Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  49  50  51  52  53    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
26 czerwca 2014, 21:00 [cytuj]
http://www.transfery.info/66907,oficjalnie-batshuayi-w-marsylii

Cholera. I to za 6 mln :bezradny:
http://www.transfery.info/66907,oficjalnie-batshuayi-w-marsylii Cholera. I to za 6 mln :bezradny:
Offence win games, defence wins titles
26 czerwca 2014, 21:05 [cytuj]
PatricziwwersjiBet powiedział/a:

czasem myślę tak - jak kogoś sprzedajemy to raczej jest drogo... ale jak kupujemy to tak samo płacimy słono (wręcz przepłacamy) ..... nie macie takiego wrażenia ??
. .
czasem myślę tak - jak kogoś sprzedajemy to raczej jest drogo... ale jak kupujemy to tak samo płacimy słono (wręcz przepłacamy) ..... nie macie takiego wrażenia ??
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 czerwca 2014, 22:34 [cytuj]
ManU już z Herrerą i Shawem.
ManU już z Herrerą i Shawem
27 czerwca 2014, 11:06 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
ManU już z Herrerą i Shawem

Szczawem? xD Szczaw i Mirabelki to domena Niesioła nie ManU
Szczawem? xD Szczaw i Mirabelki to domena Niesioła nie ManU
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
27 czerwca 2014, 16:45 [cytuj]
Jak widać teraz też Man U.
Jak widać teraz też Man U
27 czerwca 2014, 18:50 [cytuj]
Sie nie pierdolą widze. Lada chwila Lallana w Liverpoolu :hejka:
Sie nie pierdolą widze. Lada chwila Lallana w Liverpoolu :hejka:
27 czerwca 2014, 19:09 [cytuj]
Bakkali blisko TOTT ... nowy Azza?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 czerwca 2014, 19:53 [cytuj]
a nas jak zawsze łączą z graczami z za granicy. Super.
a nas jak zawsze łączą z graczami z za granicy. Super
28 czerwca 2014, 01:33 [cytuj]
Lepsi i tańsi. Coś jak nasza rodzima ekstraklasa. U nas tez sie kupuje zagraniczny sort, bo krajowi wymiatacze x razy drozsi
Lepsi i tańsi. Coś jak nasza rodzima ekstraklasa. U nas tez sie kupuje zagraniczny sort, bo krajowi wymiatacze x razy drozsi
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 czerwca 2014, 11:05 [cytuj]
No ale z tygodniowką Szoła to przesadzili, Lallana też nie mało.
Swoją drogą, łączą nas z kimś na lewą obronę?
No ale z tygodniowką Szoła to przesadzili, Lallana też nie mało. Swoją drogą, łączą nas z kimś na lewą obronę?
28 czerwca 2014, 11:59 [cytuj]
Szkoda że Filipe do Chelsea. Ale jak my wypadamy na ich tle? Nie ma co się dziwić. Wypadamy co najmniej niepoważnie
Szkoda że Filipe do Chelsea. Ale jak my wypadamy na ich tle? Nie ma co się dziwić. Wypadamy co najmniej niepoważnie
28 czerwca 2014, 13:15 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
No ale z tygodniowką Szoła to przesadzili, Lallana też nie mało.
Swoją drogą, łączą nas z kimś na lewą obronę?

Stories in the papers today are that we are planning a bid in the region of £6-8million for Swansea left back Ben Davies, preparing a last minute offer for Real Madrid striker Alvaro Morata and the signing of Cambiasso is edging closer on a free - RW

Ben Davies. Byłbym bardzo zadowolony :cwaniak:
Stories in the papers today are that we are planning a bid in the region of £6-8million for Swansea left back Ben Davies, preparing a last minute offer for Real Madrid striker Alvaro Morata and the signing of Cambiasso is edging closer on a free - RW Ben Davies. Byłbym bardzo zadowolony :cwaniak:
28 czerwca 2014, 13:20 [cytuj]
Za te pieniądze to naprawdę dobry transfer, i nie przepłacony jak Shaw.
Za te pieniądze to naprawdę dobry transfer, i nie przepłacony jak Shaw
28 czerwca 2014, 14:17 [cytuj]
Davies, Lovren, Cambiasso i Bakkali. A zapłacimy tylko tyle co MU za Shawa. Nie byłoby to takie złe. :D
Davies, Lovren, Cambiasso i Bakkali. A zapłacimy tylko tyle co MU za Shawa. Nie byłoby to takie złe. :D
LMAO
28 czerwca 2014, 14:28 [cytuj]
sorry ale Cambiasso to niech na emeryturę idzie gdzieś indziej, reszta ok.
sorry ale Cambiasso to niech na emeryturę idzie gdzieś indziej, reszta ok
28 czerwca 2014, 15:58 [cytuj]
Doświadczenie i umiejętności za darmochę. Nawet jak nie będzie grał niesamowicie, to na pewno czegoś naszych piłkarzy nauczy.
Doświadczenie i umiejętności za darmochę. Nawet jak nie będzie grał niesamowicie, to na pewno czegoś naszych piłkarzy nauczy
LMAO
28 czerwca 2014, 16:39 [cytuj]
Za darmochę? Czyli będziesz płacił jego tygodniówki? Za "wikt i opierunek" to on grać nie będzie. :wysmiewacz:
Za darmochę? Czyli będziesz płacił jego tygodniówki? Za "wikt i opierunek" to on grać nie będzie. :wysmiewacz:
Can't Smile Without You!!!
28 czerwca 2014, 16:42 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Bakkaliego za 5 mln? Brać dopóki się nie rozmyślą , gdy oglądałem mecze PSV to przy swoim wieku on już jest wart ~~20 mln . Bakkali i lamela na skrzydłach .. BOŻE: )
Bakkaliego za 5 mln? Brać dopóki się nie rozmyślą , gdy oglądałem mecze PSV to przy swoim wieku on już jest wart ~~20 mln . Bakkali i lamela na skrzydłach .. BOŻE: )
28 czerwca 2014, 19:50 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Co nie zmienia faktu, że jest to dobra okazja. Jestem pewny, że Levy go nie weźmie jak będzie chciał kosmiczne pieniądze, a na pewno dużo by wniósł.
Co nie zmienia faktu, że jest to dobra okazja. Jestem pewny, że Levy go nie weźmie jak będzie chciał kosmiczne pieniądze, a na pewno dużo by wniósł
LMAO
28 czerwca 2014, 19:54 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Co nie zmienia faktu, że jest to dobra okazja. Jestem pewny, że Levy go nie weźmie jak będzie chciał kosmiczne pieniądze, a na pewno dużo by wniósł

Jako lider/mentor może tak. Na boisku... zaczynać grę w Premier League mając 34 lata? No nie wiem, Hades.
Jako lider/mentor może tak. Na boisku... zaczynać grę w Premier League mając 34 lata? No nie wiem, Hades
Can't Smile Without You!!!
|<  <<  <  49  50  51  52  53    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 89 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się