Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  81  82  83  84  85    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
4 sierpnia 2014, 12:49 [cytuj]
Podobno jesteśmy zdeterminowani, aby dołączył do nas latem Schneiderlin. Mauricio do kasy dorzuca już nawet Chadliego. Taki ruch oznaczałbym, że pewnie dołożylibyśmy starań, aby dołączył do nas jeszcze jeden skrzydłowy (Depay :hejka: ). W sumie Jay'em Rodriguezem też bym nie pogardził. :cwaniak:
Podobno jesteśmy zdeterminowani, aby dołączył do nas latem Schneiderlin. Mauricio do kasy dorzuca już nawet Chadliego. Taki ruch oznaczałbym, że pewnie dołożylibyśmy starań, aby dołączył do nas jeszcze jeden skrzydłowy (Depay :hejka: ). W sumie Jay'em Rodriguezem też bym nie pogardził. :cwaniak:
4 sierpnia 2014, 13:04 [cytuj]
my serio dajemy za obrońce 21 mln? serio on taki dojebany czy co :D ?
4 sierpnia 2014, 13:44 [cytuj]
Lepiej aby dali im Paulinho, a Chadliego za Jaya;d

smackey powiedział/a:

albo zastepuje Janka;p
albo zastepuje Janka;p
4 sierpnia 2014, 14:21 [cytuj]
Wydaje mi się że Paulinho to duch drużyny , a jak Pochettino chce dać Chadliego + kase za schneiderlina to już jest moim Bogiem :) Nie trawie Chadliego u nas , niby techniczny gracz a drewno jakich mało
Wydaje mi się że Paulinho to duch drużyny , a jak Pochettino chce dać Chadliego + kase za schneiderlina to już jest moim Bogiem :) Nie trawie Chadliego u nas , niby techniczny gracz a drewno jakich mało
4 sierpnia 2014, 14:46 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=MKD3C6-CN5w

hah, no nie wiem, czy nadal warto być zainteresowanym Richardsem :D
https://www.youtube.com/watch?v=MKD3C6-CN5w hah, no nie wiem, czy nadal warto być zainteresowanym Richardsem :D
4 sierpnia 2014, 14:47 [cytuj]
smackey powiedział/a:

Jak rozmawiałem z fanami hiszpańskiej piłki, mówili że to taki typowy średniak :D
Jak rozmawiałem z fanami hiszpańskiej piłki, mówili że to taki typowy średniak :D
4 sierpnia 2014, 14:56 [cytuj]
Czyli, że dajemy ponad dwadzieścia milionów funtów za 'typowego średniaka'? Cóż, chyba jednak bardziej ufam naszemu zarządowi, niż twoim znajomym.

A co do domniemanej oferty za Morgana (kasa + Chadli) to nic, tylko to przyklepnąć. Jeszcze gdyby się udało wcisnąć im Capoue i zbić trochę cenę (przy przyjściu Schneiderlina, Etienne będzie całkowicie zbędny) to już w ogóle miód. Ach, te marzenia.
Czyli, że dajemy ponad dwadzieścia milionów funtów za 'typowego średniaka'? Cóż, chyba jednak bardziej ufam naszemu zarządowi, niż twoim znajomym. A co do domniemanej oferty za Morgana (kasa + Chadli) to nic, tylko to przyklepnąć. Jeszcze gdyby się udało wcisnąć im Capoue i zbić trochę cenę (przy przyjściu Schneiderlina, Etienne będzie całkowicie zbędny) to już w ogóle miód. Ach, te marzenia
4 sierpnia 2014, 15:07 [cytuj]
Dator powiedział/a:
Czyli, że dajemy ponad dwadzieścia milionów funtów za 'typowego średniaka'? Cóż, chyba jednak bardziej ufam naszemu zarządowi, niż twoim znajomym.

A co do domniemanej oferty za Morgana (kasa + Chadli) to nic, tylko to przyklepnąć. Jeszcze gdyby się udało wcisnąć im Capoue i zbić trochę cenę (przy przyjściu Schneiderlina, Etienne będzie całkowicie zbędny) to już w ogóle miód. Ach, te marzenia

Z tym zaufaniem do zarządu to bym nie przesadzał. Już zdarzało się nam wydawać kupę szmalcu za "typowych średniaków" ;) Mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej, chociaż znowu obawiam się klapy. Musacchio nie wydaje mi się wart 21 milionów. To prawda, że rok temu był dostępny za 4,5 miliona?
Z tym zaufaniem do zarządu to bym nie przesadzał. Już zdarzało się nam wydawać kupę szmalcu za "typowych średniaków" ;) Mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej, chociaż znowu obawiam się klapy. Musacchio nie wydaje mi się wart 21 milionów. To prawda, że rok temu był dostępny za 4,5 miliona?
4 sierpnia 2014, 15:20 [cytuj]
Ten średniak był uznany w poprzednim sezonie najlepszym zawodnikiem Villareal. Villareal, które zajęło 6 miejsce dające miejsce gry w LE. Życzyłbym sobie, żeby ten "średniak" założył koszulkę Tottenhamu.
Ten średniak był uznany w poprzednim sezonie najlepszym zawodnikiem Villareal. Villareal, które zajęło 6 miejsce dające miejsce gry w LE. Życzyłbym sobie, żeby ten "średniak" założył koszulkę Tottenhamu
4 sierpnia 2014, 15:23 [cytuj]
Paulinho duch drużyny iksde
4 sierpnia 2014, 15:32 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

brazyli moze i tak, ale u nas to wątpie;P
4 sierpnia 2014, 15:39 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Paulinho może być duchem co najwyżej na boisku :rotfl: to raz

ale mam banan na japie jak przypomne sobie

Paulinho motywatorem Brazylii?!?! Byle kto nie moze być motywatorem Brazylii... a potem okazało się że ta Brazylia jest byle jaka :D mesjasz futbolu vel Paulinho namaścił zespół
Paulinho może być duchem co najwyżej na boisku :rotfl: to raz ale mam banan na japie jak przypomne sobie Paulinho motywatorem Brazylii?!?! Byle kto nie moze być motywatorem Brazylii... a potem okazało się że ta Brazylia jest byle jaka :D mesjasz futbolu vel Paulinho namaścił zespół
4 sierpnia 2014, 15:58 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
https://www.youtube.com/watch?v=MKD3C6-CN5w

hah, no nie wiem, czy nadal warto być zainteresowanym Richardsem :D

Strzały ma podobne jak nie jaki Townsend, obaj idealnie do siebie pasują, nawet po tej samej stronie boiska grają. :rotfl:

Drugler powiedział/a:

Ja tam lubię Chadliego. Zbawcą naszym to on nie będzie, ale na ławkę i Ligę Ojropy idealnie pasuje.

Coś mi mówi, że Musacchio może być strzałem w dychę. O ile od razu czułem, że Rumun nie wypali, o tyle coś mi podpowiada, że z Argentyńczykiem może być inaczej...
Strzały ma podobne jak nie jaki Townsend, obaj idealnie do siebie pasują, nawet po tej samej stronie boiska grają. :rotfl: [quote=Drugler]Wydaje mi się że Paulinho to duch drużyny , a jak Pochettino chce dać Chadliego + kase za schneiderlina to już jest moim Bogiem :) Nie trawie Chadliego u nas , niby techniczny gracz a drewno jakich mało
4 sierpnia 2014, 16:32 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:

Z tym drugim zdaniem w pełni się zgadzam, jednak teraz wydaje się, że tym razem zarząd 'poszedł po rozum do głowy' i wykonuje póki co przemyślane ruchy na rynku transferowym. Davies, młody i utalentowany obrońca, ale już z doświadczeniem na angielskich boiskach; Vorm, solidny back-up dla Llorisa oraz Dier, który co prawda jest dla mnie niewiadomą, ale wydano na niego stosunkowo mało pieniędzy, więc nawet jak nie wypali to nie będę miał wielkiego żalu do zarządu o ten transfer.

Co do twojego pytania o cenę Musacchio - jest to całkiem możliwe, zważywszy na fakt, iż Villarreal w poprzednim sezonie grał w Segunda Division i siłą rzeczy wartość rynkowa Argentyńczyka była dużo niższa niż teraz.
Z tym drugim zdaniem w pełni się zgadzam, jednak teraz wydaje się, że tym razem zarząd 'poszedł po rozum do głowy' i wykonuje póki co przemyślane ruchy na rynku transferowym. Davies, młody i utalentowany obrońca, ale już z doświadczeniem na angielskich boiskach; Vorm, solidny back-up dla Llorisa oraz Dier, który co prawda jest dla mnie niewiadomą, ale wydano na niego stosunkowo mało pieniędzy, więc nawet jak nie wypali to nie będę miał wielkiego żalu do zarządu o ten transfer. Co do twojego pytania o cenę Musacchio - jest to całkiem możliwe, zważywszy na fakt, iż Villarreal w poprzednim sezonie grał w Segunda Division i siłą rzeczy wartość rynkowa Argentyńczyka była dużo niższa niż teraz
4 sierpnia 2014, 20:56 [cytuj]
ponoć Kabs i Daws dostali "zielone światło" na odejście z WHL
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
4 sierpnia 2014, 21:16 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Czyli Verts - Musacchio i na ławce Vlad z Dierem. Jak dla mnie to trochę ryzykowne zważywszy na wiek Rumuna i Anglika. :boisie: Wolałbym już wypożyczyć któregoś z nich, a na jego miejsce zostawić Kabsa albo Michaela. Bo na jakąś niespodziewajkę ze strony Levy'ego w stylu trzech środkowych obrońców w jednym okienku zarządu nie liczę. To by było już podejrzane i mocno nie w naszym stylu. :luzik:
Czyli Verts - Musacchio i na ławce Vlad z Dierem. Jak dla mnie to trochę ryzykowne zważywszy na wiek Rumuna i Anglika. :boisie: Wolałbym już wypożyczyć któregoś z nich, a na jego miejsce zostawić Kabsa albo Michaela. Bo na jakąś niespodziewajkę ze strony Levy'ego w stylu trzech środkowych obrońców w jednym okienku zarządu nie liczę. To by było już podejrzane i mocno nie w naszym stylu. :luzik:
4 sierpnia 2014, 22:46 [cytuj]
Zawsze w razie czego może spróbować wcisnąć Veljkovica czy Frayera.
Zawsze w razie czego może spróbować wcisnąć Veljkovica czy Frayera
LMAO
4 sierpnia 2014, 22:54 [cytuj]
Vertsa mozna uznac za pewniaka w obronie, w koncu bedzie mogl grac spokojnie na środku i nie martwić sie ze zaraz go Pochett przesunie na lewe skrzydło, o Musacchio za duzo nie wiem ale patrzac na wasze komentarze tragedii nie ma, moga stworzyc całkiem niezły duet. Ja jestem zwolennikiem Vlada, do pewnego momentu tamtego sezonu grał całkiem dobrze, troszke ograniczyc % i beda z niego ludzie. Dier wiadomo, musi sie uczyc duzo ale ze slaba druzyna w grupie LE moze zagrac. Mamy jeszcze Veljakovica, zapowiada sie naprawde dobrze wiec jakims uzupełnieniem tam jest. Nasz Drewninho z pewnoscia nie jest pierwszym motywatorem a tym bardziej duchem druzyny, juz bardziej wskazał bym Sandro, jajcarz jakich mało :D prawda jest taka ze jezeli nasza gra defensywna nie zostanie poukładana to nawet para: Hummels - Boateng bedzie grała shit. Jeszcze sprawa Capoue, facet naprawde super sie sprawuje, predzej pozbyłbym sie Paulinho od ktorego Holtby robi zdecydowanie wiecej w ofensywie i walczy w defensywie, do ŁKSu z nim.
Vertsa mozna uznac za pewniaka w obronie, w koncu bedzie mogl grac spokojnie na środku i nie martwić sie ze zaraz go Pochett przesunie na lewe skrzydło, o Musacchio za duzo nie wiem ale patrzac na wasze komentarze tragedii nie ma, moga stworzyc całkiem niezły duet. Ja jestem zwolennikiem Vlada, do pewnego momentu tamtego sezonu grał całkiem dobrze, troszke ograniczyc % i beda z niego ludzie. Dier wiadomo, musi sie uczyc duzo ale ze slaba druzyna w grupie LE moze zagrac. Mamy jeszcze Veljakovica, zapowiada sie naprawde dobrze wiec jakims uzupełnieniem tam jest. Nasz Drewninho z pewnoscia nie jest pierwszym motywatorem a tym bardziej duchem druzyny, juz bardziej wskazał bym Sandro, jajcarz jakich mało :D prawda jest taka ze jezeli nasza gra defensywna nie zostanie poukładana to nawet para: Hummels - Boateng bedzie grała shit. Jeszcze sprawa Capoue, facet naprawde super sie sprawuje, predzej pozbyłbym sie Paulinho od ktorego Holtby robi zdecydowanie wiecej w ofensywie i walczy w defensywie, do ŁKSu z nim
4 sierpnia 2014, 23:20 [cytuj]
Michał powiedział/a:

Vlad ma 24 lata także bez przesady.
https://www.facebook.com/2DareIs2Do/photos/
a.377518082319048.77618.375933012477555/685343674869819/?type=1&theater
Vlad ma 24 lata także bez przesady. https://www.facebook.com/2DareIs2Do/photos/ a.377518082319048.77618.375933012477555/685343674869819/?type=1&theater
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 sierpnia 2014, 23:32 [cytuj]
SuperJan z poprzedniego sezonu to zupełne przeciwieństwo tego co prezentował w sezonie 12/13. Jeśli tylko powróci do dyspozycji z tamtego sezonu, o grę defensywną możemy być dużo bardziej spokojni. Poza tym jest to piłkarz usposobiony do gry ofensywnej, dynamiczny, potrafiący w przeciwieństwie do wielu obrońców wykorzystać nadarzającą się okazje (świetnie gra głową). W poprzednim trochę za bardzo 'gwiazdorzył' a i z formą nie było najlepiej. Potrzebny jest nam zdecydowanie w XI.

Vlad na początku sezonu także pokazał się z dobrej dyspozycji, ale potem przyszły chwiejne kroki i czar prysł. Na tą chwile nie ma jeszcze co go skreślać.

Paulinho?
Razem z Frajersem i Rosem dla mnie mogli by już teraz opuścić WHL, bo tylko wpływają na niekorzyść...:lezkawoku:
SuperJan z poprzedniego sezonu to zupełne przeciwieństwo tego co prezentował w sezonie 12/13. Jeśli tylko powróci do dyspozycji z tamtego sezonu, o grę defensywną możemy być dużo bardziej spokojni. Poza tym jest to piłkarz usposobiony do gry ofensywnej, dynamiczny, potrafiący w przeciwieństwie do wielu obrońców wykorzystać nadarzającą się okazje (świetnie gra głową). W poprzednim trochę za bardzo 'gwiazdorzył' a i z formą nie było najlepiej. Potrzebny jest nam zdecydowanie w XI. Vlad na początku sezonu także pokazał się z dobrej dyspozycji, ale potem przyszły chwiejne kroki i czar prysł. Na tą chwile nie ma jeszcze co go skreślać. Paulinho? Razem z Frajersem i Rosem dla mnie mogli by już teraz opuścić WHL, bo tylko wpływają na niekorzyść...:lezkawoku:
|<  <<  <  81  82  83  84  85    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się