Forum dyskusyjne
18 sierpnia 2014, 17:54 [cytuj]
A ilu my mamy tych środkowych obrońców na światowym poziomie ?
A ilu my mamy tych środkowych obrońców na światowym poziomie ?
18 sierpnia 2014, 18:18 [cytuj]
Na środek obrony można ściągną Micę Richardsa z City.
Na środek obrony można ściągną Micę Richardsa z City
spurs88
18 sierpnia 2014, 18:47 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Kolejny środkowy obrońca ?? Przypominam, że posiadamy obecnie 7 piłkarzy mogących grać na ŚO
Siedmniu? Chyba przesadzasz pisząc, że Kaboul, Dowson i Khumalo to obrońcy. Zresztą ja wiem o sześciu dodając Vertsa, Diera i Vlada. Brakuje siódmego. Kim jest ten tajemniczy zbawca? Chyba, że to Capoue
Siedmniu? Chyba przesadzasz pisząc, że Kaboul, Dowson i Khumalo to obrońcy. Zresztą ja wiem o sześciu dodając Vertsa, Diera i Vlada. Brakuje siódmego. Kim jest ten tajemniczy zbawca? Chyba, że to Capoue :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 sierpnia 2014, 19:00 [cytuj]
pewnie chodziło o Veljković'a
pewnie chodziło o Veljković'a
18 sierpnia 2014, 19:25 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Siedmniu? Chyba przesadzasz pisząc, że Kaboul, Dowson i Khumalo to obrońcy. Zresztą ja wiem o sześciu dodając Vertsa, Diera i Vlada. Brakuje siódmego. Kim jest ten tajemniczy zbawca? Chyba, że to Capoue

może "na papierze" tak to wygląda ale dla mnie mamy 3 obrońców średniej klasy Jan, Vlad i ED; reszta to albo dinozaury nadające się najwyżej na wczesną fazę LE albo nieograne żółtodzioby - patrz Vejković i akademia ... ŚO jest potrzebny "na wczoraj" według mnie !
.
.
może "na papierze" tak to wygląda ale dla mnie mamy 3 obrońców średniej klasy Jan, Vlad i ED; reszta to albo dinozaury nadające się najwyżej na wczesną fazę LE albo nieograne żółtodzioby - patrz Vejković i akademia ... ŚO jest potrzebny "na wczoraj" według mnie !
.
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 sierpnia 2014, 20:11 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
.
Święte słowa = operację "Marcos Rojo" czas zacząć
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
18 sierpnia 2014, 21:09 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Tak, ale jest jedno poważne ale, TPO.
Tak, ale jest jedno poważne ale, TPO
Offence win games, defence wins titles
18 sierpnia 2014, 23:58 [cytuj]
Spurs boss Mauricio Pochettino hopes to resume talks for PSV winger Memphis Depay
Spurs boss Mauricio Pochettino hopes to resume talks for PSV winger Memphis Depay
:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 sierpnia 2014, 07:19 [cytuj]
Depay za Chadliego
Depay za Chadliego :brawo:
spurs88
19 sierpnia 2014, 08:16 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Tudzież akcję " Matija Nastasić"
Tudzież akcję " Matija Nastasić"
Offence win games, defence wins titles
19 sierpnia 2014, 10:36 [cytuj]
Nastasić podobno jest na sprzedaż, więc można by się zakręcić koło niego, młody perspektywiczny.
Nastasić podobno jest na sprzedaż, więc można by się zakręcić koło niego, młody perspektywiczny
spurs88
19 sierpnia 2014, 14:27 [cytuj]
Ja bym brał Tobasa z Atletico. Gość jest naprawdę niezły, od biedy może zagrać na boku. Poza tym tworzył kiedyś parę stoperów z Jankiem w Ajaxie, więc myślę, że by się rozumieli. Cena też by chyba nie była strasznie wygórowana, bo on w Atletico jest rezerwowym, a oni tam mają jeszcze Mirandę, Godina i Gimeneza, który narobił strasznie dużo szumu na ostatnim Mundialu.
Ja bym brał Tobasa z Atletico. Gość jest naprawdę niezły, od biedy może zagrać na boku. Poza tym tworzył kiedyś parę stoperów z Jankiem w Ajaxie, więc myślę, że by się rozumieli. Cena też by chyba nie była strasznie wygórowana, bo on w Atletico jest rezerwowym, a oni tam mają jeszcze Mirandę, Godina i Gimeneza, który narobił strasznie dużo szumu na ostatnim Mundialu
19 sierpnia 2014, 14:45 [cytuj]
a ja bym brał tego Musacchio, ponoć Roma jest zainteresowana Soldado więc wtedy konieczny byłby napastnik. Ale jednak ŚO potrzebny koniecznie, nie wiem z czym chcecie ugrac nawet te 6 miejsce jeżeli Młoty mogły z nami wygrać 3 do jaja. Moim zdaniem duet Vlad i Janek jest dobry ale jednak klasowy obrońca jest potrzebny, wtedy i rotacja była by wieksza bo jak w 1/8 LE zagramy z Dawsem i Kaboulem to na bank ogramy Benfice albo Basel
a ja bym brał tego Musacchio, ponoć Roma jest zainteresowana Soldado więc wtedy konieczny byłby napastnik. Ale jednak ŚO potrzebny koniecznie, nie wiem z czym chcecie ugrac nawet te 6 miejsce jeżeli Młoty mogły z nami wygrać 3 do jaja. Moim zdaniem duet Vlad i Janek jest dobry ale jednak klasowy obrońca jest potrzebny, wtedy i rotacja była by wieksza bo jak w 1/8 LE zagramy z Dawsem i Kaboulem to na bank ogramy Benfice albo Basel
19 sierpnia 2014, 15:59 [cytuj]
To jakieś jaja są:
http://www.squawka.com/news/lewis-holtby-to-be-sold-by-tottenham-hotspur/160524
To jakieś jaja są:
http://www.squawka.com/news/lewis-holtby-to-be-sold-by-tottenham-hotspur/160524
19 sierpnia 2014, 16:03 [cytuj]
trzaskal tylko oficjalne, bo ostatnio corać dziwniejsze rzeczy pojawiają sie
mi,in to że mozemy sprzedać juz chyba z 15 zawodników
trzaskal tylko oficjalne, bo ostatnio corać dziwniejsze rzeczy pojawiają sie:P
mi,in to że mozemy sprzedać juz chyba z 15 zawodników :P
19 sierpnia 2014, 16:27 [cytuj]
No to żyby troszkę ochłonąć zabawmy się w ice bucket challenge. Kto wchodzi?
No to żyby troszkę ochłonąć zabawmy się w ice bucket challenge. Kto wchodzi?
19 sierpnia 2014, 17:58 [cytuj]
Cisza
Cisza :plask:
19 sierpnia 2014, 19:11 [cytuj]
Jak Tottenham sprzeda Lewisa to ja się mocno na ten klub pogniewam
Jak Tottenham sprzeda Lewisa to ja się mocno na ten klub pogniewam :wnerw:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
19 sierpnia 2014, 19:49 [cytuj]
Jeszcze niedawno czytałem że chcą Holtbyego i będzie z nim ekipa. Ale nic nie wiadomo. Jak przedłużają kontrakt z Rose to spodziewaj się niespodziewanego

Holtby to człowiek Tottenhamu. A i przede wszystkim nie gra gówna tylko coś sobą reprezentuje, szkoda żeby odchodził. Ja go lubię
Jeszcze niedawno czytałem że chcą Holtbyego i będzie z nim ekipa. Ale nic nie wiadomo. Jak przedłużają kontrakt z Rose to spodziewaj się niespodziewanego :skromny: Holtby to człowiek Tottenhamu. A i przede wszystkim nie gra gówna tylko coś sobą reprezentuje, szkoda żeby odchodził. Ja go lubię :ok:
19 sierpnia 2014, 20:01 [cytuj]
100% że to bajki z Holtbym . Holtby ( z obecnej kadry ) to idealny zawodnik pod wizję pochettino . Dużo biega , jest waleczny - takich ludzi trzeba trenerowi do gry presingiem . Sprzedanie go = wprowadzenie nowej wizji przez Pochettino.
100% że to bajki z Holtbym . Holtby ( z obecnej kadry ) to idealny zawodnik pod wizję pochettino . Dużo biega , jest waleczny - takich ludzi trzeba trenerowi do gry presingiem . Sprzedanie go = wprowadzenie nowej wizji przez Pochettino