Forum dyskusyjne
20 lipca 2014, 19:07 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Ja tam chciałbym Rona Vlaara

Jednego Dawsona już mamy.
Jednego Dawsona już mamy
LMAO
20 lipca 2014, 21:27 [cytuj]
Vlaar nie sprawdzilby sie w Spurs. Wolałbym http://www.transfermarkt.pl/mateo-musacchio/profil/spieler/45653
Vlaar nie sprawdzilby sie w Spurs. Wolałbym http://www.transfermarkt.pl/mateo-musacchio/profil/spieler/45653
20 lipca 2014, 21:51 [cytuj]
Pytanie czy Vorm nie będzie robił kwasu na bycie second kepperem? To za dobry bramkarz na siedzenie na ławkę. Z drugiej strony jest tyle spotkań... nie wiem
Pytanie czy Vorm nie będzie robił kwasu na bycie second kepperem? To za dobry bramkarz na siedzenie na ławkę. Z drugiej strony jest tyle spotkań... nie wiem :bezradny:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
20 lipca 2014, 22:55 [cytuj]
widząc Llorisa to chyba wie ze na za dużo nie ma co liczyć, zresztą on jest 3 bramkarzem Holandii, to tym bardziej powinien wiedzieć co robi
widząc Llorisa to chyba wie ze na za dużo nie ma co liczyć, zresztą on jest 3 bramkarzem Holandii, to tym bardziej powinien wiedzieć co robi
20 lipca 2014, 23:07 [cytuj]
a mi stary poczciwy Brad odpowiada, poki co bramkarza bym nie kupował, mamy inne priorytety, zakładam ze Davies jest nasz, ŚO, napadzior i dobry skrzydłowy to priorytety
a mi stary poczciwy Brad odpowiada, poki co bramkarza bym nie kupował, mamy inne priorytety, zakładam ze Davies jest nasz, ŚO, napadzior i dobry skrzydłowy to priorytety
21 lipca 2014, 08:50 [cytuj]
Odpukać - Hugo dostaje kontuzje , więc zostaje nam tylko stary , poczciwy Brad , który (według mnie ) nie wytrzymałby takiej ilości spotkań w lidze , pucharach .
Poza tym , skoro Gomes odszedł to należy kogoś sprowadzić na jego miejsce , Levy może już zakładać , że jeśli nie zakwalifikujemy się do TOP 4 to Hugo odejdzie , a potem może nie być kogo kupować .
Odpukać - Hugo dostaje kontuzje , więc zostaje nam tylko stary , poczciwy Brad , który (według mnie ) nie wytrzymałby takiej ilości spotkań w lidze , pucharach .
Poza tym , skoro Gomes odszedł to należy kogoś sprowadzić na jego miejsce , Levy może już zakładać , że jeśli nie zakwalifikujemy się do TOP 4 to Hugo odejdzie , a potem może nie być kogo kupować
21 lipca 2014, 11:40 [cytuj]
http://www.transfery.info/67835,kalou-powroci-do-premier-league
Miał nawet przyzwoity sezon w Lille, troche liznoł naszej piłki angielskiej,przydałby się
http://www.transfery.info/67835,kalou-powroci-do-premier-league
Miał nawet przyzwoity sezon w Lille, troche liznoł naszej piłki angielskiej,przydałby się :)
21 lipca 2014, 13:56 [cytuj]
Davies oficjalnie w Tottenhamie, tak podaje Sky.
Davies oficjalnie w Tottenhamie, tak podaje Sky
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
21 lipca 2014, 15:09 [cytuj]
Pewnie Sky Italia.
Oficjalnie to nie będzie póki newsa na naszej stronie nie będzie.
Pewnie Sky Italia. :P
Oficjalnie to nie będzie póki newsa na naszej stronie nie będzie
LMAO
21 lipca 2014, 15:30 [cytuj]
podobno walczymy o Griezmanna z Monaco, 15.8 mln funtow, ja jestem na tak, mozna sie wtedy pozbyc Siggyego badz Chadliego.
podobno walczymy o Griezmanna z Monaco, 15.8 mln funtow, ja jestem na tak, mozna sie wtedy pozbyc Siggyego badz Chadliego
21 lipca 2014, 17:47 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:
podobno walczymy o Griezmanna z Monaco, 15.8 mln funtow, ja jestem na tak, mozna sie wtedy pozbyc Siggyego badz Chadliego
A za rok będzicie pisać, żeby kupić kogoś innego, żeby pozbyć się Griezmanna
A za rok będzicie pisać, żeby kupić kogoś innego, żeby pozbyć się Griezmanna :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 lipca 2014, 18:03 [cytuj]
varba powiedział/a:
A za rok będzicie pisać, żeby kupić kogoś innego, żeby pozbyć się Griezmanna

znając Levy za rok będziemy kupować nowego trenera
znając Levy za rok będziemy kupować nowego trenera :D
21 lipca 2014, 18:11 [cytuj]
Nie Varba, Chadli nigdy mi sie nie imponował, to nie jest zawodnik ktory zagwarantuje nam jakakolwiek walke o top4, Siggy na skrzydle to niewypał. Od poczatku okienka powtarzam ze potrzeba nam skrzydłowego bo na chwile obecna jestesmy z Lennonem ktory nie prezentuje sie juz tak dobrze jak pare lat temu i Lamela, w ktorym jest potencjal ale to nadal niewiadoma.
Nie Varba, Chadli nigdy mi sie nie imponował, to nie jest zawodnik ktory zagwarantuje nam jakakolwiek walke o top4, Siggy na skrzydle to niewypał. Od poczatku okienka powtarzam ze potrzeba nam skrzydłowego bo na chwile obecna jestesmy z Lennonem ktory nie prezentuje sie juz tak dobrze jak pare lat temu i Lamela, w ktorym jest potencjal ale to nadal niewiadoma
21 lipca 2014, 20:28 [cytuj]
Jak przyjdzie do nas Griezmann i Davies to wydrukuje zdjecie DL i powiesze sobie na ścianie jak Koreańczycy wieszaja zdjecie swego wodza Kim Dzong Una
Jak przyjdzie do nas Griezmann i Davies to wydrukuje zdjecie DL i powiesze sobie na ścianie jak Koreańczycy wieszaja zdjecie swego wodza Kim Dzong Una
21 lipca 2014, 21:41 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Pytanie czy Vorm nie będzie robił kwasu na bycie second kepperem? To za dobry bramkarz na siedzenie na ławkę. Z drugiej strony jest tyle spotkań... nie wiem
W Swansea już też pewniakiem nie jest. Pamiętaj, że wzięli Fabiańskiego...
W Swansea już też pewniakiem nie jest. Pamiętaj, że wzięli Fabiańskiego
Can't Smile Without You!!!
21 lipca 2014, 21:47 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Wydrukuj moje :-) Na to samo wychodzi.
Wydrukuj moje :-) Na to samo wychodzi
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 lipca 2014, 21:56 [cytuj]
Ramzes nie słuchaj go - > http://www.wielkopolska.komandor.pl/upload/userfiles/PROMOCJE/10_Komandor_zapraszamy_4.jpg
21 lipca 2014, 21:58 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
:D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 lipca 2014, 22:01 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:
Nie Varba, Chadli nigdy mi sie nie imponował, to nie jest zawodnik ktory zagwarantuje nam jakakolwiek walke o top4, Siggy na skrzydle to niewypał. Od poczatku okienka powtarzam ze potrzeba nam skrzydłowego bo na chwile obecna jestesmy z Lennonem ktory nie prezentuje sie juz tak dobrze jak pare lat temu i Lamela, w ktorym jest potencjal ale to nadal niewiadoma
A Griezmann nam gwarantuje walkę o top4? Griezmann to taki pewniak? Bo równie dobrze jak Soldado, Lamela i Chadli może mieć pierwszy sezon kiepski i wtedy ktoś inny napisze, że mu Griezmann nigdy nie imponował. Co okno transferowe ta sama śpiewka, jak nie ty to ktoś inny. Jak będą mieli kolejne sezony słabe to można ich sprzedać, ale sprzedawanie młodego piłkarza po jednym sezonie dla mnie to jest głupota. Chadli może furory nie zrobił, ale dla mnie jest porządnym rezrwowym. Jak gra się w Lidze Europy to tacy są potrzebni, bo nawet sam Griezmann wszystkich meczów nie zagra.
A Griezmann nam gwarantuje walkę o top4? Griezmann to taki pewniak? Bo równie dobrze jak Soldado, Lamela i Chadli może mieć pierwszy sezon kiepski i wtedy ktoś inny napisze, że mu Griezmann nigdy nie imponował. Co okno transferowe ta sama śpiewka, jak nie ty to ktoś inny. Jak będą mieli kolejne sezony słabe to można ich sprzedać, ale sprzedawanie młodego piłkarza po jednym sezonie dla mnie to jest głupota. Chadli może furory nie zrobił, ale dla mnie jest porządnym rezrwowym. Jak gra się w Lidze Europy to tacy są potrzebni, bo nawet sam Griezmann wszystkich meczów nie zagra
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 lipca 2014, 23:23 [cytuj]
:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
ankieta
Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
3 oddane głosy
archiwum ankiet
Użytkownicy online:
Gości online: 62
Zarejestrowanych użytkowników:
5255
Ostatnio zarejestrowany:
maciek_1984