Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  83  84  85  86  87    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
6 sierpnia 2014, 11:48 [cytuj]
wiadomo, że najlepiej gdyby zostali ale gracze pokroju Sandro Dembele Paulinho mogą nie zgadzać się z rolą rezerwowych albo grających co 2 mecz w LE, znaleźć jakiegoś osła co kupi Paulinho za 15 baniek. Tygodniówki także trzeba płacić.
wiadomo, że najlepiej gdyby zostali ale gracze pokroju Sandro Dembele Paulinho mogą nie zgadzać się z rolą rezerwowych albo grających co 2 mecz w LE, znaleźć jakiegoś osła co kupi Paulinho za 15 baniek. Tygodniówki także trzeba płacić
6 sierpnia 2014, 12:05 [cytuj]
Topola2994 powiedział/a:
Lepiej zostawić kadre troche obszerną niż potem się martwić kto będzie grał za tych kontuzjowanych :)

a Ty im tygodniówki zapłacisz ? ;)

Zoltrix Chelsea chciało dać 35 mln euro , więc w okolicach 25 mln funtów powinniśmy dostać za niego
a Ty im tygodniówki zapłacisz ? ;) Zoltrix Chelsea chciało dać 35 mln euro , więc w okolicach 25 mln funtów powinniśmy dostać za niego
6 sierpnia 2014, 12:36 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
a Ty im tygodniówki zapłacisz ? ;)

Zoltrix Chelsea chciało dać 35 mln euro , więc w okolicach 25 mln funtów powinniśmy dostać za niego

PLOTKI chciały dać. Nie CFC.
PLOTKI chciały dać. Nie CFC
Offence win games, defence wins titles
6 sierpnia 2014, 13:53 [cytuj]
no dobrze, czy dostaniemy 15, czy 20, to i tak całkiem niezła kwota jak za niego. Nie jestesmy ManU czy City zeby mieć w dupie to jakie tygodniowki płacimy, Levy walczy o kazdy funt a my trzymamy 3 zawodnikow na jednej pozycji: Holtby Paulinho Dembele. W meczu ligowym wychodzi na to, że jeden z nich bedzie poza kadra meczowa.
no dobrze, czy dostaniemy 15, czy 20, to i tak całkiem niezła kwota jak za niego. Nie jestesmy ManU czy City zeby mieć w dupie to jakie tygodniowki płacimy, Levy walczy o kazdy funt a my trzymamy 3 zawodnikow na jednej pozycji: Holtby Paulinho Dembele. W meczu ligowym wychodzi na to, że jeden z nich bedzie poza kadra meczowa
6 sierpnia 2014, 17:40 [cytuj]
Belgian media suggesting PSV have accepted a bid from Tottenham Hotspur for Memphis Depay with Chadli included. #THFC
Belgian media suggesting PSV have accepted a bid from Tottenham Hotspur for Memphis Depay with Chadli included. #THFC
6 sierpnia 2014, 17:43 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

nieoficjalnie mówi się, że dajemy 19 mln euro + Chadliego.
nieoficjalnie mówi się, że dajemy 19 mln euro + Chadliego
6 sierpnia 2014, 17:46 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
nieoficjalnie mówi się, że dajemy 19 mln euro + Chadliego

obyśmy nie dostali drugiego Chadliego ;)
obyśmy nie dostali drugiego Chadliego ;)
6 sierpnia 2014, 18:19 [cytuj]
19 mln euro + Chadli? Masakra... Ja tam nie jestem przekonany co do tego Depaya, obym się mylił.
19 mln euro + Chadli? Masakra... Ja tam nie jestem przekonany co do tego Depaya, obym się mylił
6 sierpnia 2014, 18:24 [cytuj]
Ta oferta wygląda jak przepłacanie + wciskanie niechcianego zawodnika. Mam nadzieję, że to nie dojdzie do skutku, nie jestem przekonany do tego piłkarza a jeśli już to za kwotę 10-12 maksymalnie. Udał mu się sezon i mundial. Tylko tyle, to był jego pierwszy sezon "na poważnie". Chadli też jebnął 15 czy ile tam bramek grając na skrzydle a po roku próbujemy się go pozbyć...
Ta oferta wygląda jak przepłacanie + wciskanie niechcianego zawodnika. Mam nadzieję, że to nie dojdzie do skutku, nie jestem przekonany do tego piłkarza a jeśli już to za kwotę 10-12 maksymalnie. Udał mu się sezon i mundial. Tylko tyle, to był jego pierwszy sezon "na poważnie". Chadli też jebnął 15 czy ile tam bramek grając na skrzydle a po roku próbujemy się go pozbyć
6 sierpnia 2014, 18:26 [cytuj]
I tak w razie przyjścia Depaya pozegnalibyśmy się z Chadlim, bo by był nam zwyczajnie nie potrzebny. Ja jestem fanem talentu Holendra i jestem pewien, że drugim (tylko droższym) Chadlim nie zostanie. Gość jest dużo bardziej ruchliwy, bramkostrzelny i ma lepsze przyspieszenie. Wgl moim zdaniem Chadli bardziej nadaje się na środek boiska, jako taka 10.
I tak w razie przyjścia Depaya pozegnalibyśmy się z Chadlim, bo by był nam zwyczajnie nie potrzebny. Ja jestem fanem talentu Holendra i jestem pewien, że drugim (tylko droższym) Chadlim nie zostanie. Gość jest dużo bardziej ruchliwy, bramkostrzelny i ma lepsze przyspieszenie. Wgl moim zdaniem Chadli bardziej nadaje się na środek boiska, jako taka 10
6 sierpnia 2014, 18:50 [cytuj]
Ja myślę, że przede wszystkim chodzi o kwotę. 19mln + Chadli to strasznie dużo. Właściwie nie wiem czy Depay jest wart tych 19, a gdzie tu jeszcze Nacer, który wart jest z 8-10 mln.
Ja myślę, że przede wszystkim chodzi o kwotę. 19mln + Chadli to strasznie dużo. Właściwie nie wiem czy Depay jest wart tych 19, a gdzie tu jeszcze Nacer, który wart jest z 8-10 mln
6 sierpnia 2014, 19:50 [cytuj]
Zgadzam się tutaj z paroma panami powyżej, Depay tak, ale nie za takie pieniądze, w życiu. Gość jest ledwie po jednym udanym sezonie...
Zgadzam się tutaj z paroma panami powyżej, Depay tak, ale nie za takie pieniądze, w życiu. Gość jest ledwie po jednym udanym sezonie
6 sierpnia 2014, 20:00 [cytuj]
w sumie 30 baniek to troche za dużo

cena z lutego na transfermarkt to jest 5 baniek, może do teraz zdrożał do 10 czy max 15, ale nie 30, bez przesady
w sumie 30 baniek to troche za dużo cena z lutego na transfermarkt to jest 5 baniek, może do teraz zdrożał do 10 czy max 15, ale nie 30, bez przesady
6 sierpnia 2014, 20:37 [cytuj]
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-agree-memphis-depay-transfer-4004830
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-agree-memphis-depay-transfer-4004830
6 sierpnia 2014, 21:19 [cytuj]
Dla mnie koleś to drugi Townsend. Jeszcze za tyle hajsu...
Dla mnie koleś to drugi Townsend. Jeszcze za tyle hajsu
6 sierpnia 2014, 21:42 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Dla mnie koleś to drugi Townsend. Jeszcze za tyle hajsu

Mylisz się....dla mnie rewelacyjny kolo. Skrzydła marzenie i to na lata!
Mylisz się....dla mnie rewelacyjny kolo. Skrzydła marzenie i to na lata!
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
6 sierpnia 2014, 22:25 [cytuj]
PSV jest w stanie opchnac Depaya ale oczekuja za niego 20 baniek, Levy do pracy!
PSV jest w stanie opchnac Depaya ale oczekuja za niego 20 baniek, Levy do pracy!
6 sierpnia 2014, 22:32 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:

Na razie dostali podobno 12+ Chadli, zresztą poczekamy do meczu z Schalke. Podobno do końca tygodnia sprawa ma się wyjaśnić.
Na razie dostali podobno 12+ Chadli, zresztą poczekamy do meczu z Schalke. Podobno do końca tygodnia sprawa ma się wyjaśnić
6 sierpnia 2014, 22:39 [cytuj]
no i poszła taka informacja: CONFIRMADO: El argentino Mateo Musacchio es nuevo futbolista del Tottenham llega procedente del Villarreal. Wystarczy w translator sobie wkleic :> mam nadzieje ze to prawda :D
no i poszła taka informacja: CONFIRMADO: El argentino Mateo Musacchio es nuevo futbolista del Tottenham llega procedente del Villarreal. Wystarczy w translator sobie wkleic :> mam nadzieje ze to prawda :D
6 sierpnia 2014, 22:53 [cytuj]
Gość przebijal się do składu juz w sezonie 2012/2013, a konkurencja w postaci Narsingha, Mertensa i Lensa była ogromna. Po odejściu dwóch ostatnich, którzy w tamtym sezonie byli nie do , to było naturalne naturalne, że się przebije.
Gość przebijal się do składu juz w sezonie 2012/2013, a konkurencja w postaci Narsingha, Mertensa i Lensa była ogromna. Po odejściu dwóch ostatnich, którzy w tamtym sezonie byli nie do , to było naturalne naturalne, że się przebije
|<  <<  <  83  84  85  86  87    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 40 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się