Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  67  68  69  70  71    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
18 lipca 2014, 22:03 [cytuj]
Nie żebym coś sugerował ale Morgan Schneiderlin zaczął właśnie obserwować Tottenham Hotspur na Twitterze...
Nie żebym coś sugerował ale Morgan Schneiderlin zaczął właśnie obserwować Tottenham Hotspur na Twitterze
Offence win games, defence wins titles
18 lipca 2014, 22:13 [cytuj]
Co do Griezmana ... Pasjonatem hiszpańskiej piłki nigdy nie byłem i raczej na pewno nie będę. Podpytałem kumpla, eksperta od hiszpańskiej o tego zawodnika i z tego co mi mówił, to warto wyłożyć te pieniądze.

Moim zdaniem jednak nie ma sensu kupować zawodnika, który nie miał styczności z angielską piłką. Coś nam to przypomina- prawda? (Soldado, Lamela) Dlatego wydawanie 30 mln za 'kinder niespodziankę' moim zdaniem nie wchodzi w grę. Szukajmy piłkarzy z BPL, albo przynajmniej, którzy mieli już styczność z tą ligą.

Co do skrzydłowych... Lameli oczywiście trzeba dać jeszcze sezon szansy. Myślę , że trener da szansę Lennonowi, będzie chciał wykorzystać go jako piłkarza o podobnej charakterystyce jak Lallana w Soton, wykorzystując naturalnie jego największy walor, którym jest niewątpliwie szybkość. Chadli? Moim zdaniem to może być jego sezon, a i Townsenda bym nie przekreślał. Nie szukajmy na siłę piłkarzy na pozycję, które mamy w miarę dobrze obsadzoną. Niech klub skupi się lepiej na poszukaniu lewego obrońcy, stopera i napastnika . :tak:
Co do Griezmana ... Pasjonatem hiszpańskiej piłki nigdy nie byłem i raczej na pewno nie będę. Podpytałem kumpla, eksperta od hiszpańskiej o tego zawodnika i z tego co mi mówił, to warto wyłożyć te pieniądze. Moim zdaniem jednak nie ma sensu kupować zawodnika, który nie miał styczności z angielską piłką. Coś nam to przypomina- prawda? (Soldado, Lamela) Dlatego wydawanie 30 mln za 'kinder niespodziankę' moim zdaniem nie wchodzi w grę. Szukajmy piłkarzy z BPL, albo przynajmniej, którzy mieli już styczność z tą ligą. Co do skrzydłowych... Lameli oczywiście trzeba dać jeszcze sezon szansy. Myślę , że trener da szansę Lennonowi, będzie chciał wykorzystać go jako piłkarza o podobnej charakterystyce jak Lallana w Soton, wykorzystując naturalnie jego największy walor, którym jest niewątpliwie szybkość. Chadli? Moim zdaniem to może być jego sezon, a i Townsenda bym nie przekreślał. Nie szukajmy na siłę piłkarzy na pozycję, które mamy w miarę dobrze obsadzoną. Niech klub skupi się lepiej na poszukaniu lewego obrońcy, stopera i napastnika . :tak:
18 lipca 2014, 22:20 [cytuj]
"Dlatego wydawanie 30 mln za 'kinder niespodziankę' moim zdaniem nie wchodzi w grę."

:ok:
"Dlatego wydawanie 30 mln za 'kinder niespodziankę' moim zdaniem nie wchodzi w grę." :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 lipca 2014, 22:48 [cytuj]
Chadlii nic w tym sezonie nie pokaze, dls mnie to drugi sigurdsson. Niby jakis talent i perspektywy rozwoju ma ale u nas i tak ewentualnie w paru meczach na przestrzeni sezonu cos pokaze. Jak dla mnie nie ta półka, spoko na swansea czy west brom ale nie na top 6.
Chadlii nic w tym sezonie nie pokaze, dls mnie to drugi sigurdsson. Niby jakis talent i perspektywy rozwoju ma ale u nas i tak ewentualnie w paru meczach na przestrzeni sezonu cos pokaze. Jak dla mnie nie ta półka, spoko na swansea czy west brom ale nie na top 6
18 lipca 2014, 22:57 [cytuj]
Tylko że Sigi jakieś bramki strzelić potrafi, a Chadli ? ile ich było jedna ?
Tylko że Sigi jakieś bramki strzelić potrafi, a Chadli ? ile ich było jedna ?
18 lipca 2014, 23:07 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Chadlii nic w tym sezonie nie pokaze, dls mnie to drugi sigurdsson. Niby jakis talent i perspektywy rozwoju ma ale u nas i tak ewentualnie w paru meczach na przestrzeni sezonu cos pokaze. Jak dla mnie nie ta półka, spoko na swansea czy west brom ale nie na top 6
Może i masz rację, ale analizując skład naszej drużyny i porównując ją personalnie do Arsenalu, City, United, Chelsea, czy Liverpoolu to w Spurs większość zawodników to nie jest poziom TOP4, która jest naszym celem... Lloris, Walker, Vertonghen, Paulinho, Dembele, Eriksen, Adebayor to piłkarze poziomu Ligi Mistrzów moim zdaniem. Reszta składu jest na solidnym poziomie, ale oprócz Chadliego, którego wymieniłeś, czy taki, o zgrozo- Naughton, czy Kaboul, nie umywają się nawet do ławki Chelsea, a my tymi zawodnikami często gramy w podstawowym składzie. Dlatego dostajemy po dupie od najlepszych (swoją drogą nie pamiętam ostatniego zwycięstwa z drużyną z TOP4), ale chłopaki nadrabiają tym, że rzadziej tracą punkty z drużynami z dołu tabeli, bo te grają z nami raczej otwarty futbol (widząc słabość naszej defensywy). Chadli to nie jakaś elita piłkarska, ale przekonał mnie do siebie głównie w meczu z Benficą, gdzie pokazał , że drzemie w nim potencjał, więc mam nadzieję, że nowy trener wykrzesze z niego to co najlepsze ;)
Może i masz rację, ale analizując skład naszej drużyny i porównując ją personalnie do Arsenalu, City, United, Chelsea, czy Liverpoolu to w Spurs większość zawodników to nie jest poziom TOP4, która jest naszym celem... Lloris, Walker, Vertonghen, Paulinho, Dembele, Eriksen, Adebayor to piłkarze poziomu Ligi Mistrzów moim zdaniem. Reszta składu jest na solidnym poziomie, ale oprócz Chadliego, którego wymieniłeś, czy taki, o zgrozo- Naughton, czy Kaboul, nie umywają się nawet do ławki Chelsea, a my tymi zawodnikami często gramy w podstawowym składzie. Dlatego dostajemy po dupie od najlepszych (swoją drogą nie pamiętam ostatniego zwycięstwa z drużyną z TOP4), ale chłopaki nadrabiają tym, że rzadziej tracą punkty z drużynami z dołu tabeli, bo te grają z nami raczej otwarty futbol (widząc słabość naszej defensywy). Chadli to nie jakaś elita piłkarska, ale przekonał mnie do siebie głównie w meczu z Benficą, gdzie pokazał , że drzemie w nim potencjał, więc mam nadzieję, że nowy trener wykrzesze z niego to co najlepsze ;)
19 lipca 2014, 00:16 [cytuj]
23:10

Tottenham are closing in on the signing of Swansea left-back Ben Davies, according to Sky sources. The two clubs opened talks over the potential transfer several weeks ago and an agreement is set to be reached. It is understood that the 21-year-old is keen on a move to White Hart Lane.

Czyżby jutro miał nastać dzień, w którym Tottenham, jako ostatnia drużyna z Premier League kupi piłkarza? :) Davies czekam na Ciebie!
23:10 Tottenham are closing in on the signing of Swansea left-back Ben Davies, according to Sky sources. The two clubs opened talks over the potential transfer several weeks ago and an agreement is set to be reached. It is understood that the 21-year-old is keen on a move to White Hart Lane. Czyżby jutro miał nastać dzień, w którym Tottenham, jako ostatnia drużyna z Premier League kupi piłkarza? :) Davies czekam na Ciebie!
19 lipca 2014, 10:55 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=n5fuKohbkuY

może być z niego "chleb"
http://www.youtube.com/watch?v=n5fuKohbkuY może być z niego "chleb"
19 lipca 2014, 11:20 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Nie żebym coś sugerował ale Morgan Schneiderlin zaczął właśnie obserwować Tottenham Hotspur na Twitterze

No i po co "sugerowałeś"? Już wczoraj zaprzestał tejże króciutkiej obserwacji ;P
No i po co "sugerowałeś"? Już wczoraj zaprzestał tejże króciutkiej obserwacji ;P
Can't Smile Without You!!!
19 lipca 2014, 11:44 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=XALVPwkor7U
http://www.youtube.com/watch?v=XALVPwkor7U
19 lipca 2014, 11:53 [cytuj]

haha pewnie kot ma kuwetę w kształcie armatki :rotfl:
haha pewnie kot ma kuwetę w kształcie armatki :rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
19 lipca 2014, 13:05 [cytuj]
Fabio Borini za 14 mln w Sunderlandzie :rotfl: Złoty interes L`poolu.

A tymczasem Baldini we Włoszech po Destro, 19,7 mln funtów :bezradny: Ni w ząb nie jest wart tej ceny, chociaż egzekutor znakomity.
Fabio Borini za 14 mln w Sunderlandzie :rotfl: Złoty interes L`poolu. A tymczasem Baldini we Włoszech po Destro, 19,7 mln funtów :bezradny: Ni w ząb nie jest wart tej ceny, chociaż egzekutor znakomity
Offence win games, defence wins titles
19 lipca 2014, 14:32 [cytuj]

A tymczasem Baldini we Włoszech po Destro, 19,7 mln funtów :bezradny: Ni w ząb nie jest wart tej ceny, chociaż egzekutor znakomity

.
egzekutora to już nam Bambini kupił - patrz: Soldżer
.
. egzekutora to już nam Bambini kupił - patrz: Soldżer
19 lipca 2014, 14:42 [cytuj]
Toż Bambini miał wylatywać na zbity ryj... żal ;(

A niby mieli aktywować klauzule za Antułana :mysli:
Toż Bambini miał wylatywać na zbity ryj... żal ;( A niby mieli aktywować klauzule za Antułana :mysli:
19 lipca 2014, 14:51 [cytuj]
Nie chce mi się wierzyć w tego Destro. Nie za takie pieniądze i nie po naszych doświadczeniach transferowych z zeszłego sezonu.
Nie chce mi się wierzyć w tego Destro. Nie za takie pieniądze i nie po naszych doświadczeniach transferowych z zeszłego sezonu
19 lipca 2014, 14:53 [cytuj]

Złoty interes to jest dopiero jak weźmiemy pod uwagę, że kupuję Remy'ego za 8,5 mln GBP!!! Ich transfery póki co, delikatnie mówiąc, nie rzucają na kolana, ale tego to im strasznie zazdroszczę.
Złoty interes to jest dopiero jak weźmiemy pod uwagę, że kupuję Remy'ego za 8,5 mln GBP!!! Ich transfery póki co, delikatnie mówiąc, nie rzucają na kolana, ale tego to im strasznie zazdroszczę
19 lipca 2014, 15:23 [cytuj]
Skład w następnym sezonie widziałbym tak:

Lloris/Vorm, Walker/Naughton, Lovren/Doria/Verkonthen Chririches/Vlar, Davies/Ewra, Capoue/Song, Veratti/Moutinho/Dembeele/Felaini, Eriksen/Choltby, skrzydła: Lamela, Grizman, Townsend, Chadli, Draxler, atak: Adebayor/Cavani
Skład w następnym sezonie widziałbym tak: Lloris/Vorm, Walker/Naughton, Lovren/Doria/Verkonthen Chririches/Vlar, Davies/Ewra, Capoue/Song, Veratti/Moutinho/Dembeele/Felaini, Eriksen/Choltby, skrzydła: Lamela, Grizman, Townsend, Chadli, Draxler, atak: Adebayor/Cavani
19 lipca 2014, 15:27 [cytuj]
A nie lepiej Ronaldo na skrzydlo i Messiego na atak?:P
Az tylu zawodnikow takiej klasy sie nie spodziewaj

P.S. Niepokoi mnie ze nie mozna wybrac koszulki Holtbiego w sklepie na oficjalnej stronie... Robia wszystkie tylko nie Holtbiego
A nie lepiej Ronaldo na skrzydlo i Messiego na atak?:P Az tylu zawodnikow takiej klasy sie nie spodziewaj P.S. Niepokoi mnie ze nie mozna wybrac koszulki Holtbiego w sklepie na oficjalnej stronie... Robia wszystkie tylko nie Holtbiego
19 lipca 2014, 15:38 [cytuj]
FanSpurs powiedział/a:
Skład w następnym sezonie widziałbym tak:

Lloris/Vorm, Walker/Naughton, Lovren/Doria/Verkonthen Chririches/Vlar, Davies/Ewra, Capoue/Song, Veratti/Moutinho/Dembeele/Felaini, Eriksen/Choltby, skrzydła: Lamela, Grizman, Townsend, Chadli, Draxler, atak: Adebayor/Cavani
taki skład to możesz zrobić co najwyżej w menagrze a i tak Cavaniego Ci nie sprzedadzą. A tak całkiem serio to bądźmy realistami, Moutinho? przecież to juz przerabialiśmy, poza tym Cavani, Draxler, Veratti hah, jakby udało się ściągnąć choć jednego z tych panów to byłby sukces :)
taki skład to możesz zrobić co najwyżej w menagrze a i tak Cavaniego Ci nie sprzedadzą. A tak całkiem serio to bądźmy realistami, Moutinho? przecież to juz przerabialiśmy, poza tym Cavani, Draxler, Veratti hah, jakby udało się ściągnąć choć jednego z tych panów to byłby sukces :)
19 lipca 2014, 16:04 [cytuj]
z Verkonthenem, Vlarem, Ewrą, Choltbym, Felainim i Grizmanem też może być lipa...
z Verkonthenem, Vlarem, Ewrą, Choltbym, Felainim i Grizmanem też może być lipa
|<  <<  <  67  68  69  70  71    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 56 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się