, że Lennon zagra zajebisty w całości sezon?) to bye bye. Lennon to taki Nani. Kilkanaście meczów świetnych a teraz cień samego siebie.

Towsend - wielkie objawienie, nadzieje na piłkarza światowej klasy. Dobre mecze przeplatane złymi, kontuzja i bam. Wielka niewiadoma

Niewiadomą jest również ten Depay, jak dla mnie stanowcze nie dla tego gracza. Już wolę Townsenda, który coś mi się wydaje wystrzeli pod wodzą Pochettino. Jeśli Depay miałby za kogoś przyjść to tylko za Chadliego bądź Sigurdssona. Ich gra nigdy nie przypadła mi do gustu, śmiem twierdzić, że nawet Gylfi jest ciut lepszy od Belga. Napastnik, środkowy i lewy obrońca to powinny być transfery na teraz a nie czekają na nie wiadomo co.
Niewiadomą jest również ten Depay, jak dla mnie stanowcze nie dla tego gracza. Już wolę Townsenda, który coś mi się wydaje wystrzeli pod wodzą Pochettino. Jeśli Depay miałby za kogoś przyjść to tylko za Chadliego bądź Sigurdssona. Ich gra nigdy nie przypadła mi do gustu, śmiem twierdzić, że nawet Gylfi jest ciut lepszy od Belga. Napastnik, środkowy i lewy obrońca to powinny być transfery na teraz a nie czekają na nie wiadomo co
22 czerwca 2014, 00:04 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Niewiadomą jest również ten Depay, jak dla mnie stanowcze nie dla tego gracza. Już wolę Townsenda, który coś mi się wydaje wystrzeli pod wodzą Pochettino. Jeśli Depay miałby za kogoś przyjść to tylko za Chadliego bądź Sigurdssona. Ich gra nigdy nie przypadła mi do gustu, śmiem twierdzić, że nawet Gylfi jest ciut lepszy od Belga. Napastnik, środkowy i lewy obrońca to powinny być transfery na teraz a nie czekają na nie wiadomo co

Pełna zgoda, Depay nie jest pewniakiem. Ja nic o nim nie wspomniałem. Jeśli chodzi o skrzydła, to wolę jednego porządnego niż dwóch pokroju Lennon Townsend. Nie chce mi się teraz robić potencjalnej listy lepszych skrzydłowych w naszym zasięgu(patrz Southampton i ich skrzydła)

Gylfi też do odstrzału. Raz na ruski rok strzela gola(ch... tam że dającego 3 punkty). Chadli również powinien się z nami pożegnać, ale on najmniej, bo najkrócej jest z nami. Jeszcze rok, półtora miałem sentyment do Dawsonów, Lennonów, Kaboulów. Teraz się ich pozbyłem i jak dla mnie może nam top 4 wywalczyć zupełnie obca 11 nie mająca z Tottenhamem nic wspólnego w przeszłości.

Widzi mi się budowanie zespołu w oparciu o duet Eriksen Lamela, ale obaj młodzi niestety ;( może im psycha paść od takiego postanowienia.

Priorytet : Ade schodzi z pensji, albo wypad. Potem lewa obrona i napastnik a nawet dwóch(jeśli Ade odejdzie) Soldado jaki jest każdy widzi(City widziało i przykosili lepszego Hiszpana)

Obrona musi się zgrać z założeniami taktycznymi nowego trenera. Vlad musi grać z Jankiem na środku, a Dawson siedzieć na ławie. Kaboul to dla mnie(bez podtekstów) czarna magia. Niby zajebisty, a robi rzeczy na poziomie Legii Warszawa.
Pełna zgoda, Depay nie jest pewniakiem. Ja nic o nim nie wspomniałem. Jeśli chodzi o skrzydła, to wolę jednego porządnego niż dwóch pokroju Lennon Townsend. Nie chce mi się teraz robić potencjalnej listy lepszych skrzydłowych w naszym zasięgu(patrz Southampton i ich skrzydła) Gylfi też do odstrzału. Raz na ruski rok strzela gola(ch... tam że dającego 3 punkty). Chadli również powinien się z nami pożegnać, ale on najmniej, bo najkrócej jest z nami. Jeszcze rok, półtora miałem sentyment do Dawsonów, Lennonów, Kaboulów. Teraz się ich pozbyłem i jak dla mnie może nam top 4 wywalczyć zupełnie obca 11 nie mająca z Tottenhamem nic wspólnego w przeszłości. Widzi mi się budowanie zespołu w oparciu o duet Eriksen Lamela, ale obaj młodzi niestety ;( może im psycha paść od takiego postanowienia. Priorytet : Ade schodzi z pensji, albo wypad. Potem lewa obrona i napastnik a nawet dwóch(jeśli Ade odejdzie) Soldado jaki jest każdy widzi(City widziało i przykosili lepszego Hiszpana) Obrona musi się zgrać z założeniami taktycznymi nowego trenera. Vlad musi grać z Jankiem na środku, a Dawson siedzieć na ławie. Kaboul to dla mnie(bez podtekstów) czarna magia. Niby zajebisty, a robi rzeczy na poziomie Legii Warszawa
22 czerwca 2014, 10:39 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Priorytet : Ade schodzi z pensji, albo wypad. Potem lewa obrona i napastnik a nawet dwóch(jeśli Ade odejdzie) Soldado jaki jest każdy widzi(City widziało i przykosili lepszego Hiszpana)

Obrona musi się zgrać z założeniami taktycznymi nowego trenera. Vlad musi grać z Jankiem na środku, a Dawson siedzieć na ławie. Kaboul to dla mnie(bez podtekstów) czarna magia. Niby zajebisty, a robi rzeczy na poziomie Legii Warszawa
przecież niedawno można było przeczytać, że nasz zespół ma być budowany wokół Adabayora, więc dlaczego miałby odchodzić? chyba dawno nikt go tak nie docenił i teraz tym bardziej cięzko mówić o mniejszych zarobkach dla Togijczyka
przecież niedawno można było przeczytać, że nasz zespół ma być budowany wokół Adabayora, więc dlaczego miałby odchodzić? chyba dawno nikt go tak nie docenił i teraz tym bardziej cięzko mówić o mniejszych zarobkach dla Togijczyka
22 czerwca 2014, 11:03 [cytuj]
A ile według Ciebie Ade zarabia?
Depay, świetny wybór. Wreszcie ktoś na lewe skrzydło, a koleś ma dopiero 20 lat i już śmiga bardzo fajnie w reprezentacji Holandii, która jest całkiem mocna.
A ile według Ciebie Ade zarabia? Depay, świetny wybór. Wreszcie ktoś na lewe skrzydło, a koleś ma dopiero 20 lat i już śmiga bardzo fajnie w reprezentacji Holandii, która jest całkiem mocna
LMAO
22 czerwca 2014, 12:51 [cytuj]
Depay Depayem, ale coraz bliżej przejścia do Spurs jest ponoć Lovren. Z tego transferu byłbym duuużo bardziej zadowolony.

Swoją drogą - to chyba pierwsze okienko, w którym bardziej podniecam się transferami Lechii, niż Tottenhamu ;P
Depay Depayem, ale coraz bliżej przejścia do Spurs jest ponoć Lovren. Z tego transferu byłbym duuużo bardziej zadowolony. Swoją drogą - to chyba pierwsze okienko, w którym bardziej podniecam się transferami Lechii, niż Tottenhamu ;P
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
22 czerwca 2014, 13:48 [cytuj]
Hades powiedział/a:
A ile według Ciebie Ade zarabia?

Z tego co pamiętam 100 tyś funtów i 4 mln przy podpisaniu kontraktu
Z tego co pamiętam 100 tyś funtów i 4 mln przy podpisaniu kontraktu
22 czerwca 2014, 16:57 [cytuj]
120 tys tyg ... z czego TOTT płacił około 80 tys
22 czerwca 2014, 20:19 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

To dużo jak na nasze warunki, ale z drugiej strony nikt dobry za mniej niż 70 tyś nie przyjdzie.

Niejaki Radamel nam ponoć odmówił
To dużo jak na nasze warunki, ale z drugiej strony nikt dobry za mniej niż 70 tyś nie przyjdzie. Niejaki Radamel nam ponoć odmówił
23 czerwca 2014, 19:28 [cytuj]
70 - 75 to powinna być nasza góra granica, nie ma co budować "kominów płacowych" --- można dać 10 do 20% premii za gole i asysty ...
70 - 75 to powinna być nasza góra granica, nie ma co budować "kominów płacowych" --- można dać 10 do 20% premii za gole i asysty
23 czerwca 2014, 19:45 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
70 - 75 to powinna być nasza góra granica, nie ma co budować "kominów płacowych"

za 70 tys górnej granicy nie ma co myśleć o top 4 :) dobre no.
za 70 tys górnej granicy nie ma co myśleć o top 4 :) dobre no
23 czerwca 2014, 19:54 [cytuj]
dlaczego? - myślisz, że w Atletico piłkarze zarabiają lepiej niż na WHL???
- a dali radę wygrać ligę; nie tylko ugrać top4!
-------------------------------
quraw ! i brać tego Depay-a ! ... no i niech już przestanie strzelać bo niedługo będzie kosztować 20 baniek!
dlaczego? - myślisz, że w Atletico piłkarze zarabiają lepiej niż na WHL??? - a dali radę wygrać ligę; nie tylko ugrać top4! ------------------------------- quraw ! i brać tego Depay-a ! ... no i niech już przestanie strzelać bo niedługo będzie kosztować 20 baniek!
23 czerwca 2014, 20:09 [cytuj]
Trzeba mierzyć siły na zamiary, Wojtas. Bez większego stadionu nie stać nas na płacenie grajkom po 100 tysięcy tygodniowo. Smutne, ale prawdziwe.
Trzeba mierzyć siły na zamiary, Wojtas. Bez większego stadionu nie stać nas na płacenie grajkom po 100 tysięcy tygodniowo. Smutne, ale prawdziwe
Can't Smile Without You!!!
23 czerwca 2014, 20:18 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
dlaczego? - myślisz, że w Atletico piłkarze zarabiają lepiej niż na WHL???
- a dali radę wygrać ligę; nie tylko ugrać top4!
-------------------------------
quraw ! i brać tego Depay-a ! ... no i niech już przestanie strzelać bo niedługo będzie kosztować 20 baniek!

20 baniek to teraz ktoś już da, ploty już mówią o 17 mln :szok: Dokąd ten świat idzie :bezradny:
20 baniek to teraz ktoś już da, ploty już mówią o 17 mln :szok: Dokąd ten świat idzie :bezradny:
Offence win games, defence wins titles
23 czerwca 2014, 21:04 [cytuj]
W Atletico zbieg okoliczności sprawił że spotkał się dobry trener z dobrymi piłkarzami i zrobił drużynę ale takie coś zdarza się rzadko. Fakt nie stać nas dla tego trzeba szukać młodych ale zdolnych albo doświadczonych którzy potrafią coś jeszcze od siebie dać.
W Atletico zbieg okoliczności sprawił że spotkał się dobry trener z dobrymi piłkarzami i zrobił drużynę ale takie coś zdarza się rzadko. Fakt nie stać nas dla tego trzeba szukać młodych ale zdolnych albo doświadczonych którzy potrafią coś jeszcze od siebie dać
|<  <<  <  46  47  48  49  50    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się