Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  48  49  50  51  52    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
25 czerwca 2014, 00:50 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Ja wiem, nierealne teraz ale plotki były. Mnie tam nie jara Depay. Ja chcę Jamesa Rodrigueza. Plotki mówiły o 25 mln które miały wystarczyć, cholera jasna co za piłkarz.
Geniusz. Geniusz. Geniusz

zgadzam się...
zgadzam się
25 czerwca 2014, 08:22 [cytuj]
jeśli przyjdzie Lovren to Dows lub Kabs :luzik:
jeśli przyjdzie Lovren to Dows lub Kabs :luzik:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 czerwca 2014, 09:08 [cytuj]
I w końcu jacyś konkretni stoperzy będą.
Janek+Lovren :brawo:
I teraz pytanie, czy na lewą obronę wraca BAE czy kogos trzeba kupić? Nie wyobrażam sobie Rose'a jako LO, już bardziej Zeki Fryers.
I w końcu jacyś konkretni stoperzy będą. Janek+Lovren :brawo: I teraz pytanie, czy na lewą obronę wraca BAE czy kogos trzeba kupić? Nie wyobrażam sobie Rose'a jako LO, już bardziej Zeki Fryers
25 czerwca 2014, 10:44 [cytuj]
BAE myśle że jest o pare poziomów wyżej niż Danny czy Zeki :]
25 czerwca 2014, 11:31 [cytuj]
Topola2994 powiedział/a:

Prawda, ale sam BAE nie zagra całego sezonu. W dodatku nie mając presji ze strony współzawodników(Danny i Zeki to nie konkurencja) nie będzie pilnował formy, bo i tak będzie musiał grać. Przydałby się taki Blind, albo ten kolumbijczyk z wczorajszego meczu z Japonią.
Prawda, ale sam BAE nie zagra całego sezonu. W dodatku nie mając presji ze strony współzawodników(Danny i Zeki to nie konkurencja) nie będzie pilnował formy, bo i tak będzie musiał grać. Przydałby się taki Blind, albo ten kolumbijczyk z wczorajszego meczu z Japonią
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
25 czerwca 2014, 12:13 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Prawda, ale sam BAE nie zagra całego sezonu. W dodatku nie mając presji ze strony współzawodników(Danny i Zeki to nie konkurencja) nie będzie pilnował formy, bo i tak będzie musiał grać. Przydałby się taki Blind, albo ten kolumbijczyk z wczorajszego meczu z Japonią

Ten Kolumbijczyk niestety podpisał już kontrakt z Udinese :( a co ciekawe, był do wzięcia za darmo.
Ten Kolumbijczyk niestety podpisał już kontrakt z Udinese :( a co ciekawe, był do wzięcia za darmo
25 czerwca 2014, 13:28 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Armero? Był w West Hamie na wypożyczeniu i jakoś nie podbił BPL, w Napoli ledwo pół roku mu dali, raczej nie, chociaż na Mundialu gra bardzo dobrze może tak ma że w klubie lipa w a jak założy koszulkę Kolumbii to bestia się w nim budzi?
Armero? Był w West Hamie na wypożyczeniu i jakoś nie podbił BPL, w Napoli ledwo pół roku mu dali, raczej nie, chociaż na Mundialu gra bardzo dobrze może tak ma że w klubie lipa w a jak założy koszulkę Kolumbii to bestia się w nim budzi?
Offence win games, defence wins titles
25 czerwca 2014, 14:53 [cytuj]
Nie wiem jak wam, ale mi strasznie imponował na tym mundialu koleś, który już u nas był mam na myśli http://www.transfermarkt.pl/vedran-corluka/marktwertverlauf/spieler/34393 może warto byłoby o niego powalczyć. Wyglądało to tak jakby Lovren uzupełniał parę stoperów w Chorwacji, a nie on..
Nie wiem jak wam, ale mi strasznie imponował na tym mundialu koleś, który już u nas był mam na myśli http://www.transfermarkt.pl/vedran-corluka/marktwertverlauf/spieler/34393 może warto byłoby o niego powalczyć. Wyglądało to tak jakby Lovren uzupełniał parę stoperów w Chorwacji, a nie on
25 czerwca 2014, 17:47 [cytuj]
Gray powiedział/a:
Nie wiem jak wam, ale mi strasznie imponował na tym mundialu koleś, który już u nas był mam na myśli http://www.transfermarkt.pl/vedran-corluka/marktwertverlauf/spieler/34393 może warto byłoby o niego powalczyć. Wyglądało to tak jakby Lovren uzupełniał parę stoperów w Chorwacji, a nie on

Powiem szczerzę że Charlie na stoperze spisuje się bardzo dobrze , gdy grał na prawej obronie był za mało zwrotny i niezbyt szybki . Nie ma on cech skrajnego obrońcy , lecz klasycznego stopera .Jednak wg mnie lepszą opcją byłby Lovren ,choć na pewno będzie droższy i trudniej będzie go pozyskać .
Powiem szczerzę że Charlie na stoperze spisuje się bardzo dobrze , gdy grał na prawej obronie był za mało zwrotny i niezbyt szybki . Nie ma on cech skrajnego obrońcy , lecz klasycznego stopera .Jednak wg mnie lepszą opcją byłby Lovren ,choć na pewno będzie droższy i trudniej będzie go pozyskać
25 czerwca 2014, 19:24 [cytuj]
Garay piłkarzem Zenitu... 14 mln euro. Śmiech na sali, że się o niego nie staraliśmy
Garay piłkarzem Zenitu... 14 mln euro. Śmiech na sali, że się o niego nie staraliśmy
25 czerwca 2014, 21:51 [cytuj]
enner valencia ... ponoć jest w kręgu zainteresowań Spurs..
zobaczymy co pokaże na tle Francji?
enner valencia ... ponoć jest w kręgu zainteresowań Spurs.. zobaczymy co pokaże na tle Francji?
25 czerwca 2014, 22:29 [cytuj]
http://talksport.com/football/colombian-world-cup-star-his-way-manchester-united-or-tottenham-14062598373
Daniel. Proszę. Rusz swą łysą głową.
http://talksport.com/football/colombian-world-cup-star-his-way-manchester-united-or-tottenham-14062598373 Daniel. Proszę. Rusz swą łysą głową
26 czerwca 2014, 09:00 [cytuj]
a on w ogóle chce odejść z Monaco?
26 czerwca 2014, 18:27 [cytuj]
Seeing as Monaco paid €45 million for him last summer, I'd suggest he's going nowhere - particularly not Spurs!

ten komentarz mówi wszystko :P
Seeing as Monaco paid €45 million for him last summer, I'd suggest he's going nowhere - particularly not Spurs! ten komentarz mówi wszystko :P
26 czerwca 2014, 20:12 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Gdzieś jakiś wywiad dorwałem w którym mówił że nie jest zadowolony z poziomu Ligue 1, i chce silnych przeciwników co weekend.
Gdzieś jakiś wywiad dorwałem w którym mówił że nie jest zadowolony z poziomu Ligue 1, i chce silnych przeciwników co weekend
26 czerwca 2014, 20:45 [cytuj]
Gdzieś jakiś wywiad dorwałem w którym mówił że nie jest zadowolony z poziomu Ligue 1, i chce silnych przeciwników co weekend

Niech przyjedzie do Polski. W każdym pubie dostanie silnych przeciwników co weekend. Z nikim w kielonka nie wygra :rotfl:
Niech przyjedzie do Polski. W każdym pubie dostanie silnych przeciwników co weekend. Z nikim w kielonka nie wygra :rotfl:
26 czerwca 2014, 20:48 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

:ok:
.
:ok:
26 czerwca 2014, 20:49 [cytuj]

Był za darmo. Nie chciałby pewnie dużo pensji, a równie dobrze po roku można go było oddać gdziekolwiek :P jakby nie grał tak jak w reprze
Był za darmo. Nie chciałby pewnie dużo pensji, a równie dobrze po roku można go było oddać gdziekolwiek :P jakby nie grał tak jak w reprze
26 czerwca 2014, 20:56 [cytuj]
http://transfery.info/66879,reprezentant-belgii-blisko-liverpoolu
26 czerwca 2014, 20:59 [cytuj]
KonradM powiedział/a:

no proszę - Levy przebijaj :nerwus:
no proszę - Levy przebijaj :nerwus:
|<  <<  <  48  49  50  51  52    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 30 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się