Forum dyskusyjne
2 sierpnia 2014, 11:07 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Dokładnie Mathieu za 20 mln euro - to jest dopiero śmiech na sali. Nie dość, że przeciętny to jeszcze 30-latek

Tylko, że Barcelona na takie ruchy sobie może pozwolić, my już niekoniecznie
Tylko, że Barcelona na takie ruchy sobie może pozwolić, my już niekoniecznie :P
2 sierpnia 2014, 11:14 [cytuj]
http://m.goal.com/s/en/news/4997056/
interesujemy się Richardsem! Jak dla mnie dużo lepsza opcja, ograny w Premier League, potrafiący grać na dwóch pozycjach no i dużo tańszy
http://m.goal.com/s/en/news/4997056/
interesujemy się Richardsem! Jak dla mnie dużo lepsza opcja, ograny w Premier League, potrafiący grać na dwóch pozycjach no i dużo tańszy :)
2 sierpnia 2014, 11:24 [cytuj]
Eff_Spur powiedział/a:
http://m.goal.com/s/en/news/4997056/ interesujemy się Richardsem! Jak dla mnie dużo lepsza opcja, ograny w Premier League, potrafiący grać na dwóch pozycjach no i dużo tańszy

Tak, tak i jeszcze raz tak. Micah u nas to strzal w dziesiatke.
Tak, tak i jeszcze raz tak. Micah u nas to strzal w dziesiatke
2 sierpnia 2014, 13:02 [cytuj]
Baro, teraz to Dawson jest dużo słabszy od Kaboula, w sparingach to młody Veljkowic był lepszy od niego a ma dopiero 19 lat
a co do barcelony, jak tak lubią to niech kupują;p
dają 20 za dziadka, a za gościa w podobnym wieku chcą jakieś drobne bo dużo zarabia;p
Baro, teraz to Dawson jest dużo słabszy od Kaboula, w sparingach to młody Veljkowic był lepszy od niego a ma dopiero 19 lat:P
a co do barcelony, jak tak lubią to niech kupują;p
dają 20 za dziadka, a za gościa w podobnym wieku chcą jakieś drobne bo dużo zarabia;p
2 sierpnia 2014, 13:52 [cytuj]
Richards jak najbardziej. Już koło czerwca pisałem że za Naughtona byłby idealny.
Richards jak najbardziej. Już koło czerwca pisałem że za Naughtona byłby idealny
3 sierpnia 2014, 12:26 [cytuj]
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-plot-45m-transfer-splurge-3953835
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-plot-45m-transfer-splurge-3953835
:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 sierpnia 2014, 12:26 [cytuj]
mozliwe ze Naughton odejdzie, idealny deal gdybysmy pozyskali Richardsa
mozliwe ze Naughton odejdzie, idealny deal gdybysmy pozyskali Richardsa :D
3 sierpnia 2014, 13:15 [cytuj]
3 sierpnia 2014, 14:10 [cytuj]
Paulinho -> Schneiderlin
Ade? -> Bony
Naughton -> Richards
zdecydowanie na tak, jedynie przy Ade pomyślałbym, Kane odpada, bo 3 Ade, Bony i Soldado to by było za dużo
Warto by było wymienić jeszcze Kane na jakiegoś młodego, Kane jest jakiś wolny, musi sobie przyjąć, poprawić i dopiero strzela
Paulinho -> Schneiderlin
Ade? -> Bony
Naughton -> Richards
zdecydowanie na tak, jedynie przy Ade pomyślałbym, Kane odpada, bo 3 Ade, Bony i Soldado to by było za dużo
Warto by było wymienić jeszcze Kane na jakiegoś młodego, Kane jest jakiś wolny, musi sobie przyjąć, poprawić i dopiero strzela
3 sierpnia 2014, 15:47 [cytuj]
Abel Hernandez z Palermo jest do wyciagniecia za max 10 mln euro.
Abel Hernandez z Palermo jest do wyciagniecia za max 10 mln euro
www.facebook.com/OgienOdSkaja
3 sierpnia 2014, 17:29 [cytuj]
Ponoć etoo na celowniku $ pur $ `-)
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 sierpnia 2014, 19:01 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
oby to były tylko plotki.. nie dość, że ma 33 lata, tygodniówkę pewnie też wygórowaną, to nie oszukujmy się, to już nie ten sam Eto, po powrocie z Rosji grał bardzo mizernie
oby to były tylko plotki.. nie dość, że ma 33 lata, tygodniówkę pewnie też wygórowaną, to nie oszukujmy się, to już nie ten sam Eto, po powrocie z Rosji grał bardzo mizernie
3 sierpnia 2014, 19:29 [cytuj]
niech da juz spokój i idzie grać do USA, Chin, czy innych arabskich lig
niech da juz spokój i idzie grać do USA, Chin, czy innych arabskich lig
3 sierpnia 2014, 20:09 [cytuj]
Do Taszkientu jak go kiedyś łysy wysyłał.
Trzeba było go brać rok temu zamiast Soldado i też z kontraktem na rok. A teraz z tym drugim nie wiadomo co zrobić. Czy dopłacić i go oddać czy zostawić niech się telepie po boisku?
Jak mamy takich dziadków kontraktować i to pewnie za ciężkie hajsy tygodniowo to już trzeba było Defoe zostawić
Trzeba było go brać rok temu zamiast Soldado i też z kontraktem na rok. A teraz z tym drugim nie wiadomo co zrobić. Czy dopłacić i go oddać czy zostawić niech się telepie po boisku? :szok:
Jak mamy takich dziadków kontraktować i to pewnie za ciężkie hajsy tygodniowo to już trzeba było Defoe zostawić
3 sierpnia 2014, 21:09 [cytuj]
Mateuszek , tylko że w poprzednim sezonie brakowało nam tych dziadków , bo nie miał kto pokierować młodymi .
Mateuszek , tylko że w poprzednim sezonie brakowało nam tych dziadków , bo nie miał kto pokierować młodymi
3 sierpnia 2014, 21:23 [cytuj]
Defoe emeryt jakos jeszcze był jak zbieraliśmy wpierdole grudniowe. Wiele to dało, faktycznie

Żywa legenda Tottenhamu w szatni była. Dało coś to? Może to nie to co w innych klubach gdzie ta starszyzna w szatni coś dawała? Brad jeszcze zipie. Ile ty chcesz tych dziadków w składzie? Zawsze jest jeszcze nasz kapitan (?) Majkel który dobija do trzydziechy. To już taki wiek że powoli trzeba szykować się do emelesu
Zresztą nie wiem jakie wartości ten hipokryta i pazera może zespołowi przekazać?

ładnie to tak gardzić ruskimi opowiadać różne rzeczy a potem kilka lat później założyć ich koszulkę. Gardze nim. Pomachali kasą przed nosem to poleciał. Dwulicowiec pieprzony
Musacchio ponoć zaklepany
Defoe emeryt jakos jeszcze był jak zbieraliśmy wpierdole grudniowe. Wiele to dało, faktycznie :X Żywa legenda Tottenhamu w szatni była. Dało coś to? Może to nie to co w innych klubach gdzie ta starszyzna w szatni coś dawała? Brad jeszcze zipie. Ile ty chcesz tych dziadków w składzie? Zawsze jest jeszcze nasz kapitan (?) Majkel który dobija do trzydziechy. To już taki wiek że powoli trzeba szykować się do emelesu
Zresztą nie wiem jakie wartości ten hipokryta i pazera może zespołowi przekazać? :mysli: ładnie to tak gardzić ruskimi opowiadać różne rzeczy a potem kilka lat później założyć ich koszulkę. Gardze nim. Pomachali kasą przed nosem to poleciał. Dwulicowiec pieprzony
Musacchio ponoć zaklepany :cwaniak:
3 sierpnia 2014, 23:27 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Trzeba było go brać rok temu zamiast Soldado i też z kontraktem na rok. A teraz z tym drugim nie wiadomo co zrobić. Czy dopłacić i go oddać czy zostawić niech się telepie po boisku?
Całe szczęście, że nie jesteś prezesem.
Całe szczęście, że nie jesteś prezesem
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
3 sierpnia 2014, 23:39 [cytuj]
Z tym zakontraktowaniem hipokryty w miejsce Soldado to był sarkazm. Ani rok wcześniej ani teraz. Już jak jego ściągać to wolę żeby Soldado został. Co nie zmienia faktu że jestem zawiedziony jego skutecznością jak chyba każdy z nas
Z tym zakontraktowaniem hipokryty w miejsce Soldado to był sarkazm. Ani rok wcześniej ani teraz. Już jak jego ściągać to wolę żeby Soldado został. Co nie zmienia faktu że jestem zawiedziony jego skutecznością jak chyba każdy z nas ;(
4 sierpnia 2014, 10:23 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Vlaar nie sprawdzilby sie w Spurs. Wolałbym http://www.transfermarkt.pl/mateo-musacchio/profil/spieler/45653
Wszystko wskazuje na to, że moje marzenie się spełni
Jak zacytowac żeby nie zepsuć strony ??
Wszystko wskazuje na to, że moje marzenie się spełni:ok:
Jak zacytowac żeby nie zepsuć strony ??
4 sierpnia 2014, 10:34 [cytuj]
przed [/quote] zrób spacje
zrób spacje