Forum dyskusyjne
8 lipca 2014, 00:19 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=yJr6F7KES7A to apropo naszego pierwszego zmocnienia na ten sezon
http://www.youtube.com/watch?v=yJr6F7KES7A to apropo naszego pierwszego zmocnienia na ten sezon :)
8 lipca 2014, 12:17 [cytuj]
Tymczasem Manchester City sprowadził z Malagi Wilfredo Caballero, 32-letniego golkipera za 8 milionów euro. Dobry deal Pellegriniego, świetny bramkarz, od lat czołówka na tej pozycji w La Liga, do tego w sile wieku, więc może pobronić jeszcze dobre parę lat na najwyższym poziomie. Coś jestem dziwnie spokojny o to, iż popularny 'Willy' z miejsca wygryzie Harta z bramki The Citizens.
Tymczasem Manchester City sprowadził z Malagi Wilfredo Caballero, 32-letniego golkipera za 8 milionów euro. Dobry deal Pellegriniego, świetny bramkarz, od lat czołówka na tej pozycji w La Liga, do tego w sile wieku, więc może pobronić jeszcze dobre parę lat na najwyższym poziomie. Coś jestem dziwnie spokojny o to, iż popularny 'Willy' z miejsca wygryzie Harta z bramki The Citizens
8 lipca 2014, 14:22 [cytuj]
http://betting.888sport.com/football/transfernews/tottenham-set-to-swoop-for-valbuena
W sumie to racja. Nie mamy nikogo z takim doświadczeniem w środku.
http://betting.888sport.com/football/transfernews/tottenham-set-to-swoop-for-valbuena
W sumie to racja. Nie mamy nikogo z takim doświadczeniem w środku
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
8 lipca 2014, 14:36 [cytuj]
No, Valbuena byłby bardzo ciekawy. Jak oglądam czasami Marsylię to koleś raczej zawsze się wyróżniał, a do tego dobrze śmiga na skrzydłach, co przy naszym obecnym składzie byłoby wielkim plusem.
No, Valbuena byłby bardzo ciekawy. Jak oglądam czasami Marsylię to koleś raczej zawsze się wyróżniał, a do tego dobrze śmiga na skrzydłach, co przy naszym obecnym składzie byłoby wielkim plusem
LMAO
8 lipca 2014, 14:36 [cytuj]
Wtedy by się trzeba było pozbyć dwóch z trójki Chadli/Gylfi/Holtby imo
Inna plota
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/tottenham-to-launch-gbp20m-lukaku-bid_164015.html
Inna plota :cwaniak:
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/tottenham-to-launch-gbp20m-lukaku-bid_164015.html
8 lipca 2014, 14:49 [cytuj]
Valbuena to bardzo ciekawa alternatywa, ale powiedzmy sobie szczerze, ile jeszcze sezonów będzie w stanie grać na wysokim poziomie? Dwa? Trzy? Chłopakowi stuknęła 30-stka i zanim się obejrzymy a już będziemy (a raczej zarząd) szukać dla niego nowego klubu, by trochę zaoszczędzić na liście płac. To świetny zawodnik, ale Spursi muszą patrzeć również długofalowo.
Natomiast co do Lukaku to jestem na tak i to przez duże 't'. Chciałbym go w Tottenhamie za wszelką cenę.
Valbuena to bardzo ciekawa alternatywa, ale powiedzmy sobie szczerze, ile jeszcze sezonów będzie w stanie grać na wysokim poziomie? Dwa? Trzy? Chłopakowi stuknęła 30-stka i zanim się obejrzymy a już będziemy (a raczej zarząd) szukać dla niego nowego klubu, by trochę zaoszczędzić na liście płac. To świetny zawodnik, ale Spursi muszą patrzeć również długofalowo.
Natomiast co do Lukaku to jestem na tak i to przez duże 't'. Chciałbym go w Tottenhamie za wszelką cenę
8 lipca 2014, 15:10 [cytuj]
Dator powiedział/a:
Natomiast co do Lukaku to jestem na tak i to przez duże 't'. Chciałbym go w Tottenhamie za wszelką cenę
A ilu my mamy 30- latków w drużynie? Już nie przesadzaj. Nie licząc Dawsona, którego lada moment z nami nie będzie, to chyba tylko Ade i Brad. Doświadczenie tez jest w drużynie potrzebne. Przykład Arsenalu w ostatniej dekadzie pokazuje, że mając w drużynie samych dzieciaków nic nie ugrasz, bo w kluczowym momencie sezonu nie będzie w drużynie nikogo, kto by ją pociągnął za uszy w trudnych momentach.
Ostatnio Wenger poszedł po rozum do głowy i trzyma w drużynie kilku ~30-latków, tylko że teraz im zwyczajnie brakuje jakości w składzie
A ilu my mamy 30- latków w drużynie? Już nie przesadzaj. Nie licząc Dawsona, którego lada moment z nami nie będzie, to chyba tylko Ade i Brad. Doświadczenie tez jest w drużynie potrzebne. Przykład Arsenalu w ostatniej dekadzie pokazuje, że mając w drużynie samych dzieciaków nic nie ugrasz, bo w kluczowym momencie sezonu nie będzie w drużynie nikogo, kto by ją pociągnął za uszy w trudnych momentach.
Ostatnio Wenger poszedł po rozum do głowy i trzyma w drużynie kilku ~30-latków, tylko że teraz im zwyczajnie brakuje jakości w składzie
8 lipca 2014, 15:45 [cytuj]
@Dator nie wiem czy to w ogóle prawda . 20 mln za Lukaku ? Przecież Chelsea od razu chciała 30 coś mln . Oczywiście nie zagrał za dobrze na MŚ i jego cena trochę się obniżyła , ale jest młody i to taki kot w worku . Zagrał już 2 sezony w Anglii i trochę strzelił , ale Chelsea nie puści go za 20 mln . Za 20 mln to mielibyśmy Bony`ego , który jest na bardzo podobnym o ile nie wyższym poziomie od Lukaku .
Dator powiedział/a:
[Valbuena]ile jeszcze sezonów będzie w stanie grać na wysokim poziomie? Dwa? Trzy?
Może jest to kolejny Pirlo czy Gattuso , którzy z wiekiem są lepsi? Oczywiście , może zaraz się wypalić na wyspach , ale nam trzeba takiego walczaka w 2 lini . Niby mam Holtby`ego , który oddaje serce na boisku , ale nie wiadomo czy Pochettino będzie na niego stawiać , Sandro nie gra tak dobrze , jak przed kontuzją , ale mam nadzieję , że wróci do pełni formy , a przede wszystkim z nami zostanie . Dembele jest zbyt pasywny w obronie , a Eriksena raczej nikt nie będzie gonił do obrony bo jest odpowiedzialny za coś innego .
Może jest to kolejny Pirlo czy Gattuso , którzy z wiekiem są lepsi? Oczywiście , może zaraz się wypalić na wyspach , ale nam trzeba takiego walczaka w 2 lini . Niby mam Holtby`ego , który oddaje serce na boisku , ale nie wiadomo czy Pochettino będzie na niego stawiać , Sandro nie gra tak dobrze , jak przed kontuzją , ale mam nadzieję , że wróci do pełni formy , a przede wszystkim z nami zostanie . Dembele jest zbyt pasywny w obronie , a Eriksena raczej nikt nie będzie gonił do obrony bo jest odpowiedzialny za coś innego
8 lipca 2014, 15:46 [cytuj]
2-3 sezony to jest sporo, to jedynie w fifie szybko leci;d Później zawsze może pójść grać w MLS
Lukaku za 20 mln, jak za tyle sie uda go kupić to idealnie
2-3 sezony to jest sporo, to jedynie w fifie szybko leci;d Później zawsze może pójść grać w MLS;)
Lukaku za 20 mln, jak za tyle sie uda go kupić to idealnie
8 lipca 2014, 15:46 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Jeszcze Soldado i BAE.
Jeszcze Soldado i BAE
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
8 lipca 2014, 15:52 [cytuj]
Sky Sources: West Ham bid £12m for Dnipro winger Yevhen Konoplyanka
Dajmy 14-15 i niech przechodzi .
Dajmy 14-15 i niech przechodzi
8 lipca 2014, 16:08 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Dajmy 14-15 i niech przechodzi
Jaki jest sens przepłacać? On ma w kontrakcie klauzule odejścia 12 mln funtów. Dać tyle i wiadomo, że wybierze nas a nie jakieś psiurowate młotki
Jaki jest sens przepłacać? On ma w kontrakcie klauzule odejścia 12 mln funtów. Dać tyle i wiadomo, że wybierze nas a nie jakieś psiurowate młotki :tak:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
8 lipca 2014, 18:17 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Jeszcze Soldado i BAE
Soldado dopiero pod koniec maja będzie miał 30 lat, a BAE nawet nie wiadomo, czy u nas będzie jeszcze grał. Dodatkowo Brad to drugi bramkarz, który pewnie zagra kilka meczów w fazie grupowej LE i na tym się skończy.
Soldado dopiero pod koniec maja będzie miał 30 lat, a BAE nawet nie wiadomo, czy u nas będzie jeszcze grał. Dodatkowo Brad to drugi bramkarz, który pewnie zagra kilka meczów w fazie grupowej LE i na tym się skończy
8 lipca 2014, 20:27 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Inna plota
.
najlepiej byłoby pozbyć się P8
.
.
najlepiej byłoby pozbyć się P8
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
8 lipca 2014, 20:51 [cytuj]
tydzień do wylotu Spurs do USA ... a my nawet bocznego obrońcy nie zakupiliśmy
tydzień do wylotu Spurs do USA ... a my nawet bocznego obrońcy nie zakupiliśmy :|
8 lipca 2014, 20:59 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
tydzień do wylotu Spurs do USA ... a my nawet bocznego obrońcy nie zakupiliśmy

Ee tam nie kupiliśmy. Ważne, że Dawsona sprzedamy do tego czasu i nasza obrona na przyszły sezon zdąży się zgrać ze sobą. W końcu Naughoton, Kaboul, Chiriches i Rose ze sobą tak dużo nie grali.
BTW RAFO, weź kurwa napraw stronę, a nie jeszcze po zjebaniu posty piszesz.
Ee tam nie kupiliśmy. Ważne, że Dawsona sprzedamy do tego czasu i nasza obrona na przyszły sezon zdąży się zgrać ze sobą. W końcu Naughoton, Kaboul, Chiriches i Rose ze sobą tak dużo nie grali.
BTW RAFO, weź kurwa napraw stronę, a nie jeszcze po zjebaniu posty piszesz
LMAO
9 lipca 2014, 09:08 [cytuj]
wypadało by przed wylotem do Stanów wzmocnić się chociaż tym Davisem, transfer byłby trafiony, młody, pograł trochę w PL. Nie wiem jak wy ale ja uważam, że Holtby za wszelką cenę powinien zostać, super zawodnik, grał bardzo dobrze, nie potrzebował wiele czasu żeby się ograć, no i wcale nie musi występować na 10, jako środkowy pomocnik obok DMfa powinien spisywać się całkiem dobrze.
wypadało by przed wylotem do Stanów wzmocnić się chociaż tym Davisem, transfer byłby trafiony, młody, pograł trochę w PL. Nie wiem jak wy ale ja uważam, że Holtby za wszelką cenę powinien zostać, super zawodnik, grał bardzo dobrze, nie potrzebował wiele czasu żeby się ograć, no i wcale nie musi występować na 10, jako środkowy pomocnik obok DMfa powinien spisywać się całkiem dobrze
9 lipca 2014, 09:13 [cytuj]
jaką formacje przewidujecie na przyszły sezon? 4-2-3-1 czy raczej 4-3-3?
jaką formacje przewidujecie na przyszły sezon? 4-2-3-1 czy raczej 4-3-3?
9 lipca 2014, 09:23 [cytuj]
:mysli:
9 lipca 2014, 09:24 [cytuj]
Hades - masz
Hades - masz