Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  59  60  61  62  63    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
9 lipca 2014, 09:26 [cytuj]
"jaką formacje przewidujecie na przyszły sezon? 4-2-3-1 czy raczej 4-3-3?"

... 4-2-3-1 - Pochett 85% spotkań w Świętych tak grał
"jaką formacje przewidujecie na przyszły sezon? 4-2-3-1 czy raczej 4-3-3?" ... 4-2-3-1 - Pochett 85% spotkań w Świętych tak grał
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 lipca 2014, 09:29 [cytuj]
no tak tak, ale czy 4-3-3 nie było by ciekawym ustawieniem? Mamy Lamele, ściągnąć jednego dobrego skrzydłowego, wypieprzyć Chadliego bądź Lennona, środek pomocy mamy dość mocno obsadzony i kreatywnego Eriksena latającego w środku pola.
no tak tak, ale czy 4-3-3 nie było by ciekawym ustawieniem? Mamy Lamele, ściągnąć jednego dobrego skrzydłowego, wypieprzyć Chadliego bądź Lennona, środek pomocy mamy dość mocno obsadzony i kreatywnego Eriksena latającego w środku pola
9 lipca 2014, 10:11 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:
Mamy Lamele, ściągnąć jednego dobrego skrzydłowego, wypieprzyć Chadliego bądź Lennona

Może Depay? Na Mundialu jest dobrym "dżokerem". A tak swoją drogą, gdzie śledzicie "plotki" transferowe: PS czy brytyjskie strony? (jeśli to drugie, to które, bo z tego, co wiem, to na the Sun trzeba się logować, by być na bieżąco)
Może Depay? Na Mundialu jest dobrym "dżokerem". A tak swoją drogą, gdzie śledzicie "plotki" transferowe: PS czy brytyjskie strony? (jeśli to drugie, to które, bo z tego, co wiem, to na the Sun trzeba się logować, by być na bieżąco)
9 lipca 2014, 11:21 [cytuj]
Polecam Twittera, długo nie mogłem się do niego przekonać, ale od paru dni mam tam konto i stwierdzam, że jest to znakomite źródło różnych plotek transferowych, jak i sprawdzonych informacji. Wystarczy zacząć 'obserwować' parę różnych kont o Spursach i voila!
Polecam Twittera, długo nie mogłem się do niego przekonać, ale od paru dni mam tam konto i stwierdzam, że jest to znakomite źródło różnych plotek transferowych, jak i sprawdzonych informacji. Wystarczy zacząć 'obserwować' parę różnych kont o Spursach i voila!
9 lipca 2014, 20:20 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:
wypadało by przed wylotem do Stanów wzmocnić się chociaż tym Davisem...

Ale Davies jest już i (gdy dolecimy...) jeszcze będzie w Stanach ze Swansea, więc możemy załatwić na miejscu ;P
Ale Davies jest już i (gdy dolecimy...) jeszcze będzie w Stanach ze Swansea, więc możemy załatwić na miejscu ;P
Can't Smile Without You!!!
9 lipca 2014, 21:02 [cytuj]
będzie oficjalka, będzie Davis, Willian rok temu też już był :D
będzie oficjalka, będzie Davis, Willian rok temu też już był :D
9 lipca 2014, 21:20 [cytuj]
Czytaj ze zrozumieniem...

Davies jest już w Stanach ze Swansea... I będzie tam (razem ze swą obecną drużyną) wciąż, gdy my (SPURS!!!) dolecimy w przyszłym tygodniu... Jeśli będzie się "palić" to załatwimy sprawę na miejscu :F

Kwota, którą rzuca Swansea chyba jednak gasi to "palenie"...
Czytaj ze zrozumieniem... Davies jest już w Stanach ze Swansea... I będzie tam (razem ze swą obecną drużyną) wciąż, gdy my (SPURS!!!) dolecimy w przyszłym tygodniu... Jeśli będzie się "palić" to załatwimy sprawę na miejscu :F Kwota, którą rzuca Swansea chyba jednak gasi to "palenie"
9 lipca 2014, 21:33 [cytuj]
a sorry, no boje się o to, że do transferu nie dojdzie, Swansea krzyknie kupe kasy i dziękuję bardzo. LO potrzebny na gwałt, BAE nie jest pewny, z Rosem powstaje za duza dziura..
a sorry, no boje się o to, że do transferu nie dojdzie, Swansea krzyknie kupe kasy i dziękuję bardzo. LO potrzebny na gwałt, BAE nie jest pewny, z Rosem powstaje za duza dziura
9 lipca 2014, 21:56 [cytuj]
Myślę, że jeśli (praktycznie oficjalnie...) wystartowaliśmy tak szybko po lewego obrońcę to Poch wie dobrze o naszej "ułomności" na tej pozycji. Dajmy mu troszkę czasu ;)
Myślę, że jeśli (praktycznie oficjalnie...) wystartowaliśmy tak szybko po lewego obrońcę to Poch wie dobrze o naszej "ułomności" na tej pozycji. Dajmy mu troszkę czasu ;)
10 lipca 2014, 01:05 [cytuj]
Spokojnie. Mamy jeszcze ponad 50 dni na zrobienie skromnych uzupełnień w składzie w porównaniu z tym co się działo rok temu. Jak dla mnie 3 transfery in byłyby w sam raz. Inna sprawa, że w Daviesie jeszcze zanim pojawiły się jakiekolwiek plotki upatrywałem mojego głównego kandydata na naszego lewego obrońcę w nowym sezonie.
Spokojnie. Mamy jeszcze ponad 50 dni na zrobienie skromnych uzupełnień w składzie w porównaniu z tym co się działo rok temu. Jak dla mnie 3 transfery in byłyby w sam raz. Inna sprawa, że w Daviesie jeszcze zanim pojawiły się jakiekolwiek plotki upatrywałem mojego głównego kandydata na naszego lewego obrońcę w nowym sezonie
10 lipca 2014, 09:19 [cytuj]
15-stego wylot - słabo to widzę ... 5 dni :|
15-stego wylot - słabo to widzę ... 5 dni :|
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 lipca 2014, 09:32 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/news/new-deal-for-hugo-100714/

No i to jest wiadomość tygodnia, co ja mówię tygodnia roku!
Hugo Lloris podpisał nowy 5letni kontrakt!
http://www.tottenhamhotspur.com/news/new-deal-for-hugo-100714/ No i to jest wiadomość tygodnia, co ja mówię tygodnia roku! Hugo Lloris podpisał nowy 5letni kontrakt!
Offence win games, defence wins titles
10 lipca 2014, 09:53 [cytuj]
True Yido!
True Yido!
10 lipca 2014, 10:06 [cytuj]
The Daily Telegraph suggests Liverpool are ready to rival Tottenham for Swansea defender Ben Davies.

THE SUN: Barcelona are keen on Tottenham defender Jan Vertonghen.
The Daily Telegraph suggests Liverpool are ready to rival Tottenham for Swansea defender Ben Davies. THE SUN: Barcelona are keen on Tottenham defender Jan Vertonghen
10 lipca 2014, 11:39 [cytuj]
goal.com piszę, że Lukaku odrzucił naszą ofertę ze względu na brak perspektywy, w postaci ligi mistrzów.. :glupek:
goal.com piszę, że Lukaku odrzucił naszą ofertę ze względu na brak perspektywy, w postaci ligi mistrzów.. :glupek:
10 lipca 2014, 12:14 [cytuj]
Czarno widze to okienko transferowe...
Czarno widze to okienko transferowe
10 lipca 2014, 12:17 [cytuj]
Topola2994 powiedział/a:
Czarno widze to okienko transferowe

Oczywiście. Nie kupimy nikogo, wszystko szlag trafi wylądujemy w Leage One.
Cholera jasna jest dopiero 10 lipca, ludzie ogarnijcie się. :bezradny:
Oczywiście. Nie kupimy nikogo, wszystko szlag trafi wylądujemy w Leage One. Cholera jasna jest dopiero 10 lipca, ludzie ogarnijcie się. :bezradny:
Offence win games, defence wins titles
10 lipca 2014, 12:24 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Większość drużyn powoli już kończy kompletowanie kadr, a niektórzy mają już to za sobą i na obóz biorą ludzi, którzy będą im potrzebni, bez żadnych braków. A my? Prawdopodobnie pojedziemy na obóz bez żadnego wzmocnienia, pojedziemy z 3 dziurami. LO, ŚO, N, a i nasze lewe skrzydło się nie uśmiecha.. Na takim tournee można najbardziej i najszybciej zintegrować drużynę, to jest świetna okazja aby ta grupa chłopaków stworzyła zespół, drużynę bez luk, czas nie działa na naszą korzyść, im szybciej dopniemy transfery, tym lepiej dla nas.
Większość drużyn powoli już kończy kompletowanie kadr, a niektórzy mają już to za sobą i na obóz biorą ludzi, którzy będą im potrzebni, bez żadnych braków. A my? Prawdopodobnie pojedziemy na obóz bez żadnego wzmocnienia, pojedziemy z 3 dziurami. LO, ŚO, N, a i nasze lewe skrzydło się nie uśmiecha.. Na takim tournee można najbardziej i najszybciej zintegrować drużynę, to jest świetna okazja aby ta grupa chłopaków stworzyła zespół, drużynę bez luk, czas nie działa na naszą korzyść, im szybciej dopniemy transfery, tym lepiej dla nas
10 lipca 2014, 12:51 [cytuj]
Myślę że po finale mundialu wszystko ruszy z kopyta.
Myślę że po finale mundialu wszystko ruszy z kopyta
10 lipca 2014, 13:36 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Oczywiście. Nie kupimy nikogo, wszystko szlag trafi wylądujemy w Leage One.

Ludzie powinni być kupowani na obóz przygotowawczy, a nie na sierpień, bo okienko jest tak długie.
Ludzie powinni być kupowani na obóz przygotowawczy, a nie na sierpień, bo okienko jest tak długie
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
|<  <<  <  59  60  61  62  63    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się