Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  72  73  74  75  76    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
23 lipca 2014, 22:05 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
Wspaniały dzień! Sigurdsson poza White Hart Lane! :muza:

A mi jest właśnie smutno z tego powodu, będzie mi brakować naszego Islandczyka.
A mi jest właśnie smutno z tego powodu, będzie mi brakować naszego Islandczyka
Offence win games, defence wins titles
23 lipca 2014, 22:12 [cytuj]
https://twitter.com/SpursOfficial/status/492039013621309441/photo/1

Witamy Ben! Młody, pograł już w PL, żeby miał poukładane w głowie i stał się YIDO!

COYS!
https://twitter.com/SpursOfficial/status/492039013621309441/photo/1 Witamy Ben! Młody, pograł już w PL, żeby miał poukładane w głowie i stał się YIDO! COYS!
23 lipca 2014, 22:13 [cytuj]
Pierwsze ruchy transferowe oficjalnie potwierdzone, ufff...kamień z serca spadł. Mam nadzieję, że sprowadzą solidnego ŚO (fajnie by było, jakby to był ktoś pokroju Schaera/De Vrija).

P.S. Jak ja czytam o Griezmannie itd., to ja zadam proste pytanie: czy Nas stać na takiego zawodnika?! Poza tym musielibyśmy się pozbyć kogoś z pary Chadliego/Townsenda. Moim zdaniem wpierw trzeba wzmocnić obronę, a wtedy można pomyśleć o ofensywie.

Witamy Michela oraz Bena! :]
Pierwsze ruchy transferowe oficjalnie potwierdzone, ufff...kamień z serca spadł. Mam nadzieję, że sprowadzą solidnego ŚO (fajnie by było, jakby to był ktoś pokroju Schaera/De Vrija). P.S. Jak ja czytam o Griezmannie itd., to ja zadam proste pytanie: czy Nas stać na takiego zawodnika?! Poza tym musielibyśmy się pozbyć kogoś z pary Chadliego/Townsenda. Moim zdaniem wpierw trzeba wzmocnić obronę, a wtedy można pomyśleć o ofensywie. Witamy Michela oraz Bena! :]
23 lipca 2014, 22:14 [cytuj]
i małe porownanie Davisa i Rose

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10491214_814481111918380_8232262283632219737_n.jpg?oh=2e61d130dd1d0e101333ebc3df688216&oe=5435FEC9
i małe porownanie Davisa i Rose https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10491214_814481111918380_8232262283632219737_n.jpg?oh=2e61d130dd1d0e101333ebc3df688216&oe=5435FEC9
23 lipca 2014, 22:51 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
A mi jest właśnie smutno z tego powodu, będzie mi brakować naszego Islandczyka
Nic się nie martw, do jutra Ci przejdzie :luzik: taka "strata" to wzmocnienie.
Nic się nie martw, do jutra Ci przejdzie :luzik: taka "strata" to wzmocnienie
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
23 lipca 2014, 22:55 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10491214_814481111918380_8232262283632219737_n.jpg?oh=2e61d130dd1d0e101333ebc3df688216&oe=5435FEC9

Czyli Rose jest lepszy? Zagrał mniej meczy ,a w statystykach jest mniej więcej porównywalny. Czy czegoś nie trybie? :mysli:
Czyli Rose jest lepszy? Zagrał mniej meczy ,a w statystykach jest mniej więcej porównywalny. Czy czegoś nie trybie? :mysli:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
23 lipca 2014, 22:58 [cytuj]
Łukasz, kupiliśmy Soldado i Lamele po 30 i wiecej,a o Grizmanie sie pisze ze 20 baniek, no to raczej nas stać, oczywiście jeśli kogoś sprzedamy, bo łysy chyba nic nie inwestuje:P
Łukasz, kupiliśmy Soldado i Lamele po 30 i wiecej,a o Grizmanie sie pisze ze 20 baniek, no to raczej nas stać, oczywiście jeśli kogoś sprzedamy, bo łysy chyba nic nie inwestuje:P
23 lipca 2014, 23:39 [cytuj]
http://www.tinyurl.pl/?FuqNJqGj

tutaj lepsze porównanie
http://www.tinyurl.pl/?FuqNJqGj tutaj lepsze porównanie
24 lipca 2014, 00:08 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Ja nie jestem zadowolony z okienka i nie bede dopóki nie wzmocnimy lewego skrzydła a zakładam, ze w tym okienku go nie wzmocnimy więc zadowolony nie bede :) Nie chce znowu patrzeć na przeciętnego Chadliego który jedynie czym sie wyróznia pozytywnie to grą w powietrzu badz Lennona na zmiane z Townsendem grajacym na lewej stronie... Co do obrony to Davies tak samo nie wiadomo czy to bedzie wzmocnienie czy tylko poszerzenie ławki? Młody grajek z niewielkim doświadczeniem. Dla mnie to człowiek zagadka. Zostajemy z Rose, BAE i własnie nim a na dodatek w razie potrzeby może na lewej grac Vertonghen. Chyba czas się kogos pozbyć, wypozyczyć? Ciekawe jak to widzi trener. A Walker jak nie miał tak nie ma rywalizacji. Moim zdaniem za dużo w kadrze pomocników. Nie wiem czy dobrze licze ale 15 pomocników? Sandro, Capoue, Dembele, Paulinho, Carrol, Bentaleb, Holtby, Mason, Eriksen, Chadli, Falque, Lamela, Lennon, Townsend, Sigurdsson? Nawet wyłączając z tej kadry Masona i Carrola to za dużo...Rozumiem, ze sezon jest długi ale to chyba przesada a do tego czytam, ze interesujemy się jakimś Maxim ze Stuttgartu, ofensywnym pomocnikiem. Myślę, ze najwyższy czas pożegnać się z Sigurdssonem, Bentaleba wypozyczyć. Ktoś pisał wczesniej o Bakkalim, tak mu się przyjrzałem i wiecie co wam powiem? Kurwa marzenie :) chłopak ma 18 lat, juz ma sezon za sobą w seniorskiej drużynie PSV w której grał(!) bo rozegrał az 21 meczów. Jest wart teraz 2.5mln a pomyslcie ile byłby wart za kilka lat gdybysmy go teraz kupili. Postura drugi lennon, szybki , zwinny ale technicznie już w tym wieku chyba przerasta Lennonka. I może grać na obu skrzydłach bo jest obu nożny. Zresztą popatrzcie sami.

https://www.youtube.com/watch?v=kJTZb6z3-Xc

Davies, który rozegrał ponad 70 meczów w Premier League ma niewielkie doświadczenie, a Bakkali, który zagrał 21 meczów w (dużo słabszej) lidze holenderskiej to marzenie? Czegoś tu nie rozumiem :) I jeśli sądzisz, ze Davies będzie poszerzeniem lawki, to znaczy, że nie widziałeś go w akcji. Ja miałem okazję widzieć go 3-4 razy w poprzednim sezonie i za każdym razem grał bardzo dobrze.

Zoltrix powiedział/a:

Rose 3 defensive errors? Kto to liczył i czemu Rose'owi wpisał defensive errors P/90 zamiast w całym sezonie? :P

TrueYid powiedział/a:

Weź też pod uwagę w jakim klubie grał Rose, a w jakim Davies. W Tottenhamie jednak dużo łatwiej o asysty, bramki, kluczowe podania itp :)
Davies, który rozegrał ponad 70 meczów w Premier League ma niewielkie doświadczenie, a Bakkali, który zagrał 21 meczów w (dużo słabszej) lidze holenderskiej to marzenie? Czegoś tu nie rozumiem :) I jeśli sądzisz, ze Davies będzie poszerzeniem lawki, to znaczy, że nie widziałeś go w akcji. Ja miałem okazję widzieć go 3-4 razy w poprzednim sezonie i za każdym razem grał bardzo dobrze. [quote=Zoltrix]i małe porownanie Davisa i Rose https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10491214_814481111918380_8232262283632219737_n.jpg?oh=2e61d130dd1d0e101333ebc3df688216&oe=5435FEC9
24 lipca 2014, 01:28 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Weź też pod uwagę w jakim klubie grał Rose, a w jakim Davies. W Tottenhamie jednak dużo łatwiej o asysty, bramki, kluczowe podania itp :)

Ale jeśli popatrzymy na poprzedni sezon i grę naszych grajków,Rose nie wypada wcale tak źle. Przynajmniej w statystykach, a wiadomo co to jest statystyka :)
Ale jeśli popatrzymy na poprzedni sezon i grę naszych grajków,Rose nie wypada wcale tak źle. Przynajmniej w statystykach, a wiadomo co to jest statystyka :)
24 lipca 2014, 08:01 [cytuj]
Jak można porównywać Rose do Daviesa :D Przypomnę tylko , na kogo musieliśmy się denerwować cały poprzedni sezon .

Jeśli do klubu przyjdzie Griezman , to na pewno nie możemy pozwolić sobie na kupno Bakkaliego ( i na odwrót ). Bakkali to taki kot w worku , a Griezman praktycznie nie gra słabych meczy w Hiszpanii .
Jak można porównywać Rose do Daviesa :D Przypomnę tylko , na kogo musieliśmy się denerwować cały poprzedni sezon . Jeśli do klubu przyjdzie Griezman , to na pewno nie możemy pozwolić sobie na kupno Bakkaliego ( i na odwrót ). Bakkali to taki kot w worku , a Griezman praktycznie nie gra słabych meczy w Hiszpanii
24 lipca 2014, 09:04 [cytuj]
Griezmann to absolutny przekot, jeśli ktoś nie widział go w akcji to wystarczy spojrzeć na jego statystyki z dwóch poprzednich sezonów żeby przekonać się jaki to zawodnik. Co do Bakkaliego to nie wiem co mam o nim sądzić, wg mnie powinniśmy skupić się na pozyskiwaniu bardziej doświadczonych graczy, którzy już 'coś' pokazali w swoich ligach/europejskich pucharach, a nie nieokrzesanych gówniarzy.

Cieszą pierwsze oficjalne transfery, Michela i Bena. Jeszcze tylko zakup jakiegoś porządnego ŚO (przy sprzedaży np. Kaboula) oraz środkowego napastnika (przy sprzedaży Soldado, jest tragiczny). Moim zdaniem Spursom nie jest potrzebna kolejna rewolucja w składzie, mamy już całkiem niezły skład , który jest w stanie powalczyć o Top4, niech to Pochettino w spokoju poukłada.
Griezmann to absolutny przekot, jeśli ktoś nie widział go w akcji to wystarczy spojrzeć na jego statystyki z dwóch poprzednich sezonów żeby przekonać się jaki to zawodnik. Co do Bakkaliego to nie wiem co mam o nim sądzić, wg mnie powinniśmy skupić się na pozyskiwaniu bardziej doświadczonych graczy, którzy już 'coś' pokazali w swoich ligach/europejskich pucharach, a nie nieokrzesanych gówniarzy. Cieszą pierwsze oficjalne transfery, Michela i Bena. Jeszcze tylko zakup jakiegoś porządnego ŚO (przy sprzedaży np. Kaboula) oraz środkowego napastnika (przy sprzedaży Soldado, jest tragiczny). Moim zdaniem Spursom nie jest potrzebna kolejna rewolucja w składzie, mamy już całkiem niezły skład , który jest w stanie powalczyć o Top4, niech to Pochettino w spokoju poukłada
24 lipca 2014, 09:11 [cytuj]
Czemu tragiczny? Wczoraj dwie asysty. Jezeli juz mamy patrzec na dyspozycje w poprzednim sezonie to zasluzylo moze 3 graczy zeby zostac... Zobaczymy jak mu pojdzie za Pochettino.
Czemu tragiczny? Wczoraj dwie asysty. Jezeli juz mamy patrzec na dyspozycje w poprzednim sezonie to zasluzylo moze 3 graczy zeby zostac... Zobaczymy jak mu pojdzie za Pochettino
24 lipca 2014, 09:37 [cytuj]
No właśnie, zdecydowanie wolę patrzeć i oceniać zawodnika przez pryzmat zeszłego sezonu niż przez małoznaczące sparingi z niezbyt wymagającymi rywalami. Soldado został sprowadzony za kupę szmalu, miał cały poprzedni sezon żeby się wykazać (ok, z nowych nabytków chyba tylko Eriksen 'spłacił się'). Nie pokazał się, wręcz przeciwnie, był jednym z najgorszych zawodników Spursów w poprzednim sezonie i po prostu uważam, że sensowniej byłoby go sprzedać za 'jakotaką' cenę i odzyskać chociaż część straconych pieniędzy. Jeżeli Hiszpan zaliczy kolejny taki sezon, jak poprzedni, wątpię żebyśmy wyciągneli za niego chociaż 1/3 tego, za co przyszedł do Tottenhamu biorąc pod uwagę choćby jego wiek.

To jest oczywiście tylko moja subiektywna opinia, może faktycznie Soldado weźmie się w garść, będzie grał lepiej i zmusi mnie do odszczekania swoich słów. Wszak w Hiszpanii był klasowym killerem...
No właśnie, zdecydowanie wolę patrzeć i oceniać zawodnika przez pryzmat zeszłego sezonu niż przez małoznaczące sparingi z niezbyt wymagającymi rywalami. Soldado został sprowadzony za kupę szmalu, miał cały poprzedni sezon żeby się wykazać (ok, z nowych nabytków chyba tylko Eriksen 'spłacił się'). Nie pokazał się, wręcz przeciwnie, był jednym z najgorszych zawodników Spursów w poprzednim sezonie i po prostu uważam, że sensowniej byłoby go sprzedać za 'jakotaką' cenę i odzyskać chociaż część straconych pieniędzy. Jeżeli Hiszpan zaliczy kolejny taki sezon, jak poprzedni, wątpię żebyśmy wyciągneli za niego chociaż 1/3 tego, za co przyszedł do Tottenhamu biorąc pod uwagę choćby jego wiek. To jest oczywiście tylko moja subiektywna opinia, może faktycznie Soldado weźmie się w garść, będzie grał lepiej i zmusi mnie do odszczekania swoich słów. Wszak w Hiszpanii był klasowym killerem
24 lipca 2014, 10:52 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Jak można porównywać Rose do Daviesa :D Przypomnę tylko , na kogo musieliśmy się denerwować cały poprzedni sezon .

Na Vertsa, na Soldado, na Walkera, na Paulinho ,etc.
Na Vertsa, na Soldado, na Walkera, na Paulinho ,etc
24 lipca 2014, 19:12 [cytuj]
Dator powiedział/a:

Cieszą pierwsze oficjalne transfery, Michela i Bena. Jeszcze tylko zakup jakiegoś porządnego ŚO (przy sprzedaży np. Kaboula) oraz środkowego napastnika (przy sprzedaży Soldado, jest tragiczny). Moim zdaniem Spursom nie jest potrzebna kolejna rewolucja w składzie, mamy już całkiem niezły skład , który jest w stanie powalczyć o Top4, niech to Pochettino w spokoju poukłada

Sprzedaż Kaboula to byłby duży bląd. Dziś w nocy pokazał, że może powrócić do swojej najwyższej formy. W 1 poł. czyścił wszystko - był bezbłędny. Dowsa trzeba się pozbyć a nie Kaboula!
Sprzedaż Kaboula to byłby duży bląd. Dziś w nocy pokazał, że może powrócić do swojej najwyższej formy. W 1 poł. czyścił wszystko - był bezbłędny. Dowsa trzeba się pozbyć a nie Kaboula!
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
24 lipca 2014, 19:59 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Sprzedaż Kaboula to byłby duży bląd. Dziś w nocy pokazał, że może powrócić do swojej najwyższej formy. W 1 poł. czyścił wszystko - był bezbłędny.

Jedna jaskółka wiosny nie czyni. :]

A tak na marginesie to cholernie żałuję, że Spursi nie postarali się o Caulkera. Uważam, że wniósłby odpowiednią jakość do środka defensywy Kogutów. Ba, nie rozumiem jak oni go mogli w ogóle wypuścić...
Jedna jaskółka wiosny nie czyni. :] A tak na marginesie to cholernie żałuję, że Spursi nie postarali się o Caulkera. Uważam, że wniósłby odpowiednią jakość do środka defensywy Kogutów. Ba, nie rozumiem jak oni go mogli w ogóle wypuścić
24 lipca 2014, 20:20 [cytuj]
oby Kaboul utrzymał ten poziom gry - to zestawienie obony Pochett będzie zaczynał od niego
oby Kaboul utrzymał ten poziom gry - to zestawienie obony Pochett będzie zaczynał od niego
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 lipca 2014, 20:28 [cytuj]
Jak Kaboul wróci do formy sprzed kontuzji kolana to pozbycie się go byłoby złą decyzją. Ale jak będzie grał tak jak w zeszłym sezonie, to wcale od Dawsona lepszy nie jest.
Jak Kaboul wróci do formy sprzed kontuzji kolana to pozbycie się go byłoby złą decyzją. Ale jak będzie grał tak jak w zeszłym sezonie, to wcale od Dawsona lepszy nie jest
LMAO
|<  <<  <  72  73  74  75  76    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 15 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się