Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  90  91  92  93  94    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
19 sierpnia 2014, 21:38 [cytuj]
nie ma co brać za mocno te wpisy do siebie;P

ktoś kilka dni temu wrzucił o tym ze m,in Soldado jest na sprzedaż, a na koniec było napisane ze jest bardzo ważny do taktyki Pocha:P
nie ma co brać za mocno te wpisy do siebie;P ktoś kilka dni temu wrzucił o tym ze m,in Soldado jest na sprzedaż, a na koniec było napisane ze jest bardzo ważny do taktyki Pocha:P
19 sierpnia 2014, 22:51 [cytuj]
Czemu nie możemy sięgnąć po Richardsa? :(
Czemu nie możemy sięgnąć po Richardsa? :(
19 sierpnia 2014, 23:05 [cytuj]
Ciekawe, czy jeszcze kogoś ściągniemy w lecie.
Ciekawe, czy jeszcze kogoś ściągniemy w lecie
spurs88
20 sierpnia 2014, 11:17 [cytuj]
spurs88 powiedział/a:
Ciekawe, czy jeszcze kogoś ściągniemy w lecie

Ja mam nadzieję, że wszyscy w klubie widzą, że potrzebny nam jest jeszcze jeden obrońca z najwyższej półki i ostatecznie się o niego postaramy. Tylko nie wiem na co jeszcze wszyscy czekają, rynek transferowy z każdym dniem robi się coraz mniejszy. :wnerw: Czyżbyśmy stosowali sprawdzoną taktykę Arrego, czyli "zakupy last minute" w okolicach deadline day?! :luzik: Albo działamy bardzo po cichu, albo wciąż mocno staramy się o Musacchio.
Ja mam nadzieję, że wszyscy w klubie widzą, że potrzebny nam jest jeszcze jeden obrońca z najwyższej półki i ostatecznie się o niego postaramy. Tylko nie wiem na co jeszcze wszyscy czekają, rynek transferowy z każdym dniem robi się coraz mniejszy. :wnerw: Czyżbyśmy stosowali sprawdzoną taktykę Arrego, czyli "zakupy last minute" w okolicach deadline day?! :luzik: Albo działamy bardzo po cichu, albo wciąż mocno staramy się o Musacchio
20 sierpnia 2014, 11:57 [cytuj]
Myślę, że lepszym transferem od Musacchio byłoby ściągniecie Richardsa, albo Nastasicia z City.
Myślę, że lepszym transferem od Musacchio byłoby ściągniecie Richardsa, albo Nastasicia z City
spurs88
20 sierpnia 2014, 19:40 [cytuj]
spurs88 powiedział/a:
Myślę, że lepszym transferem od Musacchio byłoby ściągniecie Richardsa, albo Nastasicia z City

Jasne, że tak! Tańszy i pewniejszy ;) Na dodatek może grać na prawej stronie. Do tego dodałbym Alderweirelda i okienko byłoby bajeczne :)

Walker - Verts/Dier - Alderweireld/Richards - Davies i jest pięknie :)
Jasne, że tak! Tańszy i pewniejszy ;) Na dodatek może grać na prawej stronie. Do tego dodałbym Alderweirelda i okienko byłoby bajeczne :) Walker - Verts/Dier - Alderweireld/Richards - Davies i jest pięknie :)
20 sierpnia 2014, 20:38 [cytuj]
I jeszcze kogoś z przodu do strzelania goli :)Szkoda, że Lukaku nam się nie udało kupić :(
I jeszcze kogoś z przodu do strzelania goli :)Szkoda, że Lukaku nam się nie udało kupić :(
spurs88
20 sierpnia 2014, 20:43 [cytuj]
Podobno za 15-20 mln euro jest do kupienia Balotelli :)
Podobno za 15-20 mln euro jest do kupienia Balotelli :)
spurs88
20 sierpnia 2014, 21:10 [cytuj]
jego męczy lewostronny ruch, kiepskie żarcie i angielska pogoda ..
jego męczy lewostronny ruch, kiepskie żarcie i angielska pogoda
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 sierpnia 2014, 21:22 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
jego męczy lewostronny ruch, kiepskie żarcie i angielska pogoda

Męczy go też wychodzenie w pewne miejsca dlatego nie chodzi na sylwestra tylko urządza go w łazience a sikać wychodzi na balkon(bo bliżej?)
Męczy go też wychodzenie w pewne miejsca dlatego nie chodzi na sylwestra tylko urządza go w łazience a sikać wychodzi na balkon(bo bliżej?)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
20 sierpnia 2014, 21:32 [cytuj]
http://www.caughtoffside.com/2014/08/19/exclusive-tottenham-prepare-ambitious-24m-bid-for-man-united-pair/

Chichiarito tak :ok:- Fella - nie
http://www.caughtoffside.com/2014/08/19/exclusive-tottenham-prepare-ambitious-24m-bid-for-man-united-pair/ Chichiarito tak :ok:- Fella - nie
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 sierpnia 2014, 21:37 [cytuj]
mam dokładnie takie samo zdanie, nie wiem do czego potrzeby by nam byl Fellaini, chyba do tarcia chrzanu, mamy dość zawodników na te pozycję. A Hernandez wydaje mi się, że by sie przydał, w United zawsze zostawał w cieniu i był niedoceniany, przynajmniej takie odnoszę wrażenie
mam dokładnie takie samo zdanie, nie wiem do czego potrzeby by nam byl Fellaini, chyba do tarcia chrzanu, mamy dość zawodników na te pozycję. A Hernandez wydaje mi się, że by sie przydał, w United zawsze zostawał w cieniu i był niedoceniany, przynajmniej takie odnoszę wrażenie
20 sierpnia 2014, 21:37 [cytuj]
Podobno zainteresowani jesteśmy też Alexem Song'iem. :szok::szok:
20 sierpnia 2014, 23:49 [cytuj]
_jaroszy powiedział/a:

to by złe nie było, gdyby nie fakt, że mamy 929149124912 defensywnych pomocników.

Mi osobiście marzy się najbardziej Richards, ale wątpię żeby moje marzenie się spełniło :)

Harry jakie zakupy. Fer+Vargas w QPR, a na dniach ma przyjść jeszcze Kranjcar. 'Arry zna się na robocie :)
to by złe nie było, gdyby nie fakt, że mamy 929149124912 defensywnych pomocników. Mi osobiście marzy się najbardziej Richards, ale wątpię żeby moje marzenie się spełniło :) Harry jakie zakupy. Fer+Vargas w QPR, a na dniach ma przyjść jeszcze Kranjcar. 'Arry zna się na robocie :)
21 sierpnia 2014, 00:07 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
to by złe nie było, gdyby nie fakt, że mamy 929149124912 defensywnych pomocników.

Mi osobiście marzy się najbardziej Richards, ale wątpię żeby moje marzenie się spełniło :)

Harry jakie zakupy. Fer+Vargas w QPR, a na dniach ma przyjść jeszcze Kranjcar. 'Arry zna się na robocie :)

nie zapominaj o caulkerze, ferdinandzie i isli :)
nie zapominaj o caulkerze, ferdinandzie i isli :)
21 sierpnia 2014, 07:17 [cytuj]
No ciekawe, czy QPR się utrzyma.
No ciekawe, czy QPR się utrzyma
spurs88
21 sierpnia 2014, 10:10 [cytuj]
spurs88 powiedział/a:
No ciekawe, czy QPR się utrzyma

Harry zbiera zbyt dużą liczbę "starsów" to nawet w FM nie przechodzi a co dopiero w real life
Harry zbiera zbyt dużą liczbę "starsów" to nawet w FM nie przechodzi a co dopiero w real life
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
21 sierpnia 2014, 12:19 [cytuj]
[/quote]Czyżbyśmy stosowali sprawdzoną taktykę Arrego, czyli "zakupy last minute" w okolicach deadline day?! :luzik: Albo działamy bardzo po cichu, albo wciąż mocno staramy się o Musacchio

To nie taktyka Harrego tylko Leviego.
Czyżbyśmy stosowali sprawdzoną taktykę Arrego, czyli "zakupy last minute" w okolicach deadline day?! :luzik: Albo działamy bardzo po cichu, albo wciąż mocno staramy się o Musacchio To nie taktyka Harrego tylko Leviego
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 sierpnia 2014, 12:20 [cytuj]
o kurwasz, Balotelli w Liverpoolu
o kurwasz, Balotelli w Liverpoolu
21 sierpnia 2014, 12:37 [cytuj]
Balotelli - świetny piłkarz / ch...wy człowiek
Balotelli - świetny piłkarz / ch...wy człowiek
|<  <<  <  90  91  92  93  94    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 76 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się