Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  79  80  81  82  83    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
31 lipca 2014, 16:16 [cytuj]
dostaniemy chociaż 1 mln ojro za Falque?
31 lipca 2014, 16:39 [cytuj]
Robert powiedział/a:

według włoskich i angielskich mediów dostaniemy 4 mln funtów, co chyba nie jest złą kwotą ...

wychodzimy na zero, bo za tyle samo przychodzi Eric Dier. Nie znam go za bardzo, nie śledzę ligi portugalskiej, anyone can help?
według włoskich i angielskich mediów dostaniemy 4 mln funtów, co chyba nie jest złą kwotą ... wychodzimy na zero, bo za tyle samo przychodzi Eric Dier. Nie znam go za bardzo, nie śledzę ligi portugalskiej, anyone can help?
31 lipca 2014, 17:22 [cytuj]
jak płacą 4 banki za niego, to jak dla mnie niezła oferta
jak płacą 4 banki za niego, to jak dla mnie niezła oferta
31 lipca 2014, 18:17 [cytuj]
Niby grał w tych sparingach ale mi osobiście jakoś nie zapadł w pamięć swoją grą. Za 4 bańki niech sobie idzie, u nas i tak by pewnie wiele nie pograł.
Niby grał w tych sparingach ale mi osobiście jakoś nie zapadł w pamięć swoją grą. Za 4 bańki niech sobie idzie, u nas i tak by pewnie wiele nie pograł
31 lipca 2014, 21:49 [cytuj]
OFICJALNIE: We are delighted to announce that we have reached agreement with Sporting Lisbon for the transfer of Eric Dier, subject to the player passing a medical
OFICJALNIE: We are delighted to announce that we have reached agreement with Sporting Lisbon for the transfer of Eric Dier, subject to the player passing a medical
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
31 lipca 2014, 22:07 [cytuj]
Mialem go w FM14 :cwaniak: Szkoda, ze innego mlodego angielskiego obronce sprzedali ;/
Mialem go w FM14 :cwaniak: Szkoda, ze innego mlodego angielskiego obronce sprzedali ;/
31 lipca 2014, 22:49 [cytuj]
falque ponoć bardzo dobrze sobie radził na wypożyczeniu, u nas praktycznie zero szans na zabłyśnięcie
falque ponoć bardzo dobrze sobie radził na wypożyczeniu, u nas praktycznie zero szans na zabłyśnięcie
1 sierpnia 2014, 02:54 [cytuj]
Falque w Rayo się z niezłej strony pokazał, więc nie wiem czemu mielibyśmy go za darmochę oddawać, szczególnie, że ma dopiero 24 lata.
Ale dobry biznes by był. Falque, który praktycznie nie ma szans na podstawową 11 pójdzie za 4 mln, a młody i obiecujący środkowy obrońca przychodzi za 4 mln. :ok:

Przydałby się jeszcze jeden, bardziej doświadczony śo, jeśli Dawson odejdzie, ale na ten moment transfery mi się podobają. Jak to tego dojdzie Schneiderlin i/lub jakiś dobry skrzydłowy na lewą stronę to będę w niebie.
Falque w Rayo się z niezłej strony pokazał, więc nie wiem czemu mielibyśmy go za darmochę oddawać, szczególnie, że ma dopiero 24 lata. Ale dobry biznes by był. Falque, który praktycznie nie ma szans na podstawową 11 pójdzie za 4 mln, a młody i obiecujący środkowy obrońca przychodzi za 4 mln. :ok: Przydałby się jeszcze jeden, bardziej doświadczony śo, jeśli Dawson odejdzie, ale na ten moment transfery mi się podobają. Jak to tego dojdzie Schneiderlin i/lub jakiś dobry skrzydłowy na lewą stronę to będę w niebie
LMAO
1 sierpnia 2014, 11:21 [cytuj]
dopiero 24 lata to sie mówi w polskiej ekstraklasie ;p
dopiero 24 lata to sie mówi w polskiej ekstraklasie ;p
1 sierpnia 2014, 12:43 [cytuj]
Z tym, że mi nie chodzi o to, że jeszcze jest młody i może wypalić. Falque ma przed sobą jezcze dużo gry w piłkę na solidnym poziomie, więc nie wiem czemu ktoś się dziwi, że za niego przyzwoitą kasę dostaniemy.
Z tym, że mi nie chodzi o to, że jeszcze jest młody i może wypalić. Falque ma przed sobą jezcze dużo gry w piłkę na solidnym poziomie, więc nie wiem czemu ktoś się dziwi, że za niego przyzwoitą kasę dostaniemy
LMAO
1 sierpnia 2014, 22:34 [cytuj]
Musachio rzekomo za 19 baniek. Sie porobiło, coraz głosniej o nas na rynku transferowym. W sumie to nie wiem czy dobrze, czy źle. Ale zdaje mi sie, ze te transfery są bardziej przemyslane niz te zeszloroczne :)
Musachio rzekomo za 19 baniek. Sie porobiło, coraz głosniej o nas na rynku transferowym. W sumie to nie wiem czy dobrze, czy źle. Ale zdaje mi sie, ze te transfery są bardziej przemyslane niz te zeszloroczne :)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
1 sierpnia 2014, 22:58 [cytuj]
to nie zrozumieliśmy sie ;)
pewnie pogra na solidnym poziomie, ale to bedą kluby 2 cześci tabeli

szkoda ze tak późno, np taka chelsea niby już dawno skonczyła transfery
to nie zrozumieliśmy sie ;) pewnie pogra na solidnym poziomie, ale to bedą kluby 2 cześci tabeli szkoda ze tak późno, np taka chelsea niby już dawno skonczyła transfery
1 sierpnia 2014, 23:16 [cytuj]
Nowy trener przyszedł, to pewnie chciał poznać nowych zawodników, a nam niestety trafiło na sezon z MŚ. Ważne, że coś się dzieje. Poza tym, największa dziura chyba załatana, więc nie jest źle.

Robert, takie kluby też płacą za zawodników.
Nowy trener przyszedł, to pewnie chciał poznać nowych zawodników, a nam niestety trafiło na sezon z MŚ. Ważne, że coś się dzieje. Poza tym, największa dziura chyba załatana, więc nie jest źle. Robert, takie kluby też płacą za zawodników
LMAO
1 sierpnia 2014, 23:32 [cytuj]
4 mln ojro to jednak spora kasa, a ktoś wpisie na stronie pisał nawet o 5, a dla takich klubów taka kasa jest bardzo dużą;p

no niestety, lipnie nam sie to zgrało, trzeba liczyć ze szybko sie zgrają
4 mln ojro to jednak spora kasa, a ktoś wpisie na stronie pisał nawet o 5, a dla takich klubów taka kasa jest bardzo dużą;p no niestety, lipnie nam sie to zgrało, trzeba liczyć ze szybko sie zgrają
2 sierpnia 2014, 00:04 [cytuj]
Musacchio zajebisty, ale 19 milionów to za duża kwota chyba :/
2 sierpnia 2014, 00:25 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Jeremy Mathieu mówi cześć.
Jeremy Mathieu mówi cześć
2 sierpnia 2014, 01:29 [cytuj]
Wygląda na to, że ściągamy Musachhio za 19 mln http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2014/08/01/4997908/-

a sprzedajemy Dawsona za 6 mln http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2014/06/29/4922634/michael-dawson-set-for-tottenham-exit?ICID=PP_9517

Strasznie mi szkoda naszego kapitana. Wolałbym się pozbyć Kaboula, ale cóż - obaj już na pewien poziom nie wejdę. I choć wolałbym np. Inigo Martineza z Sociedad to Musachhio jest też świetnym obrońcą
Wygląda na to, że ściągamy Musachhio za 19 mln - http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2014/08/01/4997908/- a sprzedajemy Dawsona za 6 mln - http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2014/06/29/4922634/michael-dawson-set-for-tottenham-exit?ICID=PP_9517 Strasznie mi szkoda naszego kapitana. Wolałbym się pozbyć Kaboula, ale cóż - obaj już na pewien poziom nie wejdę. I choć wolałbym np. Inigo Martineza z Sociedad to Musachhio jest też świetnym obrońcą
2 sierpnia 2014, 01:30 [cytuj]
Kalafior powiedział/a:
Jeremy Mathieu mówi cześć

Dokładnie Mathieu za 20 mln euro - to jest dopiero śmiech na sali. Nie dość, że przeciętny to jeszcze 30-latek :brawo:
Dokładnie Mathieu za 20 mln euro - to jest dopiero śmiech na sali. Nie dość, że przeciętny to jeszcze 30-latek :brawo:
2 sierpnia 2014, 10:01 [cytuj]
Usłyszałem musisz o i myślałem że to Japończyk
Usłyszałem musisz o i myślałem że to Japończyk
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 sierpnia 2014, 10:17 [cytuj]
Musasi
Musasi
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
|<  <<  <  79  80  81  82  83    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 33 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się