Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  61  62  63  64  65    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
10 lipca 2014, 23:06 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Souleymane Coulibaly
:mysli: SHAQUILE COULTHIRST
SC & SC
:mysli:
pamiętacie takich ludzi?

Mam nadzieję że Poch ich pamięta, tudzież chociaż pokazali mu VHS z Nimi, jakiś tam potencjał mają przecież.
Mam nadzieję że Poch ich pamięta, tudzież chociaż pokazali mu VHS z Nimi, jakiś tam potencjał mają przecież
Offence win games, defence wins titles
10 lipca 2014, 23:19 [cytuj]
Ja tam na szczęście od dłuższego czasu nie emocjonuje się okienkami bo jak Arcz napisał my lubimy po pierwsze długie sagi transferowe, a po drugie Levy kocha zakupy i sprzedaże na koniec okienka i jest to naszą tradycją powoli.
Ja tam na szczęście od dłuższego czasu nie emocjonuje się okienkami bo jak Arcz napisał my lubimy po pierwsze długie sagi transferowe, a po drugie Levy kocha zakupy i sprzedaże na koniec okienka i jest to naszą tradycją powoli
10 lipca 2014, 23:19 [cytuj]
Shaqu - 31 meczy (U-21, Div 2 i Div 1 ) 12 goli i 4 asy
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 lipca 2014, 23:28 [cytuj]
czyli co? 31 sierpnia Dani Alves w Spurs!?
1 września - Jo na WHL
23:59 Pirlo widziany w siedzibie Tott ... :rotfl:
czyli co? 31 sierpnia Dani Alves w Spurs!? 1 września - Jo na WHL 23:59 Pirlo widziany w siedzibie Tott ... :rotfl:
10 lipca 2014, 23:31 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
"Arsenal oficjalnie z Sanchezem. Hmm, ciekawe jak się sprawdzi w PL i na jakiej pozycji będzie grany.
I to oznacza że Suarez w Barcelonie, ale się porobilo."

- 40 mln AS + 50 Ozil = 90 mln wydali?! grubo idą puki co

Dziadowi na stare lata odbija jak tym co młodym laskom kupują biżuterie po 10 7 tyś zł.

Albo szykuje się na odejście i chce spróbować wydać grubą kasę, albo ktoś to robi za niego a on to akceptuje.
Dziadowi na stare lata odbija jak tym co młodym laskom kupują biżuterie po 10 7 tyś zł. Albo szykuje się na odejście i chce spróbować wydać grubą kasę, albo ktoś to robi za niego a on to akceptuje
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
11 lipca 2014, 00:34 [cytuj]
Ponoć Potchettino obrał sobie za cel Bertranda, a jeśli z nim nie wyjdzie, będzie się brał z Benia..
Ponoć Potchettino obrał sobie za cel Bertranda, a jeśli z nim nie wyjdzie, będzie się brał z Benia
11 lipca 2014, 02:46 [cytuj]
A może Felipe Luis? Nie wyobrażam sobie, żeby to przeszło jakoś, ale jak są ploty o Bertrandzie to czemu nie? ;P
A może Felipe Luis? Nie wyobrażam sobie, żeby to przeszło jakoś, ale jak są ploty o Bertrandzie to czemu nie? ;P
LMAO
11 lipca 2014, 08:24 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Chcemy zrobić Williana, jeśli by przeszło to byłoby podwójne szczęście :P
Chcemy zrobić Williana, jeśli by przeszło to byłoby podwójne szczęście :P
Offence win games, defence wins titles
11 lipca 2014, 09:27 [cytuj]
Felipe Luis? - będzie ciężko
Bertrand - no nie wiem ... nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to szrot z CFC
Felipe Luis? - będzie ciężko Bertrand - no nie wiem ... nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to szrot z CFC
11 lipca 2014, 10:07 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Felipe Luis? - będzie ciężko
Bertrand - no nie wiem ... nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to szrot z CFC

:brawo:
:brawo:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
11 lipca 2014, 11:43 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Bertrand to jakieś nieporozumienie, to ja już wolę Daniela Różę.

Najlepszy lewy obrońca spośród tych będących w naszym zasięgu to chyba R.Rodriguez z Wolfsburga i moim zdaniem to właśnie na nim powinniśmy się skupić ...

kto jeszcze? Davies, Kurzawa, Mathieu ...
Bertrand to jakieś nieporozumienie, to ja już wolę Daniela Różę. Najlepszy lewy obrońca spośród tych będących w naszym zasięgu to chyba R.Rodriguez z Wolfsburga i moim zdaniem to właśnie na nim powinniśmy się skupić ... kto jeszcze? Davies, Kurzawa, Mathieu
11 lipca 2014, 11:59 [cytuj]
Luis Henriquez haha
Luis Henriquez haha
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
11 lipca 2014, 12:14 [cytuj]
(DAILY MIRROR) Belgium defender Jan Vertonghen, 27, could quit Tottenham this summer according to his agent Mustapha Nakhli, with Barcelona interested.

Jan Vertonghen's agent has claimed a number of teams have expressed an interest in signing the Tottenham defender.

"Several teams are interested in Jan. I cannot confirm or deny whether Barcelona are one of them."

Reports coming out of Portugal claim Porto are leading the chase to sign Algerian World Cup star Yacine Brahimi. Everton and Tottenham have also been credited with an interest in the Granada midfielder

Sky Sports understands clubs from both England and Europe are interested in signing Jack Rodwell from Manchester City . Tottenham, Swansea, West Brom and former club Everton, as well as teams in Spain and Italy, all have an interest in landing him.
(DAILY MIRROR) Belgium defender Jan Vertonghen, 27, could quit Tottenham this summer according to his agent Mustapha Nakhli, with Barcelona interested. Jan Vertonghen's agent has claimed a number of teams have expressed an interest in signing the Tottenham defender. "Several teams are interested in Jan. I cannot confirm or deny whether Barcelona are one of them." Reports coming out of Portugal claim Porto are leading the chase to sign Algerian World Cup star Yacine Brahimi. Everton and Tottenham have also been credited with an interest in the Granada midfielder Sky Sports understands clubs from both England and Europe are interested in signing Jack Rodwell from Manchester City . Tottenham, Swansea, West Brom and former club Everton, as well as teams in Spain and Italy, all have an interest in landing him
11 lipca 2014, 13:37 [cytuj]
Bertrand to półśrodek. Nie rozwiąże naszych problemów na lewej obronie. Jak przyjdzie, to zamiast jednego Rose'a, będziemy mieć dwóch. I jeszcze gdzieś czytałem że mówi się o kwocie 8 mln funtów. Jeśli za Davies'a cena waha się w przedziale 10-12, to będziemy przefrajerami jak wybierzemy Bartranda.
Bertrand to półśrodek. Nie rozwiąże naszych problemów na lewej obronie. Jak przyjdzie, to zamiast jednego Rose'a, będziemy mieć dwóch. I jeszcze gdzieś czytałem że mówi się o kwocie 8 mln funtów. Jeśli za Davies'a cena waha się w przedziale 10-12, to będziemy przefrajerami jak wybierzemy Bartranda
11 lipca 2014, 17:00 [cytuj]
W internetach dużo pisze się o propozycji płynącej ze strony Swansea, żeby włączyć Naughtona do oferty za Daviesa. Dla mnie bomba.

Wystarczyłoby ściągnąć Richardsa, który jest do wyciągnięcia z City i mielibyśmy rezerwowego RB na dobrym poziomie mogącego też grać na środku obrony i w końcu tego Daviesa. Za 3 mln euro był też Riether za zdegradowanego Fulham, ale już przeszedł do Freiburga. Ta dwójka faktycznie naciskałaby na Walkera w rywalizacji o miejsce w składzie, więc może by się wreszcie ogarnął
W internetach dużo pisze się o propozycji płynącej ze strony Swansea, żeby włączyć Naughtona do oferty za Daviesa. Dla mnie bomba. Wystarczyłoby ściągnąć Richardsa, który jest do wyciągnięcia z City i mielibyśmy rezerwowego RB na dobrym poziomie mogącego też grać na środku obrony i w końcu tego Daviesa. Za 3 mln euro był też Riether za zdegradowanego Fulham, ale już przeszedł do Freiburga. Ta dwójka faktycznie naciskałaby na Walkera w rywalizacji o miejsce w składzie, więc może by się wreszcie ogarnął
11 lipca 2014, 17:56 [cytuj]
Walu powiedział/a:
W internetach dużo pisze się o propozycji płynącej ze strony Swansea, żeby włączyć Naughtona do oferty za Daviesa. Dla mnie bomba.

Wystarczyłoby ściągnąć Richardsa, który jest do wyciągnięcia z City i mielibyśmy rezerwowego RB na dobrym poziomie mogącego też grać na środku obrony i w końcu tego Daviesa. Za 3 mln euro był też Riether za zdegradowanego Fulham, ale już przeszedł do Freiburga. Ta dwójka faktycznie naciskałaby na Walkera w rywalizacji o miejsce w składzie, więc może by się wreszcie ogarnął

Naughton na początku faktcznie popełniał trochę błędów ale w końcu zaczął w miarę dobrze grać i był jedynym obrońcą bez baboli. Ja bym trzymał go jako opcję.
Naughton na początku faktcznie popełniał trochę błędów ale w końcu zaczął w miarę dobrze grać i był jedynym obrońcą bez baboli. Ja bym trzymał go jako opcję
11 lipca 2014, 18:47 [cytuj]
Bony jedną nogą w Liverpoolu, przynajmniej wszystko na to wskazuje. Kwota, jaką zapłaci LFC, oscylować będzie zapewne koło 20 baniek ... jakoś to przeżyję, wydaje mi się, że w świetle zatrudnienia Pochettino potrzebny jest nam napastnik o trochę innej charakterystyce.

Mówi się też o wspomnianym przez Was Richardsie. Jestem za!
Bony jedną nogą w Liverpoolu, przynajmniej wszystko na to wskazuje. Kwota, jaką zapłaci LFC, oscylować będzie zapewne koło 20 baniek ... jakoś to przeżyję, wydaje mi się, że w świetle zatrudnienia Pochettino potrzebny jest nam napastnik o trochę innej charakterystyce. Mówi się też o wspomnianym przez Was Richardsie. Jestem za!
11 lipca 2014, 20:48 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Naughton na początku faktcznie popełniał trochę błędów ale w końcu zaczął w miarę dobrze grać i był jedynym obrońcą bez baboli. Ja bym trzymał go jako opcję

Niby tak, ale mimo wszystko, wolę mieć wreszcie dobrego lewego obrońcę, niż niezłego rezerwowego na prawej obronie, a na lewej wystawiać Rose'a. Tak jak pisałem, lukę po Naughtonie można stosunkowo łatwo zapchać Richardsem, a priorytetem powinien być dla nas podstawowy lewy obrońca, a nie rezerwowy prawy. Jak dla mnie to jest spoko opcja. Jakbyśmy zaczynali sezon z obroną Walker, Richards, Chiriches, Dawson/Kaboul, Vertonghen, dobry środkowy obrońca (Lovren? Caulker? Shawcross? Może ktoś z zagranicy, tutaj nie specjalnie mam pomysł), Davies, BAE/Rose/Fryers to byłbym zadowolony.
Niby tak, ale mimo wszystko, wolę mieć wreszcie dobrego lewego obrońcę, niż niezłego rezerwowego na prawej obronie, a na lewej wystawiać Rose'a. Tak jak pisałem, lukę po Naughtonie można stosunkowo łatwo zapchać Richardsem, a priorytetem powinien być dla nas podstawowy lewy obrońca, a nie rezerwowy prawy. Jak dla mnie to jest spoko opcja. Jakbyśmy zaczynali sezon z obroną Walker, Richards, Chiriches, Dawson/Kaboul, Vertonghen, dobry środkowy obrońca (Lovren? Caulker? Shawcross? Może ktoś z zagranicy, tutaj nie specjalnie mam pomysł), Davies, BAE/Rose/Fryers to byłbym zadowolony
11 lipca 2014, 20:50 [cytuj]
Na prawej Naughton jest całkiem solidny(oczywiście zdarzają mu się babole jak chyba z Sotonem źle obliczył tor lotu piłki i jeszcze zaliczył asystę), ale wydaje mi się, że dla Walkera to żadne zagrożenie. Jeśli byłaby taka możliwość to na prawą przydałby się ktoś lepszy.

RAFO THFC powiedział/a:

Te staty nie powalają. Zbawcą raczej nie będzie, co najwyżej może uda mu się załatwić dobre wypożyczenie. No, ale Pochettino rękę do młodych ma, więc trzeba mu zaufać.
Te staty nie powalają. Zbawcą raczej nie będzie, co najwyżej może uda mu się załatwić dobre wypożyczenie. No, ale Pochettino rękę do młodych ma, więc trzeba mu zaufać
LMAO
12 lipca 2014, 09:59 [cytuj]
http://www.barcablaugranes.com/2014/7/12/5892105/report-barcelona-vertonghen-tottenham-transfer

i co Wy na to? Chyba będzie znów rewolucja - w formacji defensywnej.
http://www.barcablaugranes.com/2014/7/12/5892105/report-barcelona-vertonghen-tottenham-transfer i co Wy na to? Chyba będzie znów rewolucja - w formacji defensywnej
|<  <<  <  61  62  63  64  65    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 153 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się