Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  50  51  52  53  54    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
28 czerwca 2014, 21:33 [cytuj]
Cambiasso, masakra...

A nasi ulubieni sąsiedzi łączeni z Vidalem.
Marny żywot kibica Tottenhamu.
Cambiasso, masakra... A nasi ulubieni sąsiedzi łączeni z Vidalem. Marny żywot kibica Tottenhamu
28 czerwca 2014, 22:03 [cytuj]
łączyć mogą, ale czy Vidal jest w ogóle do wyjęcia z Juventusu? jeśli tak to pewnie +50 mln
łączyć mogą, ale czy Vidal jest w ogóle do wyjęcia z Juventusu? jeśli tak to pewnie +50 mln
28 czerwca 2014, 23:03 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Jeśli psiury są z nim łączeni to automatycznie powinniśmy przebić ich ofertę. Do momentu aż zaoferują 100 mln i wtedy im odpuścić xD
Jeśli psiury są z nim łączeni to automatycznie powinniśmy przebić ich ofertę. Do momentu aż zaoferują 100 mln i wtedy im odpuścić xD
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 czerwca 2014, 23:08 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
To nie walki magazynowe z Discovery.

Dla mnie kondomy to chyba najsłabsze ogniwo z tegorocznej czwórki i jako pierwsi chyba odpadną z niej. Tylko że nie koniecznie my tam wskoczymy ;( ale fajnie by było :)
To nie walki magazynowe z Discovery. Dla mnie kondomy to chyba najsłabsze ogniwo z tegorocznej czwórki i jako pierwsi chyba odpadną z niej. Tylko że nie koniecznie my tam wskoczymy ;( ale fajnie by było :)
29 czerwca 2014, 00:12 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
To nie walki magazynowe z Discovery.

Dla mnie kondomy to chyba najsłabsze ogniwo z tegorocznej czwórki i jako pierwsi chyba odpadną z niej. Tylko że nie koniecznie my tam wskoczymy ;( ale fajnie by było :)

Przed każdym sezonem tak jest, a jak się kończy...
Mówmy że mają najmocniejszą pakę od lat, to powinno sprawić ze w końcu polecą!
Przed każdym sezonem tak jest, a jak się kończy... Mówmy że mają najmocniejszą pakę od lat, to powinno sprawić ze w końcu polecą!
Offence win games, defence wins titles
29 czerwca 2014, 09:08 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Przed każdym sezonem tak jest, a jak się kończy...
Mówmy że mają najmocniejszą pakę od lat, to powinno sprawić ze w końcu polecą!
Man U które było w tym roku też poza top 4 też spróbuje. Więc odpadnięcie kogoś z 4 nie jest oczywiste z tym że my wskoczymy na to miejsce... niestety :glupek: tak było w minionym sezonie. Nawet kurwa na 5 byliśmy za ciency :X:plask:

Perez niby szuka jeleni na Morate z prawem pierwokupu. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że jesteśmy kandydatem na tych jeleni, no i Levy sie złapie na Morate z prawem pierwokupu to ręce opadną. Już brak słów wtedy. Nabijają się z nas że Cambiasso że Morata. Ja pierdole :wnerw:
Man U które było w tym roku też poza top 4 też spróbuje. Więc odpadnięcie kogoś z 4 nie jest oczywiste z tym że my wskoczymy na to miejsce... niestety :glupek: tak było w minionym sezonie. Nawet kurwa na 5 byliśmy za ciency :X:plask: Perez niby szuka jeleni na Morate z prawem pierwokupu. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że jesteśmy kandydatem na tych jeleni, no i Levy sie złapie na Morate z prawem pierwokupu to ręce opadną. Już brak słów wtedy. Nabijają się z nas że Cambiasso że Morata. Ja pierdole :wnerw:
29 czerwca 2014, 13:31 [cytuj]
Several Tottenham Hotspur snippets in the papers this morning, with the Sunday Mirror claiming they are hoping to pip local rivals Arsenal to the signing of QPR striker Loic Remy. The Sun Sunday, meanwhile, says new manager Mauricio Pochettino wants Lech Poznan's teenage midfielder Karol Linetty in a £2.5million deal and the Daily Star Sunday claims Spurs are trying to beat Sevilla to the signing of Dinamo Zagreb midfielder Marcelo Brozovic.
Several Tottenham Hotspur snippets in the papers this morning, with the Sunday Mirror claiming they are hoping to pip local rivals Arsenal to the signing of QPR striker Loic Remy. The Sun Sunday, meanwhile, says new manager Mauricio Pochettino wants Lech Poznan's teenage midfielder Karol Linetty in a £2.5million deal and the Daily Star Sunday claims Spurs are trying to beat Sevilla to the signing of Dinamo Zagreb midfielder Marcelo Brozovic
Offence win games, defence wins titles
29 czerwca 2014, 13:45 [cytuj]
Remy w Tott ? nie wierzę :X
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 czerwca 2014, 13:52 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Obawiam się że jak już do nas trafi, to może powtórzyć się historia pewnego judasza. Jak tylko pojawią się w prasie informacje o zainteresowaniu jego osobą przez anusiaków, to zacznie się płacz i wymuszanie transferu.
Tylko Lukaku !!
Obawiam się że jak już do nas trafi, to może powtórzyć się historia pewnego judasza. Jak tylko pojawią się w prasie informacje o zainteresowaniu jego osobą przez anusiaków, to zacznie się płacz i wymuszanie transferu. Tylko Lukaku !!
29 czerwca 2014, 13:55 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Tylko Lukaku !!

Znaczy się nikt, w takim razie ;P
Znaczy się nikt, w takim razie ;P
Can't Smile Without You!!!
29 czerwca 2014, 13:56 [cytuj]
Remy Remym ale Linetty :O
Remy Remym ale Linetty :O
29 czerwca 2014, 14:00 [cytuj]
wolałbym bez linettego, bo on ledwo co zdał mature z angielskiego i jedyne co go kojarzę to z wielkiego zegarka :wysmiewacz:

jak nauczy sie angielskiego i grać to czemu nie;d
wolałbym bez linettego, bo on ledwo co zdał mature z angielskiego i jedyne co go kojarzę to z wielkiego zegarka :wysmiewacz: jak nauczy sie angielskiego i grać to czemu nie;d
29 czerwca 2014, 14:04 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2672827/Tottenham-bid-6million-Ben-Davies-Mauricio-Pochettino-approves-Swansea-Wales-left-back.html

:mysli:
no nie wiem
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2672827/Tottenham-bid-6million-Ben-Davies-Mauricio-Pochettino-approves-Swansea-Wales-left-back.html :mysli: no nie wiem
29 czerwca 2014, 14:07 [cytuj]
z napastników to:
1. Memphis Depay
2. Divock Origi
3. .............
z napastników to: 1. Memphis Depay 2. Divock Origi 3
29 czerwca 2014, 14:16 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
z napastników to:
1. Memphis Depay
2. Divock Origi
3

3. Son Heung min :rotfl:
3. Son Heung min :rotfl:
29 czerwca 2014, 14:29 [cytuj]
[quote=RAFO THFC http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2672827/Tottenham-bid-6million-Ben-Davies-Mauricio-Pochettino-approves-Swansea-Wales-left-back.html

:mysli:
no nie wiem [/quote]

21 lat... 70 meczów w Premier League... 6 milionów... Rose przy nim to pacynka (moja prywatna opinia)...

Czego tu nie wiedzieć? ;P
21 lat... 70 meczów w Premier League... 6 milionów... Rose przy nim to pacynka (moja prywatna opinia)... Czego tu nie wiedzieć? ;P
Can't Smile Without You!!!
29 czerwca 2014, 15:05 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
21 lat... 70 meczów w Premier League... 6 milionów... Rose przy nim to pacynka (moja prywatna opinia)...

Czego tu nie wiedzieć? ;P

W przypadku Davies'a nie ma do czego się przyczepić. On już teraz jest w piątce najlepszych lewych obrońców w Premier League. A będzie jeszcze lepszy. I jeszcze ta cena. Nic tylko brać.
W przypadku Davies'a nie ma do czego się przyczepić. On już teraz jest w piątce najlepszych lewych obrońców w Premier League. A będzie jeszcze lepszy. I jeszcze ta cena. Nic tylko brać
29 czerwca 2014, 15:44 [cytuj]
Jak już pisałem Davies za te pieniądze zjada Showa na śniadanie. O Rosie nie wspominając :0
A co do Linettego, to sorry ale 2,5 bańki wyrzucone w błoto. On nawet na tle silniejszych przeciwników z ligi polskiej sobie średnio radzi. 250 ale tysięcy, i można brać.
Jak już pisałem Davies za te pieniądze zjada Showa na śniadanie. O Rosie nie wspominając :0 A co do Linettego, to sorry ale 2,5 bańki wyrzucone w błoto. On nawet na tle silniejszych przeciwników z ligi polskiej sobie średnio radzi. 250 ale tysięcy, i można brać
29 czerwca 2014, 16:01 [cytuj]
Coś mi się wydaje że można się rozczarować bedzie Remym u nas jak to taki anusiak jest :plask:
Coś mi się wydaje że można się rozczarować bedzie Remym u nas jak to taki anusiak jest :plask:
29 czerwca 2014, 16:35 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Jak już pisałem Davies za te pieniądze zjada Showa na śniadanie. O Rosie nie wspominając :0
A co do Linettego, to sorry ale 2,5 bańki wyrzucone w błoto. On nawet na tle silniejszych przeciwników z ligi polskiej sobie średnio radzi. 250 ale tysięcy, i można brać

To ja już wolę Możdżenia. Co jak co, ale gola Pellegrinim strzelił
To ja już wolę Możdżenia. Co jak co, ale gola Pellegrinim strzelił
|<  <<  <  50  51  52  53  54    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 92 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się