Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  53  54  55  56  57    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
1 lipca 2014, 15:31 [cytuj]
No więc jeśli (we wciąż aktualnym faworycie mistrzostw świata...) motywatorem jest ławkowicz i (przez wielu nazywany...) marny gracz Tottenhamu, to kolejnych "liderów i motywatorów" nam nie trzeba. Szczególnie 34-letnich :F.
No więc jeśli (we wciąż aktualnym faworycie mistrzostw świata...) motywatorem jest ławkowicz i (przez wielu nazywany...) marny gracz Tottenhamu, to kolejnych "liderów i motywatorów" nam nie trzeba. Szczególnie 34-letnich :F
Can't Smile Without You!!!
1 lipca 2014, 16:33 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
No więc jeśli (we wciąż aktualnym faworycie mistrzostw świata...) motywatorem jest ławkowicz i (przez wielu nazywany...) marny gracz Tottenhamu, to kolejnych "liderów i motywatorów" nam nie trzeba. Szczególnie 34-letnich :F

w pełni się zgadzam. Zupełnie nie rozumiem tego transferu Cambiasso. Nie dość, że to kolejny defensywny pomocnik, to na dodatek najlepsze lata mający już dawno za sobą...

Tymczasem Lallana w Liverpoolu. 25 milionów. Jak dla mnie mocno przepłacony transfer, ciekawe czy się tam sprawdzi. Może będzie drugi Downing :D Do tego jeszcze dzisiaj mają podpisać Emre Cana.

Mają rozmach skurwysyny.
w pełni się zgadzam. Zupełnie nie rozumiem tego transferu Cambiasso. Nie dość, że to kolejny defensywny pomocnik, to na dodatek najlepsze lata mający już dawno za sobą... Tymczasem Lallana w Liverpoolu. 25 milionów. Jak dla mnie mocno przepłacony transfer, ciekawe czy się tam sprawdzi. Może będzie drugi Downing :D Do tego jeszcze dzisiaj mają podpisać Emre Cana. Mają rozmach skurwysyny
1 lipca 2014, 17:57 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:

Tymczasem Lallana w Liverpoolu. 25 milionów. Jak dla mnie mocno przepłacony transfer, ciekawe czy się tam sprawdzi. Może będzie drugi Downing :D Do tego jeszcze dzisiaj mają podpisać Emre Cana.

Mają rozmach skurwysyny

Ciekawe czy nie kupują trochę na kredyt licząc że dostaną kasę za Suareza, tak jak my rok temu zrobiliśmy. Aczkolwiek LM + fakt że zawsze lubili kasą sypnąć też może tłumaczyć takie posunięcia
Ciekawe czy nie kupują trochę na kredyt licząc że dostaną kasę za Suareza, tak jak my rok temu zrobiliśmy. Aczkolwiek LM + fakt że zawsze lubili kasą sypnąć też może tłumaczyć takie posunięcia
1 lipca 2014, 20:18 [cytuj]
Kiedy usłyszymy jakieś wieść ze Tottki kogoś kupiły a nie non stop inne kluby które się zbroją na sezon? :(
Kiedy usłyszymy jakieś wieść ze Tottki kogoś kupiły a nie non stop inne kluby które się zbroją na sezon? :(
1 lipca 2014, 20:22 [cytuj]
A ponoć zakontraktowanie Poche, miało sprawić że trafią do nas gracze świętych. Trafiać to może będą ale do naszej bramki ( oby nie ).
A ponoć zakontraktowanie Poche, miało sprawić że trafią do nas gracze świętych. Trafiać to może będą ale do naszej bramki ( oby nie )
1 lipca 2014, 20:29 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
A ponoć zakontraktowanie Poche, miało sprawić że trafią do nas gracze świętych. Trafiać to może będą ale do naszej bramki ( oby nie )

Narazie jest odwrotnie zawodnicy świętych idą do innych klubów ...
Narazie jest odwrotnie zawodnicy świętych idą do innych klubów
1 lipca 2014, 20:40 [cytuj]
Tak bardzo zależy wam, aby wydawać takie kwoty na takich zawodników? Southampton goli frajerów, aż miło... Coś a'la "Levy style" ;P
Tak bardzo zależy wam, aby wydawać takie kwoty na takich zawodników? Southampton goli frajerów, aż miło... Coś a'la "Levy style" ;P
Can't Smile Without You!!!
1 lipca 2014, 20:53 [cytuj]
Mnie to nie martwi, że jeszcze nikogo nie kupiliśmy. Musimy w tym okienku (które oficjalnie rozpoczęło się DZISIAJ) tak na prawdę kupić trzech piłkarzy. Jeden jest już od nas o krok Davies. Napastników w tym roku jest akurat bardzo dużo do wyciągnięcia (Remy, Bony, Chicarito, Lukaku, ewentualnie Jay Rodriguez), a i o tego Lovrena jestem jakoś dziwnie spokojny, a jak nie on, to kto inny na odpowiednim poziomie też się znajdzie. Chill out ;) Za dużo transferów może nam tylko przeszkodzić tak jak to było w minionym sezonie.

Bardziej ciekawi mnie jak będziemy łatać ewentualne dziury po zawodnikach, którzy odejdą i czy dokupimy jakieś talenty przewidziane do gry w pierwszym zespole za 2-3 lata
Mnie to nie martwi, że jeszcze nikogo nie kupiliśmy. Musimy w tym okienku (które oficjalnie rozpoczęło się DZISIAJ) tak na prawdę kupić trzech piłkarzy. Jeden jest już od nas o krok Davies. Napastników w tym roku jest akurat bardzo dużo do wyciągnięcia (Remy, Bony, Chicarito, Lukaku, ewentualnie Jay Rodriguez), a i o tego Lovrena jestem jakoś dziwnie spokojny, a jak nie on, to kto inny na odpowiednim poziomie też się znajdzie. Chill out ;) Za dużo transferów może nam tylko przeszkodzić tak jak to było w minionym sezonie. Bardziej ciekawi mnie jak będziemy łatać ewentualne dziury po zawodnikach, którzy odejdą i czy dokupimy jakieś talenty przewidziane do gry w pierwszym zespole za 2-3 lata
1 lipca 2014, 21:03 [cytuj]
Martwi mnie w zasadzie tylko jedna rzecz. Gdybyśmy kupili Bony'ego, z którym jesteśmy dość mocno łączeni w ostatnich dniach, to w zimie zostajemy tylko z Soldado i Kane w ataku bo reszta jedzie na PNA
Martwi mnie w zasadzie tylko jedna rzecz. Gdybyśmy kupili Bony'ego, z którym jesteśmy dość mocno łączeni w ostatnich dniach, to w zimie zostajemy tylko z Soldado i Kane w ataku bo reszta jedzie na PNA
1 lipca 2014, 21:33 [cytuj]
No zobaczymy, ponoc jestesmy tez mocno zainteresowani remym a wiec moze dwóch napastnikow kupimy, tylko ze wtedy 1 bedzie musial raczej odejsc...
No zobaczymy, ponoc jestesmy tez mocno zainteresowani remym a wiec moze dwóch napastnikow kupimy, tylko ze wtedy 1 bedzie musial raczej odejsc
1 lipca 2014, 22:05 [cytuj]
http://pawelki.com/obrazek,4756.html

Widzieliście nowy tatuaż Pinilli z Chile :)
http://pawelki.com/obrazek,4756.html Widzieliście nowy tatuaż Pinilli z Chile :)
1 lipca 2014, 23:01 [cytuj]
Tadić w Southamptonie. Według mnie świetny transfer Świętych. Zjada na śniadanie naszego Chadliego, a kwota transferu podobna :bezradny:
Tadić w Southamptonie. Według mnie świetny transfer Świętych. Zjada na śniadanie naszego Chadliego, a kwota transferu podobna :bezradny:
2 lipca 2014, 02:57 [cytuj]
Ee tam, mamy jeszcze 2 miesiące. Pewnie na początku kogoś kupimy(oby Ben Davies), a potem może jeszcze jakieś fajne transfery zostawią na koniec(jak w ostanich latach - Lloris i Eriksen).
Ee tam, mamy jeszcze 2 miesiące. Pewnie na początku kogoś kupimy(oby Ben Davies), a potem może jeszcze jakieś fajne transfery zostawią na koniec(jak w ostanich latach - Lloris i Eriksen)
LMAO
2 lipca 2014, 09:00 [cytuj]
Reports suggest that Tottenham have entered the race for Alvaro Negredo. The Daily Star writes that new Spurs boss Mauricio Pochettino is ready to do battle with Atletico Madrid for the £20million Manchester City forward as he looks to shake up his strike force at White Hart Lane for next season.
Reports suggest that Tottenham have entered the race for Alvaro Negredo. The Daily Star writes that new Spurs boss Mauricio Pochettino is ready to do battle with Atletico Madrid for the £20million Manchester City forward as he looks to shake up his strike force at White Hart Lane for next season
2 lipca 2014, 12:19 [cytuj]
http://tottenhamhotspur.blogspot.co.uk/2014/07/18m-triple-purchase-from-swansea.html
http://tottenhamhotspur.blogspot.co.uk/2014/07/18m-triple-purchase-from-swansea.html
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
2 lipca 2014, 12:27 [cytuj]
tymczasem przegląd sportowy.. ANGLIA Swansea City ogłosiło, że chce 45 milionów funtów za trio: Wilfried Bony, Michel Vorm, Ben Davies. Są oni wyceniani przez klub na kolejno: 25, 8 i 12 milionów funtów
tymczasem przegląd sportowy.. ANGLIA Swansea City ogłosiło, że chce 45 milionów funtów za trio: Wilfried Bony, Michel Vorm, Ben Davies. Są oni wyceniani przez klub na kolejno: 25, 8 i 12 milionów funtów
2 lipca 2014, 12:58 [cytuj]
Gray powiedział/a:

To Sandro jest wart 40 baniek:cwaniak:
Coś czuje że nie po handluje z SWANSEA
To Sandro jest wart 40 baniek:cwaniak: Coś czuje że nie po handluje z SWANSEA
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 lipca 2014, 13:06 [cytuj]
trzaska powiedział/a:
jeśli to przejdzie to Levy jest przegość
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 lipca 2014, 13:34 [cytuj]
Trochę dziwnie wygląda sprawa z Vormem. W tamtym okienku letnim miał ofertę od naszych sąsiadów i powiedział, że nie zamierza grzać ławy, tylko chcę grać. W rok taka metamorfoza?
Trochę dziwnie wygląda sprawa z Vormem. W tamtym okienku letnim miał ofertę od naszych sąsiadów i powiedział, że nie zamierza grzać ławy, tylko chcę grać. W rok taka metamorfoza?
2 lipca 2014, 14:31 [cytuj]
Ponoć zaczynamy interesować się Richardsem. Fajny pomysł, zawsze może grać za Kyle na PO, a i na ŚO od razu jest.
Ponoć zaczynamy interesować się Richardsem. Fajny pomysł, zawsze może grać za Kyle na PO, a i na ŚO od razu jest
|<  <<  <  53  54  55  56  57    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 29 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się