Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  73  74  75  76  77    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
24 lipca 2014, 21:01 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jak Kaboul wróci do formy sprzed kontuzji kolana to pozbycie się go byłoby złą decyzją. Ale jak będzie grał tak jak w zeszłym sezonie, to wcale od Dawsona lepszy nie jest

Zgadzam się lecz kaboul miał kontuzję i przez to spadek formy a i tak był trochę lepszy od Michała. Jeśli nie będzie to następny szklany King to nie martwię się o jego grę. Szybki, silny i świetnie czyta grę zwłaszcza dośrodkowania.
Zgadzam się lecz kaboul miał kontuzję i przez to spadek formy a i tak był trochę lepszy od Michała. Jeśli nie będzie to następny szklany King to nie martwię się o jego grę. Szybki, silny i świetnie czyta grę zwłaszcza dośrodkowania
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
24 lipca 2014, 21:14 [cytuj]
jeśli odbudował sie fizycznie i nie złapie zaraz kontuzji, to jest dla nas dużo ważniejszy jak Daws, Dawson średnio pasuje do grania wysoką obroną

a Frayers to chyba najgorzej wydane 3.5 mln
jeśli odbudował sie fizycznie i nie złapie zaraz kontuzji, to jest dla nas dużo ważniejszy jak Daws, Dawson średnio pasuje do grania wysoką obroną a Frayers to chyba najgorzej wydane 3.5 mln
24 lipca 2014, 21:46 [cytuj]
Śmieszne, rzeczy w tych internetach piszą...
Daily Star o Holtbym:
"W kuluarach mówi się, że 23-latek chce za wszelką cenę zmienić otoczenie. W jego przypadku pod uwagę brane jest kolejne wypożyczenie"

czekam tylko na oficjalki, całą resztę mam w pompie :)
Śmieszne, rzeczy w tych internetach piszą... Daily Star o Holtbym: "W kuluarach mówi się, że 23-latek chce za wszelką cenę zmienić otoczenie. W jego przypadku pod uwagę brane jest kolejne wypożyczenie" czekam tylko na oficjalki, całą resztę mam w pompie :)
24 lipca 2014, 23:08 [cytuj]
kubaem powiedział/a:
Daily Star o Holtbym:
"W kuluarach mówi się, że 23-latek chce za wszelką cenę zmienić otoczenie. W jego przypadku pod uwagę brane jest kolejne wypożyczenie"

Kurde, niedobrze, jakoś strasznie wierzę, że pod Pochem Holtby mógłby zrobić spory postęp. Aczkolwiek w te plotki faktycznie nie ma co wierzyć.
Kurde, niedobrze, jakoś strasznie wierzę, że pod Pochem Holtby mógłby zrobić spory postęp. Aczkolwiek w te plotki faktycznie nie ma co wierzyć
25 lipca 2014, 00:55 [cytuj]
kubaem powiedział/a:
Daily Star o Holtbym:

i dlatego internetom się nie wierzy. Popatrzcie na zdjęcia, filmy, materiały z treningów i tournee - Holtby wygląda na szczęśliwego, zadowolonego, zaangażowanego. Nie chce mi się wierzyć, że w głowie mu odejście, zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę fakt, że mamy nowego trenera i wszyscy mają czyste karty ...

Niedawno odszedł Siggy i w sumie kto zastąpi Eriksena? Holtby. Kto może zagrać głębiej? Holtby. Kto zostawi płuca na murawie? Holtby. Jego sprzedaż byłaby błędem.
i dlatego internetom się nie wierzy. Popatrzcie na zdjęcia, filmy, materiały z treningów i tournee - Holtby wygląda na szczęśliwego, zadowolonego, zaangażowanego. Nie chce mi się wierzyć, że w głowie mu odejście, zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę fakt, że mamy nowego trenera i wszyscy mają czyste karty ... Niedawno odszedł Siggy i w sumie kto zastąpi Eriksena? Holtby. Kto może zagrać głębiej? Holtby. Kto zostawi płuca na murawie? Holtby. Jego sprzedaż byłaby błędem.
25 lipca 2014, 01:43 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

Niedawno odszedł Siggy i w sumie kto zastąpi Eriksena? Holtby. Kto może zagrać głębiej? Holtby. Kto zostawi płuca na murawie? Holtby. Jego sprzedaż byłaby błędem.

Święte słowa !!!
Święte słowa !!!
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
25 lipca 2014, 09:41 [cytuj]
skąd qurwa te ploty o odejściu LH
- to byłby duży błąd sprzedać Lewis-a
skąd qurwa te ploty o odejściu LH - to byłby duży błąd sprzedać Lewis-a
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 lipca 2014, 11:49 [cytuj]
@FanSpurs, nie zapraszaj kumpli na kwadrat jak mają tak szalec.
@FanSpurs, nie zapraszaj kumpli na kwadrat jak mają tak szalec
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
25 lipca 2014, 11:57 [cytuj]
jak ktoś bedzie usuwał jego posty to fajnie bedzie jak zniknie tym razem i jego konto
jak ktoś bedzie usuwał jego posty to fajnie bedzie jak zniknie tym razem i jego konto
25 lipca 2014, 12:24 [cytuj]
Mógłby go ktos zbanowac ??
Mógłby go ktos zbanowac ??
25 lipca 2014, 14:59 [cytuj]
o co cała spina?
o co cała spina?
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
25 lipca 2014, 15:16 [cytuj]
Ot, zwykły troll się pojawił na forum :)
Ot, zwykły troll się pojawił na forum :)
25 lipca 2014, 17:18 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2703312/Arsenal-Tottenham-miss-Serge-Aurier-Ivorian-right-signs-PSG-loan-option-buy.html
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2703312/Arsenal-Tottenham-miss-Serge-Aurier-Ivorian-right-signs-PSG-loan-option-buy.html
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 lipca 2014, 17:46 [cytuj]
Wyczytałem właśnie, że Arsenal jest już bliski podpisania Casillasa, mało tego Milan zaoferował im wymianę Balotelliego na Campbella... Ładnie się wzmacniają...
Wyczytałem właśnie, że Arsenal jest już bliski podpisania Casillasa, mało tego Milan zaoferował im wymianę Balotelliego na Campbella... Ładnie się wzmacniają
25 lipca 2014, 20:48 [cytuj]
Z Balo to plota, on pewnie do Galaty za Drogbe pojdzie.
Z Balo to plota, on pewnie do Galaty za Drogbe pojdzie
25 lipca 2014, 21:30 [cytuj]
@TrueYid
FanSpurs to idiota i wrzuca głupoty

w sumie to arsenal mógłby wziąć baloteliego, narobiłby im gnoju ;d
@TrueYid FanSpurs to idiota i wrzuca głupoty w sumie to arsenal mógłby wziąć baloteliego, narobiłby im gnoju ;d
25 lipca 2014, 22:27 [cytuj]
Atletico blisko Griezmanna, szkoda że nie My, ale z wielu złych cieszę się że Grizi idzie to Atletico aniżeli do LFC czy CFC, czy niech ich grumkin AFC ;)
Atletico blisko Griezmanna, szkoda że nie My, ale z wielu złych cieszę się że Grizi idzie to Atletico aniżeli do LFC czy CFC, czy niech ich grumkin AFC ;)
Offence win games, defence wins titles
25 lipca 2014, 22:39 [cytuj]
Akurat z Casillasa bym się ucieszył. niech ta szmata szczesny się zestarzeje w głębokich rezerwach.

A oni nie kupili Ospiny kilka ni temu przypadkiem? Trzech bramkarzy to chyba przegięcie...
Akurat z Casillasa bym się ucieszył. niech ta szmata szczesny się zestarzeje w głębokich rezerwach. A oni nie kupili Ospiny kilka ni temu przypadkiem? Trzech bramkarzy to chyba przegięcie
25 lipca 2014, 23:38 [cytuj]
Nie kupili, były ploty jakich pełno w okienku.
Nie kupili, były ploty jakich pełno w okienku
|<  <<  <  73  74  75  76  77    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 35 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się