Forum dyskusyjne
3 lipca 2014, 20:56 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Można by mu dać jeszcze z rok.
http://www.youtube.com/watch?v=GxJS0DcD_mU
Z takich filmików wynika, że niejaki chuj mój Patryk Małecki ma zajebistego skilla i powinien grać w kadrze Polski.
Chadli owszem jest dobry, ale dobry na poziomie Stoke, Sunderland czy Newcastle
Z takich filmików wynika, że niejaki chuj mój Patryk Małecki ma zajebistego skilla i powinien grać w kadrze Polski.
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
4 lipca 2014, 11:30 [cytuj]
Wypowiedź kolegi z klubu Bena, ba konkurenta o miejsce w pierwszej 11 Swansea. Neil Taylor: "Ben opuszcza walijski klub i przeniesie się do Tottenhamu". [twitter.com]
Wypowiedź kolegi z klubu Bena, ba konkurenta o miejsce w pierwszej 11 Swansea. Neil Taylor: "Ben opuszcza walijski klub i przeniesie się do Tottenhamu". [twitter.com]
4 lipca 2014, 13:34 [cytuj]
Ponoć BEN DAVIES już na 100/ w Tott
Ponoć BEN DAVIES już na 100/ w Tott
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
4 lipca 2014, 13:37 [cytuj]
5:31
Welcome to Friday's live transfer coverage and we open with a line from the Daily Mail who report that Spurs are ready to offer £5million for Nottingham Forest defender Jamaal Lascelles.
Ktoś coś o nim wie?
Welcome to Friday's live transfer coverage and we open with a line from the Daily Mail who report that Spurs are ready to offer £5million for Nottingham Forest defender Jamaal Lascelles.
Ktoś coś o nim wie?
4 lipca 2014, 13:40 [cytuj]
Liverpool złożył Southampton ofertę w wysokości 20 milionów funtów za Dejana Lovrena, obrońcę reprezentacji Chorwacji. Święci jednak nie przyjęli propozycji, licząc, że na piłkarzu da się zarobić więcej - czytamy w Liverpool Echo. Ja pierdolę...
Liverpool złożył Southampton ofertę w wysokości 20 milionów funtów za Dejana Lovrena, obrońcę reprezentacji Chorwacji. Święci jednak nie przyjęli propozycji, licząc, że na piłkarzu da się zarobić więcej - czytamy w Liverpool Echo. Ja pierdolę
4 lipca 2014, 13:58 [cytuj]
Gray powiedział/a:
Liverpool złożył Southampton ofertę w wysokości 20 milionów funtów za Dejana Lovrena, obrońcę reprezentacji Chorwacji. Święci jednak nie przyjęli propozycji, licząc, że na piłkarzu da się zarobić więcej - czytamy w Liverpool Echo. Ja pierdolę
Dziękuję postoję.
Dziękuję postoję
Offence win games, defence wins titles
4 lipca 2014, 16:58 [cytuj]
no to o Lovren raczej nie do nas ..
- z drugiej strony na MŚ nie zabłysnął ... blok obronny Chorwacji dał sobie wbić 6 goli w 3 meczach
no to o Lovren raczej nie do nas ..
- z drugiej strony na MŚ nie zabłysnął ... blok obronny Chorwacji dał sobie wbić 6 goli w 3 meczach :mysli:
4 lipca 2014, 17:59 [cytuj]
Ja się w ogóle nie dziwie, że kluby żądają takich kwot za graczy, rynek transferowy zwariował po transferach takich klubów ja real, barcelona, psg, monaco i city, zaniedlugo za totalne drewno trzeba będzie płacić jak za złoto.
Ja się w ogóle nie dziwie, że kluby żądają takich kwot za graczy, rynek transferowy zwariował po transferach takich klubów ja real, barcelona, psg, monaco i city, zaniedlugo za totalne drewno trzeba będzie płacić jak za złoto. :szok:
4 lipca 2014, 18:59 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Ja się w ogóle nie dziwie, że kluby żądają takich kwot za graczy, rynek transferowy zwariował po transferach takich klubów ja real, barcelona, psg, monaco i city, zaniedlugo za totalne drewno trzeba będzie płacić jak za złoto.

A to wszystko wina psychologii. To w naszej głowie(naszych przodków) ustaliło się, że złoto jest cenne, kawałek papieru zwany pieniądzem ma jakąś wartość. To samo jest z piłkarzami. W głowie prezesów tworzą się chore ceny. I słyszałem tezę(na forum ogólnopolskim) że Shawcross jest wart minimum 30 mln funtów
A to wszystko wina psychologii. To w naszej głowie(naszych przodków) ustaliło się, że złoto jest cenne, kawałek papieru zwany pieniądzem ma jakąś wartość. To samo jest z piłkarzami. W głowie prezesów tworzą się chore ceny. I słyszałem tezę(na forum ogólnopolskim) że Shawcross jest wart minimum 30 mln funtów
4 lipca 2014, 20:02 [cytuj]
Dlatego warto zainwestować pieniądze w akademie piłkarską. Albo w rewelacyjny skauting. Chyba że Levy będzie wywalał co chwile po 50 mln w każdym okienku.
Southampton z jednej strony zarobili przeogromne pieniądze w tym okienku, ale z drugiej zostali bez trenera i wielu graczy z podstawowego składu, także marzenia o budowaniu ekipy na puchary mogą sobie odłożyć do szarej teczki i wrzucić gdzieś na chybił trafił do piwnicy.
Dlatego warto zainwestować pieniądze w akademie piłkarską. Albo w rewelacyjny skauting. Chyba że Levy będzie wywalał co chwile po 50 mln w każdym okienku.
Southampton z jednej strony zarobili przeogromne pieniądze w tym okienku, ale z drugiej zostali bez trenera i wielu graczy z podstawowego składu, także marzenia o budowaniu ekipy na puchary mogą sobie odłożyć do szarej teczki i wrzucić gdzieś na chybił trafił do piwnicy
4 lipca 2014, 20:51 [cytuj]
Jeśli rzeczywiście Southampton chce za Lovrena 20 baniek to ja proponowałbym rozejrzeć się za kimś innym, imho na rynku jest wielu równie dobrych stoperów, za których nie musielibyśmy płacić aż tyle ...
Jeśli rzeczywiście Southampton chce za Lovrena 20 baniek to ja proponowałbym rozejrzeć się za kimś innym, imho na rynku jest wielu równie dobrych stoperów, za których nie musielibyśmy płacić aż tyle
4 lipca 2014, 21:03 [cytuj]
Smalling podobno na wylocie z MU

Nada sie?
Smalling podobno na wylocie z MU :rotfl: Nada sie?
4 lipca 2014, 23:33 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Ktoś coś o nim wie?
kojarzę z fma, straszne gówno. Ale nie wiem jak w rzeczywistości.
kojarzę z fma, straszne gówno. Ale nie wiem jak w rzeczywistości
5 lipca 2014, 00:03 [cytuj]
BRAĆ SIĘ ZA CONRLUKE, ZAGRAŁ 2X LEPIEJ NIŻ LOVREN NA MŚ A I 2X TANSZY!
BRAĆ SIĘ ZA CONRLUKE, ZAGRAŁ 2X LEPIEJ NIŻ LOVREN NA MŚ A I 2X TANSZY!
5 lipca 2014, 04:08 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ty w ogóle bierzesz jakieś konsekwencje tego co piszesz. Jak sprowadzaliśmy Chadli to pisałeś, że brać bo 4 razy lepszy od Townsenda, a teraz piszesz, że na poziom Stoke, czy Sunderlandu. To tylko udowadnia, że nie ma co przywiązywać dużej wagi do Twoich opinii, bo sam ich nie popierasz.
Ty w ogóle bierzesz jakieś konsekwencje tego co piszesz. Jak sprowadzaliśmy Chadli to pisałeś, że brać bo 4 razy lepszy od Townsenda, a teraz piszesz, że na poziom Stoke, czy Sunderlandu. To tylko udowadnia, że nie ma co przywiązywać dużej wagi do Twoich opinii, bo sam ich nie popierasz
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 lipca 2014, 06:40 [cytuj]
varba powiedział/a:
Ty w ogóle bierzesz jakieś konsekwencje tego co piszesz. Jak sprowadzaliśmy Chadli to pisałeś, że brać bo 4 razy lepszy od Townsenda, a teraz piszesz, że na poziom Stoke, czy Sunderlandu. To tylko udowadnia, że nie ma co przywiązywać dużej wagi do Twoich opinii, bo sam ich nie popierasz
Widzę, że jeszcze ktoś poza mną zauważył. Takie zachowanie pojawia się tutaj nie po raz pierwszy
:brawo:
Widzę, że jeszcze ktoś poza mną zauważył. Takie zachowanie pojawia się tutaj nie po raz pierwszy :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
5 lipca 2014, 11:05 [cytuj]
Po wczorajszym mecz Brazylii - wiem jedno : Paulinho for sale!
Po wczorajszym mecz Brazylii - wiem jedno : Paulinho for sale!
5 lipca 2014, 11:09 [cytuj]
No i Sandro - jeśli Pocie chce go sprzedać - to już go zaczynam nie lubić.
No i Sandro - jeśli Pocie chce go sprzedać - to już go zaczynam nie lubić
5 lipca 2014, 11:28 [cytuj]
varba powiedział/a:
Mylić się ludzka rzecz. Nie pamiętam kto to powiedział. Przez rok czasu opinie o piłkarzu można zmieniać tak często jak często piłkarz traci i odzyskuje formę.
Tak, kiedy przychodził do nas go uważałem za dobrego zawodnika lekarstwo na lewe skrzydło(był w formie, grał zupełnie inaczej jak u nas). Po roku gry widać, że się nie odnalazł w drużynie(wina AVB?) i na dzień dzisiejszy z taką grą jaką prezentuje nadaje się tylko na wypożyczenie gdzieś. Jeśli się odbuduje to wracać i cieszyć nas swoją grą. Jeśli mu się nie uda zachwycić w Stoke, Sunderlandzie czy Newcastle, to go sprzedać.
Mylić się ludzka rzecz. Nie pamiętam kto to powiedział. Przez rok czasu opinie o piłkarzu można zmieniać tak często jak często piłkarz traci i odzyskuje formę.
Tak, kiedy przychodził do nas go uważałem za dobrego zawodnika lekarstwo na lewe skrzydło(był w formie, grał zupełnie inaczej jak u nas). Po roku gry widać, że się nie odnalazł w drużynie(wina AVB?) i na dzień dzisiejszy z taką grą jaką prezentuje nadaje się tylko na wypożyczenie gdzieś. Jeśli się odbuduje to wracać i cieszyć nas swoją grą. Jeśli mu się nie uda zachwycić w Stoke, Sunderlandzie czy Newcastle, to go sprzedać
5 lipca 2014, 11:44 [cytuj]
Typical Tottenham Transfer's:
Expectation: James Rodriguez, Ben Davies, Dejan Lovren
Reality: Andy Carroll, Unknown 18 year old Ukrainian ("One for the future") and Jermain Jenas.
Typical Tottenham Transfer's:
Expectation: James Rodriguez, Ben Davies, Dejan Lovren
Reality: Andy Carroll, Unknown 18 year old Ukrainian ("One for the future") and Jermain Jenas
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur