Forum dyskusyjne
9 sierpnia 2014, 00:02 [cytuj]
Kamilos powiedział/a:
Amerykanie imponowali przede wszystkim swoją motoryką ,jeśli ma tak biegać przez cały sezon, to za taką cenę jak najbardziej(szczególnie ,że Naughtona bysmy drozej sprzedali od niego) ,ale Fabian Jonhson(ten to dopiero się rzucał w oczy) byłby jeszcze lepszy
Ale na pewno dużo droższy, gra już w Europie, a to podbija.
Ale na pewno dużo droższy, gra już w Europie, a to podbija
Offence win games, defence wins titles
9 sierpnia 2014, 00:57 [cytuj]
2 bundesliga, to nie wiem czy bedzie dużo droższy
2 bundesliga, to nie wiem czy bedzie dużo droższy ;)
9 sierpnia 2014, 03:39 [cytuj]
Nie no, za 3 mln Yedlina bym brał. Całkiem mi się podobał w meczu z Belgią, a chłopak ma dopiero 21 lat. Naughtona do Hull oddać i niech Yedlin walczy z Walkerem. Na pewno im to wyjdzie na dobre.
Nie no, za 3 mln Yedlina bym brał. Całkiem mi się podobał w meczu z Belgią, a chłopak ma dopiero 21 lat. Naughtona do Hull oddać i niech Yedlin walczy z Walkerem. Na pewno im to wyjdzie na dobre
LMAO
9 sierpnia 2014, 09:44 [cytuj]
Yedlin w meczu z Belgią zapierdalał aż miło było patrzeć. Ma 21 lat, wielki potencjał i po przyjściu do takiego klubu jak Spurs na pewno jeszcze się rozwinie jako piłkarz. Całe szczęście, że za oceanem ceny jeszcze tak nie zwariowały jak w Europie.
Yedlin w meczu z Belgią zapierdalał aż miło było patrzeć. Ma 21 lat, wielki potencjał i po przyjściu do takiego klubu jak Spurs na pewno jeszcze się rozwinie jako piłkarz. Całe szczęście, że za oceanem ceny jeszcze tak nie zwariowały jak w Europie
9 sierpnia 2014, 11:44 [cytuj]
Coraz bardziej podoba mi się to okienko transferowe. Czekam jeszcze na ŚO (Musacchio) i jak dla mnie możemy już nikogo nie kupować.
Nie rozumiem jak AVB mógł rok temu przy takich środkach aż tak bardzo olać zakupy defensywnych zawodników.
Coraz bardziej podoba mi się to okienko transferowe. Czekam jeszcze na ŚO (Musacchio) i jak dla mnie możemy już nikogo nie kupować.
Nie rozumiem jak AVB mógł rok temu przy takich środkach aż tak bardzo olać zakupy defensywnych zawodników
9 sierpnia 2014, 12:21 [cytuj]
AVB jak by zamiast Paulinho kupił jakiegoś jeszcze jednego ŚO i dołożył na LO, to by miał okienko idealne, a możliwe ze nie trzeba by nic nie dawać, bo Paulinho troche kosztował
AVB jak by zamiast Paulinho kupił jakiegoś jeszcze jednego ŚO i dołożył na LO, to by miał okienko idealne, a możliwe ze nie trzeba by nic nie dawać, bo Paulinho troche kosztował
9 sierpnia 2014, 16:10 [cytuj]
z ciekawości wszedłem zobaczyć co tam na transfermarkt.de, ile mniej więcej zarobiliśmy/wydaliśmy na transfery
zarobione:
Sigi+Livermore+Falque=25 mln euro
wydane:
Vorm+Davies+Dier+Yedlin= 25/26 mln euro
czyli standardowo wychodzimy minimalnie obok 0, także Schneiderlin/Musacchio/Depay raczej do nas nie dołączą, chyba ze zostanie uwolnione mityczne juz 50 mln euro które mamy co okienko
ewentualnie
Paulinho+Dawson+Chadli mogli by zasponsorować Musacchio i Schneiderlina/Depaya (bardziej Depay)
z ciekawości wszedłem zobaczyć co tam na transfermarkt.de, ile mniej więcej zarobiliśmy/wydaliśmy na transfery
zarobione:
Sigi+Livermore+Falque=25 mln euro
wydane:
Vorm+Davies+Dier+Yedlin= 25/26 mln euro
czyli standardowo wychodzimy minimalnie obok 0, także Schneiderlin/Musacchio/Depay raczej do nas nie dołączą, chyba ze zostanie uwolnione mityczne juz 50 mln euro które mamy co okienko ;)
ewentualnie
Paulinho+Dawson+Chadli mogli by zasponsorować Musacchio i Schneiderlina/Depaya (bardziej Depay)
10 sierpnia 2014, 02:51 [cytuj]
Kiedyś musimy kasę wydać. Poza tym jeszcze mamy kilku do odejścia.
Jak odejdzie Dawson/Kabs, Sandro/Capoue i może Townsend czy Naughton to troszkę jeszcze zarobimy.
Kiedyś musimy kasę wydać. Poza tym jeszcze mamy kilku do odejścia.
Jak odejdzie Dawson/Kabs, Sandro/Capoue i może Townsend czy Naughton to troszkę jeszcze zarobimy
LMAO
10 sierpnia 2014, 12:35 [cytuj]
08/09 -50 baniek, Ramos dostał kase a tak bieda, wychodzimy prawie ze na 0, jak nawet 10/11 wydaliśmy kase to w 11/12 juz znowu byliśmy na 0
wątpie aby coś miało sie zmienić na sezon 14/15
Sandro/Capoue i zostaniemy z jednym def pomocnikiem
na skszydła mamy tylko Lamele, Lennona, Townsenda i Chadliego, jak już wymieniać, to tego ostatniego
to zostaniemy z jednym prawym obroncą co nie gra od jakiegoś czasu, Yedlin dojdzie dopiero na wiosne
08/09 -50 baniek, Ramos dostał kase a tak bieda, wychodzimy prawie ze na 0, jak nawet 10/11 wydaliśmy kase to w 11/12 juz znowu byliśmy na 0;)
wątpie aby coś miało sie zmienić na sezon 14/15:P
Sandro/Capoue i zostaniemy z jednym def pomocnikiem
na skszydła mamy tylko Lamele, Lennona, Townsenda i Chadliego, jak już wymieniać, to tego ostatniego
to zostaniemy z jednym prawym obroncą co nie gra od jakiegoś czasu, Yedlin dojdzie dopiero na wiosne
10 sierpnia 2014, 13:49 [cytuj]
Poza tym Naughton gra coraz lepiej, także jaki jest sens pozbywania się go ?
Poza tym Naughton gra coraz lepiej, także jaki jest sens pozbywania się go ?
10 sierpnia 2014, 14:07 [cytuj]
Była dyskusja kto powinien odejść z obrońców, tymczasem środkowych pomocników mamy całkiem dużo.
Paulinho, Dembele, Sandro, Capoue, Bentaleb, Carroll i Holtby (to jest prawdziwy piłkarz pokroju Xaviego albo Pirlo, 10tka i skrzydło nie dla niego)
Jest ich siedmiu. Którzy z nich powinni odejść?
Była dyskusja kto powinien odejść z obrońców, tymczasem środkowych pomocników mamy całkiem dużo.
Paulinho, Dembele, Sandro, Capoue, Bentaleb, Carroll i Holtby (to jest prawdziwy piłkarz pokroju Xaviego albo Pirlo, 10tka i skrzydło nie dla niego)
Jest ich siedmiu. Którzy z nich powinni odejść?
10 sierpnia 2014, 15:28 [cytuj]
bentaleb wypożyczenie, paulinho out (najwięcej wyciągniemy a najmniej pożytku)
bentaleb wypożyczenie, paulinho out (najwięcej wyciągniemy a najmniej pożytku)
10 sierpnia 2014, 16:03 [cytuj]
Hernandez, Nani, Zaha na wylocie z United
Hmm...
Hernandez, Nani, Zaha na wylocie z United :)
Hmm
10 sierpnia 2014, 16:32 [cytuj]
@Denninstoun
def pomocnik
Sandro/Capue
łącznik
Holtby/Dembele
a na 10 Eriksen, na zmiane zawsze może wejść Soldado albo inny napastnik
tak że Paulinho na sprzedaż, Bentaleb wypożyczenie, Caroll wypożyczenie/sprzedaż
@Denninstoun
def pomocnik
Sandro/Capue
łącznik
Holtby/Dembele
a na 10 Eriksen, na zmiane zawsze może wejść Soldado albo inny napastnik
tak że Paulinho na sprzedaż, Bentaleb wypożyczenie, Caroll wypożyczenie/sprzedaż
10 sierpnia 2014, 16:59 [cytuj]
Carroll na wypożyczenie zdecydowanie. Niech się ogrywa jeszcze w Champonship.
Sandro też papa, a jak Schneiderlin przyjdzie to Paulinho sprzedać albo Bentaleba wypożyczyc.
Carroll na wypożyczenie zdecydowanie. Niech się ogrywa jeszcze w Champonship.
Sandro też papa, a jak Schneiderlin przyjdzie to Paulinho sprzedać albo Bentaleba wypożyczyc
LMAO
10 sierpnia 2014, 17:59 [cytuj]
22 lata i dalej ma ogrywac sie w championship, to juz lepiej go sprzedać, a Bentaleb niech idzie ogrywać sie ale w drużynie może z 2 cześci tabeli zeszłego sezonu, w takim klubie powinien grać dużo, a ma 19 lat
dlaczego sprzedać Sandro?
22 lata i dalej ma ogrywac sie w championship, to juz lepiej go sprzedać, a Bentaleb niech idzie ogrywać sie ale w drużynie może z 2 cześci tabeli zeszłego sezonu, w takim klubie powinien grać dużo, a ma 19 lat;)
dlaczego sprzedać Sandro?
11 sierpnia 2014, 14:39 [cytuj]
Ciekawe, wyczytałem właśnie, że mamy się bić z Arsenalem i West Hamem o Aggera. W sumie interesująca sprawa, dużo tańszy, a i ograny w Premier League, w przeciwieństwie do Musacchio
Ciekawe, wyczytałem właśnie, że mamy się bić z Arsenalem i West Hamem o Aggera. W sumie interesująca sprawa, dużo tańszy, a i ograny w Premier League, w przeciwieństwie do Musacchio ;)
11 sierpnia 2014, 14:57 [cytuj]
Tylko cena za Aggera nie jest też taka mala, ok 12mln funtów.Za nim przemawia doświadczenie i ogranie w Pl.Osobiście tez wolałbym Aggera
Tylko cena za Aggera nie jest też taka mala, ok 12mln funtów.Za nim przemawia doświadczenie i ogranie w Pl.Osobiście tez wolałbym Aggera
11 sierpnia 2014, 15:28 [cytuj]
Musacchio a Agger to jest też 6 lat różnicy, Agger ma juz 29 lat
Musacchio a Agger to jest też 6 lat różnicy, Agger ma juz 29 lat
11 sierpnia 2014, 15:32 [cytuj]
ja wole Musacchio.
ja wole Musacchio