Forum dyskusyjne
13 sierpnia 2014, 11:52 [cytuj]
a z czym tam przesadził?
ze znowu jak łysemu coś nie bedzie sie podobać to zwolni trenera?
a z czym tam przesadził?
ze znowu jak łysemu coś nie bedzie sie podobać to zwolni trenera?
13 sierpnia 2014, 13:29 [cytuj]
A wy chcieliście zostawić AVB i Sherwooda? Zgadzam się z pierwszą częścią, ale ta gadka o Levy'm jest przesadzona.
A wy chcieliście zostawić AVB i Sherwooda? Zgadzam się z pierwszą częścią, ale ta gadka o Levy'm jest przesadzona
LMAO
13 sierpnia 2014, 14:17 [cytuj]
w zasadzie tak
bo po zwolnieniu AVB skonczyliśmy z Sherwoodem, jeden udupił Ade, drugi udupił Lamele, a miejsce ostatecznie pewnie było by to samo
Redknappa też nie musiał zwalniać, po po 1,5 roku mieliśmy młodszą i dużo słabszą wersje Harrego
w zasadzie tak;)
bo po zwolnieniu AVB skonczyliśmy z Sherwoodem, jeden udupił Ade, drugi udupił Lamele, a miejsce ostatecznie pewnie było by to samo ;)
Redknappa też nie musiał zwalniać, po po 1,5 roku mieliśmy młodszą i dużo słabszą wersje Harrego ;)
13 sierpnia 2014, 20:37 [cytuj]
Ciekawy skład mamy na Ligę Europy:
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2015/clubs/club=1652/squad/index.html
Dembele w ataku i brak Kane'a i Vorma. Z tym Vormem to może być jeszcze chryja.
Ciekawy skład mamy na Ligę Europy:
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2015/clubs/club=1652/squad/index.html
Dembele w ataku i brak Kane'a i Vorma. Z tym Vormem to może być jeszcze chryja
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
13 sierpnia 2014, 20:56 [cytuj]
no to zgłoszeni są ludzie co miei być niby sprzedani, jest szansa ze zostaną, liczyłem ze tylko czesc zostanie;p
Dembele pewnie nie zmieścił sie w rubryce pomocnicy, to tam go dali
no właśnie co z tym Vormem, ostatnio siedział tylko na trybunach
no to zgłoszeni są ludzie co miei być niby sprzedani, jest szansa ze zostaną, liczyłem ze tylko czesc zostanie;p
Dembele pewnie nie zmieścił sie w rubryce pomocnicy, to tam go dali:rotfl:
no właśnie co z tym Vormem, ostatnio siedział tylko na trybunach
13 sierpnia 2014, 21:35 [cytuj]
Yedlin w Spurs. Oficjalnie potwierdzone na twitterze!
Yedlin w Spurs. Oficjalnie potwierdzone na twitterze!
13 sierpnia 2014, 21:52 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/news/yedlin-move-agreed-130814/
nie wiem czy jest sens czekać do stycznia na niego
http://www.tottenhamhotspur.com/news/yedlin-move-agreed-130814/
nie wiem czy jest sens czekać do stycznia na niego
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 sierpnia 2014, 21:57 [cytuj]
Nie warto, ale jest z USA, więc to świetny ruch z naszej strony.
Nie warto, ale jest z USA, więc to świetny ruch z naszej strony
14 sierpnia 2014, 01:21 [cytuj]
Zgadzam się z przedmówcą. Jeszcze jakiegoś Koreańczyka albo Japończyka kupić i będzie jeszcze lepiej
Fajna konkurencja dla Walkera, szkoda tylko, że tak późno do nas dołączy...
Zgadzam się z przedmówcą. Jeszcze jakiegoś Koreańczyka albo Japończyka kupić i będzie jeszcze lepiej :)
Fajna konkurencja dla Walkera, szkoda tylko, że tak późno do nas dołączy
14 sierpnia 2014, 01:32 [cytuj]
Wiadomo, że Yedlin to nie opcja na teraz, ale na pewno będzie ciekawym nabytkiem. Naughtona się pozbędziemy i mamy dobrego rywala dla Walker. A koleś za taką kasę w tych czasach to super transfer. Do tego Klinsmann chyba go lubi, co coś powinno znaczyć. +rozgłos w USA = kasa.
Wiadomo, że Yedlin to nie opcja na teraz, ale na pewno będzie ciekawym nabytkiem. Naughtona się pozbędziemy i mamy dobrego rywala dla Walker. A koleś za taką kasę w tych czasach to super transfer. Do tego Klinsmann chyba go lubi, co coś powinno znaczyć. +rozgłos w USA = kasa. :hejka:
LMAO
14 sierpnia 2014, 09:35 [cytuj]
A Yedlin nie może być próbowany na skrzydle z jego szybkością?
A Yedlin nie może być próbowany na skrzydle z jego szybkością?
14 sierpnia 2014, 11:10 [cytuj]
Koreańczyka ? Japończyka ? Niech jakiegoś Chinczyka kupią to nam sprzedaż koszulek kilkukrotnie wzrośnie
Koreańczyka ? Japończyka ? Niech jakiegoś Chinczyka kupią to nam sprzedaż koszulek kilkukrotnie wzrośnie :cwaniak:
14 sierpnia 2014, 12:16 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Koreańczyka ? Japończyka ? Niech jakiegoś Chinczyka kupią to nam sprzedaż koszulek kilkukrotnie wzrośnie

No fakt, ale ostatni dobry Chińczyk w piłkę to był chyba Sun Jihai
No fakt, ale ostatni dobry Chińczyk w piłkę to był chyba Sun Jihai :D
14 sierpnia 2014, 13:25 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
No fakt, ale ostatni dobry Chińczyk w piłkę to był chyba Sun Jihai

Chyba "Cubasa" i "Kodżiro" a poza tym jeśli się łudzicie że chiniole oryginały w Spursshopie będa kupować to
Za 1$ podróbka i jazda
Chyba "Cubasa" i "Kodżiro" a poza tym jeśli się łudzicie że chiniole oryginały w Spursshopie będa kupować to
:rotfl:
Za 1$ podróbka i jazda
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
14 sierpnia 2014, 13:41 [cytuj]
md18 powiedział/a:

Za 1$ podróbka i jazda
Ooj, jesli mowisz o postaciach z tej japonskiej kreskowki mangowej, to dosc ostro pojechales po bandzie - Chiny i Japonia kochaja sie mniej wiecej tak jak Polska z Rosja, wiec lepiej uwazaj
A ten Amerykanin dolaczy do nas dopiero za rok, nie w styczniu jak napisal Rafo, wiec to dopiero melodia przyszlosci. Mam nadzieje, ze chlopak majac juz nagrany transfer nie spocznie na laurach. No i moja obserwacja - patrzac na jego zdjecie na stronie oficjalnej, taka ta twarzyczke ma troche chyba zbyt pulchna jak na profesjonalnego pilkarza... Nie wiem, jakos nie mam zaufania do "pamiatek" kupionych w czasie przedsezonowych tournee. Z RPA przywiezlismy Khumalo, wczesniej jeszcze Mbulelo Mabizele i zaden z nich - poza pieknym golem tego drugiego w debiucie - szalu delikatnie mowiac nie narobil. Mam nadzieje, ze z tym DeAndre (co ci Amerykanie maja do cholery z tymi imionami, co jedne to lepsze) bedzie inaczej
Ooj, jesli mowisz o postaciach z tej japonskiej kreskowki mangowej, to dosc ostro pojechales po bandzie - Chiny i Japonia kochaja sie mniej wiecej tak jak Polska z Rosja, wiec lepiej uwazaj ;)
A ten Amerykanin dolaczy do nas dopiero za rok, nie w styczniu jak napisal Rafo, wiec to dopiero melodia przyszlosci. Mam nadzieje, ze chlopak majac juz nagrany transfer nie spocznie na laurach. No i moja obserwacja - patrzac na jego zdjecie na stronie oficjalnej, taka ta twarzyczke ma troche chyba zbyt pulchna jak na profesjonalnego pilkarza... Nie wiem, jakos nie mam zaufania do "pamiatek" kupionych w czasie przedsezonowych tournee. Z RPA przywiezlismy Khumalo, wczesniej jeszcze Mbulelo Mabizele i zaden z nich - poza pieknym golem tego drugiego w debiucie - szalu delikatnie mowiac nie narobil. Mam nadzieje, ze z tym DeAndre (co ci Amerykanie maja do cholery z tymi imionami, co jedne to lepsze) bedzie inaczej
14 sierpnia 2014, 13:49 [cytuj]
Ale Tsubasa był japończykiem;p
najlepiej zainwestować w japończyka, bogaty kraj i strasznie beda jarać sie jak któryś bedzie grać, tak jak to było z japonczykami w polskiej lidze
szkoda ze Hondy nie wzieliśmy jak konczył sie jego kontrakt, ewentualnie wziąć Kagawe, na zmiennika Eriksena;p
i myśle ze mógłby też grać na naszym skrzydle, bo po sparingach był widać ze nasi skrzydłowi dość mocno schodzą do środka
Ale Tsubasa był japończykiem;p
najlepiej zainwestować w japończyka, bogaty kraj i strasznie beda jarać sie jak któryś bedzie grać, tak jak to było z japonczykami w polskiej lidze;P
szkoda ze Hondy nie wzieliśmy jak konczył sie jego kontrakt, ewentualnie wziąć Kagawe, na zmiennika Eriksena;p
i myśle ze mógłby też grać na naszym skrzydle, bo po sparingach był widać ze nasi skrzydłowi dość mocno schodzą do środka ;)
15 sierpnia 2014, 00:25 [cytuj]
halabala, na czym opierasz swoje info, że dołączy dopiero przed przyszłym sezonem? W sumie jestem ciekawy patrząc na to:
http://www.thetottenhamway.com/2014/08/13/deandre-yedlin-join-spurs-january-next-summer/?
halabala, na czym opierasz swoje info, że dołączy dopiero przed przyszłym sezonem? W sumie jestem ciekawy patrząc na to:
http://www.thetottenhamway.com/2014/08/13/deandre-yedlin-join-spurs-january-next-summer/?
LMAO
15 sierpnia 2014, 01:39 [cytuj]
moze gdzieś przeczytał ze dołączy po sezonie, tylko ze tam grają odwrotnie i wyszedł błąd
moze gdzieś przeczytał ze dołączy po sezonie, tylko ze tam grają odwrotnie i wyszedł błąd:P
15 sierpnia 2014, 07:33 [cytuj]
"DeAndre has signed a four-year contract and will remain with Sounders before joining us ahead of the 2015/16 season."
"DeAndre has signed a four-year contract and will remain with Sounders before joining us ahead of the 2015/16 season."
15 sierpnia 2014, 12:52 [cytuj]
http://www.express.co.uk/sport/football/499613/Arsenal-quoted-8m-for-Spurs-Everton-and-Sunderland-target-Kostas-Manolas
http://www.express.co.uk/sport/football/499613/Arsenal-quoted-8m-for-Spurs-Everton-and-Sunderland-target-Kostas-Manolas
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!