Forum dyskusyjne
17 lipca 2014, 15:55 [cytuj]
Ostatnio mowa o Bakkalim i Griezmanie ( obaj skrzydłowi ) , a więc Chadli / Lamela / Townsend / Lennon papa?
Ostatnio mowa o Bakkalim i Griezmanie ( obaj skrzydłowi ) , a więc Chadli / Lamela / Townsend / Lennon papa?
17 lipca 2014, 18:50 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
jeśli kupimy Bakkaliego to najprawdopodobniej Lennon out, jeśli jakimś dziwnym trafem do Tottenhamu trafi Griezmann to pożegnamy się z Chadlim / Townsendem.
Lamela jest nie do ruszenia, i hope.
edit: Sigurdsson prawdopodobnie wyląduje w Crystal Palace, ich oferta została zaakceptowana.
jeśli kupimy Bakkaliego to najprawdopodobniej Lennon out, jeśli jakimś dziwnym trafem do Tottenhamu trafi Griezmann to pożegnamy się z Chadlim / Townsendem.
Lamela jest nie do ruszenia, i hope.
edit: Sigurdsson prawdopodobnie wyląduje w Crystal Palace, ich oferta została zaakceptowana
17 lipca 2014, 19:22 [cytuj]
jak dla mnie to Chadli odpadnie
tylko czy Sigi sie na to zgodzi?
jak dla mnie to Chadli odpadnie
tylko czy Sigi sie na to zgodzi?
17 lipca 2014, 19:58 [cytuj]
Niech Gylfi nie robi problemow, tylko odchodzi jak ma okazje. Chyba jasne jest, ze Pochettino go nie widzi w swoich planach, to po co na sile zostawac?
Ja osobiscie bym go zostawil jako zmiennika, bo wlasciwie oprocz Eriksena to zadnego rozgrywajacego nie mamy. No ale Mauricio wie lepiej czego potrzebuje.
Niech Gylfi nie robi problemow, tylko odchodzi jak ma okazje. Chyba jasne jest, ze Pochettino go nie widzi w swoich planach, to po co na sile zostawac?
Ja osobiscie bym go zostawil jako zmiennika, bo wlasciwie oprocz Eriksena to zadnego rozgrywajacego nie mamy. No ale Mauricio wie lepiej czego potrzebuje
17 lipca 2014, 20:11 [cytuj]
Jak odejdzie, to po dodaniu 6 milionów, które dostaliśmy za Livermore'a, na Daviesa już spokojnie wystarczy.
Jak odejdzie, to po dodaniu 6 milionów, które dostaliśmy za Livermore'a, na Daviesa już spokojnie wystarczy
17 lipca 2014, 20:15 [cytuj]
@Caps, w zeszłym sezonie Daws sie postawił i nie odszedł, wyszło nam na plus, ale licze ze Sigi pójdze do jakiegoś średniego klubu i tam bedzie odbierał punkty naszym rywalom
@Walu, do Sigi tylko za 4 bańki odejdzie czy Davies jest taki drogi, bo ja cały czas liczyłem ze Sigi odejdzie ale jednak ktoś da za niego 10-15 mln;p
@Caps, w zeszłym sezonie Daws sie postawił i nie odszedł, wyszło nam na plus, ale licze ze Sigi pójdze do jakiegoś średniego klubu i tam bedzie odbierał punkty naszym rywalom ;)
@Walu, do Sigi tylko za 4 bańki odejdzie czy Davies jest taki drogi, bo ja cały czas liczyłem ze Sigi odejdzie ale jednak ktoś da za niego 10-15 mln;p
17 lipca 2014, 20:28 [cytuj]
Tak po cichu powiem tylko, że Arsenal może zanotować najlepsze okienko transferowe od dawien dawna, bo początek ma bardzo fajny i mądry. Sanchez i Debuchy to wielki plus niestety.
Tak po cichu powiem tylko, że Arsenal może zanotować najlepsze okienko transferowe od dawien dawna, bo początek ma bardzo fajny i mądry. Sanchez i Debuchy to wielki plus niestety
Come On You Spurs !
17 lipca 2014, 21:20 [cytuj]
Robert powiedział/a:
http://www1.skysports.com/football/news/11095/9385548/crystal-palace-agree-fees-for-gylfi-sigurdsson-and-fraizer-campbell
The Iceland international, who joined from Swansea City in the summer of 2012, is thought to have a price tag of around £8m.
Davies kosztuje 10 mln, więc zostanie jeszcze 4
Barti89 powiedział/a:
Tak po cichu powiem tylko, że Arsenal może zanotować najlepsze okienko transferowe od dawien dawna, bo początek ma bardzo fajny i mądry. Sanchez i Debuchy to wielki plus niestety
No niestety, tak to póki co wygląda. Wzmocnili się na dwóch najgorzej obsadzonych u nich pozycjach jeśli traktować Alexisa jako napastnika grającego na szpicy.
http://www1.skysports.com/football/news/11095/9385548/crystal-palace-agree-fees-for-gylfi-sigurdsson-and-fraizer-campbell
The Iceland international, who joined from Swansea City in the summer of 2012, is thought to have a price tag of around £8m.
Davies kosztuje 10 mln, więc zostanie jeszcze 4
[quote=Barti89]Tak po cichu powiem tylko, że Arsenal może zanotować najlepsze okienko transferowe od dawien dawna, bo początek ma bardzo fajny i mądry. Sanchez i Debuchy to wielki plus niestety
17 lipca 2014, 21:33 [cytuj]
za dyszke, byle doszedł:>
Sanchez w barcelonie jak juz ogladałem to grał na prawej stronie, to samo w reprezentacji, to w sumie wzmocnili pozycje tą gdzie grywał Ozil
za dyszke, byle doszedł:>
Sanchez w barcelonie jak juz ogladałem to grał na prawej stronie, to samo w reprezentacji, to w sumie wzmocnili pozycje tą gdzie grywał Ozil
17 lipca 2014, 22:26 [cytuj]
"Tak po cichu powiem tylko, że Arsenal może zanotować najlepsze okienko transferowe od dawien dawna, bo początek ma bardzo fajny i mądry. Sanchez i Debuchy to wielki plus niestety."
-
w tamtym roku, tuż po zamknięciu okienka nas okrzyknięto mistrzami transferów

- każdy wie co było dalej ...
"Tak po cichu powiem tylko, że Arsenal może zanotować najlepsze okienko transferowe od dawien dawna, bo początek ma bardzo fajny i mądry. Sanchez i Debuchy to wielki plus niestety."
-
w tamtym roku, tuż po zamknięciu okienka nas okrzyknięto mistrzami transferów :rotfl: - każdy wie co było dalej
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 lipca 2014, 23:57 [cytuj]
Sanchez to nie napastnik, a warto zauważyć, że na tej pozycji Arsenal ma Chamberlaina i Walcotta. Ciekawe jak Wenger chce ich wszystkich pomieścić na tym skrzydle. Eksperyment z ustawieniem Sancheza w ataku może być ryzykowny. Natomiast Debuchy jakimś bardzo wybitnym defensorem nie jest, w Newcastle szału nie robił, nawet Chadli i Lennon sobie z nim radzili

Akurat dla Kanonierów odejście Sagni jest bardzo bolesne, bo on był naprawdę dobry. Debuchy jest półkę niżej. Boję się tylko, że nazwiska takie jak Sanchez i Ozil mogą przyciągnąć coraz to lepszych piłkarzy. Koniec świata będzie jak zatrudnią klasowego snajpera, wtedy już chyba możemy zapomnieć o wygranej w derbach. Do tego brakuje im typowego defensywnego pomocnika, Flamini to już nie ten poziom, natomiast Ramsey lepiej się czuje wyżej. Dlatego przyjście Khediry + jakiegoś napastnika, może sprawić, że Arsenal będzie naprawdę konkretny w przyszłym sezonie. Dwa niezłe transfery Arsenal już zrobił, zobaczymy co będzie dalej.
Ale cieszyłbym się, gdyby potwierdziła się wersja RAFO

Czasem wielu piłkarzy nie gwarantuje sukcesu, o czym my chyba wiemy najlepiej.
Co do Griezmanna - nie jestem przekonany. Za duże pieniądze wchodzą w tę zabawę. Najważniejsze w tej chwili jest przyklepanie Daviesa, bo to na lewej stronie obrony jest największy kłopot. Do tego warto pomyśleć o jakimś koledze dla Janka na środek, bo w tej chwili marnie to wygląda. Warto oswobodzić trochę środek pomocy i wzmocnić skrzydło i atak, bo te formacje niestety u nas kuleją.
Czarno widzę ten sezon, niestety...
Sanchez to nie napastnik, a warto zauważyć, że na tej pozycji Arsenal ma Chamberlaina i Walcotta. Ciekawe jak Wenger chce ich wszystkich pomieścić na tym skrzydle. Eksperyment z ustawieniem Sancheza w ataku może być ryzykowny. Natomiast Debuchy jakimś bardzo wybitnym defensorem nie jest, w Newcastle szału nie robił, nawet Chadli i Lennon sobie z nim radzili :D Akurat dla Kanonierów odejście Sagni jest bardzo bolesne, bo on był naprawdę dobry. Debuchy jest półkę niżej. Boję się tylko, że nazwiska takie jak Sanchez i Ozil mogą przyciągnąć coraz to lepszych piłkarzy. Koniec świata będzie jak zatrudnią klasowego snajpera, wtedy już chyba możemy zapomnieć o wygranej w derbach. Do tego brakuje im typowego defensywnego pomocnika, Flamini to już nie ten poziom, natomiast Ramsey lepiej się czuje wyżej. Dlatego przyjście Khediry + jakiegoś napastnika, może sprawić, że Arsenal będzie naprawdę konkretny w przyszłym sezonie. Dwa niezłe transfery Arsenal już zrobił, zobaczymy co będzie dalej.
Ale cieszyłbym się, gdyby potwierdziła się wersja RAFO :D Czasem wielu piłkarzy nie gwarantuje sukcesu, o czym my chyba wiemy najlepiej.
Co do Griezmanna - nie jestem przekonany. Za duże pieniądze wchodzą w tę zabawę. Najważniejsze w tej chwili jest przyklepanie Daviesa, bo to na lewej stronie obrony jest największy kłopot. Do tego warto pomyśleć o jakimś koledze dla Janka na środek, bo w tej chwili marnie to wygląda. Warto oswobodzić trochę środek pomocy i wzmocnić skrzydło i atak, bo te formacje niestety u nas kuleją.
Czarno widzę ten sezon, niestety
18 lipca 2014, 08:52 [cytuj]
Adriano , czym się kierowałeś , pisząc że Lameli brak waleczności skoro rozegrał raptem kilka spotkań ?
Adriano , czym się kierowałeś , pisząc że Lameli brak waleczności skoro rozegrał raptem kilka spotkań ?
18 lipca 2014, 17:45 [cytuj]
http://talksport.com/football/pirlos-juventus-future-doubt-after-conte-exit-leave-tottenham-alert-140716102045
http://talksport.com/football/pirlos-juventus-future-doubt-after-conte-exit-leave-tottenham-alert-140716102045
:mysli:
18 lipca 2014, 18:47 [cytuj]
mój skauting -> na podwieszonego napastnika
33 lata / 117 kg / 185 cm

Alesana Tuilagi
http://www.youtube.com/watch?v=6L55D1psbr8
... i tak 2/3 trzecie meczy w tamtym sezonie graliśmy w 10-tkę -> patrz forma Soldado, ... Bentaleb, P8 ... no i połamał by Charlie Adama na 100%
mój skauting -> na podwieszonego napastnika :D
33 lata / 117 kg / 185 cm
:brawo: Alesana Tuilagi
http://www.youtube.com/watch?v=6L55D1psbr8
... i tak 2/3 trzecie meczy w tamtym sezonie graliśmy w 10-tkę -> patrz forma Soldado, ... Bentaleb, P8 ... no i połamał by Charlie Adama na 100% :ok:
18 lipca 2014, 19:02 [cytuj]
skrzydła, prawe lamela, lewe ten potwór;d
ciekawe kto chciałby go kryc ;d
skrzydła, prawe lamela, lewe ten potwór;d
ciekawe kto chciałby go kryc ;d
18 lipca 2014, 19:09 [cytuj]
w sumie to też można usunąć, jak tamten trup poleciał
w sumie to też można usunąć, jak tamten trup poleciał ;)
18 lipca 2014, 20:54 [cytuj]
Taki Hulk trochę
Taki Hulk trochę :D
18 lipca 2014, 21:39 [cytuj]
styl budowy ciała tak, ale sposób ani troche, hulk zaraz by sie wywracał, a ten kasuje wszystko co na drodze
styl budowy ciała tak, ale sposób ani troche, hulk zaraz by sie wywracał, a ten kasuje wszystko co na drodze:D