Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  47  48  49  50  51    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
23 czerwca 2014, 21:53 [cytuj]
ostatnie ploty :
Lovren już jedną nogą w Spurs
H. Moreno - również
- więc oglądamy
ostatnie ploty : Lovren już jedną nogą w Spurs H. Moreno - również - więc oglądamy
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 czerwca 2014, 22:04 [cytuj]
Lovren sprawa oczywista, brać. Ale możecie mi przybliżyć kim jest Moreno ?
Lovren sprawa oczywista, brać. Ale możecie mi przybliżyć kim jest Moreno ?
23 czerwca 2014, 22:18 [cytuj]
Hector Moreno - środkowy obrońca - repy Meksyku
23 czerwca 2014, 23:10 [cytuj]
Latynosi na tyłach to zawsze to samo :kotek:
Latynosi na tyłach to zawsze to samo :kotek:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
23 czerwca 2014, 23:25 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Moreno - jestem na tak! Ktoś wreszcie widzi, że Kaboul/Daws to mogą co najwyżej w Jagniątkowie grać jako obrońcy
Moreno - jestem na tak! Ktoś wreszcie widzi, że Kaboul/Daws to mogą co najwyżej w Jagniątkowie grać jako obrońcy
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
24 czerwca 2014, 00:43 [cytuj]
http://metro.co.uk/2014/06/20/tottenham-eye-17million-deal-for-new-cristiano-ronaldo-memphis-depay-4769231/

:ok:
oby
- tylko ta cena ...
http://metro.co.uk/2014/06/20/tottenham-eye-17million-deal-for-new-cristiano-ronaldo-memphis-depay-4769231/ :ok: oby - tylko ta cena
24 czerwca 2014, 02:41 [cytuj]
Za Lamelę wyjebaliśmy 30 mln, więc nie wiem czemu 17 mln za Depaya to taki zły interes. :D
Za Lamelę wyjebaliśmy 30 mln, więc nie wiem czemu 17 mln za Depaya to taki zły interes. :D
LMAO
24 czerwca 2014, 10:41 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/tottenham-i-liverpool-walcza-o-marcelo/lt2hg?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org
Niestety Marcelo poza naszym zasięgiem... ;/
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/tottenham-i-liverpool-walcza-o-marcelo/lt2hg?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org Niestety Marcelo poza naszym zasięgiem... ;/
24 czerwca 2014, 10:54 [cytuj]
bardzo dobrze! http://img.sadistic.pl/pics/fa36136f8b16.gif tyle w temacie Marcelo ;d
24 czerwca 2014, 15:41 [cytuj]
Podobno jest cała gromada zespołów zainteresowanych sprowadzeniem Jonathana Obika. Dobrze by było się go pozbyć, u nas i tak kariery nie zrobi, a za kasę uzyskaną ze sprzedaży Livermore'a i Obiki spokojnie można by było kupić przyzwoitego obrońcę (np Bena Davies'a)

Co raz więcej mówi się o Marcelo, ale wydanie 25 mln GBP na lewego obrońcę jakoś mi do Tottenhamu nie pasuje :rotfl:

Inna sprawa, że w tym okienku naszym priorytetem powinni być zawodnicy ograni w Premier League. Ci wszyscy Depay'o i Marcelo-podobni zawodnicy znowu by potrzebowali sezonu na aklimatyzację i znów rok stracony...
Podobno jest cała gromada zespołów zainteresowanych sprowadzeniem Jonathana Obika. Dobrze by było się go pozbyć, u nas i tak kariery nie zrobi, a za kasę uzyskaną ze sprzedaży Livermore'a i Obiki spokojnie można by było kupić przyzwoitego obrońcę (np Bena Davies'a) Co raz więcej mówi się o Marcelo, ale wydanie 25 mln GBP na lewego obrońcę jakoś mi do Tottenhamu nie pasuje :rotfl: Inna sprawa, że w tym okienku naszym priorytetem powinni być zawodnicy ograni w Premier League. Ci wszyscy Depay'o i Marcelo-podobni zawodnicy znowu by potrzebowali sezonu na aklimatyzację i znów rok stracony
24 czerwca 2014, 15:53 [cytuj]
Ale żeś żartem zawalił. Obika? Przecież za niego nie dostaniemy więcej jak 500 tyś gbp(jak 250 tyś, to już będzie sukces) haha i z tego obrońce finansowa?:rotfl:
Ale żeś żartem zawalił. Obika? Przecież za niego nie dostaniemy więcej jak 500 tyś gbp(jak 250 tyś, to już będzie sukces) haha i z tego obrońce finansowa?:rotfl:
24 czerwca 2014, 16:18 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

+ 7 mln funtów, które już dostaliśmy za Livermore'a - za taką kwotę, albo niewiele większą można kupić Hectora Moreno, z którym łączy się nas od jakiegoś czasu i byłby to zakup sfinansowany ze środków, które pozyskaliśmy sprzedając niepotrzebnych nam piłkarzy. Chociaż osobiście wolę trzymać się wersji, że to jest połowa kasy, którą wydamy na Lovrena.

Czytaj uważniej ;)
+ 7 mln funtów, które już dostaliśmy za Livermore'a - za taką kwotę, albo niewiele większą można kupić Hectora Moreno, z którym łączy się nas od jakiegoś czasu i byłby to zakup sfinansowany ze środków, które pozyskaliśmy sprzedając niepotrzebnych nam piłkarzy. Chociaż osobiście wolę trzymać się wersji, że to jest połowa kasy, którą wydamy na Lovrena. Czytaj uważniej ;)
24 czerwca 2014, 16:49 [cytuj]
Reported Tottenham target Belgium goal-hero Divock Origi admits that playing in the Premier League is his dream after enjoying a breakthrough at the World Cup

Wszystkie ploteczki na bieżąco - czego to się nie robi, żeby umilić sobie pisanie pracy dyplomowej :P
Reported Tottenham target Belgium goal-hero Divock Origi admits that playing in the Premier League is his dream after enjoying a breakthrough at the World Cup Wszystkie ploteczki na bieżąco - czego to się nie robi, żeby umilić sobie pisanie pracy dyplomowej :P
24 czerwca 2014, 21:00 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Reported Tottenham target Belgium goal-hero Divock Origi admits that playing in the Premier League is his dream after enjoying a breakthrough at the World Cup

Wszystkie ploteczki na bieżąco - czego to się nie robi, żeby umilić sobie pisanie pracy dyplomowej :P

noooo - na razie sprawia lepsze wrażenie od Lukaku ... a jest o jakieś 24 mln tańszy.. i nie trzeba błagać cwelsów, żeby go do nas łaskawie sprzedali :ok:
.
noooo - na razie sprawia lepsze wrażenie od Lukaku ... a jest o jakieś 24 mln tańszy.. i nie trzeba błagać cwelsów, żeby go do nas łaskawie sprzedali :ok:
24 czerwca 2014, 21:09 [cytuj]
Sorry Rafo ale Calibouly też miał być lepszy od Lukaku, a gdzież on teraz jest ?
Lukaku to jednak praktycznie kompletny napastnik a do tego młody. Pomimo wieku ma już ogromne doświadczenie w PL, a to że mu nie idzie na mś ? a komu z Belgii praktycznie idzie ?
Fellainiemy bo siedział większość sezonu na ławce, i swoją drogą nadal uważam go za świetnego pomocnika, zamiast Capoue jak ulał :)
Sorry Rafo ale Calibouly też miał być lepszy od Lukaku, a gdzież on teraz jest ? Lukaku to jednak praktycznie kompletny napastnik a do tego młody. Pomimo wieku ma już ogromne doświadczenie w PL, a to że mu nie idzie na mś ? a komu z Belgii praktycznie idzie ? Fellainiemy bo siedział większość sezonu na ławce, i swoją drogą nadal uważam go za świetnego pomocnika, zamiast Capoue jak ulał :)
24 czerwca 2014, 21:25 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Sorry Rafo ale Calibouly też miał być lepszy od Lukaku, a gdzież on teraz jest ?
Lukaku to jednak praktycznie kompletny napastnik a do tego młody. Pomimo wieku ma już ogromne doświadczenie w PL, a to że mu nie idzie na mś ? a komu z Belgii praktycznie idzie ?
Fellainiemy bo siedział większość sezonu na ławce, i swoją drogą nadal uważam go za świetnego pomocnika, zamiast Capoue jak ulał :)

Jak Borrusia sprowadzała Kagawę za śmieszne 700 tyś euro(coś koło tego), to wszyscy pukali się w głowę. Czasami lepiej jest zaryzykować niż wydawać mega grube pieniądze na ukształtowanego już napastnika.

Tylko nie mów, że my nie możemy sobie pozwolić na ryzyko. Borrusia od zawsze gra o mistrza Niemiec tak jak my o top 4 i tak oni mogli zaryzykować z Lewandowskim, Kagawą etc tak my możemy zaryzykować z Origim
Jak Borrusia sprowadzała Kagawę za śmieszne 700 tyś euro(coś koło tego), to wszyscy pukali się w głowę. Czasami lepiej jest zaryzykować niż wydawać mega grube pieniądze na ukształtowanego już napastnika. Tylko nie mów, że my nie możemy sobie pozwolić na ryzyko. Borrusia od zawsze gra o mistrza Niemiec tak jak my o top 4 i tak oni mogli zaryzykować z Lewandowskim, Kagawą etc tak my możemy zaryzykować z Origim
24 czerwca 2014, 21:52 [cytuj]
http://www.goal.com/en/news/3790/world-cup-2014/2014/06/24/4910408/depay-i-will-decide-future-after-wc?ICID=TP_HN_1

no i huj - MU włączy się do walki o Depay-a ;|
- mam nadzieje, że Levy zrobi wszystko, że taniej jak za 30 mln euro go nie kupią ...
http://www.goal.com/en/news/3790/world-cup-2014/2014/06/24/4910408/depay-i-will-decide-future-after-wc?ICID=TP_HN_1 no i huj - MU włączy się do walki o Depay-a ;| - mam nadzieje, że Levy zrobi wszystko, że taniej jak za 30 mln euro go nie kupią
24 czerwca 2014, 23:21 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Jak Borrusia sprowadzała Kagawę za śmieszne 700 tyś euro(coś koło tego), to wszyscy pukali się w głowę. Czasami lepiej jest zaryzykować niż wydawać mega grube pieniądze na ukształtowanego już napastnika.

Tylko nie mów, że my nie możemy sobie pozwolić na ryzyko. Borrusia od zawsze gra o mistrza Niemiec tak jak my o top 4 i tak oni mogli zaryzykować z Lewandowskim, Kagawą etc tak my możemy zaryzykować z Origim

Możemy mieć obydwu, ale nadal uważam że potrzebujemy piłkarzy ogranych w PL.
A co do Twojej uwagi na temat Borussi, to przykro mi ale nie masz racji. Borussia kupiła Kagawe, bo nie stać jej było na drogie transfery, wartość transferów jest adekwatna do budżetu. Gdyby ich nie ograniczały pieniądze to zapewne wyglądało by to inaczej. Wystarczy spojrzeć ile obecnie płacą za piłkarzy. Kwestia druga, Borussia jeszcze do niedawna była zespołem środka tabeli ( 6-8 miejsce ) i często nie łapała się nawet do europejskich pucharów. pomiędzy wspaniałą Borussia z połowy lat 90-tych a obecną, był tylko krótki okres sukcesów na początku XXI wieku. Także nie jest to klub który ciągle walczył o mistrzostwo.
Amen
Możemy mieć obydwu, ale nadal uważam że potrzebujemy piłkarzy ogranych w PL. A co do Twojej uwagi na temat Borussi, to przykro mi ale nie masz racji. Borussia kupiła Kagawe, bo nie stać jej było na drogie transfery, wartość transferów jest adekwatna do budżetu. Gdyby ich nie ograniczały pieniądze to zapewne wyglądało by to inaczej. Wystarczy spojrzeć ile obecnie płacą za piłkarzy. Kwestia druga, Borussia jeszcze do niedawna była zespołem środka tabeli ( 6-8 miejsce ) i często nie łapała się nawet do europejskich pucharów. pomiędzy wspaniałą Borussia z połowy lat 90-tych a obecną, był tylko krótki okres sukcesów na początku XXI wieku. Także nie jest to klub który ciągle walczył o mistrzostwo. Amen
24 czerwca 2014, 23:59 [cytuj]
Ja wiem, nierealne teraz ale plotki były. Mnie tam nie jara Depay. Ja chcę Jamesa Rodrigueza. Plotki mówiły o 25 mln które miały wystarczyć, cholera jasna co za piłkarz.
Geniusz. Geniusz. Geniusz.
Ja wiem, nierealne teraz ale plotki były. Mnie tam nie jara Depay. Ja chcę Jamesa Rodrigueza. Plotki mówiły o 25 mln które miały wystarczyć, cholera jasna co za piłkarz. Geniusz. Geniusz. Geniusz
Offence win games, defence wins titles
25 czerwca 2014, 00:08 [cytuj]
Transfer Dejana Lovrena do Tottenhamu Hotspur ma zostać ogłoszony po Pucharze Świata w Brazylii. "Święci" zgodzili się na ofertę Spurs za Lovrena Podobnie sprawa tyczy się Hectora Moreno, który również po zakończeniu rozgrywek ma podpisać kontrakt z klubem z White Hart Lane. [Caughtoffside, Przeglad Sportowy, The Sun]
Prawda to czy duby smalone?
Transfer Dejana Lovrena do Tottenhamu Hotspur ma zostać ogłoszony po Pucharze Świata w Brazylii. "Święci" zgodzili się na ofertę Spurs za Lovrena Podobnie sprawa tyczy się Hectora Moreno, który również po zakończeniu rozgrywek ma podpisać kontrakt z klubem z White Hart Lane. [Caughtoffside, Przeglad Sportowy, The Sun] Prawda to czy duby smalone?
Offence win games, defence wins titles
|<  <<  <  47  48  49  50  51    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 75 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się