Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  63  64  65  66  67    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
13 lipca 2014, 12:17 [cytuj]
dlaczego lewy albo prawy obronca;p

Naughton jest prawym obroncą, a ze mamy tylko Walkera, to bym go nie ruszał;)
dlaczego lewy albo prawy obronca;p Naughton jest prawym obroncą, a ze mamy tylko Walkera, to bym go nie ruszał;)
13 lipca 2014, 12:51 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Naughton jest prawym obroncą, a ze mamy tylko Walkera, to bym go nie ruszał;)

Ryan Fredericks :P
Ryan Fredericks :P
Can't Smile Without You!!!
13 lipca 2014, 13:16 [cytuj]
to on jest lepszy od Naughtona?
13 lipca 2014, 13:21 [cytuj]
Przy naszym przepychu w środku pomocy myślę, że spokojnie można opchnąć Paulinho i zainwestować w lewego bądź środkowego obrońcę. Mówi się o ofercie rzędu 20 mln funtów, a my w środku mamy jeszcze Holtby, Capoue, Dembele, Carroll, Sandro, Bentaleb, do tego Gylfi i Eriksen. Ofertę za Paulinho to bym z pocałowaniem ręki zaakceptował, mimo, że jest dobrym piłkarzem, ale priorytety powinniśmy mieć inne niż trzymanie 47389057 środkowych pomocników w kadrze.

Drugler powiedział/a:
Manchester wysłucha ofert za Fellainiego i Wilfrieda Zahe , co Wy na to?

Mniejsza z nimi. Chicarito do wyciągnięcia - urodzony egzekutor, takiego nam trzeba.
Mniejsza z nimi. Chicarito do wyciągnięcia - urodzony egzekutor, takiego nam trzeba
13 lipca 2014, 13:35 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Mniejsza z nimi. Chicarito do wyciągnięcia - urodzony egzekutor, takiego nam trzeba

Zgadzam się. P8 i Viking do sprzedaży a w zamian CB, LB i właśnie np. Chicatito. Zastanowiłbym się również nad sprzedażą Lennona - lepszy już nie będzie a samą szybkością ligi się nie wygra.
Zgadzam się. P8 i Viking do sprzedaży a w zamian CB, LB i właśnie np. Chicatito. Zastanowiłbym się również nad sprzedażą Lennona - lepszy już nie będzie a samą szybkością ligi się nie wygra
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
13 lipca 2014, 14:08 [cytuj]
Tylko za Lennona ktoś by musiał przyjść bo byśmy zostali z Chadlim, Lamelą i Townsendem do obsadzenia dwóch skrzydeł
Tylko za Lennona ktoś by musiał przyjść bo byśmy zostali z Chadlim, Lamelą i Townsendem do obsadzenia dwóch skrzydeł
13 lipca 2014, 14:09 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Myślę, że na bardzo podobnym poziomie i 4 lata młodszy...
Myślę, że na bardzo podobnym poziomie i 4 lata młodszy
13 lipca 2014, 14:13 [cytuj]
Robert powiedział/a:

A czy to w ogóle możliwe?;P
A czy to w ogóle możliwe?;P
13 lipca 2014, 15:15 [cytuj]
Zobaczycie że to będzie sezon Lennona. Myślę że Poch zrobi z nim dokładnie to samo co z Lalaną.
Zobaczycie że to będzie sezon Lennona. Myślę że Poch zrobi z nim dokładnie to samo co z Lalaną
13 lipca 2014, 15:27 [cytuj]
http://www.sportsmole.co.uk/football/crystal-palace/transfer-talk/news/spurs-accept-palace-sigurdsson-bid_164891.html

Jestem za
http://www.sportsmole.co.uk/football/crystal-palace/transfer-talk/news/spurs-accept-palace-sigurdsson-bid_164891.html Jestem za
13 lipca 2014, 15:49 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Zobaczycie że to będzie sezon Lennona. Myślę że Poch zrobi z nim dokładnie to samo co z Lalaną

Myślę, że to będzie sezon Lennona... na ławce, albo już nie u nas. Poch zrobi coś świetnego, ale z Lamelą na tej pozycji ;P
Myślę, że to będzie sezon Lennona... na ławce, albo już nie u nas. Poch zrobi coś świetnego, ale z Lamelą na tej pozycji ;P
13 lipca 2014, 17:29 [cytuj]
paulinho out kurwa, utwierdziłem się po tych mistrzostwach.
paulinho out kurwa, utwierdziłem się po tych mistrzostwach
13 lipca 2014, 17:47 [cytuj]
Szkoda Gylfiego. Ja bym go dał na wypożyczenie... rok temu :plask:
Szkoda Gylfiego. Ja bym go dał na wypożyczenie... rok temu :plask:
13 lipca 2014, 23:06 [cytuj]
No szkoda, fajny chłopak, z sercem do gry, ale chyba nie pasujący do sposobu gry Tottenhamu.
Levy jutro Cię widzę w Dortmundzie jak negocjujesz transfer Humelsa, wtedy wybaczę Ci sprzedaż Janka.
A najlepiej wciśnij farcy Kaboula mówiąc że na treningach zjada janka na śniadanie.
No szkoda, fajny chłopak, z sercem do gry, ale chyba nie pasujący do sposobu gry Tottenhamu. Levy jutro Cię widzę w Dortmundzie jak negocjujesz transfer Humelsa, wtedy wybaczę Ci sprzedaż Janka. A najlepiej wciśnij farcy Kaboula mówiąc że na treningach zjada janka na śniadanie
13 lipca 2014, 23:45 [cytuj]
Humels do nas nie dojdzie, nie masz szans na to, jeśli odejdzie to do 1-2 druzyny w danym kraju i za grubą kase, no i wątpie aby wybrał anglie;)
Humels do nas nie dojdzie, nie masz szans na to, jeśli odejdzie to do 1-2 druzyny w danym kraju i za grubą kase, no i wątpie aby wybrał anglie;)
14 lipca 2014, 13:06 [cytuj]
11:22 HISZPANIA Sport podaje, że Real Madryt zgodził się sprzedać Samiego Khedirę do Arsenalu. Reprezentant Niemiec ma już wkrótce podpisać z Kanonierami czteroletni kontrakt. Do przenosin na Emirates miał go przekonać Mesut Ozil.

Oby nasi madryccy 'bracia' znow nie polecieli w ...
11:22 HISZPANIA Sport podaje, że Real Madryt zgodził się sprzedać Samiego Khedirę do Arsenalu. Reprezentant Niemiec ma już wkrótce podpisać z Kanonierami czteroletni kontrakt. Do przenosin na Emirates miał go przekonać Mesut Ozil. Oby nasi madryccy 'bracia' znow nie polecieli w
14 lipca 2014, 14:28 [cytuj]
Gylfiego szkoda, ale nie oszukujmy się- nie jest to poziom piłkarza, który pociągnie nas w stronę Ligi Mistrzów.

Mam nadzieję, że klub nie pozbędzie się Dawsona, to byłaby kolejna głupia decyzja po zwolnieniu Wujka Harrego i pozbyciu się łatwo perspektywicznego Caulkera. Michael to legenda tego klubu, chłopak którego sezon 14/15 byłby jubileuszowym 10-tym ( o ile się nie mylę). Ma może braki szybkościowe, ale nadrabia to innymi aspektami i przede wszystkim walecznością i nieustępliwością. Mam nadzieję , że klub nie popełni kolejnego głupiego błędu i nie pozbędzie się Michaela.
Gylfiego szkoda, ale nie oszukujmy się- nie jest to poziom piłkarza, który pociągnie nas w stronę Ligi Mistrzów. Mam nadzieję, że klub nie pozbędzie się Dawsona, to byłaby kolejna głupia decyzja po zwolnieniu Wujka Harrego i pozbyciu się łatwo perspektywicznego Caulkera. Michael to legenda tego klubu, chłopak którego sezon 14/15 byłby jubileuszowym 10-tym ( o ile się nie mylę). Ma może braki szybkościowe, ale nadrabia to innymi aspektami i przede wszystkim walecznością i nieustępliwością. Mam nadzieję , że klub nie popełni kolejnego głupiego błędu i nie pozbędzie się Michaela
14 lipca 2014, 14:33 [cytuj]
Podobno sam Michael si nie kwapi i odrzucił ofertę Hull, bo chciał 4-letni kontrakt, a tygrysy zaproponowały krótszy. Gylfi zresztą też nie zgodził się na przenosiny do Crystal Palace.
Podobno sam Michael si nie kwapi i odrzucił ofertę Hull, bo chciał 4-letni kontrakt, a tygrysy zaproponowały krótszy. Gylfi zresztą też nie zgodził się na przenosiny do Crystal Palace
14 lipca 2014, 14:40 [cytuj]
Chciałbym poruszyć temat obrońców, bo jak wiadomo, obrona Spurs została w zeszłym sezonie okrzyknięta najbardziej żenującą w całej PL, a takiemu klubowi to po prostu nie przystoi - tym bardziej jeśli chcemy mieć realne szanse na awans do wymarzonej LM.

Oglądając mundial moją uwagę przykuło kilku obrońców:

1. Ron Vlaar : Moim zdaniem najlepszy obrońca mundialu. Czyścił wszystko, dzielił i rządził defensywą "Oranje" , która w fazie pucharowej straciła tylko 1 gola. Jak większość z Was wie, Ron jest piłkarzem Aston Villi i jest ograny na boiskach angielskiej ekstraklasy. Co ciekawe, końca jego kontraktu pozostał rok, więc myślę , że spokojnie można go wyciągnąć za kilka mln funtów :)

2. Stefan de Vrij - Kolejny wyróżniający się Holender. Jego atutem jest niewątpliwie wiek (22 lata) i dobre warunki fizyczne (188 cm wzrostu). Piłkarz Feyenoordu, uniwersalny, a także dośc tani, tym bardziej że jego kontrakt wygasa za rok.

Do tej listy dodałbym jeszcze: Marcosa Rojo i Ezequiella Garraya

Z pomocników spodaobała mi się gra Georginio Wijnaldum, ale to tylko moje sugestie. Może Levy to przeczyta i mnie posłucha? :)
Chciałbym poruszyć temat obrońców, bo jak wiadomo, obrona Spurs została w zeszłym sezonie okrzyknięta najbardziej żenującą w całej PL, a takiemu klubowi to po prostu nie przystoi - tym bardziej jeśli chcemy mieć realne szanse na awans do wymarzonej LM. Oglądając mundial moją uwagę przykuło kilku obrońców: 1. Ron Vlaar : Moim zdaniem najlepszy obrońca mundialu. Czyścił wszystko, dzielił i rządził defensywą "Oranje" , która w fazie pucharowej straciła tylko 1 gola. Jak większość z Was wie, Ron jest piłkarzem Aston Villi i jest ograny na boiskach angielskiej ekstraklasy. Co ciekawe, końca jego kontraktu pozostał rok, więc myślę , że spokojnie można go wyciągnąć za kilka mln funtów :) 2. Stefan de Vrij - Kolejny wyróżniający się Holender. Jego atutem jest niewątpliwie wiek (22 lata) i dobre warunki fizyczne (188 cm wzrostu). Piłkarz Feyenoordu, uniwersalny, a także dośc tani, tym bardziej że jego kontrakt wygasa za rok. Do tej listy dodałbym jeszcze: Marcosa Rojo i Ezequiella Garraya Z pomocników spodaobała mi się gra Georginio Wijnaldum, ale to tylko moje sugestie. Może Levy to przeczyta i mnie posłucha? :)
14 lipca 2014, 14:42 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Podobno sam Michael si nie kwapi i odrzucił ofertę Hull, bo chciał 4-letni kontrakt, a tygrysy zaproponowały krótszy. Gylfi zresztą też nie zgodził się na przenosiny do Crystal Palace
Tak też słyszałem, ale nie dziwię mu się. Jest tu już prawie 10 lat, ma w Londynie swoją rodzinę, pewnie tu chciałby skończyc karierę, tym bardziej że ma wielki respect wśród piłkarzy, a w Hull musiałby zaczynac od "zera" :)
Tak też słyszałem, ale nie dziwię mu się. Jest tu już prawie 10 lat, ma w Londynie swoją rodzinę, pewnie tu chciałby skończyc karierę, tym bardziej że ma wielki respect wśród piłkarzy, a w Hull musiałby zaczynac od "zera" :)
|<  <<  <  63  64  65  66  67    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 48 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się