Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  62  63  64  65  66    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
12 lipca 2014, 12:28 [cytuj]
rozpierdala mnie ten płw Iberyjski - najpierw Real nas osłabił zabierając Bale i wzmocnił sąsiadów Mesute-em teraz FCB - Alexis do Wolwich a nam rozmontują (i tak słabą) obronę ...
co to QURWA!!!
rozpierdala mnie ten płw Iberyjski - najpierw Real nas osłabił zabierając Bale i wzmocnił sąsiadów Mesute-em teraz FCB - Alexis do Wolwich a nam rozmontują (i tak słabą) obronę ... co to QURWA!!!
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
12 lipca 2014, 13:41 [cytuj]
Za porządną kasę, czemu nie? Jak Janek ma grać dla nas z takim nastawieniem jak w zeszłym sezonie, to wolę kogoś solidnego, kto będzie dawał z siebie wszystko. Wszystko zależy od Pochettino.
Za porządną kasę, czemu nie? Jak Janek ma grać dla nas z takim nastawieniem jak w zeszłym sezonie, to wolę kogoś solidnego, kto będzie dawał z siebie wszystko. Wszystko zależy od Pochettino
LMAO
12 lipca 2014, 14:16 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Za porządną kasę, czemu nie? Jak Janek ma grać dla nas z takim nastawieniem jak w zeszłym sezonie, to wolę kogoś solidnego, kto będzie dawał z siebie wszystko. Wszystko zależy od Pochettino

Zgadzam się. Tylko to już będzie kompletna rewolucja w linii obronnej - mieliśmy dokupić CB i LB a nie całą defensywę!
Zgadzam się. Tylko to już będzie kompletna rewolucja w linii obronnej - mieliśmy dokupić CB i LB a nie całą defensywę!
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
12 lipca 2014, 19:40 [cytuj]
Tak sobie myślę że jak Liverpool kupi W.Bony .. R.L zostanie w Chelsea ... to zzostaje nam Fred :-)
Tak sobie myślę że jak Liverpool kupi W.Bony .. R.L zostanie w Chelsea ... to zzostaje nam Fred :-)
12 lipca 2014, 20:10 [cytuj]
Fred? On jest słabszy od najgorszej formy Soldado w tym sezonie .
Fred? On jest słabszy od najgorszej formy Soldado w tym sezonie
12 lipca 2014, 20:15 [cytuj]
Myślę że sięgniemy wtedy po niezawodnego Leandro Damiao :)
Myślę że sięgniemy wtedy po niezawodnego Leandro Damiao :)
12 lipca 2014, 22:21 [cytuj]
Vlaar, super turniej a w lidze solidny, ciekawa alternatywa, ale takich plotek jeszcze nie slyszalem
Vlaar, super turniej a w lidze solidny, ciekawa alternatywa, ale takich plotek jeszcze nie slyszalem
13 lipca 2014, 00:15 [cytuj]
Nie jestem przekonany co do Vlaara. W Villi jakoś wybitnie się nie prezentuje. Ciekawe co z Jankiem... W sumie jeżeli ma grać z takim fochem jak do tej pory, to może faktycznie lepiej niech odejdzie za jakąś konkretną kaskę. Ale kogo weźmiemy w zamian...
Nie jestem przekonany co do Vlaara. W Villi jakoś wybitnie się nie prezentuje. Ciekawe co z Jankiem... W sumie jeżeli ma grać z takim fochem jak do tej pory, to może faktycznie lepiej niech odejdzie za jakąś konkretną kaskę. Ale kogo weźmiemy w zamian
13 lipca 2014, 00:31 [cytuj]
Też mi dzisiaj w trakcie meczu przeszła przez głowę myśl o Vlaarze. Bardzo mi imponował na tych mistrzostwach, ale w trakcie sezonu w zasadzie nie zwróciłem an niego uwagi. Tyle, że prawie w ogóle nie oglądałem Aston Vili
Też mi dzisiaj w trakcie meczu przeszła przez głowę myśl o Vlaarze. Bardzo mi imponował na tych mistrzostwach, ale w trakcie sezonu w zasadzie nie zwróciłem an niego uwagi. Tyle, że prawie w ogóle nie oglądałem Aston Vili
13 lipca 2014, 01:57 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Sam jeden nic nie zdziałał. Miał w drużynie patałachów i pewnie dlatego nie wzniósł się na umiejętności z MS. Postawisz w do gry przed Borucem Hummelsa i ten też nie zdziała cudów z jakimiś Szukałami, etc
Sam jeden nic nie zdziałał. Miał w drużynie patałachów i pewnie dlatego nie wzniósł się na umiejętności z MS. Postawisz w do gry przed Borucem Hummelsa i ten też nie zdziała cudów z jakimiś Szukałami, etc
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
13 lipca 2014, 10:05 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
rozpierdala mnie ten płw Iberyjski - najpierw Real nas osłabił zabierając Bale i wzmocnił sąsiadów Mesute-em teraz FCB - Alexis do Wolwich a nam rozmontują (i tak słabą) obronę ...
co to QURWA!!!
Chcieli drugie Porto to macie :D
Chcieli drugie Porto to macie :D
13 lipca 2014, 11:21 [cytuj]
a Defoe - dwa gole dla Toronto w wygranym 4-2 meczu z Houston :brawo: -- szykuje formę na Spurs :luzik:
a Defoe - dwa gole dla Toronto w wygranym 4-2 meczu z Houston :brawo: -- szykuje formę na Spurs :luzik:
13 lipca 2014, 11:33 [cytuj]
Manchester wysłucha ofert za Fellainiego i Wilfrieda Zahe , co Wy na to?
Manchester wysłucha ofert za Fellainiego i Wilfrieda Zahe , co Wy na to?
13 lipca 2014, 11:52 [cytuj]
Fellaini za Paulinho, to całkiem fajna opcja, ale Zaha to już nie bardzo, wole zostać z Ade, Soldado i Kane
Fellaini za Paulinho, to całkiem fajna opcja, ale Zaha to już nie bardzo, wole zostać z Ade, Soldado i Kane
13 lipca 2014, 11:55 [cytuj]
Ale po co?
Ale po co?
13 lipca 2014, 12:03 [cytuj]
Fellaini zagrał sezon na poziomie całego Manchesteru , jaki on był to każdy wie . Mimo wszystko to bardzo dobry zawodnik i jakby był poniżej 20 mln to można byłoby spróbować .

Juventus jest zainteresowany Paulinho. Może wymiana Paulinho za Pogbe ? :D:D
Fellaini zagrał sezon na poziomie całego Manchesteru , jaki on był to każdy wie . Mimo wszystko to bardzo dobry zawodnik i jakby był poniżej 20 mln to można byłoby spróbować . Juventus jest zainteresowany Paulinho. Może wymiana Paulinho za Pogbe ? :D:D
13 lipca 2014, 12:05 [cytuj]
"Juventus jest zainteresowany Paulinho. Może wymiana Paulinho za Pogbe ?"

niech Bambini zapieprza do Włoch i dogrywa transfer!
"Juventus jest zainteresowany Paulinho. Może wymiana Paulinho za Pogbe ?" niech Bambini zapieprza do Włoch i dogrywa transfer!
13 lipca 2014, 12:06 [cytuj]
chyba ze dalej meczymy sie z Paulinho;)

tylko po tym co pokazał na MŚ i inni brazyli to dramat.

może w koncu brazylijczycy zaczną mniej kosztować, a nie bzdurne przepłacanie za nich
chyba ze dalej meczymy sie z Paulinho;) tylko po tym co pokazał na MŚ i inni brazyli to dramat. może w koncu brazylijczycy zaczną mniej kosztować, a nie bzdurne przepłacanie za nich
13 lipca 2014, 12:09 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
"Juventus jest zainteresowany Paulinho. Może wymiana Paulinho za Pogbe ?"

niech Bambini zapieprza do Włoch i dogrywa transfer!

jeśli damy z 40 baniek i paulinho to może nam go dadzą ;)

tylko pogba coś prezentuje sie troche na francuskiego baloteliego;p
jeśli damy z 40 baniek i paulinho to może nam go dadzą ;) tylko pogba coś prezentuje sie troche na francuskiego baloteliego;p
13 lipca 2014, 12:13 [cytuj]
a i żaden Fellaini nam nie potrzebny - jest Sandro,Dembele, Capoue, młody Tom C. ... Holtby może zagrać na każdej pozycji w środku pomocy :mysli:
- LO
- NAPASTNIK
- jeden młody WINGER (np: Depay)
tyle ... Sigur na sprzedaż no i ktoś z pary Zeki/Naughton out
a i żaden Fellaini nam nie potrzebny - jest Sandro,Dembele, Capoue, młody Tom C. ... Holtby może zagrać na każdej pozycji w środku pomocy :mysli: - LO - NAPASTNIK - jeden młody WINGER (np: Depay) tyle ... Sigur na sprzedaż no i ktoś z pary Zeki/Naughton out
|<  <<  <  62  63  64  65  66    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 150 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się