Forum dyskusyjne
19 sierpnia 2014, 21:38 [cytuj]
nie ma co brać za mocno te wpisy do siebie
ktoś kilka dni temu wrzucił o tym ze m,in Soldado jest na sprzedaż, a na koniec było napisane ze jest bardzo ważny do taktyki Pocha
nie ma co brać za mocno te wpisy do siebie;P
ktoś kilka dni temu wrzucił o tym ze m,in Soldado jest na sprzedaż, a na koniec było napisane ze jest bardzo ważny do taktyki Pocha:P
19 sierpnia 2014, 22:51 [cytuj]
Czemu nie możemy sięgnąć po Richardsa?
Czemu nie możemy sięgnąć po Richardsa? :(
19 sierpnia 2014, 23:05 [cytuj]
Ciekawe, czy jeszcze kogoś ściągniemy w lecie.
Ciekawe, czy jeszcze kogoś ściągniemy w lecie
spurs88
20 sierpnia 2014, 11:17 [cytuj]
spurs88 powiedział/a:
Ciekawe, czy jeszcze kogoś ściągniemy w lecie
Ja mam nadzieję, że wszyscy w klubie widzą, że potrzebny nam jest jeszcze jeden obrońca z najwyższej półki i ostatecznie się o niego postaramy. Tylko nie wiem na co jeszcze wszyscy czekają, rynek transferowy z każdym dniem robi się coraz mniejszy.

Czyżbyśmy stosowali sprawdzoną taktykę Arrego, czyli "zakupy last minute" w okolicach deadline day?!

Albo działamy bardzo po cichu, albo wciąż mocno staramy się o Musacchio.
Ja mam nadzieję, że wszyscy w klubie widzą, że potrzebny nam jest jeszcze jeden obrońca z najwyższej półki i ostatecznie się o niego postaramy. Tylko nie wiem na co jeszcze wszyscy czekają, rynek transferowy z każdym dniem robi się coraz mniejszy. :wnerw: Czyżbyśmy stosowali sprawdzoną taktykę Arrego, czyli "zakupy last minute" w okolicach deadline day?! :luzik: Albo działamy bardzo po cichu, albo wciąż mocno staramy się o Musacchio
20 sierpnia 2014, 11:57 [cytuj]
Myślę, że lepszym transferem od Musacchio byłoby ściągniecie Richardsa, albo Nastasicia z City.
Myślę, że lepszym transferem od Musacchio byłoby ściągniecie Richardsa, albo Nastasicia z City
spurs88
20 sierpnia 2014, 19:40 [cytuj]
spurs88 powiedział/a:
Myślę, że lepszym transferem od Musacchio byłoby ściągniecie Richardsa, albo Nastasicia z City
Jasne, że tak! Tańszy i pewniejszy

Na dodatek może grać na prawej stronie. Do tego dodałbym Alderweirelda i okienko byłoby bajeczne
Walker - Verts/Dier - Alderweireld/Richards - Davies i jest pięknie
Jasne, że tak! Tańszy i pewniejszy ;) Na dodatek może grać na prawej stronie. Do tego dodałbym Alderweirelda i okienko byłoby bajeczne :)
Walker - Verts/Dier - Alderweireld/Richards - Davies i jest pięknie :)
20 sierpnia 2014, 20:38 [cytuj]
I jeszcze kogoś z przodu do strzelania goli

Szkoda, że Lukaku nam się nie udało kupić
I jeszcze kogoś z przodu do strzelania goli :)Szkoda, że Lukaku nam się nie udało kupić :(
spurs88
20 sierpnia 2014, 20:43 [cytuj]
Podobno za 15-20 mln euro jest do kupienia Balotelli
Podobno za 15-20 mln euro jest do kupienia Balotelli :)
spurs88
20 sierpnia 2014, 21:10 [cytuj]
jego męczy lewostronny ruch, kiepskie żarcie i angielska pogoda ..
jego męczy lewostronny ruch, kiepskie żarcie i angielska pogoda
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 sierpnia 2014, 21:22 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
jego męczy lewostronny ruch, kiepskie żarcie i angielska pogoda
Męczy go też wychodzenie w pewne miejsca dlatego nie chodzi na sylwestra tylko urządza go w łazience a sikać wychodzi na balkon(bo bliżej?)
Męczy go też wychodzenie w pewne miejsca dlatego nie chodzi na sylwestra tylko urządza go w łazience a sikać wychodzi na balkon(bo bliżej?)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
20 sierpnia 2014, 21:32 [cytuj]
http://www.caughtoffside.com/2014/08/19/exclusive-tottenham-prepare-ambitious-24m-bid-for-man-united-pair/
Chichiarito tak

- Fella - nie
http://www.caughtoffside.com/2014/08/19/exclusive-tottenham-prepare-ambitious-24m-bid-for-man-united-pair/
Chichiarito tak :ok:- Fella - nie
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 sierpnia 2014, 21:37 [cytuj]
mam dokładnie takie samo zdanie, nie wiem do czego potrzeby by nam byl Fellaini, chyba do tarcia chrzanu, mamy dość zawodników na te pozycję. A Hernandez wydaje mi się, że by sie przydał, w United zawsze zostawał w cieniu i był niedoceniany, przynajmniej takie odnoszę wrażenie
mam dokładnie takie samo zdanie, nie wiem do czego potrzeby by nam byl Fellaini, chyba do tarcia chrzanu, mamy dość zawodników na te pozycję. A Hernandez wydaje mi się, że by sie przydał, w United zawsze zostawał w cieniu i był niedoceniany, przynajmniej takie odnoszę wrażenie
20 sierpnia 2014, 21:37 [cytuj]
Podobno zainteresowani jesteśmy też Alexem Song'iem.

Podobno zainteresowani jesteśmy też Alexem Song'iem. :szok::szok:
20 sierpnia 2014, 23:49 [cytuj]
_jaroszy powiedział/a:
Podobno zainteresowani jesteśmy też Alexem Song'iem.

to by złe nie było, gdyby nie fakt, że mamy 929149124912 defensywnych pomocników.
Mi osobiście marzy się najbardziej Richards, ale wątpię żeby moje marzenie się spełniło
Harry jakie zakupy. Fer+Vargas w QPR, a na dniach ma przyjść jeszcze Kranjcar. 'Arry zna się na robocie
to by złe nie było, gdyby nie fakt, że mamy 929149124912 defensywnych pomocników.
Mi osobiście marzy się najbardziej Richards, ale wątpię żeby moje marzenie się spełniło :)
Harry jakie zakupy. Fer+Vargas w QPR, a na dniach ma przyjść jeszcze Kranjcar. 'Arry zna się na robocie :)
21 sierpnia 2014, 00:07 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Mi osobiście marzy się najbardziej Richards, ale wątpię żeby moje marzenie się spełniło
Harry jakie zakupy. Fer+Vargas w QPR, a na dniach ma przyjść jeszcze Kranjcar. 'Arry zna się na robocie

nie zapominaj o caulkerze, ferdinandzie i isli
nie zapominaj o caulkerze, ferdinandzie i isli :)
21 sierpnia 2014, 07:17 [cytuj]
No ciekawe, czy QPR się utrzyma.
No ciekawe, czy QPR się utrzyma
spurs88
21 sierpnia 2014, 10:10 [cytuj]
spurs88 powiedział/a:
No ciekawe, czy QPR się utrzyma
Harry zbiera zbyt dużą liczbę "starsów" to nawet w FM nie przechodzi a co dopiero w real life
Harry zbiera zbyt dużą liczbę "starsów" to nawet w FM nie przechodzi a co dopiero w real life
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
21 sierpnia 2014, 12:19 [cytuj]
[/quote]Czyżbyśmy stosowali sprawdzoną taktykę Arrego, czyli "zakupy last minute" w okolicach deadline day?!

Albo działamy bardzo po cichu, albo wciąż mocno staramy się o Musacchio
To nie taktyka Harrego tylko Leviego.
Czyżbyśmy stosowali sprawdzoną taktykę Arrego, czyli "zakupy last minute" w okolicach deadline day?! :luzik: Albo działamy bardzo po cichu, albo wciąż mocno staramy się o Musacchio
To nie taktyka Harrego tylko Leviego
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 sierpnia 2014, 12:20 [cytuj]
o kurwasz, Balotelli w Liverpoolu
o kurwasz, Balotelli w Liverpoolu
21 sierpnia 2014, 12:37 [cytuj]
Balotelli - świetny piłkarz / ch...wy człowiek
Balotelli - świetny piłkarz / ch...wy człowiek