Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  54  55  56  57  58    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
2 lipca 2014, 14:47 [cytuj]
Gray powiedział/a:
Ponoć zaczynamy interesować się Richardsem. Fajny pomysł, zawsze może grać za Kyle na PO, a i na ŚO od razu jest

To najlepsza wieść ostatnich tygodni, jak ja bym tego chłopa widział u nas... Richards, Davies, Lovren i mamy w końcu JAKOŚ wyglądającą defensywę.
To najlepsza wieść ostatnich tygodni, jak ja bym tego chłopa widział u nas... Richards, Davies, Lovren i mamy w końcu JAKOŚ wyglądającą defensywę
2 lipca 2014, 17:15 [cytuj]
Richards, Davies, Lovren ...
puki co żaden nie jest w TOTT - drożą się kluby, więc będzie ciężko..
Richards, Davies, Lovren ... puki co żaden nie jest w TOTT - drożą się kluby, więc będzie ciężko
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 lipca 2014, 19:37 [cytuj]
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2014/07/02/4930216/spurs-dismiss-napoli-bid-for-sandro?ICID=TP_HN_1
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2014/07/02/4930216/spurs-dismiss-napoli-bid-for-sandro?ICID=TP_HN_1
3 lipca 2014, 01:23 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Richards, Davies, Lovren ...
puki co żaden nie jest w TOTT - drożą się kluby, więc będzie ciężko

Serio ten Micah taki super obrońca wybawca kogutów?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 lipca 2014, 01:26 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

wybawcą to on nie będzie, ale wierzę, że pod wodzą ogarniętego szkoleniowca, a Poch na takiego wygląda, mógłby być cennym zawodnikiem mogącym grać zarówno na środku, jak i po prawej stronie defensywy. W charakterze gracza rotującego - jak najbardziej !
wybawcą to on nie będzie, ale wierzę, że pod wodzą ogarniętego szkoleniowca, a Poch na takiego wygląda, mógłby być cennym zawodnikiem mogącym grać zarówno na środku, jak i po prawej stronie defensywy. W charakterze gracza rotującego - jak najbardziej !
3 lipca 2014, 03:31 [cytuj]
A mówią o jakiejś konkretnej kwocie? Bo na pewno byłby ciekawym nabytkiem, ale czy nie za drogim.
A mówią o jakiejś konkretnej kwocie? Bo na pewno byłby ciekawym nabytkiem, ale czy nie za drogim
LMAO
3 lipca 2014, 08:28 [cytuj]
Raczej nie za drogo bo ma ostatni rok kontraktu. U nas by więcej grał na pewno niż w City gdzie nie grał w ogóle.
Raczej nie za drogo bo ma ostatni rok kontraktu. U nas by więcej grał na pewno niż w City gdzie nie grał w ogóle
3 lipca 2014, 09:56 [cytuj]
Podejrzewam, ze może te 10-8 wystarczy na jego transfer. Ponoć Sandro zaakceptował warunki kontraktu w Napoli, teraz tylko klubu mają się dogadać co do kwoty.
Podejrzewam, ze może te 10-8 wystarczy na jego transfer. Ponoć Sandro zaakceptował warunki kontraktu w Napoli, teraz tylko klubu mają się dogadać co do kwoty
3 lipca 2014, 10:30 [cytuj]
Na sky sports podaja ze avb chce nacera chadliego, jak dla mnie to noe zastanawiac sie i sprzedac go. Do wyciagniecia jest wielu lepszych pomocników.
Na sky sports podaja ze avb chce nacera chadliego, jak dla mnie to noe zastanawiac sie i sprzedac go. Do wyciagniecia jest wielu lepszych pomocników
3 lipca 2014, 10:49 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Na sky sports podaja ze avb chce nacera chadliego, jak dla mnie to noe zastanawiac sie i sprzedac go. Do wyciagniecia jest wielu lepszych pomocników

Niech daje Garay'a na wymianę i może go sobie brać
Niech daje Garay'a na wymianę i może go sobie brać
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 lipca 2014, 11:37 [cytuj]
Niestety ale nie mozna zmianiac 2 razy klubu w czasie jednego okienka. Ale z nasza doplata wymiana za witsela bylaby dobra ( przy sprzedazy sandro). LVG bedzie mial zamiar sprzedac fellainiego, mysle ze za 20 mln euro bedzie do lykniecia tez ciekawa opcja.
Niestety ale nie mozna zmianiac 2 razy klubu w czasie jednego okienka. Ale z nasza doplata wymiana za witsela bylaby dobra ( przy sprzedazy sandro). LVG bedzie mial zamiar sprzedac fellainiego, mysle ze za 20 mln euro bedzie do lykniecia tez ciekawa opcja
3 lipca 2014, 12:26 [cytuj]
Ktoś wie jak wygląda sprawa z Konopylanką ?
Ktoś wie jak wygląda sprawa z Konopylanką ?
3 lipca 2014, 12:58 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Niestety ale nie mozna zmianiac 2 razy klubu w czasie jednego okienka. Ale z nasza doplata wymiana za witsela bylaby dobra ( przy sprzedazy sandro). LVG bedzie mial zamiar sprzedac fellainiego, mysle ze za 20 mln euro bedzie do lykniecia tez ciekawa opcja

na pewno?

jak dobrze pamietam to bodajże rok temu machaczkała na początku kupiła kilku ludzi po czym stwierdzili ze zmieniają polityke pod koniec wiekszośc wyprzedali ;d
na pewno? jak dobrze pamietam to bodajże rok temu machaczkała na początku kupiła kilku ludzi po czym stwierdzili ze zmieniają polityke pod koniec wiekszośc wyprzedali ;d
3 lipca 2014, 13:34 [cytuj]
tak ale to w drugim oknie transferowym, nie jestem pewien ale tak mi się wydaje.
tak ale to w drugim oknie transferowym, nie jestem pewien ale tak mi się wydaje
3 lipca 2014, 13:40 [cytuj]
Rok temu do Atletico przyszedł Demichelis, a przed końcem okienka odsprzedali go do City, więc aby na pewno?
Rok temu do Atletico przyszedł Demichelis, a przed końcem okienka odsprzedali go do City, więc aby na pewno?
3 lipca 2014, 13:40 [cytuj]
http://www.sportsmole.co.uk/football/everton/transfer-talk/news/report-everton-reject-spurs-stones-bid_163084.html

Bardzo mi się podoba, że polujemy głównie na graczy z ligi angielskiej. Dobrze, że Poch widział co się z nami działo w poprzednim sezonie
http://www.sportsmole.co.uk/football/everton/transfer-talk/news/report-everton-reject-spurs-stones-bid_163084.html Bardzo mi się podoba, że polujemy głównie na graczy z ligi angielskiej. Dobrze, że Poch widział co się z nami działo w poprzednim sezonie
3 lipca 2014, 14:21 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
tak ale to w drugim oknie transferowym, nie jestem pewien ale tak mi się wydaje

raczej to samo
Eidur, to samo, on przyszedł za darmo i zarobili na nim bodajże 5 mln ;d

jest zapis ze można zagrać w 2 klubach w jednym roku,czyli jak nie zagrał w meczu, to można brac
raczej to samo Eidur, to samo, on przyszedł za darmo i zarobili na nim bodajże 5 mln ;d jest zapis ze można zagrać w 2 klubach w jednym roku,czyli jak nie zagrał w meczu, to można brac
3 lipca 2014, 16:44 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Koniec kontraktu w Maladze chyba dlatego był w 3
Koniec kontraktu w Maladze chyba dlatego był w 3
3 lipca 2014, 17:11 [cytuj]
Wal powiedział/a:
http://www.sportsmole.co.uk/football/everton/transfer-talk/news/report-everton-reject-spurs-stones-bid_163084.html

Bardzo mi się podoba, że polujemy głównie na graczy z ligi angielskiej. Dobrze, że Poch widział co się z nami działo w poprzednim sezonie

dokładnie o tym samym pomyślałem
.
dokładnie o tym samym pomyślałem
3 lipca 2014, 20:23 [cytuj]
KonradM powiedział/a:

Można by mu dać jeszcze z rok.
http://www.youtube.com/watch?v=GxJS0DcD_mU
Można by mu dać jeszcze z rok. http://www.youtube.com/watch?v=GxJS0DcD_mU
LMAO
|<  <<  <  54  55  56  57  58    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 15 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się