Forum dyskusyjne
16 lipca 2014, 14:40 [cytuj]
Czyli siedzimy dzisiaj do rana i czekamy aż ktoś poda skład Swansea z tego towarzyskiego spotkania.
Czyli siedzimy dzisiaj do rana i czekamy aż ktoś poda skład Swansea z tego towarzyskiego spotkania. :D
LMAO
16 lipca 2014, 14:48 [cytuj]
http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Vertonghen-blisko-Barcelony,wid,16757167,wiadomosc.html
http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Vertonghen-blisko-Barcelony,wid,16757167,wiadomosc.html
:zly:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
16 lipca 2014, 14:56 [cytuj]
Tottenham Londyn ...
mam nadzieję, że Verts ostatecznie zostanie u nas ... pocieszam się faktem, że to news z Wirtualnej Polski, czyli jego wartość merytoryczna może być znikoma ...
z angielskich źródeł wynika, że sytuacja jest wręcz przeciwna - sam Verts nie wyklucza pozostania w Tottenhamie, a klub rozpoczyna negocjacje w sprawie nowego kontraktu. Vertonghena nikt nie chce sprzedawać, jego odejście spowodowałoby jeszcze większy rozgardiasz w naszej defensywie.
ja tam wierzę, że zostanie, przynajmniej na jeszcze jeden sezon. A Barcelona prędzej sprowadzi Mathieu albo owego Marquinhosa, który na ławce siedzieć nie będzie.
Tottenham Londyn ... ;)
mam nadzieję, że Verts ostatecznie zostanie u nas ... pocieszam się faktem, że to news z Wirtualnej Polski, czyli jego wartość merytoryczna może być znikoma ...
z angielskich źródeł wynika, że sytuacja jest wręcz przeciwna - sam Verts nie wyklucza pozostania w Tottenhamie, a klub rozpoczyna negocjacje w sprawie nowego kontraktu. Vertonghena nikt nie chce sprzedawać, jego odejście spowodowałoby jeszcze większy rozgardiasz w naszej defensywie.
ja tam wierzę, że zostanie, przynajmniej na jeszcze jeden sezon. A Barcelona prędzej sprowadzi Mathieu albo owego Marquinhosa, który na ławce siedzieć nie będzie
16 lipca 2014, 15:38 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
Tottenham Londyn ...
ja tam wierzę, że zostanie, przynajmniej na jeszcze jeden sezon. A Barcelona prędzej sprowadzi Mathieu albo owego Marquinhosa, który na ławce siedzieć nie będzie
Wegług Sky Sports Tottenham Hotspur odrzuci wszystkie oferty za Vertonghena.
Ponadto właśnie jest wysyp informacji, że Swasea zaakceptowało warunki Tottenhamu - 10 mln funtów za Davisa.
Ponadto właśnie jest wysyp informacji, że Swasea zaakceptowało warunki Tottenhamu - 10 mln funtów za Davisa
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
16 lipca 2014, 18:34 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Ponadto właśnie jest wysyp informacji, że Swasea zaakceptowało warunki Tottenhamu - 10 mln funtów za Davisa
szkoda, że nie dograliśmy tego Davisa wczoraj - mógłby jeszcze załapać się na tour do USA ...(chyba dziś wieczorem lecimy do Ameryki)
. ale i tak będę zadowolony jak to będzie prawda
.
.
szkoda, że nie dograliśmy tego Davisa wczoraj - mógłby jeszcze załapać się na tour do USA ...(chyba dziś wieczorem lecimy do Ameryki)
.
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
16 lipca 2014, 18:52 [cytuj]
Filipe Luis w CFC
Filipe Luis w CFC :|
16 lipca 2014, 18:54 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
.
Davies właśnie jest w stanach na zgrupowaniu Swansea, także jeśli klepniemy ten transfer to może dołączyć do nas w trakcie. Osobiście chciałbym, żebyśmy wzmocnienia poczynili do naszego powrotu z tournee. Na razie pracujemy głównie nad kondycją. Nasze (niedługo) nowe nabytki mogą robić to samo w swoich aktualnych klubach, najważniejsze, żeby byli już po powrocie wtedy, jak do drużyny dołączy też ekipa Kogutów, którzy zagrali na MŚ, oraz Ade i zaczniemy kłaść największy nacisk na przygotowanie od strony taktycznej.
Davies właśnie jest w stanach na zgrupowaniu Swansea, także jeśli klepniemy ten transfer to może dołączyć do nas w trakcie. Osobiście chciałbym, żebyśmy wzmocnienia poczynili do naszego powrotu z tournee. Na razie pracujemy głównie nad kondycją. Nasze (niedługo) nowe nabytki mogą robić to samo w swoich aktualnych klubach, najważniejsze, żeby byli już po powrocie wtedy, jak do drużyny dołączy też ekipa Kogutów, którzy zagrali na MŚ, oraz Ade i zaczniemy kłaść największy nacisk na przygotowanie od strony taktycznej
16 lipca 2014, 19:39 [cytuj]
no to Davies w USA??? - będzie plaster na Defoe 24.07.
no to Davies w USA??? - będzie plaster na Defoe 24.07. :hejka:
16 lipca 2014, 21:20 [cytuj]
Vlad i Sandro nie polecieli do USA, ma ktoś jakieś info dlaczego?
Korekta, Vlad problemy paszportowe.
Vlad i Sandro nie polecieli do USA, ma ktoś jakieś info dlaczego?
Korekta, Vlad problemy paszportowe
Offence win games, defence wins titles
16 lipca 2014, 21:42 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/frank-de-boer-powiedzialem-tak-tottenhamowi-hotspur/4xsdq
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/frank-de-boer-powiedzialem-tak-tottenhamowi-hotspur/4xsdq
16 lipca 2014, 22:46 [cytuj]
ciekawe, wolałbym franka, no ale cóż.
trochę mnie martwi, że inne kluby zbroją się (i to mało powiedziane...) a my siedzimy i sprzedajemy liwermora tylko
trochę mnie martwi, że inne kluby zbroją się (i to mało powiedziane...) a my siedzimy i sprzedajemy liwermora tylko :bezradny:
16 lipca 2014, 22:51 [cytuj]
smackey powiedział/a:
trochę mnie martwi, że inne kluby zbroją się (i to mało powiedziane...) a my siedzimy i sprzedajemy liwermora tylko
Gdzieś czytałem że transfery ruszą jak lawina gdy zrobimy wyprzedaż
Tymczasem, Iturbe w Romie za 22 mln i 2,5 mln bonusów, a niby za Lamele przepłaciliśmy
Gdzieś czytałem że transfery ruszą jak lawina gdy zrobimy wyprzedaż :bezradny:
Tymczasem, Iturbe w Romie za 22 mln i 2,5 mln bonusów, a niby za Lamele przepłaciliśmy :P
16 lipca 2014, 23:50 [cytuj]
to w takim wypadku znowu po okienku wychodzimy lekko na plus w kasie?
17 lipca 2014, 01:33 [cytuj]
Robert powiedział/a:
nawet jeśli tak, to w przypadku, gdy kupimy lewego, oraz środkowego obrońcę, a także napastnika (wszystkich na odpowiednim poziomie) i nie pozbędziemy się nikogo ważnego, to nie widzę w tym nic złego. W zasadzie to będę w tym widział wtedy same plusy.
nawet jeśli tak, to w przypadku, gdy kupimy lewego, oraz środkowego obrońcę, a także napastnika (wszystkich na odpowiednim poziomie) i nie pozbędziemy się nikogo ważnego, to nie widzę w tym nic złego. W zasadzie to będę w tym widział wtedy same plusy
17 lipca 2014, 02:11 [cytuj]
SWANS: Fabianski, Rangel (capt), Bartley, Chico, Kingsley, Richards, Shelvey, Sheehan, Routledge, Bray, Gomis.
CHIVAS: Rodriguez, Vidrio, Pereira, Salcido, Rodriguez, Arce, Castro, Toledo, Reyna, De Nigris, Bravo (c).
Swans players on the bench are Tremmel, Cornell, Tiendalli, Amat, Davies, Taylor, Britton, King, Dyer, Donnelly, Emnes.
Davies na ławce
SWANS: Fabianski, Rangel (capt), Bartley, Chico, Kingsley, Richards, Shelvey, Sheehan, Routledge, Bray, Gomis.
CHIVAS: Rodriguez, Vidrio, Pereira, Salcido, Rodriguez, Arce, Castro, Toledo, Reyna, De Nigris, Bravo (c).
Swans players on the bench are Tremmel, Cornell, Tiendalli, Amat, Davies, Taylor, Britton, King, Dyer, Donnelly, Emnes.
Davies na ławce
17 lipca 2014, 07:40 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Ale nam nie trzeba wzmocnień za 80 mln euro . Potrzeba nam lewego obrońcy ( ponoć zaklepany Davies ) , środkowego obrońcy i napastnika . Skład mamy bardzo dobry ,brakuje zespołu .
Ale nam nie trzeba wzmocnień za 80 mln euro . Potrzeba nam lewego obrońcy ( ponoć zaklepany Davies ) , środkowego obrońcy i napastnika . Skład mamy bardzo dobry ,brakuje zespołu
17 lipca 2014, 10:49 [cytuj]
wiem ale z tego co napisał PatricziwwersjiBeta to nikogo nie kupimy jak nikogo nie sprzedamy, co jest dość głupie, szczególnie wtedy ze co okienko mamy niby obiecane te 50 mln, których tak naprawdę nie wydajemy, bo co okienko wychodzimy lekko na plus
Klub co sezon jest na plus, to w takim wypadku po co nam właściciel miliarder, on coś dokłada do tego interesu?
wiem ale z tego co napisał PatricziwwersjiBeta to nikogo nie kupimy jak nikogo nie sprzedamy, co jest dość głupie, szczególnie wtedy ze co okienko mamy niby obiecane te 50 mln, których tak naprawdę nie wydajemy, bo co okienko wychodzimy lekko na plus
Klub co sezon jest na plus, to w takim wypadku po co nam właściciel miliarder, on coś dokłada do tego interesu?
17 lipca 2014, 12:58 [cytuj]
http://www.express.co.uk/sport/football/489386/Spurs-fighting-hard-to-beat-Chelsea-Arsenal-Liverpool-to-French-star-Antoine-Griezmann
Ja wiem ploteczki, ale taaaakie miłe, a na lewym skrzydle wieje pustką!
The Times says that Tottenham Hotspur are vying with Bayern Munich for Antoine Griezmann. The report says that the France international has a £24million buyout clause at Real Sociedad and wants to leave this summer, with Spurs looking for a left-sided winger.
http://www.express.co.uk/sport/football/489386/Spurs-fighting-hard-to-beat-Chelsea-Arsenal-Liverpool-to-French-star-Antoine-Griezmann
Ja wiem ploteczki, ale taaaakie miłe, a na lewym skrzydle wieje pustką!
The Times says that Tottenham Hotspur are vying with Bayern Munich for Antoine Griezmann. The report says that the France international has a £24million buyout clause at Real Sociedad and wants to leave this summer, with Spurs looking for a left-sided winger
17 lipca 2014, 14:04 [cytuj]
http://www.transfery.info/67709,lukaku-wkrotce-w-wolfsburgu
Oczywiście czerwony Romek niekoniecznie chce sprzedawać nam Lukaku - typowy pies ogrodnika - ale szkoda, zamiast Lane będą go oglądać w przeciętnym Wolfsburgu.
http://www.transfery.info/67709,lukaku-wkrotce-w-wolfsburgu
Oczywiście czerwony Romek niekoniecznie chce sprzedawać nam Lukaku - typowy pies ogrodnika - ale szkoda, zamiast Lane będą go oglądać w przeciętnym Wolfsburgu
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
17 lipca 2014, 14:40 [cytuj]
Pritchard znowu wypożyczony do Ligue One, Brenford. I podpisał kontrakt do 2016.
Pritchard znowu wypożyczony do Ligue One, Brenford. I podpisał kontrakt do 2016