Forum dyskusyjne
1 lipca 2014, 10:20 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:
:Koniec szukania klubu przez Estebana Cambiasso! Argentyńczyk zwiąże się rocznym kontraktem z Tottenhamem Hotspur. [La Gazzetta dello Sport]

Według mnie jest to bardzo dobry ruch, Poch chyba nie chciał popełnić błędu sprzed roku, gdzie brakowało nam doświadczenia, taki Cambiasso może w tej szatni swoje wprowadzić, no bo przecież to nie byle kto, wygrał LM, kilka razy ligę i kilka razy puchar włoch, KMŚ też wygrał tak więc powinien być autorytetem w tej szatnii, oni mogą się od niego tylko wiele nauczyć, a przede wszystkim jest to ktoś, kto nie jest konfliktowy. Tygodniówka zapewne też duża nie będzie bo wtedy znając naszego prezesa by nawet nie było plotek odnośnie tego transferu

Dla mnie jeżeli wypali to będzie transfer, który może coś wnieść, niekoniecznie na boisku chociaż tam też może swoje pokazać, ale w szatni na pewno.
Według mnie jest to bardzo dobry ruch, Poch chyba nie chciał popełnić błędu sprzed roku, gdzie brakowało nam doświadczenia, taki Cambiasso może w tej szatni swoje wprowadzić, no bo przecież to nie byle kto, wygrał LM, kilka razy ligę i kilka razy puchar włoch, KMŚ też wygrał tak więc powinien być autorytetem w tej szatnii, oni mogą się od niego tylko wiele nauczyć, a przede wszystkim jest to ktoś, kto nie jest konfliktowy. Tygodniówka zapewne też duża nie będzie bo wtedy znając naszego prezesa by nawet nie było plotek odnośnie tego transferu :) Dla mnie jeżeli wypali to będzie transfer, który może coś wnieść, niekoniecznie na boisku chociaż tam też może swoje pokazać, ale w szatni na pewno
1 lipca 2014, 11:53 [cytuj]
gdzie on chce go upchnąć - jest Sandro, Capoue, Dembele i P8 na tą pozycje
gdzie on chce go upchnąć - jest Sandro, Capoue, Dembele i P8 na tą pozycje:glupek:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 lipca 2014, 12:02 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
gdzie on chce go upchnąć - jest Sandro, Capoue, Dembele i P8 na tą pozycje

Sandro praktycznie na wylocie. Paulinho potrafi jednego dnia zagrać piękne spotkanie, a drugiego zagrać mega piach. Dembele to chyba jedyny pewniak, a Capoue jak wróci do formy sprzed kontuzji to Esteban byłby świetnym zmiennikem.
Sandro praktycznie na wylocie. Paulinho potrafi jednego dnia zagrać piękne spotkanie, a drugiego zagrać mega piach. Dembele to chyba jedyny pewniak, a Capoue jak wróci do formy sprzed kontuzji to Esteban byłby świetnym zmiennikem
1 lipca 2014, 12:26 [cytuj]
skysports powiedział/a:
We are hearing that Swansea are mulling over a bid from Tottenham for defender Ben Davies. Tottenham have made a bid for Davies as they look to bring the Wales international to White Hart Lane and Swansea are deciding whether or not to accept the offer on the tablem
[quote=skysports]We are hearing that Swansea are mulling over a bid from Tottenham for defender Ben Davies. Tottenham have made a bid for Davies as they look to bring the Wales international to White Hart Lane and Swansea are deciding whether or not to accept the offer on the tablem[/quote]
1 lipca 2014, 14:03 [cytuj]
Gray powiedział/a:
Według mnie jest to bardzo dobry ruch, Poch chyba nie chciał popełnić błędu sprzed roku, gdzie brakowało nam doświadczenia, taki Cambiasso może w tej szatni swoje wprowadzić, no bo przecież to nie byle kto, wygrał LM, kilka razy ligę i kilka razy puchar włoch, KMŚ też wygrał tak więc powinien być autorytetem w tej szatnii
Gray powiedział/a:
Paulinho potrafi jednego dnia zagrać piękne spotkanie, a drugiego zagrać mega piach.
Czyli, że opcja starszego pana bez perspektyw, który stara się znaleźć spokojne miejsce na emeryturę, jest dla ciebie bardziej atrakcyjna od opcji piłkarza, który być może (!!!) stanie się jednym z naszych liderów na najbliższe lata?
Autorytet? Nie byle kto?
Paulinho, w niedzielę w kółeczku, motywował przed karnymi niejaką Brazylię, która w składzie ma paru solidnie doświadczonych i utytułowanych zawodników...
Co ostatnio robił Cambiasso?
[quote=Gray] Paulinho potrafi jednego dnia zagrać piękne spotkanie, a drugiego zagrać mega piach
Can't Smile Without You!!!
1 lipca 2014, 14:45 [cytuj]
Pau8 motywował.....on tam stanął i zaczął przeklinać po polsku ..
Pau8 motywował.....on tam stanął i zaczął przeklinać po polsku
1 lipca 2014, 14:47 [cytuj]
Czyli, że w Brazylii każdemu leszczowi można pokrzykiwać? Być może,

. Ale nawet jeśli... Poskutkowało? Przynajmniej tak się wydaje, że poskutkowało...
Ponawiam wcześniejsze pytanie... Czym ostatnio zabłysnął Cambiasso?
Czyli, że w Brazylii każdemu leszczowi można pokrzykiwać? Być może, ;). Ale nawet jeśli... Poskutkowało? Przynajmniej tak się wydaje, że poskutkowało...
Ponawiam wcześniejsze pytanie... Czym ostatnio zabłysnął Cambiasso?
1 lipca 2014, 14:48 [cytuj]
Nieźle z tym Benemn się po działo
1 lipca 2014, 14:51 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
????
Mówże jaśniej
????
Mówże jaśniej :D
1 lipca 2014, 14:58 [cytuj]
@up
13:48 - Wyjaśnienie w sprawie rozmyślenia się Swansea. Otóż Walijczycy dostali nową ofertę od Tottenhamu Hotspur, czyli 18 mln. funtów + Sigurdsson za Bony'ego, Daviesa i Vorma. [twitter.com, tottenhamnews.com]
@up
13:48 - Wyjaśnienie w sprawie rozmyślenia się Swansea. Otóż Walijczycy dostali nową ofertę od Tottenhamu Hotspur, czyli 18 mln. funtów + Sigurdsson za Bony'ego, Daviesa i Vorma. [twitter.com, tottenhamnews.com]
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
1 lipca 2014, 14:59 [cytuj]
Eeeeeeee tam. Nie wierzcie we wszystko co przeczytacie
Eeeeeeee tam. Nie wierzcie we wszystko co przeczytacie ;P
1 lipca 2014, 14:59 [cytuj]
Nie mówię, że wierzę, tylko "mówie jaśniej"
Nie mówię, że wierzę, tylko "mówie jaśniej" :kwiatek:
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
1 lipca 2014, 15:01 [cytuj]
I za to akurat dziękuje bardzo
I za to akurat dziękuje bardzo :kotek:
1 lipca 2014, 15:03 [cytuj]
Jakby starał się szukać wygodnego miejsca na emeryturkę to teraz byłby już w Argentynie, w swojej rodzimej lidze
Porównujesz Paulinho do Cambiasso?
Spójrz na osiągnięcia Estebana, a naszego Brazola. Co robił? a cóż miał robić skoro Inter od kilku lat jest niczym w porównaniu do tej, którą miał Mou. Od sezonu 2013/14 trwa przebudowa tego klubu. Przecież gdy nie było Zanettiego to on nosił opaskę kapitana, to o czymś świadczy. Grał w Realu, był etatowym reprezentantem swojego kraju. Zresztą czy mi chodziło o Paulinho jako człowieka, który ma opuścić Tott? Miałem na myśli Sandro, koleś, który mnie nie przekonuje, a nie będę się kierował sentymentem, gdyż go bardzo lubie, ale na każdego przychodzi czas, a według mnie jego czas nadszedł teraz. W tamtym sezonie dostawaliśmy baty od TOP 4, środek nie istniał, skąd wiesz może Argentyńczyk będzie strzałem w 10, a i nie pogra tutaj rok, a może 2-3.
Jakby starał się szukać wygodnego miejsca na emeryturkę to teraz byłby już w Argentynie, w swojej rodzimej lidze :)
Porównujesz Paulinho do Cambiasso?
Spójrz na osiągnięcia Estebana, a naszego Brazola. Co robił? a cóż miał robić skoro Inter od kilku lat jest niczym w porównaniu do tej, którą miał Mou. Od sezonu 2013/14 trwa przebudowa tego klubu. Przecież gdy nie było Zanettiego to on nosił opaskę kapitana, to o czymś świadczy. Grał w Realu, był etatowym reprezentantem swojego kraju. Zresztą czy mi chodziło o Paulinho jako człowieka, który ma opuścić Tott? Miałem na myśli Sandro, koleś, który mnie nie przekonuje, a nie będę się kierował sentymentem, gdyż go bardzo lubie, ale na każdego przychodzi czas, a według mnie jego czas nadszedł teraz. W tamtym sezonie dostawaliśmy baty od TOP 4, środek nie istniał, skąd wiesz może Argentyńczyk będzie strzałem w 10, a i nie pogra tutaj rok, a może 2-3
1 lipca 2014, 15:03 [cytuj]
Trenerski fenomen, według paru osób...
"Former Swansea boss Michael Laudrup has been appointed the new head-coach of Qatar champions Lekhwiya"
...
Trenerski fenomen, według paru osób...
"Former Swansea boss Michael Laudrup has been appointed the new head-coach of Qatar champions Lekhwiya"
...:rotfl:
1 lipca 2014, 15:10 [cytuj]
A gdyby był "poważnym" zawodnikiem to nie byłby w naszym zasięgu

.
Muszę jednak przyznać rację, że nie wiem - nie mam pojęcia - czy Cambiasso byłby strzałem w 10. To jest możliwe, Gray.
Pytanie, czy możemy sobie pozwolić na kolejny sezon eksperymentów?!
A gdyby był "poważnym" zawodnikiem to nie byłby w naszym zasięgu ;P.
Muszę jednak przyznać rację, że nie wiem - nie mam pojęcia - czy Cambiasso byłby strzałem w 10. To jest możliwe, Gray.
Pytanie, czy możemy sobie pozwolić na kolejny sezon eksperymentów?!
1 lipca 2014, 15:14 [cytuj]
Nie rozumialbym takiego ruchu bo defensywnych pomocników mamy wystarczająco
Nie rozumialbym takiego ruchu bo defensywnych pomocników mamy wystarczająco
1 lipca 2014, 15:19 [cytuj]
może Poch widzi w nim jednak opcję tą, gdzie np. prowadzimy z szejkami, wkradł się niepokój na koniec połowy, schodzimy do szatni, a Esteban wychodzi na środek i zaczyna to wszystko próbować uspokoić wraz z Mauricio. On w tamtym sezonie miał 4 bramki i 2 asysty, to nie jest jakoś wielce źle, ale też nie wybitnie, zresztą na defensywnym pomocniku w wieku 34 lat, gdzie klub nie gra jakiejś wybitnej roli w lidze to jest nawet dobry wynik. Nie możemy, absolutnie nie, to jest fakt, ale moim zdaniem będzie on bardziej przydatny niż Sandro, który jak wyżej napisałem, nie przekonuje mnie jakoś, choć go uwielbiam, a jeszcze skubniemy trochę kasy, do tego pozyskamy kolesia (może i lepszego, kto wie

) z bagażem doświadczeń, a i ze swoją tygodniówką też pewnie dużo musi spuścić więc kto wie czy nie będzie tańszy od Sandro choć nie wiem jakie są teraz jego zarobiki.
może Poch widzi w nim jednak opcję tą, gdzie np. prowadzimy z szejkami, wkradł się niepokój na koniec połowy, schodzimy do szatni, a Esteban wychodzi na środek i zaczyna to wszystko próbować uspokoić wraz z Mauricio. On w tamtym sezonie miał 4 bramki i 2 asysty, to nie jest jakoś wielce źle, ale też nie wybitnie, zresztą na defensywnym pomocniku w wieku 34 lat, gdzie klub nie gra jakiejś wybitnej roli w lidze to jest nawet dobry wynik. Nie możemy, absolutnie nie, to jest fakt, ale moim zdaniem będzie on bardziej przydatny niż Sandro, który jak wyżej napisałem, nie przekonuje mnie jakoś, choć go uwielbiam, a jeszcze skubniemy trochę kasy, do tego pozyskamy kolesia (może i lepszego, kto wie :glupek: ) z bagażem doświadczeń, a i ze swoją tygodniówką też pewnie dużo musi spuścić więc kto wie czy nie będzie tańszy od Sandro choć nie wiem jakie są teraz jego zarobiki
1 lipca 2014, 15:24 [cytuj]
Jeśli Poch widzi w nim jakąkolwiek opcję to ja gęgać nie będę. Musimy być świadomi tego, że to jest teraz "jego" drużyna.
Jeśli... Pochettino rzeczywiście coś w nim widzi.
Jeśli Poch widzi w nim jakąkolwiek opcję to ja gęgać nie będę. Musimy być świadomi tego, że to jest teraz "jego" drużyna.
Jeśli... Pochettino rzeczywiście coś w nim widzi
1 lipca 2014, 15:27 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Paulinho, w niedzielę w kółeczku, motywował przed karnymi niejaką Brazylię, która w składzie ma paru solidnie doświadczonych i utytułowanych zawodników...
a kto miał motywować jak tam kapitan, był jednym z pierwszych który płakał po dogrywce, choć nie wiem dlaczego te płacze tam były
a kto miał motywować jak tam kapitan, był jednym z pierwszych który płakał po dogrywce, choć nie wiem dlaczego te płacze tam były