Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  77  78  79  80  81    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
29 lipca 2014, 03:15 [cytuj]
Gdzieś wyczytałem coś, że powalczymy z Liverpoolem o Shaqiri'ego. Jestem za ! :cwaniak:
Gdzieś wyczytałem coś, że powalczymy z Liverpoolem o Shaqiri'ego. Jestem za ! :cwaniak:
29 lipca 2014, 10:06 [cytuj]
http://www.bayern.munchen.pl/art/show/shaqiri-zostaje-w-bayernie/14524
http://www.bayern.munchen.pl/art/show/shaqiri-zostaje-w-bayernie/14524
29 lipca 2014, 10:35 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Podobno interesujemy się Miguelem Lopesem ze Sportingu. Zna go ktoś z Lyonu czy ligi portugalskiej?

Pamiętam go jeszcze z występów w Porto. Solidny zawodnik, w lidze portugalskiej się wybijał, ale Anglia to całkiem inny poziom. Wydaje mi się jednak, że jest minimalnie lepszy od Naughtona, Lopes częściej włącza się do ofensywy, z tyłu też radzi sobie nieźle. Myślę, że byłby solidnym zmiennikiem dla Walkera.
Pamiętam go jeszcze z występów w Porto. Solidny zawodnik, w lidze portugalskiej się wybijał, ale Anglia to całkiem inny poziom. Wydaje mi się jednak, że jest minimalnie lepszy od Naughtona, Lopes częściej włącza się do ofensywy, z tyłu też radzi sobie nieźle. Myślę, że byłby solidnym zmiennikiem dla Walkera
29 lipca 2014, 11:57 [cytuj]
The Telegraph understand Michael Dawson, Kyle Naughton, Nacer Chadli and Étienne Capoue are all free to leave Tottenham. #THFC

Jeśli Dawson ma odejść, to nie wierzę, że nie kupimy środkowego obrońcy. Przecież na bank nie zostaniemy tylko z Kaboulem, Chirichesem i Vertonghenem.
The Telegraph understand Michael Dawson, Kyle Naughton, Nacer Chadli and Étienne Capoue are all free to leave Tottenham. #THFC Jeśli Dawson ma odejść, to nie wierzę, że nie kupimy środkowego obrońcy. Przecież na bank nie zostaniemy tylko z Kaboulem, Chirichesem i Vertonghenem
29 lipca 2014, 12:52 [cytuj]
Lloris za posrednictwem swojego facebooka oglosil juz Morgana Schneidelina jako pilkarza Spurs
Lloris za posrednictwem swojego facebooka oglosil juz Morgana Schneidelina jako pilkarza Spurs
29 lipca 2014, 12:55 [cytuj]
misteq powiedział/a:

to nie oficjalna strona Hugo..
to nie oficjalna strona Hugo
29 lipca 2014, 14:30 [cytuj]
Walu powiedział/a:
The Telegraph understand Michael Dawson, Kyle Naughton, Nacer Chadli and Étienne Capoue are all free to leave Tottenham. #THFC

Jeśli Dawson ma odejść, to nie wierzę, że nie kupimy środkowego obrońcy. Przecież na bank nie zostaniemy tylko z Kaboulem, Chirichesem i Vertonghenem

ten młodziak lepiej wyglądał od niego, moze jest szykowany na 4? choc wolałbym aby ogrywał sie w jakimś średniaku

Capoue, moze bym wymienił na Paulinho w tej liście, ewentualnie dodał go
ten młodziak lepiej wyglądał od niego, moze jest szykowany na 4? choc wolałbym aby ogrywał sie w jakimś średniaku Capoue, moze bym wymienił na Paulinho w tej liście, ewentualnie dodał go
29 lipca 2014, 16:10 [cytuj]
Panowie - te doniesienia o Rodriguezie i Schneiderlenie to coś konkretnego/poważnego czy raczej plota?
Panowie - te doniesienia o Rodriguezie i Schneiderlenie to coś konkretnego/poważnego czy raczej plota?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
29 lipca 2014, 16:23 [cytuj]
Trabia o tym BBC, Skysports, bukmacherzy tna na nich kursy, wiec poki co plota, ale bardzo konkretna :)
Trabia o tym BBC, Skysports, bukmacherzy tna na nich kursy, wiec poki co plota, ale bardzo konkretna :)
29 lipca 2014, 17:25 [cytuj]
Chairman Soton na SkySports na zywo, zadeklarowal ze ani morgan ani jay nigdzie sie nei wybieraja. moze taka przykrywka, kto ich wie.
Chairman Soton na SkySports na zywo, zadeklarowal ze ani morgan ani jay nigdzie sie nei wybieraja. moze taka przykrywka, kto ich wie
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
29 lipca 2014, 17:59 [cytuj]
czyli chcą wiecej jak dajemy;p
czyli chcą wiecej jak dajemy;p
29 lipca 2014, 18:18 [cytuj]
Ronaldinho jest wolnym piłkarzem. To byłoby spełnienie marzeń :szok:
Ronaldinho jest wolnym piłkarzem. To byłoby spełnienie marzeń :szok:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
29 lipca 2014, 18:33 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
Chairman Soton na SkySports na zywo, zadeklarowal ze ani morgan ani jay nigdzie sie nei wybieraja. moze taka przykrywka, kto ich wie

Bale i Luka też się nigdzie nie wybierali: słowa HR i AVB :D
Bale i Luka też się nigdzie nie wybierali: słowa HR i AVB :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
29 lipca 2014, 19:47 [cytuj]
No tak, ale trener to jednak nie prezes...

Choc tez uwazam, ze beda nasi :cwaniak:
No tak, ale trener to jednak nie prezes... Choc tez uwazam, ze beda nasi :cwaniak:
29 lipca 2014, 19:56 [cytuj]
Tymczasem Morgan ma chyba jakiś problem :cwaniak:
http://imgur.com/KO1dgrb
Tymczasem Morgan ma chyba jakiś problem :cwaniak: http://imgur.com/KO1dgrb
29 lipca 2014, 20:14 [cytuj]
NotYet powiedział/a:
Tymczasem Morgan ma chyba jakiś problem :cwaniak:
http://imgur.com/KO1dgrb

No właśnie. Po czymś takim chyba już nie zostanie :-)
No właśnie. Po czymś takim chyba już nie zostanie :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
29 lipca 2014, 20:44 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2708941/Sporting-right-Miguel-Lopes-nears-loan-Tottenham-view-permanent-deal.html
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2708941/Sporting-right-Miguel-Lopes-nears-loan-Tottenham-view-permanent-deal.html
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 lipca 2014, 22:07 [cytuj]
Naprawdę potrzebujemy Jay Rodrigueza i Schneiderlena? Przyzwoici gracze, ale na poziomie Saints. Lallana i Shaw wykraczali poza ten poziom i już zostali wyszarpani. Niedługo zostanie tam tylko Borubar.Nie zmartwiłbym się gdyby te transfery nie doszły do skutku i został Sandro i doszedł np. Bony.
Naprawdę potrzebujemy Jay Rodrigueza i Schneiderlena? Przyzwoici gracze, ale na poziomie Saints. Lallana i Shaw wykraczali poza ten poziom i już zostali wyszarpani. Niedługo zostanie tam tylko Borubar.Nie zmartwiłbym się gdyby te transfery nie doszły do skutku i został Sandro i doszedł np. Bony
29 lipca 2014, 23:08 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Naprawdę potrzebujemy Jay Rodrigueza i Schneiderlena? Przyzwoici gracze, ale na poziomie Saints. Lallana i Shaw wykraczali poza ten poziom i już zostali wyszarpani. Niedługo zostanie tam tylko Borubar.Nie zmartwiłbym się gdyby te transfery nie doszły do skutku i został Sandro i doszedł np. Bony

Francuz nie, Rodriguez jak najbardziej do zastąpienia... Dempseya. Długo brakowało nam typowego przeciętniaka, który w ciężkich meczach dołożyłby nogę i strzelił, a jak już w końcu go dostaliśmy, to został sprzedany po roku na rzecz finezji, kreatywności i piękna (jak wyszło- wiadomo). Takiego zwykłego napastnika nam znowu brakuje. Mieliśmy Defoe bez mózgu, Pava bez zginaczy stawów, Adebayora przez długi czas bez chęci, teraz niepewny Soldado i Kane'a nie ma co liczyć, nie róbmy z niego talentu na siłę. Tylko jak czytam, że za tę dwójkę ma być 50 mln, to przestaję wiedzieć, o co chodzi :D
Francuz nie, Rodriguez jak najbardziej do zastąpienia... Dempseya. Długo brakowało nam typowego przeciętniaka, który w ciężkich meczach dołożyłby nogę i strzelił, a jak już w końcu go dostaliśmy, to został sprzedany po roku na rzecz finezji, kreatywności i piękna (jak wyszło- wiadomo). Takiego zwykłego napastnika nam znowu brakuje. Mieliśmy Defoe bez mózgu, Pava bez zginaczy stawów, Adebayora przez długi czas bez chęci, teraz niepewny Soldado i Kane'a nie ma co liczyć, nie róbmy z niego talentu na siłę. Tylko jak czytam, że za tę dwójkę ma być 50 mln, to przestaję wiedzieć, o co chodzi :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
30 lipca 2014, 00:42 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

Ja też, chociaż francuz jest przynajmniej 1x lepszy od naszego ŁKSiaka
Ja też, chociaż francuz jest przynajmniej 1x lepszy od naszego ŁKSiaka
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
|<  <<  <  77  78  79  80  81    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 42 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się