Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  84  85  86  87  88    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
6 sierpnia 2014, 23:01 [cytuj]
co ja słyszę Mateo i Memphis w Spurs??? ... ploty coraz bardziej kształtne i realne :brawo:
--- mówcie, co chcecie ale dla nie Depay to transfer lepszy nawet od Grizi-ego z San Sebastian --- motoryka, siła i technika pierwsza klasa i do tego 21 lat jeśli dobrze pamiętam ..
co ja słyszę Mateo i Memphis w Spurs??? ... ploty coraz bardziej kształtne i realne :brawo: --- mówcie, co chcecie ale dla nie Depay to transfer lepszy nawet od Grizi-ego z San Sebastian --- motoryka, siła i technika pierwsza klasa i do tego 21 lat jeśli dobrze pamiętam
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 sierpnia 2014, 23:45 [cytuj]
http://seekgoals.com/2014/06/23/netherlands-2-0-chile-2nd-half-memphis-depay-goals/
http://seekgoals.com/2014/06/23/netherlands-2-0-chile-2nd-half-memphis-depay-goals/
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 sierpnia 2014, 09:37 [cytuj]
A ja wam powiem ze zdecydowanie zamiast depaya wolalbym konoplanyke lub Yarmolenko...
A ja wam powiem ze zdecydowanie zamiast depaya wolalbym konoplanyke lub Yarmolenko
7 sierpnia 2014, 10:17 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=rvO32HHfnl8
https://www.youtube.com/watch?v=rvO32HHfnl8
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
7 sierpnia 2014, 12:15 [cytuj]
kurczę, ja nie mam wątpliwości, że jeżeli by do nas przeszedł było by cudownie. Chłopak potrafi strzelić z dystansu no i przede wszystkim gra na lewej flance, tam mamy trochę dziurę, typowy lewy, marzenie!
kurczę, ja nie mam wątpliwości, że jeżeli by do nas przeszedł było by cudownie. Chłopak potrafi strzelić z dystansu no i przede wszystkim gra na lewej flance, tam mamy trochę dziurę, typowy lewy, marzenie!
7 sierpnia 2014, 15:19 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/12040/9409640/transfer-centre-psv-claim-no-contact-with-spurs-for-memphis-depay
:bezradny:
http://www1.skysports.com/football/news/12040/9409640/transfer-centre-psv-claim-no-contact-with-spurs-for-memphis-depay :bezradny:
7 sierpnia 2014, 18:40 [cytuj]
Depay na ławie. Nie ma go w I składzie.
Depay na ławie. Nie ma go w I składzie
7 sierpnia 2014, 20:22 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Depay na ławie. Nie ma go w I składzie

Właśnie wszedł. ;(
Właśnie wszedł. ;(
7 sierpnia 2014, 20:27 [cytuj]
I strzelił...
I strzelił
7 sierpnia 2014, 21:23 [cytuj]
i asystował ...
i asystował
8 sierpnia 2014, 13:46 [cytuj]
Mussacchio poza kadra na mecz ze swansea, miejmy nadzieje ze trafi do nas.
Mussacchio poza kadra na mecz ze swansea, miejmy nadzieje ze trafi do nas
8 sierpnia 2014, 13:56 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:
Mussacchio poza kadra na mecz ze swansea, miejmy nadzieje ze trafi do nas

Mógłby już w końcu. Choć i tak pewnie na inaugurację go nie zobaczymy. Fajnie jakby zdążył na eliminacje ligi europy. Orientuje się ktoś do kiedy trzeba zgłaszać kadry zawodników na eliminacje do tych prestiżowych rozgrywek największych przegranych?
Mógłby już w końcu. Choć i tak pewnie na inaugurację go nie zobaczymy. Fajnie jakby zdążył na eliminacje ligi europy. Orientuje się ktoś do kiedy trzeba zgłaszać kadry zawodników na eliminacje do tych prestiżowych rozgrywek największych przegranych?
8 sierpnia 2014, 19:03 [cytuj]
Tottenham are closing in on the signing of Monaco striker Anthony Martial after reportedly making a £15.8million bid for his services.
Martial is rated as one of the best young strikers in the world but the 18-year-old has found first-team chances limited at Monaco.
Wolfsburg have been linked with a move for him but reports in France say Spurs have made a £15.8million offer and are now confident of luring him to White Hart Lane.
He is believed to be concerned that his development is stalling at Monaco and a switch to Tottenham, who are building an exciting young squad, would be ideal.
A fast, strong striker known for his clinical finishing, Martial has been dubbed the new Thierry Henry in the past.
Tottenham are closing in on the signing of Monaco striker Anthony Martial after reportedly making a £15.8million bid for his services. Martial is rated as one of the best young strikers in the world but the 18-year-old has found first-team chances limited at Monaco. Wolfsburg have been linked with a move for him but reports in France say Spurs have made a £15.8million offer and are now confident of luring him to White Hart Lane. He is believed to be concerned that his development is stalling at Monaco and a switch to Tottenham, who are building an exciting young squad, would be ideal. A fast, strong striker known for his clinical finishing, Martial has been dubbed the new Thierry Henry in the past
8 sierpnia 2014, 19:28 [cytuj]
600 minut ponad 2 gole 1 asysta i 16 baniek prawie. Rozumiem że są chore ceny ale... :X co to ma być?
Jeszcze kilku 18-21 latków i pomyśle że Pochettino kontrakt może wypełnić :ok:
600 minut ponad 2 gole 1 asysta i 16 baniek prawie. Rozumiem że są chore ceny ale... :X co to ma być? Jeszcze kilku 18-21 latków i pomyśle że Pochettino kontrakt może wypełnić :ok:
8 sierpnia 2014, 19:38 [cytuj]
Niech przychodzi Depay i Mussacchio i będę bardzo zadowolony z okienka.
Niech przychodzi Depay i Mussacchio i będę bardzo zadowolony z okienka
8 sierpnia 2014, 21:19 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Niech przychodzi Depay i Mussacchio i będę bardzo zadowolony z okienka

.
8 sierpnia 2014, 21:44 [cytuj]
Michał powiedział/a:

Myślałem, że mam farfocla na ekranie :D
Myślałem, że mam farfocla na ekranie :D
8 sierpnia 2014, 21:55 [cytuj]
Prawy obrońca
DeAndre Yedlin- 21 letni amerykanin z Seatle blisko Spurs. Cena 2.75 mlnŁ
Kojarzy go ktoś z tego meczu 3-3

Ja widziałem jego mecz na MŚ z Belgią w 1/16. Wszedł w ok. 20 min za kontuzjowanego Fabiana Johnsona (który zagrał świetny turniej) Przez 90 min Yedlina było na boisku pełno. Mnóstwo rajdów prawą stroną i mnóstwo tragicznych dośrodkowań
Prawy obrońca DeAndre Yedlin- 21 letni amerykanin z Seatle blisko Spurs. Cena 2.75 mlnŁ Kojarzy go ktoś z tego meczu 3-3 Ja widziałem jego mecz na MŚ z Belgią w 1/16. Wszedł w ok. 20 min za kontuzjowanego Fabiana Johnsona (który zagrał świetny turniej) Przez 90 min Yedlina było na boisku pełno. Mnóstwo rajdów prawą stroną i mnóstwo tragicznych dośrodkowań
8 sierpnia 2014, 22:35 [cytuj]
w miedzy czasie podobno PSV negocjuje nowy konrtakt dla Memphisa.

PS: Sa jakies w miare pewniejsze zrodla w gazetach oprocz Skysports czy tyle same pismaki?
w miedzy czasie podobno PSV negocjuje nowy konrtakt dla Memphisa. PS: Sa jakies w miare pewniejsze zrodla w gazetach oprocz Skysports czy tyle same pismaki?
8 sierpnia 2014, 23:20 [cytuj]
Amerykanie imponowali przede wszystkim swoją motoryką ,jeśli ma tak biegać przez cały sezon, to za taką cenę jak najbardziej(szczególnie ,że Naughtona bysmy drozej sprzedali od niego) ,ale Fabian Jonhson(ten to dopiero się rzucał w oczy) byłby jeszcze lepszy
Amerykanie imponowali przede wszystkim swoją motoryką ,jeśli ma tak biegać przez cały sezon, to za taką cenę jak najbardziej(szczególnie ,że Naughtona bysmy drozej sprzedali od niego) ,ale Fabian Jonhson(ten to dopiero się rzucał w oczy) byłby jeszcze lepszy
|<  <<  <  84  85  86  87  88    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 33 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się