Forum dyskusyjne
21 lipca 2014, 23:23 [cytuj]
http://www.marca.com/2014/07/21/futbol/equipos/real_sociedad/1405932433.html
20 baniek im mało?!
http://www.marca.com/2014/07/21/futbol/equipos/real_sociedad/1405932433.html
20 baniek im mało?!
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 lipca 2014, 23:31 [cytuj]
Antoine Griezmann
-
pasuje do nas - ma takie kosher-ne nazwisko
Antoine Griezmann
-
pasuje do nas - ma takie kosher-ne nazwisko :ok:
21 lipca 2014, 23:40 [cytuj]
a jakich my mamy skrzydłowych? Lennon to juz nie to samo, Lamela niewiadoma choc moim zdaniem w tym sezonie wypali, Townsend, wystarczy mu troche poukładac w głowie ze Balem odrazu nie bedzie i moga byc z niego ludzie, Chadli nie jest dynamitem na skrzydle, nie jestem do niego przekonany ale ok, niech bedzie zostanie. Skoro Ty nie widzisz potrzeby wzmocnienia tej formacji jezeli chcemy realnie patrzec na walke o top4 to ok. Jest jeszcze opcja sprzedazy Siggiego, tutaj mamy naprawde perspektywicznego Holtbyego ktorego jestem fanem bo chłopak zostawia serducho na boisku za kazdym razem a i umiejetnosci mu nie brakuje. Eriksen no to klasa, nawet nie ma co sie rozpisywac, akurat srodek mamy dosyć dobrze obsadzony, jest jeszcze Dembele, Drewninho a tyły zabezpiecza Sandro z Capoue. A okazac sie moze takze ze Lamela kiedys zagra za napastnikiem? Podoba mi sie Griezmann, moze wprowadzic swieżosc i rywalizacje na ławce, gry nie bedzie mało w koncu cos w tej Lidze Europejskiej lub jakims pucharze mozna by było ugrac. Skoro nie Griezmann to kto?
a jakich my mamy skrzydłowych? Lennon to juz nie to samo, Lamela niewiadoma choc moim zdaniem w tym sezonie wypali, Townsend, wystarczy mu troche poukładac w głowie ze Balem odrazu nie bedzie i moga byc z niego ludzie, Chadli nie jest dynamitem na skrzydle, nie jestem do niego przekonany ale ok, niech bedzie zostanie. Skoro Ty nie widzisz potrzeby wzmocnienia tej formacji jezeli chcemy realnie patrzec na walke o top4 to ok. Jest jeszcze opcja sprzedazy Siggiego, tutaj mamy naprawde perspektywicznego Holtbyego ktorego jestem fanem bo chłopak zostawia serducho na boisku za kazdym razem a i umiejetnosci mu nie brakuje. Eriksen no to klasa, nawet nie ma co sie rozpisywac, akurat srodek mamy dosyć dobrze obsadzony, jest jeszcze Dembele, Drewninho a tyły zabezpiecza Sandro z Capoue. A okazac sie moze takze ze Lamela kiedys zagra za napastnikiem? Podoba mi sie Griezmann, moze wprowadzic swieżosc i rywalizacje na ławce, gry nie bedzie mało w koncu cos w tej Lidze Europejskiej lub jakims pucharze mozna by było ugrac. Skoro nie Griezmann to kto?
21 lipca 2014, 23:43 [cytuj]
Douglas Costa z Szachtara!!!
Douglas Costa z Szachtara!!!
22 lipca 2014, 00:16 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:
Griezmann oczywiście, żeby się przydał, tylko zastanowiłeś się ile on może kosztować? Czy stać na to żeby wydać taką kasę na skrzydłowego, skoro jeszcze nie mamy napastnika, ani obrońców. I gdzie są gwarancje, że nie będzie tak jak z Lamelą i Soldado, a cena będzie podobna. Realnie patrząc żaden Griezmann nic nie wniesie, jak cała drużyna nie poprawi swojej gry. Więc warunkowanie naszych szans na top4 od tego transferu jest mało przekonujące, żeby nie powiedzieć niedorzeczne.
Griezmann oczywiście, żeby się przydał, tylko zastanowiłeś się ile on może kosztować? Czy stać na to żeby wydać taką kasę na skrzydłowego, skoro jeszcze nie mamy napastnika, ani obrońców. I gdzie są gwarancje, że nie będzie tak jak z Lamelą i Soldado, a cena będzie podobna. Realnie patrząc żaden Griezmann nic nie wniesie, jak cała drużyna nie poprawi swojej gry. Więc warunkowanie naszych szans na top4 od tego transferu jest mało przekonujące, żeby nie powiedzieć niedorzeczne
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 lipca 2014, 07:24 [cytuj]
za wiecej niz 20 baniek nie powinnismy go kupowac, za wysoka cena. Oczywiscie priorytetem jest poprawa naszego stylu gry, bez tego ani rusz i po to sciagniett został Pochett. Dobre ruchliwe skrzydło a takie gwarantuje Griezmann naprawde moze dodac wiele dobrego do gry ofensywnej, ta bez watpienia poprawi bo gorzej juz chyba byc nie moze. Jezeli jest okazja i za 20 nie wiecej da sie go wyciagnac to jestem na tak.
za wiecej niz 20 baniek nie powinnismy go kupowac, za wysoka cena. Oczywiscie priorytetem jest poprawa naszego stylu gry, bez tego ani rusz i po to sciagniett został Pochett. Dobre ruchliwe skrzydło a takie gwarantuje Griezmann naprawde moze dodac wiele dobrego do gry ofensywnej, ta bez watpienia poprawi bo gorzej juz chyba byc nie moze. Jezeli jest okazja i za 20 nie wiecej da sie go wyciagnac to jestem na tak
22 lipca 2014, 08:50 [cytuj]
myślę, że powinniśmy zainteresować się piłkarzami, którym przychodzi grać na terenie Samozwańczej Donieckiej Republiki Ludowej ... Luiz Adriano, Douglas Costa i Alex Texera mogą być łatwi do wyciągnięcia
myślę, że powinniśmy zainteresować się piłkarzami, którym przychodzi grać na terenie Samozwańczej Donieckiej Republiki Ludowej ... Luiz Adriano, Douglas Costa i Alex Texera mogą być łatwi do wyciągnięcia :mysli:
22 lipca 2014, 11:21 [cytuj]
9:51
Sky Sports sources understand that Tottenham midfielder Gylfi Sigurdsson is having a medical at Swansea right now ahead of a £10million move. It is understood that he will complete his transfer tomorrow morning.
Levy jest mistrzem. Kupił Gylfiego za 8,8 mln funtów i po jego przeciętnej grze przez 2 sezony srzedaje go z zyskiem.
Vorm też zaakceptował warunki kontraktu. Davies już po testach medycznych. Sądzę, ze jutro będzie to już oficjalnie obwieszczone wszystko.
Nastasic do wyjęcia z City. Co myślicie?
9:51
Sky Sports sources understand that Tottenham midfielder Gylfi Sigurdsson is having a medical at Swansea right now ahead of a £10million move. It is understood that he will complete his transfer tomorrow morning.
Levy jest mistrzem. Kupił Gylfiego za 8,8 mln funtów i po jego przeciętnej grze przez 2 sezony srzedaje go z zyskiem.
Vorm też zaakceptował warunki kontraktu. Davies już po testach medycznych. Sądzę, ze jutro będzie to już oficjalnie obwieszczone wszystko.
Nastasic do wyjęcia z City. Co myślicie?
22 lipca 2014, 11:40 [cytuj]
każdego obrońcę brać, niech ci obecni się bardziej starają
ja ciągle ni wiem, czemu nie braliśmy lescotta..
każdego obrońcę brać, niech ci obecni się bardziej starają :D
ja ciągle ni wiem, czemu nie braliśmy lescotta
22 lipca 2014, 11:52 [cytuj]
dzieje sie dzieje, w koncu. Nastasica mozna brac, całkiem niezły nabytek.
dzieje sie dzieje, w koncu. Nastasica mozna brac, całkiem niezły nabytek
22 lipca 2014, 12:47 [cytuj]
cóż, gylfi jak odejdzie to płakac nie będę. umiejętności miał spore, ładne prostopadłe, konkretne uderzenie, ale za często przechodził obok meczu. ale fakt faktem, kilka bramek ważnych zdobył (to, że mógł dużo więcej to już inna kwestia)
cóż, gylfi jak odejdzie to płakac nie będę. umiejętności miał spore, ładne prostopadłe, konkretne uderzenie, ale za często przechodził obok meczu. ale fakt faktem, kilka bramek ważnych zdobył (to, że mógł dużo więcej to już inna kwestia)
22 lipca 2014, 14:57 [cytuj]
Jak Gylfi odejdzie to lewy pomocnik to mus.
Jak Gylfi odejdzie to lewy pomocnik to mus
22 lipca 2014, 20:03 [cytuj]
Mnie trochę dziwi, że nie chcemy Caulkera z powrotem. Solidny, młody obrońca, ma zadatki na nowego Ledley'a Kinga

A co do Gylfiego to lubię go, ale powiedzmy sobie szczerze, kariery by u nas nie zrobił
Mnie trochę dziwi, że nie chcemy Caulkera z powrotem. Solidny, młody obrońca, ma zadatki na nowego Ledley'a Kinga:) A co do Gylfiego to lubię go, ale powiedzmy sobie szczerze, kariery by u nas nie zrobił
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
22 lipca 2014, 20:06 [cytuj]
Buhaha nie ma potwierdzenia na stronie o Davisie, ale już trenuje z naszymi chłopakami

Czyżbyśmy nadal chcieli być jedynym klubem bez transferów ?
Buhaha nie ma potwierdzenia na stronie o Davisie, ale już trenuje z naszymi chłopakami :) Czyżbyśmy nadal chcieli być jedynym klubem bez transferów ?
22 lipca 2014, 20:26 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
Mnie trochę dziwi, że nie chcemy Caulkera z powrotem. Solidny, młody obrońca, ma zadatki na nowego Ledley'a Kinga

A co do Gylfiego to lubię go, ale powiedzmy sobie szczerze, kariery by u nas nie zrobił
Caulker już oficjalnie w QPR.
Caulker już oficjalnie w QPR
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 lipca 2014, 20:30 [cytuj]
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/10981767/Tottenham-eye-France-winger-Antoine-Griezmann-as-long-term-successor-for-Gareth-Bale.html
sukcesor po Bale - mocne słowa !
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/10981767/Tottenham-eye-France-winger-Antoine-Griezmann-as-long-term-successor-for-Gareth-Bale.html
sukcesor po Bale - mocne słowa !
22 lipca 2014, 20:55 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:

w piłkę nie, ale mógł zaopatrywać klubową kuchnię w rybki po kosztach
w piłkę nie, ale mógł zaopatrywać klubową kuchnię w rybki po kosztach :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
22 lipca 2014, 21:35 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=Fo6qKSNIIHk
charoszyj udar
dobry jest
http://www.youtube.com/watch?v=Fo6qKSNIIHk
charoszyj udar
:cwaniak:
dobry jest
22 lipca 2014, 23:26 [cytuj]
młody naprawdę ma potencjał, jeżeli da się go wyciągnąć za 20 baniek to będzie super transfer.
młody naprawdę ma potencjał, jeżeli da się go wyciągnąć za 20 baniek to będzie super transfer
22 lipca 2014, 23:48 [cytuj]
Sam już nie wiem, czy ważniejsze będzie dla nas wzmocnienie skrzydeł, czy ataku. Ade miał świetną drugą połowę sezonu, Soldado też jakoś tak jakby lepiej wyglądał z tym Seattle, to przyjęcie piłki po którym był pierwszy karny - klasa

. Kane tez nie odpuszcza. Z drugiej strony mam wrażenie, że Townsend i zwłaszcza Lamela w tym roku odpalą.
Ciężki orzech do zgryzienia dla Pochettino, Baldiniego i Levy'ego.
Jutro pewnie oficjalnie będziemy mieć drugiego bramkarza i bardzo dobrego lewego obrońcę, póki co jestem bardzo zadowolony z tego okienka, bo nie ma zbyt wielu zmian w naszych szeregach.
Sam już nie wiem, czy ważniejsze będzie dla nas wzmocnienie skrzydeł, czy ataku. Ade miał świetną drugą połowę sezonu, Soldado też jakoś tak jakby lepiej wyglądał z tym Seattle, to przyjęcie piłki po którym był pierwszy karny - klasa :brawo:. Kane tez nie odpuszcza. Z drugiej strony mam wrażenie, że Townsend i zwłaszcza Lamela w tym roku odpalą.
Ciężki orzech do zgryzienia dla Pochettino, Baldiniego i Levy'ego.
Jutro pewnie oficjalnie będziemy mieć drugiego bramkarza i bardzo dobrego lewego obrońcę, póki co jestem bardzo zadowolony z tego okienka, bo nie ma zbyt wielu zmian w naszych szeregach