Forum dyskusyjne
29 czerwca 2014, 19:37 [cytuj]
Ciągle nie rozumiem czemu Ochoa nie jest jeszcze naszym bramkarzem
Ciągle nie rozumiem czemu Ochoa nie jest jeszcze naszym bramkarzem :)
29 czerwca 2014, 20:05 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

Powiedział, że nie chce opuszczać Francji. Pewnie pójdzie do Monaco, bo Valdes parę miesięcy będzie musiał sobie poczekać na kontrakt
Powiedział, że nie chce opuszczać Francji. Pewnie pójdzie do Monaco, bo Valdes parę miesięcy będzie musiał sobie poczekać na kontrakt :kotek:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
29 czerwca 2014, 23:59 [cytuj]
"Daily Mirror reporting Tottenham Hotspur have agreed an £8M fee with Swansea for left back Ben Davies and he will now travel to North London to finalise terms ahead of completing the move."
co o tym sądzicie? moim zdaniem to rozsądne posunięcie z naszej strony, solidny zawodnik ograny w Premier League, a w dodatku nie kosztuje 30 baniek jak jego kolega z Southampton

z pewnością ciekawsza opcja od Rose'a i Ekotto.
"Daily Mirror reporting Tottenham Hotspur have agreed an £8M fee with Swansea for left back Ben Davies and he will now travel to North London to finalise terms ahead of completing the move."
co o tym sądzicie? moim zdaniem to rozsądne posunięcie z naszej strony, solidny zawodnik ograny w Premier League, a w dodatku nie kosztuje 30 baniek jak jego kolega z Southampton ;) z pewnością ciekawsza opcja od Rose'a i Ekotto
30 czerwca 2014, 00:13 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
co o tym sądzicie? moim zdaniem to rozsądne posunięcie z naszej strony, solidny zawodnik ograny w Premier League, a w dodatku nie kosztuje 30 baniek jak jego kolega z Southampton

z pewnością ciekawsza opcja od Rose'a i Ekotto
Jak dla mnie super opcja. gdyby był innej narodowości to z pewnością kosztowałby nas przynajmniej 2 razy tyle. młody i sprawdzony w PL za nie duże pieniądze. przykładowo ten z Sevilli moreno by nas kosztował przynajmniej 2 razy tyle a nie wiadomo jakby sobie w PL poradził.
Jak dla mnie super opcja. gdyby był innej narodowości to z pewnością kosztowałby nas przynajmniej 2 razy tyle. młody i sprawdzony w PL za nie duże pieniądze. przykładowo ten z Sevilli moreno by nas kosztował przynajmniej 2 razy tyle a nie wiadomo jakby sobie w PL poradził
30 czerwca 2014, 01:09 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

Teraz można się zastanawiać dlaczego Keylor Navas wciąż nie trafił na White Hart Lane
Teraz można się zastanawiać dlaczego Keylor Navas wciąż nie trafił na White Hart Lane :hejka:
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
30 czerwca 2014, 04:02 [cytuj]
Może dlatego, że są całkiem zajebiści, ale to jednak nie to co Lloris.
Może dlatego, że są całkiem zajebiści, ale to jednak nie to co Lloris. :]
LMAO
30 czerwca 2014, 09:12 [cytuj]
z tym Letty.-m to mam nadzieje plota
z tym Letty.-m to mam nadzieje plota
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
30 czerwca 2014, 10:02 [cytuj]
Linetty za młody, języka nie zna, niech się ogrywa w PL. Może za kilka lat..

Co do Daviesa to super transfer, pamiętam bramkę w Jego wykonaniu w sezonie 13/14, którą zapoczątkował i sam skończył, a kombinacja była całkiem spoko. Ponoć Lovren blisko LFC :O
Linetty za młody, języka nie zna, niech się ogrywa w PL. Może za kilka lat.. :) Co do Daviesa to super transfer, pamiętam bramkę w Jego wykonaniu w sezonie 13/14, którą zapoczątkował i sam skończył, a kombinacja była całkiem spoko. Ponoć Lovren blisko LFC :O
30 czerwca 2014, 10:26 [cytuj]
Gray powiedział/a:
Linetty za młody, języka nie zna, niech się ogrywa w PL. Może za kilka lat..

Co do Daviesa to super transfer, pamiętam bramkę w Jego wykonaniu w sezonie 13/14, którą zapoczątkował i sam skończył, a kombinacja była całkiem spoko. Ponoć Lovren blisko LFC :O
Muszą Szczury kombinowa, bo Sakho chyba wraca do PSG?
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
30 czerwca 2014, 11:38 [cytuj]
Ben Davies ma wbić do nas za 8 mln funtów
edit: Sorry, nie zauważyłem, że wyżej ktoś już o tym napisał
Ben Davies ma wbić do nas za 8 mln funtów :)
edit: Sorry, nie zauważyłem, że wyżej ktoś już o tym napisał :)
30 czerwca 2014, 12:02 [cytuj]
Ktoś niedawno pisał o Hectorze Moreno w kontekście przyjścia do nas - wczoraj złamał ponoć kość piszczelową. Na dodatek LFC chce nam Lovrena sprzed nosa zabrać. Mógłby się Levy bujnąć z zakontraktowaniem Chorwata.
Ktoś niedawno pisał o Hectorze Moreno w kontekście przyjścia do nas - wczoraj złamał ponoć kość piszczelową. Na dodatek LFC chce nam Lovrena sprzed nosa zabrać. Mógłby się Levy bujnąć z zakontraktowaniem Chorwata
30 czerwca 2014, 13:44 [cytuj]
http://en.wikipedia.org/wiki/Ben_Davies_%28footballer,_born_1993%29
Haha, wiki już go uczyniła Kogutem
http://en.wikipedia.org/wiki/Ben_Davies_%28footballer,_born_1993%29
Haha, wiki już go uczyniła Kogutem :D
30 czerwca 2014, 14:08 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Tak patrząc to PSG posiada dobrych stoperów. Silva jeden z lepszych na świecie, a może i najlepszy. Do tego dochodzi Luiz, też kozak, no, a przecież jeszcze mają tego Marquinhosa, chyba, że się wybiera do Barcelony. Sypią się nam trochę te cele transferowe. Lukaku cisza. Bony chyba zostanie bo kupili Gomisa, a Michu odchodzi do Napoli. Lovren ponoć blisko LFC, oby nie!!!!! Moreno kontuzja na poł roku, Jay to samo.. Lallana też do LFC. Strach się bać co będzie się działo. Chociaż jeden jest praktycznie już na ostatniej prostej, mowa o Davisie.
edit: 14:02 - Transfer Daviesa do Spurs jest już praktycznie zaklepany i ogłoszenie transferu to tylko kwestia godzin, natomiast Wilfrid Bony dostał od władz Swansea "zielone" światło na prowadzenie negocjacji z Tottenhamem. Swansea chce za napastnika WKS 20 mln. funtów jednak władze Spurs będą negocjowały trochę niższą kwotę.Kolejnym zawodnikiem "Łabędzi", który może przenieść się na White Hart Lane jest też bramkarz Michael Vorm. W odwrotną stronę ma przejść Gylfi Sigurdsson. [goal.com, twitter] Tylko na co na Vorm skoro dziadek przedłużył na 3 bramkarzem może być przecież jakiś młodziak jak np. Archer, no chyba, że z Hugo i jego transferem coś na rzeczy, ale tu by coś się nie zgadzało, przecie jeszcze jakiś czas temu deklarował chęć zostania i uwielbienia co do SPURS.
Tak patrząc to PSG posiada dobrych stoperów. Silva jeden z lepszych na świecie, a może i najlepszy. Do tego dochodzi Luiz, też kozak, no, a przecież jeszcze mają tego Marquinhosa, chyba, że się wybiera do Barcelony. Sypią się nam trochę te cele transferowe. Lukaku cisza. Bony chyba zostanie bo kupili Gomisa, a Michu odchodzi do Napoli. Lovren ponoć blisko LFC, oby nie!!!!! Moreno kontuzja na poł roku, Jay to samo.. Lallana też do LFC. Strach się bać co będzie się działo. Chociaż jeden jest praktycznie już na ostatniej prostej, mowa o Davisie.
edit: 14:02 - Transfer Daviesa do Spurs jest już praktycznie zaklepany i ogłoszenie transferu to tylko kwestia godzin, natomiast Wilfrid Bony dostał od władz Swansea "zielone" światło na prowadzenie negocjacji z Tottenhamem. Swansea chce za napastnika WKS 20 mln. funtów jednak władze Spurs będą negocjowały trochę niższą kwotę.Kolejnym zawodnikiem "Łabędzi", który może przenieść się na White Hart Lane jest też bramkarz Michael Vorm. W odwrotną stronę ma przejść Gylfi Sigurdsson. [goal.com, twitter] Tylko na co na Vorm skoro dziadek przedłużył na 3 bramkarzem może być przecież jakiś młodziak jak np. Archer, no chyba, że z Hugo i jego transferem coś na rzeczy, ale tu by coś się nie zgadzało, przecie jeszcze jakiś czas temu deklarował chęć zostania i uwielbienia co do SPURS
30 czerwca 2014, 16:17 [cytuj]
Full name Benjamin Thomas Davies[1]
Date of birth 14 April 1998 (age 16)
Benjamin Thomas Davies (born 24 April 1993)
i co człowiek ma myśleć XDDDD
Full name Benjamin Thomas Davies[1]
Date of birth 14 April 1998 (age 16)
Benjamin Thomas Davies (born 24 April 1993)
i co człowiek ma myśleć XDDDD
30 czerwca 2014, 16:58 [cytuj]
15:49
Kosovan outfit Hajvalia, who won last season's Kosovar Cup and finished sixth in the league, have made an opportunistic offer to take Luis Suarez on loan. With Kosovo not yet recognised as a full FIFA member, they believe the Liverpool striker's ban would not stand.Director Xhavit Pocolli told Kosovan daily Sport Plus:
Suarez can't play in the next four months. As we are not part of FIFA yet, I think he can play in Kosovo, so we have an offer that we will send to Liverpool.
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
30 czerwca 2014, 16:58 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
Haha, wiki już go uczyniła Kogutem

"Redakcja" Wiki musiała przeczytać o Benie, skoro skasowali
Cieszy mnie, że niedługo będą pierwsze ruchy Kogutów. I co najważniejsze, lewa flanka będzie wzmocniona.
Oglądałem wczoraj mecz Meksyku z Holandią. Do dzisiaj jestem wkurzony (i kibice MU też

), że Meksyk odpadł. Ochoa wczoraj bronił jak w transie. Szkoda, że w końcówce Meksykanie nie wytrzymali ciągłego szturmu Oranje. Przyznam szczerze, że Ochoa jest obecnie moim ulubionym bramkarzem. Te kocie, zwinne ruchy! Przydałby się w Spurs tym bardziej, że jest do wyciągnięcia "za friko". Kurcze, bardzo bym się ucieszył z tego transferu! Byłby godnym następcą Hugo. A i jeszcze jedno: jest Meksykaninem czyli mówi w języku hiszpańskim, więc z Maurycym nie miałby kłopotów z porozumiewaniem się.
Od niedawna śledzę na bieżąco "spekulacje" z PS i znalazłem dziś taki "kwiatek":
[quote] 11:13. ANGLIA. Arsenal Londyn i Manchester United są gotowe do kupna Thomasa Vermaelena z Tottenhamu - donosi "talksport" [/quote]
Nie wiem, czy się śmiać czy płakać
"Redakcja" Wiki musiała przeczytać o Benie, skoro skasowali :D
Cieszy mnie, że niedługo będą pierwsze ruchy Kogutów. I co najważniejsze, lewa flanka będzie wzmocniona.
Oglądałem wczoraj mecz Meksyku z Holandią. Do dzisiaj jestem wkurzony (i kibice MU też :D), że Meksyk odpadł. Ochoa wczoraj bronił jak w transie. Szkoda, że w końcówce Meksykanie nie wytrzymali ciągłego szturmu Oranje. Przyznam szczerze, że Ochoa jest obecnie moim ulubionym bramkarzem. Te kocie, zwinne ruchy! Przydałby się w Spurs tym bardziej, że jest do wyciągnięcia "za friko". Kurcze, bardzo bym się ucieszył z tego transferu! Byłby godnym następcą Hugo. A i jeszcze jedno: jest Meksykaninem czyli mówi w języku hiszpańskim, więc z Maurycym nie miałby kłopotów z porozumiewaniem się.
Od niedawna śledzę na bieżąco "spekulacje" z PS i znalazłem dziś taki "kwiatek":
[quote] 11:13. ANGLIA. Arsenal Londyn i Manchester United są gotowe do kupna Thomasa Vermaelena z Tottenhamu - donosi "talksport"
30 czerwca 2014, 20:44 [cytuj]
Swansea pozyskała lewego obrońcę z Falkirk, a poza tym mają jeszcze Neila Taylora. Trzeci left back raczej im nie potrzebny.
Swansea pozyskała lewego obrońcę z Falkirk, a poza tym mają jeszcze Neila Taylora. Trzeci left back raczej im nie potrzebny. :cwaniak:
30 czerwca 2014, 21:25 [cytuj]
NA TO WYCHODZI, ŻE BEN U NAS
NA TO WYCHODZI, ŻE BEN U NAS :tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 lipca 2014, 00:52 [cytuj]
Dobry transfer. W końcu ktoś zauważył, że nie mamy lewego obrońcy.
Jeszcze tylko środek, zastępstwo dla Walkera i można grać!
Dobry transfer. W końcu ktoś zauważył, że nie mamy lewego obrońcy.
Jeszcze tylko środek, zastępstwo dla Walkera i można grać!
1 lipca 2014, 09:44 [cytuj]
Jeszcze tylko środek, zastępstwo dla Walkera i można grać![/quote]
Ehem

I napastnik.. Jest nie mała ciekawostka że Swansea podobno w 99% sprzedała nam Bena Daviesa i dała W.Bony zielone światełko do prowadzenia rozmów z nami. Na dodatek bramkarz łabędzie też miał by przejść do nas. A my na wymianę mieli byśmy posłać im Sigurdssona. Martwi mnie tylko ta informacja
:Koniec szukania klubu przez Estebana Cambiasso! Argentyńczyk zwiąże się rocznym kontraktem z Tottenhamem Hotspur. [La Gazzetta dello Sport]
Ehem :| I napastnik.. Jest nie mała ciekawostka że Swansea podobno w 99% sprzedała nam Bena Daviesa i dała W.Bony zielone światełko do prowadzenia rozmów z nami. Na dodatek bramkarz łabędzie też miał by przejść do nas. A my na wymianę mieli byśmy posłać im Sigurdssona. Martwi mnie tylko ta informacja
:Koniec szukania klubu przez Estebana Cambiasso! Argentyńczyk zwiąże się rocznym kontraktem z Tottenhamem Hotspur. [La Gazzetta dello Sport] :bezradny:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.