Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  82  83  84  85  86    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
5 sierpnia 2014, 00:13 [cytuj]
kubaem powiedział/a:
SuperJan z poprzedniego sezonu to zupełne przeciwieństwo tego co prezentował w sezonie 12/13. Jeśli tylko powróci do dyspozycji z tamtego sezonu, o grę defensywną możemy być dużo bardziej spokojni. Poza tym jest to piłkarz usposobiony do gry ofensywnej, dynamiczny, potrafiący w przeciwieństwie do wielu obrońców wykorzystać nadarzającą się okazje (świetnie gra głową). W poprzednim trochę za bardzo 'gwiazdorzył' a i z formą nie było najlepiej. Potrzebny jest nam zdecydowanie w XI.

Vlad na początku sezonu także pokazał się z dobrej dyspozycji, ale potem przyszły chwiejne kroki i czar prysł. Na tą chwile nie ma jeszcze co go skreślać.

Paulinho?
Razem z Frajersem i Rosem dla mnie mogli by już teraz opuścić WHL, bo tylko wpływają na niekorzyść...:lezkawoku:

Co do Vlada to nie wiem co myśleć. Ma świetne odbiory i mocny ciąg do przodu. Pierwszy sezon - dajmy mu ochłonąć (casus: Bale) :-) Rose.....sam nie wiem ale na obrońcę się nie nadaję. Liczę, że MoPo go na skrzydle sprawdzi ponieważ chłop ma zadatki na ofensywnego gracza (casus: Bale)?
Co do Vlada to nie wiem co myśleć. Ma świetne odbiory i mocny ciąg do przodu. Pierwszy sezon - dajmy mu ochłonąć (casus: Bale) :-) Rose.....sam nie wiem ale na obrońcę się nie nadaję. Liczę, że MoPo go na skrzydle sprawdzi ponieważ chłop ma zadatki na ofensywnego gracza (casus: Bale)?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
5 sierpnia 2014, 00:25 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Vlad ma 24 lata także bez przesady.
https://www.facebook.com/2DareIs2Do/photos/
a.377518082319048.77618.375933012477555/685343674869819/?type=1&theater

Rzecz jasna nie kieruje się zasadami polskiej Ekstraklapy, że 24-latek to wciąż junior, który dopiero wkracza w dorosłą piłkę, ale jak na środkowego obrońce to wciąż 24 oczka to wciąż mało. Poza tym zobacz w jakim wieku jest pozostała trójka: Verts 27 lat, Musacchio 23 i Dier 20 lat. Moim zdaniem przydałby się taki Kaboul, który w gorszym momencie może wykazać się doświadczeniem, którego brakuje młodszym kolegom.
Rzecz jasna nie kieruje się zasadami polskiej Ekstraklapy, że 24-latek to wciąż junior, który dopiero wkracza w dorosłą piłkę, ale jak na środkowego obrońce to wciąż 24 oczka to wciąż mało. Poza tym zobacz w jakim wieku jest pozostała trójka: Verts 27 lat, Musacchio 23 i Dier 20 lat. Moim zdaniem przydałby się taki Kaboul, który w gorszym momencie może wykazać się doświadczeniem, którego brakuje młodszym kolegom
5 sierpnia 2014, 01:48 [cytuj]
Nalepszy wiek dla obrońcy to ~28 lat, więc powiediałbym, że Vlad ma jeszcze trochę czasu. Poza tym on gra już w PL od roku, a nie kręci się w Ekstraklasie jak jakiś frajer.
Nalepszy wiek dla obrońcy to ~28 lat, więc powiediałbym, że Vlad ma jeszcze trochę czasu. Poza tym on gra już w PL od roku, a nie kręci się w Ekstraklasie jak jakiś frajer
LMAO
5 sierpnia 2014, 09:36 [cytuj]
poza naughtonem nie ma co sprzedawać żadnego obrońcy!!
poza naughtonem nie ma co sprzedawać żadnego obrońcy!!
5 sierpnia 2014, 11:16 [cytuj]
Zwariowałeś? Jak przyjdzie Musacchio, to w środku będzie tak:
Vertonghen, Musacchio, Chiriches, Dawson, Kaboul, Dier, Veljković i Fryers. Moim zdaniem Dawson i/lub Kaboul powinni zostać sprzedani.
Zwariowałeś? Jak przyjdzie Musacchio, to w środku będzie tak: Vertonghen, Musacchio, Chiriches, Dawson, Kaboul, Dier, Veljković i Fryers. Moim zdaniem Dawson i/lub Kaboul powinni zostać sprzedani
LMAO
5 sierpnia 2014, 11:28 [cytuj]
Fryers, Kaboul - out, Veljković - wypożyczenie. Tak bym to widział, wówczas zostaje 5 stoperów, która absolutnie wystarcza na grę na paru frontach...

...o ile Musacchio rzeczywiście przyjdzie. Villarreal ponoć chce za niego więcej pieniędzy niż Tottenham dotychczas oferował, ponieważ River Plate, były klub Argentyńczyka dostanie 35% kwoty od jego transferu. Zobaczymy, czy się dogadają.
Fryers, Kaboul - out, Veljković - wypożyczenie. Tak bym to widział, wówczas zostaje 5 stoperów, która absolutnie wystarcza na grę na paru frontach... ...o ile Musacchio rzeczywiście przyjdzie. Villarreal ponoć chce za niego więcej pieniędzy niż Tottenham dotychczas oferował, ponieważ River Plate, były klub Argentyńczyka dostanie 35% kwoty od jego transferu. Zobaczymy, czy się dogadają
5 sierpnia 2014, 11:44 [cytuj]
Vertonghen, Musacchio, Chiriches, Kaboul, taka czwórka powinna byc:P
jako 5 Freyers
Dier i Veljkowic niech idą sie ogrywać

a Daws do sprzdania
Vertonghen, Musacchio, Chiriches, Kaboul, taka czwórka powinna byc:P jako 5 Freyers Dier i Veljkowic niech idą sie ogrywać a Daws do sprzdania
5 sierpnia 2014, 12:42 [cytuj]
Podobno za tego argentyńczyka chcą ... 50 mln euro.

Już widzę , jak Levy daje za obrońcę 50 mln euro a Baleowi nie chciał 150 tysięcy tygodniowo dać :D
Podobno za tego argentyńczyka chcą ... 50 mln euro. Już widzę , jak Levy daje za obrońcę 50 mln euro a Baleowi nie chciał 150 tysięcy tygodniowo dać :D
5 sierpnia 2014, 12:53 [cytuj]
Drugler powiedział/a:

Już widzę , jak Levy daje za obrońcę 50 mln euro a Baleowi nie chciał 150 tysięcy tygodniowo dać :D

Bo się River Plate i agent, chociaż internety mówią że w ciągu 48H będzie już na WHL.
Bo się River Plate i agent, chociaż internety mówią że w ciągu 48H będzie już na WHL
Offence win games, defence wins titles
5 sierpnia 2014, 13:24 [cytuj]
kupując go wiedzieli ze wcześniejszy klub dostanie cześć kasy, to nie widze powodu jakiegoś chorego zawyżania ceny

jeśli faktycznie powiedzieli 50 baniek to przestałbym z nimi gadac;p
kupując go wiedzieli ze wcześniejszy klub dostanie cześć kasy, to nie widze powodu jakiegoś chorego zawyżania ceny jeśli faktycznie powiedzieli 50 baniek to przestałbym z nimi gadac;p
5 sierpnia 2014, 13:25 [cytuj]
Drugler powiedział/a:

No i bardzo dobrze, że Levy nie chce tyle dać, wg mnie 20 milionów funtów, czy euro za gracza, który póki co zagrał jeden dobry sezon w La Liga to już jest bardzo dużo. Tyle samo (bądź trochę mniej) zresztą Arsenal zapłacił za Chambersa, gościa, który rozegrał 20 meczów w PL. Popie***liło, za przeproszeniem, te wszystkie kluby z tymi cenami odstępnego za swoich graczy.
No i bardzo dobrze, że Levy nie chce tyle dać, wg mnie 20 milionów funtów, czy euro za gracza, który póki co zagrał jeden dobry sezon w La Liga to już jest bardzo dużo. Tyle samo (bądź trochę mniej) zresztą Arsenal zapłacił za Chambersa, gościa, który rozegrał 20 meczów w PL. Popie***liło, za przeproszeniem, te wszystkie kluby z tymi cenami odstępnego za swoich graczy
5 sierpnia 2014, 13:32 [cytuj]
Sky Sports News report Tottenham remain confident about completing a deal for Mateo Musacchio despite ownership issues & percentages. #THFC
Sky Sports News report Tottenham remain confident about completing a deal for Mateo Musacchio despite ownership issues & percentages. #THFC
Offence win games, defence wins titles
5 sierpnia 2014, 15:18 [cytuj]
According to Goal, Tottenham have bid £15 million for Memphis Depay
5 sierpnia 2014, 18:57 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:

Ja pierdolę...
Ja pierdolę
5 sierpnia 2014, 19:34 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:

Lamela Depay - skrzydła Weltklasse! Czuję popłoch.
Lamela Depay - skrzydła Weltklasse! Czuję popłoch
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
5 sierpnia 2014, 20:23 [cytuj]
mi sie wydaje jednak i boje sie o to, że van Gall ma za duzy autorytet w Holandii i jezeli postanowi sciagnac Depaya teraz albo za rok to ten wybierze Muły..
mi sie wydaje jednak i boje sie o to, że van Gall ma za duzy autorytet w Holandii i jezeli postanowi sciagnac Depaya teraz albo za rok to ten wybierze Muły
5 sierpnia 2014, 20:27 [cytuj]
M. Depay - byłoby pięknie - ale puki co nie mamy, żadnych pewności, że to prawda ... tak samo czuje, że MU go nam zwinie z "talerza " :mysli:
M. Depay - byłoby pięknie - ale puki co nie mamy, żadnych pewności, że to prawda ... tak samo czuje, że MU go nam zwinie z "talerza " :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 sierpnia 2014, 00:16 [cytuj]
Depay i Musacchio i nasza kadra byłaby skompletowana. Jakby nie patrzeć to są to teraz nasze dwie najsłabiej obsadzone pozycje. Co prawda można by się jeszcze postarać o duet z So'ton, ale nawet gdyby nam się nie udało go ściągnąć to okienko można by zaliczyć do udanych.
Depay i Musacchio i nasza kadra byłaby skompletowana. Jakby nie patrzeć to są to teraz nasze dwie najsłabiej obsadzone pozycje. Co prawda można by się jeszcze postarać o duet z So'ton, ale nawet gdyby nam się nie udało go ściągnąć to okienko można by zaliczyć do udanych
6 sierpnia 2014, 09:47 [cytuj]
Wydaje mi się , gdy sprowadzimy duo ze świetych , Musachio i Depaya to na 100% z klubu odejdzie Sandro , Paulinho i wydaje mi się , że ktoś z duetu Holtby / Dembele .
Wydaje mi się , gdy sprowadzimy duo ze świetych , Musachio i Depaya to na 100% z klubu odejdzie Sandro , Paulinho i wydaje mi się , że ktoś z duetu Holtby / Dembele
6 sierpnia 2014, 10:31 [cytuj]
Lepiej zostawić kadre troche obszerną niż potem się martwić kto będzie grał za tych kontuzjowanych :)
Lepiej zostawić kadre troche obszerną niż potem się martwić kto będzie grał za tych kontuzjowanych :)
|<  <<  <  82  83  84  85  86    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się